Tulokset tästä

1. Lähtö

1 Adieu Kemp kiihdytti heti kärkipaikalle, missä tamma sai vetää sopivasti ja se otti lopussa helpon voiton. 8 Cousin Canuck sai heti paikan johtavan kannasta, mistä ori oli lopussa oikein varmasti toinen. 6 Ariel Hope lähti hitaasti ja tamma putosi 6.ulos, mistä se lähti 1050 ennen maalia 3.radan vetojuhdaksi. Tamma tuli pitkän kirinsä aivan juosten maaliin asti. Viim. 1000 m 17,8. 10 Alws Bean matkasi 4-5.ulkona, mistä tamma tuli tasaisesti sisään asti. 7 Ben Creek juuttui heti 3.radan kiertäjäksi, missä ruuna ajoi tasaisesti eteenpäin. Se saikin 850 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Ruuna putosi siitä loppusuoralle tultaessa voittotaistosta, mutta se ei koskaan luovuttanut. 13 Blackie Lawless matkasi taustalla sisäradalla, mitä ruuna nousi 800 ennen maalia kiriin 3.radalle. Se oli lopussa lähinnä tasainen. 2 Don´t Rush juuttui kuolemanpaikalle, minne tamma sai 850 juostuna vetoavun eteensä. Se pudotti kierros ennen maalia 3.sisälle, mistä tamma seuraili lopussa maksimaaliseen sijoitukseen. 4 Hejo Hector lähti hitaasti ja ruuna jäi heti aivan taustalle, missä se ei jatkossa esittänyt ihmeitä. 12 Boogie Woogie ei vain riittänyt lopussa juostuaan pääosin 4.sisällä. 3 Manhall Victory oli 3.sisältä rehellisen riittämätön. 5 Callela Speedrail sai ensimmäisen kaarteen lopulla paikan 3.ulkoa, mistä ruuna aloitti kierros ennen matkansa kohden takajoukkoja. 11 Touch Me Pilot pysyi 7.ulkoa taustalla koko matkan ajan. 9 Sundsvik Chianti otti 4.ulkona kierros juostuna laukan ja tamma jäi taustalle. Se sinetöi siellä hylkäyksensä loppukaarteen puolivälin uudella laukallaan.

Väliajat: 19,5 / 1 - 18,0 / 1 - 16,0 / 1 - 19,0 / 1

2. Lähtö

9 Viulori matkasi alun neljäntenä hevosena harvassa kärkijoukossa, mistä ruuna nousi kierros juostuna toiseen ulos. Se nousi sieltä 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna nappasi loppusuoralla hallitun voiton. 7 Kipinämikko matkasi alun kärkijoukossa kolmantena, mistä se sai 800 juostuna paikan johtavan kannasta. Ruuna nousi viimeisen takasuoran lopulla toiseen ulos ja 250 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi loppusuoran alussa 3.radalle ilman vetoapua ja ruuna oli varma kakkonen. 4 Milpero matkasi alun johtavan kannassa, mistä ruuna nousi 800 juostuna kuolemanpaikalle. Se puristi siitä aivan mukavasti sisään asti, vaikka päätössatasella matka hieman painoikin. 3 Suikun Sanni sai kärkipaikan haltuunsa ensimmäisen kaarteen puolivälissä, missä tamma veti reippaasti. Se otti 300 ennen maalia lyhyen laukan, mistä selvittyään tamma tuli lopun vielä aivan juosten. 13 Sivellin jäi alussa hieman lisää. Tamma tuli lopussa aivan taustalta päätösringin mukavasti. Viim. 1200 m 29,7. 8 Josman matkasi 3.ulkona, missä ruuna otti viimeisen takasuoran lopulla laukan, minkä jälkeen se tuli lopun aivan juosten. 14 Menorilla haparoi alussa pari askelta ja tamma jäi hieman lisää. Se kiersi 3.radan kautta 1050 ennen maalia sisäradan jonoon kärkihevosten tuntumaan, mistä tamma seuraili lopussa maksimaaliseen sijoitukseen. 6 Loikkaus lähti hieman tahmeasti matkaan ja tamma putosi ensimmäisen takasuoran alussa keskijoukkoihin sisäradalle. Se kulki siellä koko ajan hieman kulmikkaalla ravilla ja tamma putosi jatkossa tasaisesti kohden takajoukkoja. 4 Sipulla lähti hieman haparoiden matkaan ja tamma putosi heti taustalle, missä se myös pysyi jatkossa. 11 Pyry- Pauli oli taustalla rehellisen riittämätön. 2 Joikukka kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi 300 juostuna johtavan kantaan. Se otti ensimmäisen takasuoran puolivälissä pahan laukan ja tamman mahdollisuudet menivät samassa. 1 Ajan Vilperi laukkasi ensimetreillä pitkäksi. 10 Hiirotar matkasi harvassa laumassa 3.sisällä, missä tamma laukkasi viimeisen takasuoran puolivälissä pitkäksi. 12 Taajantuli oli poissa. 15 Sisu Oskari poistettiin kahden lähdön uusinnan takia.

