30.10.2017
Poniravit 5.11. klo 12

Poniravien teemana Stop koulukiusaamiselle
- mukana myös muut harrastusseurat


Seinäjoen ympäristössä toimivia urheilu- ja muut harrastusseuroja on mukana, kun Seinäjoen poniraveja vietetään Stop koulukiusaamiselle -teemalla. Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 5. marraskuuta Seinäjoen ravikeskuksessa.

Päivän ohjelmassa on tietenkin vauhdikkaat ja urheilulliset poniravit, mutta lisäksi on paljon muuta: mukana ovat muun muassa Mannerheimin lastensuojeluliitto, 4H, Seinäjoen seudun urheilijat ja Seinäjoen Peliveljet. Seurat ja yhdistykset eivät tyydy pönöttämään esittelypöytien takana, vaan luvassa on aktivoivaa ohjelmaa. Yleisö voi esimerkiksi testata tuntojaan aistitestiradalla, kisata salibandypallon laukaisuvoimassa, osallistua keppihevosnäyttelyyn tai keppareiden ravilähtöön. Ravilähtöjä ja keppihevosten kisaa lukuunottamatta kaikki oheisaktiviteettipisteet sijaitsevat ravikeskuksen sisätiloissa.

MLL:n Seinäjoen paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Jenni Erkkilä sanoo, että eri harrastusporukoiden ja muiden toimijoiden yhteinen tapahtuma antaa parhaimmillaan hyvän esimerkin yhdessä toimimisesta:
”Porukassa on voimaa, ei kaikkien aina tarvitse järjestää omia tapahtumiaan. Seurojen mukana olo kiusaamisen vastaisessa kampanjassa on myös tärkeää. Erilaiset harrastukset ovat juuri niitä, joiden myötä lapsi löytää uusia ystäviä, kokee kuuluvansa porukkaan ja saa onnistumisen tunteita. Ketään ei jätetä yksin, se on vahva ja tärkeä viesti”, Erkkilä muotoilee.

MLL:n pisteellä on myös heijastinkeräys. Yleisö voi tuoda pisteelle heijastimia, jotka MLL järjestää jaettavaksi perhetalo Kivirikon lapsille.

Stop koulukiusaamiselle -ravikonseptin aloitti Killerin ravirata Jyväskylässä viime vuonna. Seinäjoen tapahtumassa pääpaino on iloisessa tunnelmassa. Parhaimmillaan päivän aikana lapset ja nuoret löytävät uusia harrastusmahdollisuuksia ja sitä kautta yhteisiä ja yhteenkuuluvuutta luovia juttuja ja tekemistä muiden kanssa. 

Päivän raviurheilullinen huipennus on Royal ponicupin päätös. Vuotuisen poniravicupin voittaja saa tänäkin vuonna palkinnoksi laadukkaat ravikärryt ponilleen.

Luvassa on myös arvontaa! Jokainen voi osallistua arvontaan, jossa voi voittaa itselle ja kolmelle kaverille liput Duudson Activity Parkiin.

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista niin seuroille ja yhdistyksille kuin yleisöllekin.

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net