12.09.2017
Ravit ja Syyskarkelot perjantaina 15.9. klo 18-24

Seinäjoki avaa syyskauden räväkästi tulevana perjantaina. Kello 17:45 ajetaan ponilähtö, ja kello 18 alkaen lasketaan liikkeelle tasokkaat yhdentoista lähdön ravit.

Ravien jälkeen illanvietto jatkuu ravintola Pruunissa Syyskarkeloiden merkeissä. Illan pääesiintyjä on Elonkerjuu -yhtyeen uusi solisti Osku Ketola! Säestäjänä toimii Timo Luostari.

Tarjolla on myös ravikaraokea Jarmo Käkelän vetämänä. Pruunissa on myynnissä virvokkeita ja pientä suolapalaa. Meno jatkuu puolilleöin, eikä Syyskarkeloihin peritä erillistä pääsymaksua.

Illan Toto4-peli alkaa väkevästi Nuorten Sarjalla. 3 000 euron ensipalkintoa ovat jahtaamassa Timo Salmelan voittoputkessa kisaava Diesel Degato, Klemoloiden lahjakkuus Surprise Leader ja muut lupavaat varsat.

Toisessa kohteessa kantavat suosikin paineita viimeksi valiorajaa kolkutellut Takenote ja väkivahvat puurtajat Viano ja Sävel-Tähti.

Kolmannen kohteen kuuma kysymys on, missä vireessä Anything For You palaa paussilta? Vastus on huippuluokkaa Boulder Luckyn, Quiet Leaderin, vahvaa työtä tekevän Count Foreverin, Porissa juhlineen Editor Bokon ja tallia vaihtaneen SE-tamma Heidi Alen johdolla.

Toto4-päätös tarjoaa upeaa raviurheilua, kun Derby-kolmoset Lilin Jytky ja Särkän Kalle saavat vastaansa tauolta tulevat kovat nimet Fiilingin ja A.T. Ekan sekä viimeksi voittokantaan palanneen huipputamma Ryti-Tytön.

Vauhtia kaupungin sydämessä  - tervetuloa tasokkaisiin raveihin ja syyskarkeloihin!

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net