Väliajat: 34,5 / 3 - 32,5 / 3 - 31,5 / 3 - 32,0 / 9

3. Lähtö

5 Do It Valiant kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 150 juostuna johtavan kantaan. Se nousi 600 juostuna kuolemanpaikalle. Ruuna laittoi viimeisen takasuoran alussa painetta ja se irtosi kärkihevosen kanssa selvästi muista. Ruuna puristi loppumetreillä varmaan voittoon. Viim. 1000 m 16,4. 6 Cross Bones Web sai kärkipaikan 150 juostuna haltuunsa, missä ruuna sai viimeisellä kierroksella painetta osakseen. Se tuli kuitenkin rehellisesti sisään asti ja hävisi voitonkin vasta aivan lopussa. 12 Qualified matkasi 6.ulkona, mistä ruuna lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin ulkoradoille, missä se tuli aivan asiallisesti sisään asti. Viim. 500 m 15,9. 9 Cake For All matkasi 3.ulkona, mistä tamma pudotti loppukaarteen alussa sisäradalle. Se nousi loppusuoran alussa toiselle radalle ja tamma tuli asiallisesti sisään asti. 7 Dracaena sai nopeasti paikan 3.sisältä, mistä tamma sai 600 juostuna paikan johtavan kannasta. Se putosi sieltä viimeisen takasuoran alussa kärkiparin vauhdista ja tamma seuraili lopussa maksimisijoitukseen. 4 Knowledge Castle juoksi 3.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä 3.ulos. Se lähti 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua, mutta ruuna tyytyi lopussa vain seurailuun. 1 Lötens Love Gossip otti 4.sisältä aivan maksimit. 10 Classic Linduva oli 4.ulkoa kirivaiheessa vain tasainen. 8 Bel Ari ei vain riittänyt lopussa juostuaan 5.ulkona. 3 Lotteria Cates otti pahan lähtölaukan ja tamma jäi aivan taustalle, missä se kulki jatkossa aivan hyvin. 11 Gary Ale kiertyi ensimmäisen takasuoran lopulla 3.radan kautta toiseen ulos. Ruuna taipui toisesta ulkoa pahoin viimeisen takasuoran puolivälissä. 13 Midsummer Flame oli 5.sisältä rehellisen heikko. 2 Ghost Dancer otti 400 juostuna neljänneltä tilalta laukan ja tamma putosi taustalle, missä se otti toisessa kaarteessa uuden laukan. Tamma sinetöi hylkäyksensä viimeisen takasuoran kolmannella laukallaan.

