01.06.2018
Seinäjoella käynnistyy torstaina 7. kesäkuuta ajettavissa raveissa ”Ravurin tarina” -niminen some-kampanja.

Kerro Facebookissa tai Instagramissa kuinka Sinun ravurisi valmistautuu kilpailupäivään, minkälaisia ovat tallirutiininne, minkälainen persoona hevosesi on tai miten meni viimeistelyhiitti. Ihan mitä vain ravurisi tulevaan Seinäjoen starttiin liittyen. Somettaa saa heti ilmoittautumispäivästä aina starttihetkeen ja niin monta kertaa kuin haluaa.

Muista käyttää tunnisteita eli hashtagejä #ravurintarina ja #seinäjoen_ravit. Tägätkää päivitykseen mielellään myös Seinäjoen ravikeskus mukaan. Voit kopioida päivitykseesi suoraan tämän rivin: #ravurintarina #seinäjoen_ravit @seinajoenravikeskus .

Ja hei, muistakaa ryydittää tarinat kuvilla tai videoilla. Huomioikaa, että Seinäjoen ravikeskus jakaa päivityksiä eteenpäin.

Ravurini tarina -kampanjan avulla koetamme levittää ravien riemusanomaa entistä laajemmalle säteelle ja pyrimme saamaan ihmisiä kiinnostumaan upeasta lajistamme. Toivomme teiltä reipasta mieltä ja ennakkoluulotonta asennetta. Haastamme kampanjaan mukaan Seinäjoella kilpailevien hevosten hoitajat, valmentajat, omistajat, kasvattajat ja ohjastajat.

Parhaat päivitykset palkitaan. Lisätietoa palkinnoista tulee tuonnempana.

Kiitos, kun olet mukana jakamassa ravurisi tarinan.

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net