28.08.2019
Sikajuhlat ja Ilmajokiravit pe 30.8. klo 18

Perjantaina vietetään Seinäjoella ravijuhlaa venetsialaishenkeen kesäkauden päättymisen merkiksi! Kello 18 alkavat Ilmajoki-ravit ajetaan sikajuhlien ryydittämänä. Normaalien ravintolapalveluiden lisäksi myynnissä on Ilmajoen Makkaramestarien palvattua varrassikaa. 

Tuplaprinsessa Sävel-Taika taustavoimineen tarjoaa kakkukahvit 500:lle ensimmäiselle! 

Ohjelmallisen ravi-illan viimeistelevät Marko Maunukselan Badding Show ja Trio Timo Luostari totohallin estradilla. Bileet jatkuvat aina puoleen yöhön saakka. Liput ovat ennakkomyynnissä raviradalla ja Ilmajoen K-Supermarketissa, Asema 67:ssa, IK-Kioskilla, R-Kioski Ilmajoella ja Seo Koskenkorvalla. 

Ravintola Pruuni ja sen terassi palvelevat janoisia ja nälkäisiä ravivieraita tarjoten parhaat paikat kilvanajojen seuraamiseen. Pöytävaraukset ravintola Pruuniin voitte tehdä jo ennakkoon numerosta 06-428 9200 tai sähköpostilla seinajoen.ravit@seinajoenravit.fi.

Kahvilapalvelut löytyvät totohallista sekä varikkoalueelta. Totohallissa on myös hampurilaisgrilli ja varikkoalueella makkaragrilli. 

Kaviouralla illan ykköstapaus on Hotel Sorsanpesä Cup, jossa iskevät yhteen uskomattoman uransa 53. voittoa jahtaava Bret Boko, Killerillä kovaa kirinyt Everest de Ginai ja Teuvan tykki Excalibur It.

Kokeneempien menestyjien ohella ilta tarjoaa kirkkaita tulevaisuuden toivoja, kun omissa lähdöissään esiintyvät kotiradan suurlupaus Bond Eagle ja Raviliiga Ilveksen ylpeys Rehab.

Iltaa värittävät jo kello 17:45 ajettava poniohjastajien Nordic Cup sekä Hevari Oy:n Monté Nordic Cupin osakisa, jota tähdittää kokonaispisteissä karkuteillä oleva voittokone Dilba Sisu.

Vauhtia kaupungin sydämessä – tervetuloa Ilmajoki-raveihin!

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net