Tulokset tästä

1. Lähtö

6 Bohotti otti alun rauhassa. Ori kiristi jatkossa vauhtia ja se sai kierros juostuna paikan pääjoukon hänniltä. Ori lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 450 ennen maalia kärkipaikalle ja nappasi lopussa selvän voiton. Viim. 1700 m 32,7. 4 Lumi- Niko matkasi koko ajan toisen radan vetojuhtana, mistä se puristi lopussa mukavasti toiseksi. Viim. 700 m 33,4. 1 Mareko kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi loppukaarteen alussa johtavan kantaan. Se tuli siitä aivan juosten maaliin asti ja oli lopulta kolmas. 2 Villiheili matkasi johtavan kannassa, mistä tamma nousi 600 ennen maalia toiseen ulos. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja tamma oli lopussa tasainen neljäs. 5 Miss Viehätys lähti rauhallisesti matkaan ja tamma jäi aivan taustalle, missä se suoritti jatkossa asiallisesti. 3 Huumaus oli poissa.

Väliajat: 41,0 / 1 - 39,5 / 1 - 36,5 / 1 - 32,0 / 6

2. Lähtö

6 Siron Peli kiersi ensimmäisen kaarteen 3.rataa ilmanvetoapua eteenpäin. Ruuna sai ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikan haltuunsa, mistä se painui 600 juostuna keulaan. Ruuna kiristi toisella kierroksella tahtia ja se nappasi lopussa aivan ylivoimaisen voiton. Viim. 1000 m 33,3. 11 Härmän Suvituuli myöhästyi hieman lähdössä. Tamma otti jatkossa mukavasti vauhtia ja se eteni kierros juostuna jo kakkoskeulaksi, mistä se oli suurten marginaalien lähdössä oikein varmasti toisena maalissa. Viim. 2000 m 34,9. Tästä ensimmäinen kierros sujui 33,6- vauhdilla. 2 Laksiina matkasi 4.sisällä, mistä tamma seuraili tasaisesti. 1 Taajaninto matkasi 4-5.sisällä, mistä ruuna tuli kohtalaisesti maaliin asti. 4 Heivain kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi ensimmäisen takasuoran lopussa johtavan kantaan. Se jäi kierros juostuna 3.sisään. Tamma otti 650 ennen maalia lyhyen laukan, mistä selvittyään se tuli lopun asiallisesti. 3 Tomin Toivo matkasi 2-3.sisällä, mistä ruuna nousi 900 juostuna toiselle radalle. Se jäi hieman myöhemmin 3.sisähevosen rinnalle ilman vetoapua. Ruuna otti viimeisen takasuoran alussa laukan ja menetti hieman asemiaan. Se tuli lopun tasaisesti. 12 Sorjan Taiga oli takajoukoista kirivaiheessa vaisu. 5 Carmenita otti 100 juostuna keskijoukoissa laukan ja tamma jäi aivan taustalle, missä se myös pysyi jatkossa. 10 Tosi Innokas aloitti keskijoukoissa kierros ennen maalia matkan kohden takajoukkoja. Viim. 1000 m 52,1. 8 Harjan Valo pysyi taustalla koko matkan ajan ja loppumatka oli erittäin tahmeaa menoa. 7 Sähkömies käynnistyi hitaasti ja ruuna putosi lauman hännille. Se laukkasi siellä ensimmäisen takasuoran puolivälissä. Ruuna laukkaili jatkossa taustalla hylkäykseen asti. 9 Pikku- Irmeli matkasi keskijoukoissa, missä tamma otti 600 juostuna laukan. Se laukkasi 900 juostuna uudelleen. Tamma sinetöi hylkäyksensä viimeisen takasuoran kolmannella laukallaan. Se otti laukkojen lomassa mukavasti vauhtia. 

