17.09.2018
Ilmajoki -ravit Seinäjoella 20.9

Vauhti kiihtyy Seinäjoen syyskauden osalta. Torstaina on edessä huipputasokas Tuplatonni- ja Ilmajoki-ravi-ilta kello 18 alkaen - ponilähtö ravataan jo 17:45.

Ravien ykköstapaus on lämminveristen avoin ryhmä. Viimevuotinen Finlandia-ajon sankari D.D.'s Hitman esittäytyy pitkästä aikaa kotiyleisölleen. Rattaille istuu Reima Kuislan uusi yksityistreenari Ville Nisonen, joka on viimeksi ajanut Suomessa kilpaa viitisen vuotta sitten.

D.D.'s Hitmania vastaan asettuvat sen uusi tallikaveri, Suomessa debytoiva Stay Alert, syyskautensa näyttävällä voitolla avannut Star Martini ja upeaa kuntoa esittänyt Falcon Håleryd.

Kakkossarjan voittaja ratkeaa vaativalla 2600 metrin matkalla. Tauolta tulevien Wicasa Siouxin ja Excalibur Itin vireet joutuvat totiseen testiin, kun vastaan asettuvat Magnifik C.D., Star to Be Loved ja Gold Narva.

Suomenhevosten kovimmassa voltissa kohtaavat kuningatarkisan kakkonen Sävel-Taika, väsymättömät Larvan Hurmos ja Menoks sekä paalulta karkuun koittava voitokas Jontikka.

Suomenhevosten toiseksi ylimmässä sarjassa nähdään hieno taisto, kun uransa 11:stä kisastaan kymmenen voittanut Novan Voitto saa haasteen Teivossa vakuuttaneelta Viekralta, Derby-finalisti Rallan Salamalta sekä kotiradan kestomenestyjiltä Hipatsulta ja Vikkeeriltä.

Illalla ravataan myös kauden ensimmäinen 2-vuotislähtö Pohjanmaalla. Junnustartti-karsinnassa nähdään seitsemän mielenkiintoista tulevaisuuden toivoa.  

Kaviouran kamppailujen ohella myös katsomossa käydään kovaa vääntöä, kun ohjelmassa on Toton SM-karsinta. Turnausisäntänä toimii Iivari Ingves. Lisää tietoa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta: veikkaus.fi.

Ravintola Troikka on avannut syksyn saavuttua jälleen ovensa. Myös ravintola Pruuni palvelee tuttuun tapaan. Ravintoloiden ruoat ovat pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia. Varaa oma paikkasi jo ennakkoon numerosta: 06-428 9200. Ilman varaustakin olette tervetulleita!

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa torstai-illan kilvanajoihin!

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net