TERVETULOA YLEISÖ!

Seinäjoen Ravikeskuksen seuraaviin raveihin, torstaina 3.6. klo 18 ajettaviin Ilkka- Pohjalainen-ajon finaaliraveihin on pitkän odotuksen jälkeen yleisölle portit auki! Väljät sisätilat, erilliset ravintolat ja laajat ulkoalueet katsomoalueella mahdollistavat meille myönnetyn luvan myötä tarjota teille raveja livenä!

Toimimme ehtojen mukaan seuraavasti:

Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon liveto.fi:n lippukaupasta, jonne pääset myös nettisivujemme etusivulta. Yhteystietonne kirjautuu mahdollista kontaktitarvetta varten. Ennakkolipunmyynti alkaa ke 26.5. klo 16.00.

Ravintola Troikka on kutsuvieraskäytössä. Illan pääosan esittäjien eli IP-ajon finalistien omistajat ja kasvattajat (2+2/hevonen) kutsutaan ruokailemaan ja seuraamaan raveja aitiopaikalta.

Ravintola Pruuniin on vapaa pääsy 50% asiakaspaikkarajoituksella, myös terassi on auki. Pruunissa on katettuna kaivattu SIIPIBUFFA 16 €:n hintaan ja kahvilatuotteita.

Istumakatsomo ja totohalli on väljään oleskeluun vapaasti käytettävissä, totohallissa kahvilapalvelut.

Tallialueen toiminnot ja rutiinit säilyvät ennallaan. Yleisön liikkuminen katsomoalueen ja tallialueen välillä on kielletty.

Paikallisen tartuntatautilääkärin kanssa laadittu suunnitelma noudattaa AVIn linjauksia ja alueellisen Nyrkin suosituksia ja edellyttää edelleen myös paikalle saapuvilta ihmisiltä huolellisuutta koronatilanteen hallinnassa pitämiseksi.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että kukin huolehtii koronaturvallisuudesta, että asiat olisivat parhain päin heinä-elokuun vaihteessa eikä Kuninkuusravien yleisömäärää jouduttaisi rajoittamaan. Siihen voimme kukin osaltamme vaikuttaa nyt.

Ravit ovat parasta paikan päällä, Tervetuloa!

0
Feed

Kommentit

30/08/2021 kirjoittanut Esa Soikkeli

Hei Mistä mahdollista ostaa lippuja Seinäjoen raveihin ke 01.09.2021..livetoto.fi en löydä.

Jätä kommentti