Tulokset tästä

1. Lähtö

4 Ruthless Chick kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma karkasi lopussa selvään voittoon. Viim. 700 m 15,7. 3 Like a Citrinella laukkasi ensimmäisen kaarteen puolivälissä lyhyesti ja tamma menetti asemiaan. Se sai toisen kaarteen lopulla paikan 3.sisältä. Tamma nousi 300 ennen maalia kakkoskeulan rinnalle ja puristi lopussa varmasti toiseksi. Viim. 1700 m 18,4. 2 Callela Niceone matkasi johtavan kannassa, mistä tamma oli lopussa tasainen kolmas. 5 Just a Flirt laukkasi lähdössä ja ruuna jäi selvästi lisää. Se otti jatkossa asiallisesti vauhtia ja ruuna eteni kierros juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Se otti kolmannessa kaarteessa uuden laukan ja sinetöi hylkäyksensä viimeisen takasuoran kolmannella laukallaan. Ruuna kulki ensimmäisen kierroksen laukan jälkeen 18,2- tempolla. 1 Birbante oli poissa.

Väliajat: 23,0 / 4 - 23,0 / 4 - 19,0 / 4 - 15,5 / 4

2. Lähtö

8 Novan Voitto sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan johtavan kannasta. Ori nousi 700 juostuna toiseen ulos. Se lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori eteni viimeisen takasuoran lopulla kärkipaikalle ja otti lopussa vakuuttavalla esityksellä selvän voiton. Viim. 700 m 25,3. 15 Tanhuan Salama juoksi 5.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia kiriin 3-4.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä rehellisesti sisään asti ja oli lopussa toinen. Viim. 1000 m 29,1. 12 Tatriina sai nopeasti paikan 4.sisältä, mistä tamma nousi 650 juostuna 3.ulos. Se lähti sieltä 700 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma eteni päätöspuolikkaan alussa 3.sisähevosen rinnalle toisen radan vetojuhdaksi. Se oli siitä lopussa vastustajan laukan ansiosta kolmas. 13 Hurja Unelma oli 4.ulkoa tasainen. 14 Vip- Ralli seuraili keskijoukoista sisäradalta maksimaaliseen sijoitukseen. 7 Seekerin Lissu seuraili kärjen tuntumasta sisäradalta vailla suurempaa virtaa. 1 Tupsahti laukkasi 50 juostuna kärkipaikalta hylkäyksen rajamaille. Tamma lähti ensimmäisen kaarteen puolivälissä ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Se sai toisessa kaarteessa kuolemanpaikan haltuunsa. Tamma putosi siitä viimeisen takasuoran alussa kärkihevosten vauhdista. Se ei kuitenkaan koskaan täysin luovuttanut ja sai vielä lopussa viimeiset rahat. 16 Velhomies pysyi taustalla koko matkan ajan. 4 Annan otti 100 juostuna laukan ja tamma putosi lauman hännille. Se suoritti siellä jatkossa vailla suurempaa virtaa. 9 Tupla- Senssi laukkasi lähdössä ja tamma jäi aivan viimeiseksi. Se sinetöi epäonnistumisensa 500 juostuna tulleella uudella laukallaan. 2 Härmän Suvituuli kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, mistä tamma jäi 550 ennen maalia johtavan kantaan. Se oli siitä vielä vahvasti taistossa toisista rahoista, mutta hieman ennen maalia tullut laukka vesitti pelin. 5 Säestäjä laukkasi lähdössä pitkäksi. 6 Hissutar otti ensimmäisen kaarteen puolivälissä johtavan kannassa pahan laukan. Tamma keskeytti jo ensimmäisen takasuoran alussa. 11 Vilivirta laukkasi lähdössä pahoin. Ruuna otti ensimmäisessä kaarteessa uuden pahan laukan ja se keskeytti pian. 3 Harjan Merituuli ja 10 Lumi- Leija olivat poissa.

