14.08.2019
Etelä-Pohjanmaan HJL ry etsii jalostusvastaavaa

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry vastaa hevostalouden toiminnasta järjestämällä yli 30 ravitapahtumaa vuodessa, tunnistamalla ja rekisteröimällä toimialueen varsat, tuontihevoset ja ponit sekä tekemällä yleistä hevosalan neuvontatyötä. Lisäksi järjestetään tamma- ja varsanäyttelyitä. Ensi vuonna järjestämme Kuninkuusravit Seinäjoen Ravikeskuksessa.

Edeltäjän siirtyessä uusiin tehtäviin, haemme organisaatioomme

JALOSTUSVASTAAVAA

Päätehtävänä on varsojen ja tuontihevosten tunnistaminen Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla sekä siihen liittyvät toimistotyöt. Jalostusvastaavan tehtäviin kuuluu myös liiton neuvontatyö sekä näyttely- ja kurssitoiminnasta vastaaminen. Työhön sisältyy myös kilpailutoimintaan liittyviä tehtäviä soveltuvin osin. Tehtävä on osa-aikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijoilta sosiaalisuutta, hyvää hevosen käsittely- ja lukutaitoa, kykyä joustavaan asiakaspalveluun, tehokkuuteen ja oma-aloitteisuuteen. Työnkuva on itsenäinen ja vaatii suunnitelmallisuutta ja täsmällisyyttä. Oman auton käyttö on välttämätöntä, ruotsin kielen taito on etu. Tunnistajan tehtävään vaaditaan Suomen Hippoksen myöntämät oikeudet, koulutus järjestetään tarvittaessa. Hakijalle luetaan eduksi koulutus ja kokemus tunnistajan tehtävistä.

Hakuaika päättyy pe 30.8.2019 klo 18.00. Hakemukset, jotka sisältävät CV:n, tulee toimittaa osoitteella Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry, Ravitie 9, 60120 Seinäjoki tai sähköpostitse osoitteeseen seinajoen.ravit@seinajoenravit.net. Merkki/otsikko ”Jalostusvastaava”. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Jyri Saranpää, 0500 567764, jyri.saranpaa@seinajoenravit.net

ETELÄ-POHJANMAAN HEVOSJALOSTUSLIITTO RY

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net