Väliajat: 40,5 / 4 - 39,0 / 6 - 32,0 / 6 - 34,0 / 6

3. Lähtö

6 Wille´s Rainmaker lähti hitaasti matkaan ja ruuna jäi lisää. Se sai nopeasti vauhdin päälle ja ruuna sai jo ensimmäisen takasuoran alussa paikan pääjoukon hänniltä. Se nousi toisen kaarteen alussa toiselle radalle. Ruuna eteni vahvasti ja eteni viimeisen takasuoran alussa kärkipaikalle. Se nappasi lopussa ylivoimaisen voiton. Viim. 2000 m 15,0. Tästä avauslenkki sujui 13,6- tempolla. 4 Gilding Wall sai nopeasti paikan johtavan kannasta. Ruuna haparoi siellä ensimmäisen takasuoran alussa muutaman askeleen, mutta säilytti kuitenkin paikkansa. Se oli lopussa varmasti toinen. 9 Blame Pizzaz jäi lähdössä hieman lisää. Ruuna suoritti jatkossa taustalta asiallisesti. Se lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin ja oli lopussa varmasti kolmas. 8 Lady´s True King suoritti pitkältä takamatkalta asiallisesti. 2 Global Profession kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, missä ruuna ajautui ensimmäisen kaarteen lopussa hieman ulospäin. Se jatkoi kärkipaikalla ja veti reippaalla tempolla. Ruuna jäi viimeisen takasuoran lopulla 3.sisään ja se antoi jatkossa selvästi periksi. 7 Bear Yankee matkasi harvassa laumassa taustalla, missä se otti viimeisen takasuoran alussa laukan. Ruuna tuli lopun taustalla asiallisesti. 1 True Goal juoksi 3.sisällä, mistä ruuna aloitti kierros ennen maalia matkan kohden takajoukkoja. 3 Quick Sugar matkasi 3-4.sisällä, missä tamma väsyi pahoin viimeisen takasuoran puolivälissä. Se otti jatkossa väsyneenä laukankin. 5 Wish Upon a Black oli poissa.

Väliajat: 16,5 / 2 - 15,5 / 2 - 19,0 / 6 - 18,0 / 6

4. Lähtö

7 Always To Excel matkasi 2-3.ulkona, mistä ori lähti 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se oli loppusuoran alussa hetken hakauksissa vastustajan kanssa, mutta orin kärryt irtosivat vastustajan pyörästä nopeasti ja se kiri lopussa hallittuun voittoon. Viim. 700 m 14,4. 6 Big Mas juuttui nopeasti kuolemanpaikalle,mistä ruuna pudotti 250 juostuna johtavan kantaan. Se nousi 800 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä ruuna puristi rehellisesti sisään asti ja oli lopussa niukasti toinen. 12 I One matkasi 4.ulkoa vetämättömässä selässä. Ruuna lähti sieltä 800 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se siirtyi 300 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli vahvasti maaliin asti. Viim. 700 m 13,4. 9 Nelle Kavat juoksi 4.sisällä, mistä ori nousi 550 ennen maalia 3.ulos. Se lähti 300 ennen maalia selkään 3.radalle ja ori tuli lopun tasaisesti. 5 Basswood Grove juuttui ensimmäisen kaarteen lopulla kuolemanpaikalle. Ruuna sai viimeisen takasuoran alussa paikan toisesta ulkoa. Se seuraili sieltä tasaisesti maaliin asti. 2 Fonseca Boko matkasi alun johtavan kannassa, mistä ruuna jäi 300 juostuna 3.sisään. Se sai viimeisen takasuoran alussa uudelleen paikan johtavan kannasta. Ruuna oli siellä pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata aukeni vasta hieman ennen maalia ja voimia jäi jonkin verran jäljelle. 4 Daiquiri Web kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna antoi loppusuoralla hieman periksi. 10 Amanda Hornline ei vain riittänyt 3.ulkoa lopussa lainkaan. 11 Kat´s Commander laukkasi valtoimenaan jo ennen lähtölinjaa ja ruuna laukkasi heti pitkäksi. 1 Ciao Amiral, 3 Feeling Fast Boy ja 8 Julle Boy olivat poissa.