Väliajat: 19,0 / 6 - 20,0 / 6 - 16,0 / 6 - 16,0 / 5

4. Lähtö

7 Pikku Hyvä eteni 150 juostuna kärkipaikalle, mistä tamma otti lopussa helpon voiton. 5 Sävel- Muisto johti alkumetrit ja ruuna luovutti pian paikkansa. Se nousi johtavan kannasta loppusuoran alussa toiselle radalle, mutta ohitse ei ollut asiaa. 13 Rosari matkasi 6.ulkona, mistä ruuna lähti 600 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni loppusuoran alussa kolmanneksi ja ruuna säilytti asemansa loppuun asti. 8 Kangster matkasi 4.sisällä, mistä ruuna sai kierros ennen maalia paikan 3.sisältä. Se otti sieltä lopussa maksimisijoituksen. 12 Tuulensuvi jäi alussa lisää. Tamma otti 700 juostuna laukan, minkä jälkeen se tuli lopun vahvasti. 14 Jekku Patteri kiertyi ensimmäisen kaarteen lopulla 3.radan kautta toiseen ulos, minne se jäi loppukaarteen puolivälissä vaille kiritilaa. Vapaa väylä aukeni loppusuoran alussa, minkä jälkeen ori oli vain tasainen lopussa. 2 Huimariina matkasi alun 3-4.ulkona, missä tamma otti 900 ennen maalia pahan laukan. Se tuli lopun laukasta selvittyään vielä aivan hyvin. 4 Tupla- Prinsessa juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi, missä tamma pakitti ensimmäisen kaarteen lopussa 5.sisälle. Se nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle ja tamma olisi saanut vielä rahaa, mikäli se ei olisi laukannut loppusuoran alussa. 9 Liinan Salama matkasi 5.ulkona, mistä ori sai 900 ennen maalia laukkojen ansiosta paikan 3.ulkoa. Se ei vain riittänyt sieltä lopussa lainkaan. 10 Caraleo kiertyi ensimmäisen kaarteen puolivälissä 3.radan kautta kuolemanpaikalle. Ori antoi siitä kierrosta myöhemmin selvästi periksi. 11 Pelarin Tähti jäi alussa lisää. Ruuna pysyi jatkossa taustalla. 1 Visanteri laukkasi 400 juostuna 3.sisällä pitkäksi. 3 Viapori laukkasi 3.ulkona puolikas juostuna pitkäksi. 6 Hymyhattara oli poissa.

Väliajat: 28,0 / 7 - 27,0 / 7 - 26,0 / 7

5. Lähtö

14 Vesuvio Ås lähti 8.ulkoa 1350 ennen maalia selkiin 3.radalle. Ruuna pääsi 850 ennen maalia pudottamaan toiseen ulos, mistä se jäi loppukaarteen alussa kuolemanpaikalle. Ruuna puristi loppusuoralla hallittuun voittoon. 9 Souvenir Wood matkasi 5.sisällä, mistä se nousi viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna tuli loppuun asti terävästi. 10 Global Official matkasi 4.sisällä, mistä ruuna pääsi viimeisen takasuoran alussa sujuvasti nousemaan kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni nopeasti toiseen ulos, mistä ruuna jakoi lopussa toiset rahat. 15 Troutteur matkasi 6.ulkona, mistä ruuna lähti 1400 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi 900 ennen maalia kuolemanpaikalle. Ruuna painui 550 ennen maalia kärkipaikalle, mistä se tuli aivan asiallisesti sisään asti, vaikka viime metrit hieman painoivatkin. 12 Four Johannes teki 7.ulkoa aivan mukavan 700 metrin kirin. 13 Orlando Croft lähti 9.ulkoa 1700 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna eteni tasaisesti kohden kärkeä ja se eteni 900 ennen maalia kärkipaikalle asti. Ruuna jäi 550 ennen maalia paineen alla johtavan kantaan ja se taipui jatkossa hieman. 1 Bluescale kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 850 ennen maalia paineen alla johtavan kantaan. Se nousi 450 ennen maalia toiselle radalle ja ruuna otti lopussa maksimit. 4 Mity Lightning otti lopussa maksimit juostuaan 3.sisällä. 2 Adele S ei vain riittänyt johtavan kannasta lainkaan. 8 Sweet Jack matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 1750 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 1500 ennen maalia kuolemanpaikalle. Ruuna jäi 850 ennen maalia 3.ulos, missä se otti 650 ennen maalia pahan laukan ja se jatkui yli 200 metriä. Jostain syystä ruunaa ei kuitenkaan hylätty. 11 Rosi´s Victor ei vain lopussa riittänyt juostuaan pääosin 5.ulkona. 7 The Life juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi, missä ruuna pudotti 700 juostuna pääjoukon hännille. Se myös pysyi siellä jatkossa. 5 Caramell Gran matkasi toisessa ulkona, mistä tamma jäi 1400 ennen maalia 3.ulos. Se jäi kierros ennen sinne pahoin pakettiin ja tamma putosi aivan pääjoukon viimeiseksi. Se otti siellä loppukaarteessa vielä laukankin. 6 Willy Wanton matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti kierros ennen maalia 3.radan letkaan. Sen menohalut kuitenkin loppuivat jo viimeisen takasuoran alussa ja ruuna taipui aivan taustalle. 3 Incanto juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, minne tamma sai reilu kierros juostuna vetoavun eteensä. Se taipui toisesta ulkoa selvästi jo kierros ennen maalia.

