21.11.2018
Ilkka-ajon finaalit perjantaina 23.11. klo 18

Seinäjoen huippuviikko jatkuu perjantaina Ilkka-ajon finaaleilla. Toto4-illan ensimmäinen lähtö starttaa kello 18:17 – ponilähtö lasketaan liikkeelle jo 17:45.

Menossa on vahvasti mukana sanomalehti Ilkka. Nappaa Ilkasta etukuponki talteen ja lunasta vapaa sisäänpääsy kahdelle!

Ilkka järjestää myös arvonnan, missä palkintoina on 15 kahden hengen VIP-pakettia (sis.sisäänpääsyn, ravintolapaikan ja ruokailun ruokajuominen ravintola Troikassa sekä käsiohjelman). Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 21. marraskuuta kello 12 asti. Osallistua voi lähettämällä tekstiviestin IL (väli) RAVIT (väli) nimesi ja osoitteesi numeroon 17191. Viestin hinta on 1,10 euroa. Voittajille ilmoitetaan tekstiviestillä. Voittajien nimet julkaistaan Ilkassa.

Omaa pöytäpaikkaanne ravintoloihin Troikka ja Pruuni voitte tiedustella ennakkoon numerosta: 06-428 9200.

Lämminveristen Ilkka-ajon voittaja kuittaa 8 000 ja suomenhevosten ykkönen 7 000 euron ensipalkinnon. Ilkka-ajot on ravattu vuodesta 1979 lähtien. Nyt vuorossa ovat siis 40. finaalit.

Lämminveristen puolella johtotähti on syksyn suuret tammalähdöt Villinmiehen Tammakisan ja Kasvattajakruunun nimiinsä vienyt Keskipohjanmaan tykki Rose's Tara. Arvoykkösten myötä Timo Salmelan treenattavan kausiansiot ovat nousseet lähelle sataatuhatta euroa.

Helpolla ei pakilta starttaava Rose's Tara saa kolmatta suurta sulkaansa hattuun. Ilkka-ajon vakiomenestyjiin lukeutuva Petri Klemola marssittaa tallistaan starttiviivalle vakuuttavat karsintavoittajat Smart Leaderin ja Trouble Leaderin. Paalupaikalta pääsee matkaan omassa alkuerässään loistanut Hudson Web.

Suomenhevosten loppukisassa jännitetään, ehtiikö viimevuotinen voittaja Likser karauttamaan 60 metrin pakilta kärkeen?

Mielenkiintoisen ravi-illan ohjelmassa on myös 3-vuotiaiden suomenhevosten Varsakunkku-karsinta. Mukana ovat uransa upeasti avanneet Parven Retu, Landen Reino ja Aika-Sinko sekä niiden lahjakkaat haastajat.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa Ilkka-ajon finaaleihin!

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net