Väliajat: 37,0 / 2 - 32,5 / 2 - 31,5 / 2 - 25,5 / 8

3. Lähtö

6 Landen Paukku käynnistyi taustalta vauhdilla ja ori eteni jo ensimmäisen takasuoran lopussa kärkipaikalle. Se rahoitti pian vauhtia. Ori lisäsi loppusuoralla tahtia ja se otti lopussa ylivoimaisen voiton. Viim. 400 m 28,0. 2 Ekori Ässä kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi toisen kaarteen alussa johtavan kantaan. Se putosi loppusuoran alussa kärkihevosen kyydistä, mutta ori nappasi kuitenkin lopussa toiset rahat. 4 Koljanteri otti toisen kaarteen alussa laukan ja ruuna menetti selvästi asemiaan. Se eteni kolmannessa kaarteessa kakkoskeulan rinnalle. Ruuna näytti etenevän lopussa varmasti toiseksi, mutta se hieman hiljensi lopussa ja jäi kolmanneksi. Viim. 1400 m 32,3. 3 Adeliina matkasi alun kuolemanpaikalla, missä tamma laukkasi ensimmäisen takasuoran puolivälissä ja se putosi lauman hännille. Tamma suoritti jatkossa tasaisesti. 1 Laareni juoksi johtavan kannassa, missä ori otti puolikas juostuna laukan. Se jäi lauman hännille, missä ori otti kierros juostuna uuden laukan. Se suoritti jatkossa tasaisesti, eikä hevosen ravi ollut täysin balanssissa. 5 Sillankorvan Toivo laukkasi ensimmäisen takasuoran alussa takajoukoissa pahoin. Ruuna otti jatkossa kulisseissa useita laukkoja ja meni hylkäykseen. 

Väliajat: 39,0 / 2 - 35,5 / 2 - 36,5 / 2 - 29,5 / 6

4. Lähtö

3 Olympic Blue Chip käynnistyi mukavasti ja ruuna sai helposti kärkipaikan haltuunsa. Se kiihdytti viimeisellä takasuoralla vauhtia ja ruuna nappasi uran avauksestaan oikein vakuuttavan voiton. Viim. 700 m 12,2. 9 Way To Go juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi viimeisen takasuoran lopulla kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ruuna oli lopussa varmasti toinen. Viim. 1000 m 14,8. 8 Anni Sue matkasi lauman hännillä, mistä tamma lähti loppukaarteen alussa selkään 4.radalle. Se jäi 250 ennen maalia ilman vetoapua ja tamma tuli lopun asiallisesti. Viim. 400 m 14,7. 5 Nelle Kavat juoksi toisessa ulkona, mistä ori lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi loppukaarteessa, mutta ori säilytti kuitenkin oman vauhtinsa asiallisesti ja oli lopulta tasaisen takajoukon paras. 7 Dison World matkasi 3.ulkona, mistä tamma sai kolmannessa kaarteessa paikan toisesta ulkoa. Se oli siellä loppukaarteessa pitkään vailla kiritilaa. Tamma nousi 300 ennen maalia vapaille vesille ja se tuli lopun tasaisesti. 2 Lucas Gran juoksi johtavan kannassa, mistä ruuna taipui loppukaarteessa. 1 Grove´s Harley oli 3.sisältä lopussa rehellisen riittämätön. 6 Västerbo Locksmith juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna putosi viimeisen takasuoran puolivälissä kärkihevosen kyydistä. Se antoi loppukaarteen puolivälissä selvästi periksi. Viim. 400 m 23,5. 10 Lötens Love Gossip laukkasi 100 juostuna takajoukoissa pitkäksi. 4 Jeppas Roulett oli poissa.