Väliajat: 17,5 / 1 - 18,0 / 1 - 14,5 / 13 - 18,0 / 14

6. Lähtö

4 Poljento käynnistyi reippaasti ja tamma eteni nopeasti kuolemanpaikalle, mistä se painui ensimmäisen takasuoran lopulla väkisin kärkipaikalle. Tamma veti vauhdilla, mistä huolimatta se piti lopussa varmaan voittoon. 1 Hilpetööri matkasi toisessa ulkona, mistä ori lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä aivan hyvin maaliin asti. 2 Noriko matkasi alun harvassa laumassa neljäntenä. Tamma matkasi jatkossa 4.sisällä, mistä se sai viimeisen takasuoran puolivälissä edetä vapaasti johtavan kantaan asti. Tamma pääsi loppusuoran alussa nousemaan kuolemanpaikalle, mistä tamma oli ratkaisumetreillä tasainen. 9 Pristiina matkasi kuolemanpaikalla, vaikkakin vasta 3.sisähevosen kohdalla. Tamman edestä sisäradalta noustiin toiselle ja sen juoksupaikaksi muodostui viimeisen takasuoran alussa 3.ulkopari. Tamma pudotti pian 3.sisälle, mistä se nousi lopussa toiselle radalle ja hieman voimiakin saattoi jäädä jäljelle. 8 Yllin Kyllin painui ensimmäisen kaarteen puolivälissä kärkipaikalle, missä tamma sai ensimmäisellä takasuoralla kovaa painetta osakseen. Se jäi 600 juostuna johtavan kantaan. Tamma nousi 650 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä se taipui loppusuoralle tultaessa voittotaistosta. 5 Sopun Haaste matkasi 3.ulkona, missä ori otti 450 ennen maalia laukan, mistä selvittyään se tuli lopun terävästi. 3 Mokomani kiihdytti alussa kärkipaikalle, mistä tamma jäi ensimmäisessä kaarteessa johtavan kantaan ja ensimmäisen takasuoran lopussa 3.sisään. Tamma nousi 650 ennen maalia toiseen ulos, mistä se ei vain riittänyt lopussa. 6 R. R. Ruskariina ei vain riittänyt lopussa taustalta sisäradalta. 7 Tuli- Ritari lähti hitaasti ja ori tippui taustalle, missä se ravasi hieman kulmikkaasti ja ori laukkasikin viimeisen takasuoran alussa pitkäksi.

