26.09.2019
Ryhmäravit tiistaina 1.10. klo 18

Kaappaappa kaveri kainaloon ja lähtekää raveihin!

Seinäjoella käydään tiistaina kello 18 alkaen ryhmäravit – ponilähtö kipaistaan jo 17:45.

Kaikki illan lähdöt ovat vauhdikkaita autolähtöjä. Ryhmäraveihin kannattaa tulla porukalla, sillä tarjolla on edullisia kaveritarjouksia.

Lämminveristen ykkössarja ajetaan jo illan kolmantena koitoksena. Viivalla ovat uuttera työmyyrä Por Nie Rock, kotimaakunnan menestysnimet Sahara Rouge ja The Swede, voitokas Grand Ale sekä vauhdikas jenkkitamma Spirit Squad.

Toto5-pelin avauksessa loistaa upea 5-vuotislahjakkuus Jamas Vilmer! Ori on voittanut kaikki tämän kauden neljä kisaansa leikitellen, ja vauhti vain kiihtyy kaiken aikaa.

Myös toisessa kohteessa saadaan ihastella poikkeuksellisen kyvyn menoa, kun komealle kultakaudelleen hakee jatkoa Hamlet Star.

Kolmoskohteen taistelupari on myrkynnopea kaksikko Werner Ors – Enjoy Pepper.

Neljännessä osalähdössä pyrkii Tiina Koskisen huippuvireisen tallin jäsen Twinquit jatkamaan kultakannassa. Sinne puolestaan pyrkii itsensä iskemään kolme kertaa peräkkäin toiseksi sijoittunut Bugs Bunny Buzz.

Päätöksen avainhevosia ovat montén tuore Pohjoismaiden mestari Komento, lahjakas tamma Lakan Leija ja kotiradan kestomenestyjä Hipatsu.

Kuskipuolella paikalla on maan parhaimmisto ohjastajaliigan kärkinimien Santtu Raitalan ja Hannu Torvisen johdolla!

Ravintola Pruuni palvelee janoisia ja nälkäisiä ravivieraita tarjoten parhaat paikat kilvanajojen seuraamiseen. Pöytävaraukset ravintola Pruuniin voitte tehdä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200 tai sähköpostilla seinajoen.ravit@seinajoenravit.fi.

Kahvilapalvelut löytyvät totohallista sekä varikkoalueelta. Varikkoalueella palvelee lisäksi makkaragrilli.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa ryhmäraveihin!

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net