Väliajat: 14,0 / 4 - 15,5 / 4 - 16,0 / 7

5. Lähtö

2 Taajanvaltti kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna piti lopussa niukkaan, mutta varmaan voittoon. Viim. 700 m 30,4. 4 Isosalon Kiri otti alun rauhassa. Ori eteni 450 juostuna 3.radan kautta kuolemanpaikalle. Se puristi siitä rehellisesti sisään asti ja oli loppuun asti mukana voittotaistossa. 5 Muksun Allu juoksi 3.sisällä, mistä ori sai loppukaarteen puolivälissä paikan johtavan kannasta. Se oli sieltä lopussa kunnolla tilaa saamatta kolmas. 9 Hillervo matkasi johtavan kannassa, mistä tamma nousi 350 ennen maalia toiseen ulos. Se lähti samassa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja tamma oli lopussa tasainen. 6 Ekomani laukkasi lähdössä ja ruuna jäi aivan taustalle. Se lähti sieltä kierros ennen maalia selkään 3.radalle. Ruuna tuli aivan asiallisesti maaliin asti. Viim. 1900 m 30,8. 10 Linkeli juoksi 3.ulkona, mistä tamma seuraili maksimaaliseen sijoitukseen. 7 Taifun sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi 400 ennen maalia tulleeseen pahaan laukkaan. 3 Hela- Vekkuli juuttui heti 3.radan kiertäjäksi, missä ruunan menovesi loppui 900 ennen maalia ja se taipui jatkossa selvästi. Viim. 700 m 43,7. 1 Tuulen Kuva ei ottanut missään vaiheessa vauhtia ja ori oli jo ensimmäisen takasuoran puolivälissä aivan valmis, eikä hevonen oikeastaan ollut kilpailukunnossa. Ori keskeytti pian. 8 Kukan Hela pudotti pääjoukon hänniltä toiselta radalta ensimmäisen takasuoran lopussa 4.sisään. Tamma laukkasi siellä 700 ennen maalia pitkäksi. 11 Elis Halm juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti kierros ennen maalia kiriin 3.radalle. Se siirtyi 900 ennen maalia kiriin 4.radalle. Ruuna puristi 4.rataa pitkin mukavasti, mutta hieman ennen maalia tullut laukka vei 3, tai 4 rahat. 

Väliajat: 35,0 / 2 - 33,5 / 2 - 31,0 / 2 - 31,0 / 2

6. Lähtö

4 Elliot Boko juuttui heti kuolemanpaikalle, missä ruuna piti tempon reippaana. Se painui viimeisen takasuoran alussa kärkipaikalle. Ruuna jatkoi vahvalla tempolla maaliin asti ja otti lopussa ylivoimaisen voiton. 6 Zatopek Hoss matkasi takajoukossa 3.sisähevosena. Ruuna nousi 650 ennen maalia toiselle radalle ja se siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Ruuna ehti lopussa niukasti toiseksi. Viim. 700 m 13,9. 7 Feast Your Eyes matkasi takajoukoissa 2.sisähevosena. Ori nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle ja 550 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi loppukaarteen puolivälissä 3.radalle ilman vetoapua ja ori oli loppuun asti mukana kakkostaistossa. 1 Sahara Rouge nousi 350 juostuna takajoukossa toiseen ulos. Ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pääsi 350 ennen maalia pudottamaan kakkoskeulan rinnalle. Ruuna tuli siitä asiallisesti sisään asti. 8 Haras Du Pin matkasi kakkoskeulan rinnalla ilman vetoapua, mistä ruuna pääsi 350 ennen maalia pudottamaan takajoukon keulahevoseksi. Se tuli lopun tasaisesti. 3 Hamis Fameraiser kiihdytti heti kärkipaikalle, minne ruuna sai nopeasti prässääjän rinnalleen. Hevosella pidettiin kiinni kärkipaikasta ja avauskierroskin sujui 12,0- tempolla. Ruuna jäi viimeisen takasuoran alussa johtavan kantaan ja se antoi loppua kohden ymmärrettävästi hieman periksi. 2 Madickens Stjärna matkasi 3.sisällä, mutta oikeastaan takajoukon keulahevosena. Ruuna antoi siitä 400 ennen maalia periksi. 5 Rite Sakra matkasi takajoukoissa 3.ulkona, mistä ruuna antoi viimeisen takasuoran lopulla selvästi periksi. Viim. 500 m 21,3. 