Väliajat: 19,0 / 8 - 22,0 / 4 - 27,0 / 4 - 26,5 / 4

7. Lähtö

5 Good Dynamite käynnistyi reippaasti ja ori eteni ensimmäisen kaarteen lopulla kärkipaikalle. Se veti jatkossa haluamaansa tahtia ja ori nappasi lopussa reippaalla lopetuksellaan ylivoimaisen voiton. 7 Toyset kiersi alun 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin ja ori saikin 650 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Se pääsi loppukaarteen puolivälissä pudottamaan johtavan kantaan, mistä ori piti lopussa hyvän juoksun jälkeen varmasti toiseksi. 2 Huambo matkasi 4.ulkona, mistä ori lähti 650 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se pääsi 300 ennen maalia pudottamaan kakkoskeulan rinnalle, missä ori tuli hyvin maaliin asti. Viim. 700 m 13,3. 10 Extreme Luca matkasi 5.ulkona, mistä ori lähti 800 ennen maalia selkään 3-4.radalle. Se jäi loppukaarteessa 3.radalle ilman vetoapua, missä ori tuli rehellisesti sisään asti. Viim. 1000 m 13,6. 11 Sahara B Boy matkasi 6.ulkona, mistä ori lähti 600 ennen maalia selkiin 3-4.radalle. Se siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ori tuli aivan juosten maaliin asti, vaikkakin loistokkuus oli poissa. 1 Zombi Kemp kiihdytti heti kärkipaikalle. Ori luovutti 300 juostuna paikkansa ja se jatkoi johtavan kannassa. Ori taipui loppukaarteen alussa johtavan kyydistä ja se jäi 350 ennen maalia 3.sisälle. Ori otti lopussa maksimisijoituksen. 8 Elvis Duo matkasi 5.sisällä, mistä ori nousi viimeisen takasuoran alussa 3.ulos. Se oli sieltä kirivaiheessa lähinnä tasainen. 6 Arctic Shot matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä taittui loppukaarteessa ja ruuna taipui lopussa takajoukkoihin. 4 Armani Cates käynnistyi reippaasti, mutta ori jäi silti ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle. Se sai sinne 600 juostuna vetoavun eteensä. Ori taipui toisesta ulkoa päätöspuolikkaan alussa. 3 Capitano Web seuraili 3.sisältä kovassa ylisarjassa maksimisijoitukseen. 12 Lightning McQueen ei vain lopussa riittänyt 4.sisältä lainkaan. 9 Lady´s True King jäi jo paljon ennen lähtölinjaa ratkaisevasti.

Väliajat: 11,0 / 5 - 14,0 / 5 - 14,0 / 5 - 12,0 / 5

8. Lähtö

8 Aarni´s Fire otti alun tarkkaillen ja ruuna putosi 5.ulos. Se lähti sieltä päätöspuolikkaan alussa kiriin ulkoradoille, missä ruuna tuli lopun terävästi ja se ehti lopussa vielä hallittuun voittoon. Viim. 500 m 12,0. 5 Bwt Greenlight kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai vetää sopuisasti ja se oli loppuun asti mukana voittotaistossa. 7 Donato Luca matkasi toisessa ulkona, mistä ori lähti 950 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se puristi pitkän kirinsä pitkä tauko huomioiden aivan hyvin maaliin asti. 2 Napoleon Nova juoksi 3.sisällä, mistä ruuna sai viimeisen takasuoran alussa paikan johtavan kannasta. Se otti sieltä lopussa maksimit. 10 Höwings Ofelia juoksi 4.sisällä, mistä tamma nousi 950 ennen maalia toiseen ulos. Se pudotti viimeisen takasuoran alussa takaisin 4.sisälle ja tamma otti lopussa maksimaalisen sijoituksen. 9 Redry juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 900 ennen maalia selkiin 3.radalle. Vetoavusta ei ollut juuri hyötyä. Ruuna jäi viimeisen kaarteen alussa 3.radalle ilman vetoapua, missä se tuli lopun lähinnä tasaisesti. 1 Will Be Black Out matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna nousi 700 ennen maalia kuolemanpaikalle. Se taipui siitä selvästi loppusuoralle tultaessa. 4 Fakir Style juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna antautui jo viimeisen takasuoran alussa. 3 Twin´s Ducati matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti kierros ennen maalia selkään 3.radalle. Se laukkasi viimeisen takasuoran puolivälissä pitkäksi. 6 Only Lavec karkasi ennen lähtöä ja jäi pois.

