HEPPAHULINAT JA PERÄLOOSTERIKIRPPIS 18.6.

Järjestämme koko perheen ilmaistapahtuman Heppahulinat ja Peräloosterikirppiksen sunnuntaina 18.6. klo 11 - 17.

Peräloosterikirppiksen paikat täytetään saapumisjärjestyksessä klo 10 alkaen Ravikeskuksen autokatsomoon, myyjien paikkahinta 10 € veloitetaan saapuessa. Kaikki mukaan myymään itselle tarpeetonta, mutta toiselle hyödyllistä ehjää tavaraa! Autokatsomossa on tilaa jopa 100 myyntipaikalle, joten tavaraa tulee tarjolle parhaimmillaan paljon! Myyntipaikalle tulevan auton takana on käytettävissä enintään 2m myyntitilaa.

Viiden lähdön Poniravit ajetaan kaviouralla klo 11-12.

Kavioura toimii hevosnäytösten ja keppihevoslähdön areenana 12 - 13. Voit osallistua omalla kepparilla tuohon lähtöön, samalla on mahdollisuus teettää kepparisi tunnistus ja saada keppihevospassi kepparillesi virallisen, oikeita hevosia tunnistavan henkilön toimesta! Kepparilähtöön osallistuminen ei edellytä tunnistamista ja toisaalta voit tuoda kepparisi tunnistettavaksi ilman, että osallistut kepparilähtöön tai estekisaan! Nimihän kepparillasi on jo kuitenkin valmiina, joten nyt saat sille kätevästi myös passin!

Kahdeksan lähdön ravit ajetaan klo 14-17, mahdolliset koelähdöt ravien päätteeksi.

Koko tapahtuman ajan on nähtävillä mm. Kaverikoirat, kotieläinpiha, erilaisia esittely- ja myyntipisteitä. (lista päivittyy)

Ravikeskuksen monipuolisista ravintola- ja kahvilapalveluista löydät perheellesi sopivaa syötävää ja juotavaa koko päivän ajan. 

Tervetuloa viettämään mukavaa kesäsunnuntaita Raviskalle!

 

 

0
Feed

Jätä kommentti