Väliajat: 14,0 / 3 - 16,5 / 3 - 16,5 / 3 - 11,5 / 3

5. Lähtö

8 Boadicea nousi heti toiselle radalle. Tamma jäi ensimmäisen takasuoran alussa 4.sisähevosen rinnalle toisen radan vetojuhdaksi. Se eteni kolmannessa kaarteessa johtohevosen rinnalle. Tamma painui 550 ennen maalia kärkipaikalle ja se hallitsi loppumatkaa oikein helposti. Viim. 1400 m 14,8. 10 American Dream sai ensimmäisen kaarteen puolivälissä paikan johtavan kannasta. Tamma nousi viimeisen takasuoran lopulla toiseen ulos. Se pudotti pian sisäradalle ja tamma eteni lopussa sisäkautta toiseksi. 6 Melody Heel matkasi 4.sisällä, mistä tamma sai kolmannessa kaarteessa paikan 3.sisältä. Se nousi 650 ennen maalia toiseen ulos. Tamma jäi loppukaarteen alussa kuolemanpaikalle. Se tuli siitä aivan mukavasti maaliin asti. 4 Glen Amore juoksi 3.sisällä, mistä tamma nousi 850 ennen maalia toiseen ulos. Se oli jatkossa tasainen neljäs. 12 She Is Frida seuraili lauman keskivaiheilta asiallisesti sisään asti. 5 Bean Dream otti 300 juostuna takajoukoissa pahan laukan ja tamma jäi paljon. Se suoritti jatkossa aivan taustalta aivan hyvin. 3 Wind Of Victory kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi loppukaarteen alussa johtavan kantaan. Se taipui jatkossa selvästi, mutta piti kuitenkin vielä selvien tasoerojen lähdössä rahasijalle. Viim. 400 m 25,3. 11 Rudy Queen laukkasi lähdössä pahoin ja tamma putosi taustalle. Se suoritti jatkossa asiallisesti. 2 Drop Of Love laukkasi 250 juostuna johtavan kannasta pahoin ja tamma menetti heti pelinsä. Se laukkasi toisessa kaarteessa vielä uudelleen. 7 Exploding Belle otti ratkaisevan lähtölaukan ja tamma oli heti vailla mahdollisuuksia. 1 Premcos Lady kiihdytti heti kärkipaikalle, missä tamma laukkasi ensimmäisen kaarteen puolivälissä paineen alla pitkäksi. Se kulki jatkossa taustalla hylättynä asiallisesti. 9 Beauty Erin laukkasi lähdössä pitkäksi. Tamma kulki jatkossa hylättynä asiallisesti ja oli maalissa kuudentena. Viim. 1700 m 16,0. 13 Luna De Paris otti 150 juostuna takajoukoissa laukan. Tamma otti jatkossa mukavasti vauhtia, mutta se otti 1050 ennen maalia uuden laukan. Tamma sinetöi hylkäyksensä viimeisellä takasuoralla. 14 Lovely Secret matkasi pääjoukon hännillä, missä tamma laukkasi 900 juostuna hylkäykseen. 