Väliajat: 14,0 / 5 - 16,0 / 5 - 16,5 / 5 - 15,5 / 8

9. Lähtö

12 Arteko matkasi alun keskijoukoissa harvassa laumassa. Ori siirtyi 1550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 850 juostuna kuolemanpaikalle. Ori painui siitä loppusuoran alussa kärkipaikalle ja se vastaili lopussa varmaan voittoon. 2 Vikunpuuska kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna joutui ensimmäisen kaarteen lopussa luopumaan. Se nousi loppukaarteen alussa toiseen ulos ja loppusuoralla edelleen kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna ehti lopussa puolittain voittajan rinnalle. 11 Seppälän Wouti matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 900 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni viimeisen takasuoran alussa neljänneksi ja ruuna säilytti vauhtinsa hyvin ehtien juuri linjalla kolmanneksi. 5 Sirkan Sulttaani painui ensimmäisen kaarteen lopulla kärkipaikalle. Ruuna taipui loppusuoran puolivälissä voittotaistosta ja se jäi juuri linjalla toton ulkopuolelle. 10 Ilen Viesti juoksi 4.sisällä, mistä ori nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Se seuraili jatkossa tasaisesti viimeisille rahoille. 1 Grekor lähti hieman haparoiden matkaan ja ruuna matkasi alun toisessa ulkona. Se otti 650 juostuna laukan ja ruuna putosi pääjoukon hännille. Se jatkoi 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin, mutta uusi 1050 ennen maalia tullut laukka tiputti ruunan taas pääjoukon hännille. Se tuli lopun asiallisesti varmistellen. Ruunan ravissa oli vähän sanomista. 3 Turotin seuraili 3.sisältä maksimisijoitukseen. 8 Kamoon oli pääjoukon hänniltä rehellisen riittämätön. 7 Lasarus otti 100 juostuna pahan laukan ja orin mahdollisuudet menivät samassa. 4 Ekon Kava lähti hitaasti ja ori putosi heti aivan taustalle, missä se sinetöi epäonnistumisensa kierros juostuna tulleella laukallaan. Kaikki ei voinut olla kunnossa. 9 Karlos taipui 3.ulkoa selvästi jo toisen kierroksen alkaessa. 6 Hummastiina laukkasi lähdössä ja kierros ennen maalia tamma laukkaili hylkäykseen.

Väliajat: 26,5 / 5 - 31,5 / 5 - 29,0 / 5 - 28,5 / 12

10. Lähtö

5 Carajoso painui ensimmäisen kaarteen lopulla kuolemanpaikalta kärkeen. Ruuna sai vetää jatkossa haluamaansa tahtia ja se nappasi lopussa hallitun voiton. 4 Brilliant Step sai kuolemanpaikalle vetoavun ensimmäisen takasuoran puolivälissä. Ori nousi sieltä loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se ehti lopussa toiseksi. 2 Plucky Boy kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori luopui 300 juostuna. Se ei saanut lopussa johtavan kannasta täyttä mahdollisuutta kirimiseen. 6 Håstens Daleoro kiersi alussa 3.radan kautta 550 juostuna kuolemanpaikalle. Ori puristi siitä rehellisesti sisään asti, vaikka aivan loppumetrit hieman painoivatkin. 8 Shock Wave matkasi 5.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa aivan ulkoradoille, missä ori tuli lopun terävästi. 7 Duran´s Best matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se siirtyi 300 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä ruuna tuli asiallisesti maaliin asti. 11 Hurdy Gurdy juoksi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni hyvin loppukaarteen puoliväliin asti, minkä jälkeen ruuna tyytyi lopussa vain seurailuun. 9 Daagon otti lopussa maksimit juostuaan pääosin 5.sisällä. 1 Good Coming oli 3.sisältä rehellisen riittämätön. 10 Son Of Ocean matkasi 6.ulkona, mistä ruuna ei esittänyt kirivaiheessa oikein mitään. 3 Peter Raymond ei saanut 4.sisältä mahdollisuutta kirimiseen. 12 Robina Columbus taipui 6.sisältä loppukaarteessa selvästi.

Väliajat: 12,0 / 5 - 16,0 / 5 - 17,5 / 5 - 17,0 / 5

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net