Yritysyhteistyö

Seinäjoen Ravikeskus on yksi Suomen aktiviisimmista ravikeskuksista ja samalla Etelä-Pohjanmaan suurin ravikeskus.  

Seinäjoen Ravikeskus/Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto yhdessä Suomen Hippoksen kanssa muodostavat yhtenäisiin tavoitteisiin toimivan verkoston, jonka tavoitteena on hyvinvoiva hevostalous.

Ammattimainen toimintatapa ja vastuullinen asenne ovat tärkeimpiä asioita toimissamme.

Seinäjoen Ravikeskuksen laajamittainen nuorisotoiminta auttaa nuoria harrastajia kasvamaan vastuullisuuteen myös eläinten kanssa. Tästä syystä Suomen ensimmäinen poniravikoulu on perustettu Ravikeskuksen yhteyteen.

Seinäjoen ravien näkyvyys on erittäin laaja.

Yleisöä ravitapahtumissamme käy vuosittain lähes 50.000 henkilöä ja hevosia kilpailee n. 4.500. Seinäjoen ravit näkyvät lisäksi television ja internetin välityksellä. MTV3 tekee vuosittain raveistamme ohjelmaa n. 3 tuntia ja MTV-Total ja MTV-Katsomo esittävät joka arki-ilta lähetyksen raveista, joita Seinäjoella ajetaan 16. Seinäjoen ravit näkyvät TotoTV:n ja internetin kautta, joista tulee ylia 100 tuntia TV-lähetystä. Yleisömäärät raveissamme ovat Suomen suurimpia.

Yleisömääriltään ja huomionarvoltaan olemme Etelä-Pohjanmaan urheilutapahtumista suurin säännöllisten tapahtumien järjestäjä.

Seinäjoen Ravikeskus on erinomainen tapa tehdä yritystänne tunnetuksi niin valtakunnallisesti, maakunnallisesti kuin paikallisestikin.

LIsätietoja yritysyhteistyöstä antaa toiminnanjohtaja Pertti Immonen, 06-4289 200 tai 0400-931565 tai pertti.immonen@seinajoenravit.net


 

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net