Pidetään peli radan puolella!

Radalla pelaavien palveluita parannetaan Seinäjoella – uusi kerroinnäyttö käyttöön toisena ratana Suomessa

Vermo Areenan tekemä kehitystyö kerrointietojen näyttämiseksi raviradalla ottaa ensimmäisen laajentumisaskeleen, kun Seinäjoen Ravikeskus on tehnyt sopimuksen sovelluksen käytöstä raveissaan. Seinäjoen visuaalinen versio on koeajettu edellisissä raveissa ja nyt torstain 9.2. raveissa se on pelaavan yleisön käytettävissä.

-          Kerroinnäyttö on tosi selkeä, kun se täyttää näytöllä koko ruudun. Kertoimet, pelijakaumat ja tototulokset näkyvät etäämmällekin. Lisämausteena on myös mahdollisuus lisätä omaa infoa ja mainoksia mukaan. Aluksi käytämme yksittäisiä näyttöjä totohallissa ja ravintoloissa, mutta kuulostelemme toki pelaajien toiveita. Ulkoscreenin käyttöön meillä ei valitettavasti ole rahkeita Vermon tapaan, mutta selvittelemme siihenkin kukkarolle sopivaa ratkaisua, josko keväämmällä laajennuttaisiin uloskin. Kiitos Vermolle aktiivisuudesta, että tämä vanhan indikaattoritauluajan nykyaikainen korvike on nyt lopulta olemassa, toteaa Seinäjoen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää.

-          Kiitoksia Seinäjoelle, joka ennakkoluulottomasti lähti hankkeeseen mukaan. Palaute ensimmäisen pidemmän kokeilujakson jälkeen on ollut todella positiivista, joten tuote vaikuttaisi toimivan hyvin. Se kehitettiin yhdessä aktiiviharrastajien ja pelaajien kanssa, jotta käyttöönotosta alkaen se palvelisi mahdollisimman hyvin kohderyhmää. Kerroinnäyttö on vihdoin tuotu tälle vuosikymmenelle, kommentoi Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä.

0
Feed

Jätä kommentti