Tuoreimmat uutiset:

21.6.2017

Ropertto kiinnosti Farmari-messuilla

Seinäjoen Raviradan ja Farmari 2017 -messujen yhteinen kimppavarsa Ropertto kiinnosti messuyleisöä. Paikanpäällä kävi neljänä eri päivänä kaikkiaan yhteensä 94.000 ihmistä. Talli Farmarista Kunkkareihin oli tuonut näytille Roperttonsa, ja moni etsikin ensimmäisenä mistä se oma oripoika löytyy. Oskaspohjamme laajeni, sillä uusia roperttolaisia tuli kimppaamme ympäri Suomea. Oman osuutensa Seinäjoen alueen julkkishevosesta lunastivat myös Seinäjoen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki kuin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kimmo Heinonen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kati Ojaniemikin.


- Mahtavaa, että Ropertto kiinnostaa omassa kaupungissa. Siitä riittää jutun aihetta pitkälle, myönsi Seinäjoen ravikeskuksen toiminnanjohtaja Pertti Immonen.
- Ilahduttavaa on myös, että mukana on monta aivan uutta hevoskimppalaista, joille koko raviurheiluharrastus on aivan vierasta. Tämän kautta saamme lisää väkeä ravitapahtumiimme, uskoi Immonen.
- Omien kuntapolitiikkojen lisäksi oman siivunsa Roperttosta kävi kuittamassa myös elinkeinoministeri Mika Lintilä. Hevosmiehiä jo pidemmältä ajalta, kertoi Immonen.

Osuusmyynti jatkuu
Ropertton osuusmyynti jatkuu vielä, ja katkeaa 800:n kohdalla. Osuudenosto on tehty helpoksi. Osuuden voi  hankkia maksamalla 100 euroa tilille:
Talli Farmarista Kunkkareihin
FI30 4726 0010 1148 87,
Kurikan Osuuspankki (POP)
.
Viestikenttään tulee kirjoittaa osuuden omistajan tai lahjan saajan nimi. Tämän lisäksi tulee ilmoittaa sähköpostilla osuuden omistajan/lahjan saajan nimi, osoite ja sähköpostiosoite osuustodistuksen toimitusta varten osoitteeseen ropertto@seinajoenravit.net

12.6.2017

Ropertton ensimmäiset viralliset kuulumiset on lähetetty sähköpostitse osakkaille.  Mikäli sähköposti ei ole tullut perille niin ilmoita siitä ropertto@seinajoenravit.net osoitteeseen.

Ropertton kevät ja alkava kesä on kulunut mukavissa merkeissä. Oripoika kotiutui maaliskuun alussa Tommi ja Eeva Ala-Nikkolan ravitallille Ilmajoelle. Tommi Ala-Nikkola kehuu Roperttoa mukavaksi ja yhteistyöhaluiseksi varsaksi, jonka kanssa on ilo tehdä töitä. Ropertton alku on siis sujunut mukavasti. Ropertto kävi kesäkuun alussa eläinlääkäri Mari Vettenrannan vastaanotolla hammashoidossa. Raspauksen yhteydessä varsalta poistettiin sudenhampaat.

Seuraava tapahtuma johon Ropertto osallistuu on Seinäjoen Farmari 2017 -messut (www.farmari.net) 14.-17. kesäkuuta. Ropertto on näytillä oamssa aitauiksessa eläinosastolla. Valmentaja Tommi Ala-Nikkola tuo hevosen joka aamu, ja hakee messupäivän päätyttyä yöksi kotilaitumelle huilimaan. Tommin tavoittaakin parhaiten paikanpäältä näyttelypäivän lähestyessä loppuaan. Messuilla on Roperttolla oma myyntipiste jossa voi ostaa 1/800 osuuden  hintaan  100 euroa tai Ropertto T-paidan hintaan 15 euroa.

13.5.2017

Seinäjoen raviradan kimppavarsa Ropertto palkittiin II+ palkinnolla sekä näyttelyn parhaana varsana lauantaina 13.5. Seinäjoen tamma- ja varsanäyttelyssä.

9.5.2017

Kimppatapaaminen varsanäyttelyn yhteydessä

Talli Farmarista Kunkkareihin järjestää Ropertton kimppatapaamisen Seinäjoen tamma- ja varsanäyttelyn yhteydessä  lauantaina 13. toukokuuta. Tallimme kaikille avoin infotilaisuus pidetään ravintola Pruunin tiloissa Seinäjoen raviradalla klo 10.00 alkaen. Ropertto on ilmoitettu varsanäyttelyyn, ja esitetään ajaen n. klo 11.00 aikoihin.  Seinäjoen poniravikoulu hoitaa tilaisuudessa  kahviota.

Tervetuloa kuuntelemaan ja kysymään mitä kimppavarsa Roperttolle kuuluu. Tilaisuudessa on myös tallimme ostopiste, josta voit ostaa osuuden itselle tai lahjaksi.
Osuuden voi kuitata myös maksamalla 100 euroa tilille: Talli Farmarista Kunkkareihin; FI30 4726 0010 1148 87, Kurikan Osuuspankki (POP). Muista osuuden saajan nimi ja osoite.

Ropertto on Farmari 2017 -messujen ja Seinäjoen raviradan kimppavarsa, joka myydään 800 osuuteen. Yksi osuus maksaa 100 euroa eikä muita kuluja osakkalle tule. Hevoskimppa on voimassa joulukuuhun 2020 saakka, jolloin hevonen myydään ja kaikki sen tilillä olevat rahat ja mahdolliset voittorahat sekä myyntihinta jaetaan osuuksien kesken.

PS. Annetaan Tommille ja Roperttolle "työrauha", ja käydään vasta näyttelytilaisuuden jälkeen moikkaamassa varsaamme.

4.5.2017
Ropertto on ilmoitettu Seinäjoella 13.5. järjestettävään tamma- ja varsanäyttelyyn. Näyttelyn ohjelma ja aikataulu löytyvät tästä linkistä

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net