Väliajat: 10,5 / 3 - 12,0 / 3 - 15,0 / 4 - 17,5 / 4

7. Lähtö

3 Aragorn Hoss kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai vetää haluamaansa vauhtia ja se otti lopussa täysin ajamatta eleettömän voiton. 7 Västerbo Purse matkasi 5.ulkona, mistä tamma lähti loppukaarteen alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä rehellisesti ja nousi lopussa varmasti toiseksi. Viim. 700 m 15,0. 11 Crystal Eye juoksi 6.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se pääsi loppukaarteessa pudottamaan 3.radalle, missä tamma tuli pitkän kirinsä rehellisesti maaliin asti. 12 Sort Of Sorrow matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran lopussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pääsi 250 ennen maalia pudottamaan johtavan kantaan. Ruuna seuraili siitä tasaisesti neljänneksi. 10 Carajoso matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Se oli jatkossa pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoralle tultaessa ja ruuna tuli lopun aivan juosten. 9 Achilleus otti alun tarkkaillen ja ruuna matkasi alun 6.ulkona. Se lähti sieltä 1550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna eteni kierros ennen maalia kuolemanpaikalle. Se putosi siitä loppukaarteessa kärkikamppailusta, mutta ruuna ei silti koskaan täysin luovuttanut. 2 Gene Touch juoksi 3.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Se pudotti päätöspuolikkaan alussa uudelleen 3.sisään, missä ruuna oli pitkään vailla kiritilaa. Se sai vapaan radan loppusuoran puolivälissä, mutta mitään ei oikein ollut enää tehtävissä. 8 Stardust Fibber käynnistyi mukavasti ja tamma sai nopeasti kuolemanpaikan haltuunsa. Se sai kierros ennen maalia vetoavun eteensä. Tamma pudotti 650 ennen maalia sisäradalle ja otti lopussa aivan maksimit. 5 Moonchild D matkasi toisessa ulkona, mistä tamma jäi kierros ennen maalia 3.ulos. Se lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle. Tamma pudotti pian takaisin toiselle radalle ja oli lopussa melko vaisu. 1 Atos Palmen laukkasi lähdössä pitkäksi. 4 Spider Blessed sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä ori aloitti viimeisen takasuoran alussa matkan kohden takajoukkoja. Se keskeytti lopulta. 6 Prayer´s Hope oli poissa.

Väliajat: 15,0 / 3 - 17,5 / 3 - 14,5 / 3 - 17,5 / 3

8. Lähtö

7 Taksvenla matkasi alun harvassa laumassa 6.sisällä. Tamma nousi 800 juostuna toiseen ulos. Se jäi kierros juostuna 3.ulos. Tamma lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 550 ennen maalia kärkipaikalle asti ja nappasi lopussa helpon voiton. Viim. 700 m 28,3. 6 Rankkari laukkasi 50 juostuna ja ruuna jäi hieman lisää. Se nousi 5.sisältä 750 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Ruuna sai kierros juostuna vetoavun eteensä. Se lähti 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna painoi loppusuoran alussa sisäänpäin ja aiheutti samalla yhden kanssakilpailijan laukan. Se tuli lopun vielä mukavasti ja ehti juuri linjalla toiseksi. Viim. 2000 m 29,4. 8 Sisu Oskari matkasi alun 7.sisällä, mistä ruuna nousi toisessa kaarteessa 4.ulos. Se lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Ruuna sai loppukaarteen alussa kuolemanpaikan haltuunsa. Se pudotti loppusuoran alussa hetkeksi johtavan kantaan ja oli loppuun asti mukana kakkostaistossa. 2 Herra Hurmuri kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi viimeisen takasuoran lopulla johtavan kantaan. Se säilytti oman vauhtinsa sisään asti. 3 Viekova juuttui alussa kuolemanpaikalle,mistä tamma pudotti ensimmäisen takasuoran alussa 4.sisään. Se sai kierros juostuna paikan 3.sisältä, mistä tamma ei vain riittänyt lopussa lainkaan. 1 Helon Roosa matkasi johtavan kannassa, mistä tamma nousi kierros juostuna kuolemanpaikalle. Se jäi loppukaarteen alussa toiseen ulos. Tamma oli siitä vielä mukana tototaistossa, mutta se tuli loppusuoran alussa häirityksi ja menetti tilanteessa laukatessaan pelinsä. 4 Päivän Pokeri matkasi alun 3.sisällä, mistä ori sai kierros juostuna paikan johtavan kannasta. Se taipui sieltä viimeisen takasuoran puolivälissä selvästi. Ori keskeytti lopulta. 5 Amoriini laukkaili nopeasti hylkäykseen asti. 

