KULTALOIMESTA SEINÄJOKI RACEEN

Tämän vuoden kansainvälinen suurkilpailukausi lähenee. Seinäjoki Racen suunnittelu on täydessä käynnissä, kilpailupäivän kansainvälistä ohjelmistoa on laajennettu nuoriin kylmäveri-ikäluokkiin.

Seinäjoki Racen tavoitteena on jälleen saada mielenkiintoinen kattaus kotimaista parhaimmistoa ja kansainvälisiä tähtiä kamppailemaan 70.000 euron ykkösestä ja muiden kilpailujärjestäjien huomiosta. Tänä vuonna Porin Kultaloimen voittajalle varataan paikka Seinäjoki Raceen.

Kansainvälistä kiinnostusta lisää 5-6 -vuotiaille kylmäverisille suunnattu tammahyvitetty voltti, johon tavoitellaan osallistujia myös lahden takaa. Viime kesän kunkkariperjantaista jalostetussa ikäluokkien maaottelussa on tarjolla 10.000 euron ensipalkinto, kuten myös Etain Royal Stayerissa, jonka voittaja saa lisäksi paikan Solvallan Harper Hanoveriin.

Kansainvälinen tunnelma jatkuu heti ravien jälkeen, ravintola Troikassa tavataan mm. pääkilpailun hevosten taustahenkilöitä ja seurataan Halmstadin V75-kierrosta Lauri Hyvösen isännöimänä.

0
Feed

Jätä kommentti