Väliajat: 32,5 / 3 - 33,5 / 3 - 28,0 / 3 - 31,0 / 7

9. Lähtö

8 Jimmy Ray matkasi alun 4-5.sisällä, mistä ruuna nousi kierros juostuna 4.ulos. Se sai hieman myöhemmin paikan 3.ulkoa. Ruuna lähti 900 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se painui loppukaarteen alussa kärkipaikalle ja nappasi lopussa oikein helpon voiton. Viim. 1000 m 19,4. 12 Hot Wurst matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi 950 ennen maalia 3.ulos. Se lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Ruuna siirtyi loppukaarteen alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja se oli lopulta selvästi toisena maalissa. 6 Sand Of Holmö matkasi 4.ulkona, mistä tamma sai puolimatkassa paikan toisesta ulkoa. Se jäi loppukaarteen alussa vaille kiritilaa. Tamma löysi vapaan radan 350 ennen maalia, minkä jälkeen se tuli lopun asiallisesti. 10 Silence Wish käynnistyi mukavasti ja tamma eteni 3.rataa kohden kärkeä, mutta 350 juostuna tullut laukka pudotti tamman taustalle. Se lähti lauman hänniltä kierros ennen maalia selkään 3.radalle. Tamma jäi päätöspuolikkaan alussa 3.radalle ilman vetoapua. Se pääsi loppukaarteen puolivälissä pudottamaan kakkoskeulan rinnalle ilman vetoapua, mistä tamma oli lopussa tasainen neljäs. Viim. 2000 m 19,6. 7 Step Up American matkasi alun 3.ulkona, mistä tamma pudotti kierros juostuna johtavan kantaan. Se oli siellä viimeisellä takasuoralla pitkään vailla kiritilaa. Tamma löysi vapaan radan loppusuoralle tultaessa ja se tuli lopun ulkoratoja pitkin sijoitustaan paremmin. 5 Parisiodi matkasi 2-3.sisällä, mistä tamma nousi 850 ennen maalia 3.ulos. Se seuraili sieltä jatkossa maksimaaliseen sijoitukseen. 3 Mountain Awesome juuttui ensimmäisen kaarteen puolivälissä kuolemanpaikalle. Ruuna putosi siitä loppukaarteessa kärkitaistosta ja se putosi lopussa taustalle. 1 Can Conor kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna antoi loppukaarteen alussa selvästi periksi ja se taipui taustalle. 9 Denna sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, missä tamma otti 1350 ennen maalia pahan laukan ja se menetti samassa mahdollisuutensa. 2 Arctic Euphoria laukkaili nopeasti hylkäykseen asti. 4 Vanilla Price ja 11 Lady Devil olivat poissa.

Väliajat: 22,5 / 1 - 19,5 / 1 - 20,5 / 1 - 19,0 / 8

10. Lähtö

2 Gabriel Star kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ori sai vetää avausringin rauhassa. Se kiristi toisella kierroksella vauhtia ja ori vastaili lopussa varmaan voittoon. 11 Mountain Rescue matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se jäi loppukaarteen alussa 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna sai loppusuoran puolivälissä kuolemanpaikan haltuunsa, mistä se tuli hyvin maaliin asti. Viim. 700 m 15,3. 1 Star Girl One otti pahan lähtölaukan ja tamma jäi selvästi. Se sai ensimmäisen takasuoran lopussa paikan 5.sisältä. Tamma nousi 800 juostuna 5.ulos. Se lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3.radalle. Tamma tuli pitkän kirinsä rehellisesti maaliin asti. Viim. 1700 m 18,1. 9 Knockout Ses sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna lähti 1350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai kierros juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Ruuna jäi loppukaarteen alussa toiseen ulos, mistä se seuraili tasaisesti sisään asti. 3 Finosåfin matkasi johtavan kannassa, missä tamma ei viimeisen takasuoran lopulla pitänyt selkäänsä. Se jäi 300 ennen maalia 3.sisälle, eikä tamma päässyt lopussa käyttämään kaikkia voimiaan. 4 Pearly´s Jadessa juuttui ensimmäisen kaarteen lopussa kuolemanpaikalle, minne tamma sai kierros juostuna vetoavun eteensä. Se seuraili sieltä jatkossa maksimisijoitukseen. 7 Vigilante lähti rauhassa ja tamma jäi 4.sisään. Se lähti loppukaarteen alussa kiriin ulkoradoille ja tamma tuli lopun asiallisesti. 5 Black Bog´s Lady matkasi 3.sisällä, mistä tamma ei saanut lopussa rintaman takaa mahdollisuutta kirimiseen. 10 Revolver matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai loppukaarteen alussa kuolemanpaikan haltuunsa, mistä ruuna antoi päätössatasella selvästi periksi. 6 Bright Sunshine ja 8 Deziree olivat poissa.

Väliajat: 26,0 / 2 - 25,0 / 2 - 19,5 / 2 - 16,5 / 2

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry | Ravitie 9 | 60120 Seinäjoki | 06 428 9200 | seinajoen.ravit@seinajoenravit.net