Väliajat: 16,0 / 3 - 16,0 / 3 - 16,0 / 3 - 14,5 / 8

6. Lähtö

1 Wauhti kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna veti tasaisesti kiihtyvällä tahdilla ja se otti lopussa oikein helpon voiton. Viim. 700 m 22,4. 3 Loikkaus matkasi johtavan kannassa, mistä tamma oli hyvä toinen. 12 Joriini matkasi 4.ulkona, mistä tamma lähti 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Se pudotti viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos ja tamma nousi 300 ennen maalia uudelleen kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se oli lopussa selvästi kärkiparille jääneenä kolmas. Viim. 1000 m 24,1. 9 Eskel matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 1200 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pääsi viimeisen takasuoran puolivälissä pudottamaan 3.sisähevosen rinnalle toisen radan vetojuhdaksi. Ruuna tuli aivan mukavasti maaliin asti. 5 Normipäivä sai nopeasti paikan 3.sisältä, mistä tamma putosi loppukaarteen alussa kärkiparin vauhdista. Se seuraili lopussa maksimisijoitukseen. 8 Menoks juoksi 4.sisällä, missä ori oli pitkään vailla kiritilaa. Se pääsi loppusuoran puolivälissä nousemaan toiselle radalle, mutta kiritilaa ei rintaman takaa kuitenkaan koskaan tullut. 16 Tuulensuvi juoksi 6.ulkona, mistä tamma lähti 900 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se pudotti viimeisen takasuoran lopulla 3.ulos ja tamma tuli lopun tasaisesti. Viim. 1000 m 25,7. 15 Pertturi matkasi 7.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisellä takasuoralla selkiin 3.radalle. Se oli kirivaiheessa tasainen. 13 Huuger matkasi 7.sisällä, mistä ruuna nousi 850 ennen maalia toiselle radalle. Se siirtyi viimeisen takasuoran puolivälissä selkään 3.radalle. Ruuna nousi päätöspuolikkaan alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja tuli lopun tasaisesti. 7 Taiga Tuulia juoksi 4.ulkona, mistä tamma sai kierros juostuna paikan 3.ulkoa. Se jäi sinne viimeisen takasuoran alussa pahoin vaille kiritilaa. Tamma pudotti 550 ennen maalia sisäradalle. Se oli jatkossa tasainen. 4 Sisu Oskari sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, minne ruuna jäi viimeisen takasuoran alussa pahoin vaille kiritilaa. Se löysi vapaan väylän loppukaarteen alussa, minkä jälkeen ruuna oli tasainen. 14 Kasmilaaro matkasi 6.sisällä, missä ori oli pitkään vailla kiritilaa. Se nousi loppusuoran puolivälissä toiselle radalle ja tuli tasaisesti. 11 Turon Linda seuraili 5.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 2 Sävel- Muisto juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna taipui pahoin viimeisen takasuoran alussa. Viim. 400 m 40,5. 10 Sävel- Taika otti 150 juostuna takajoukoissa ratkaisevan laukan ja tamman mahdollisuudet menivät samassa. 6 Vermon Voitto pummasi lähdön ja ruuna otti 100 juostuna ratkaisevan laukan menettäen samassa mahdollisuutensa. 

Väliajat: 27,5 / 1 - 26,5 / 1 - 25,5 / 1 - 22,5 / 1

7. Lähtö

7 Knox Hanover lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ruuna painui 450 juostuna kärkipaikalle, missä se veti koko ajan reippaalla liekillä. Ruuna oli lopulta oikein ylivoimainen ja hevonen kilpailee kohisevassa nousukunnossa. Viim. 700 m 12,9. 4 She´s So Lady juoksi 3.sisällä, mistä tamma nousi 600 ennen maalia kakkoskeulan rinnalle. Se eteni loppusuoralla varmasti toiseksi. Viim. 700 m 12,8. 1 Västerbo Purse juoksi 4.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Se oli sieltä lopussa varmasti kolmas ja tamma nosti tasoaan selvästi. Viim. 700 m 12,9. 3 Wicasa Sioux kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui 450 juostuna. Se tuli jatkossa pieni tauko huomioiden hyvin maaliin asti, vaikka päätössatasella meno hieman tasaantuikin. 8 Stone Capes Liz matkasi 5.ulkona, missä tamma oli loppukaarteessa vailla kiritilaa. Se nousi loppusuoralle tultaessa kiriin 3.radalle ja tamma tuli lopun aivan juosten. 9 Heidi Ale seuraili 3.ulkoa maksimaaliseen sijoitukseen. 12 Cousin Bowl laukkasi lähdössä ja ruuna jäi aivan taustalle. Se kulki jatkossa lauman hännillä mukavasti. 10 Lindy Poppins juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle. Sen kirin terä katkesi loppukaarteessa, mutta ruuna säilytti kuitenkin oman vauhtinsa. 2 Stardust Fibber otti alun rauhassa ja tamma matkasi 5.sisällä, mistä se ei vain riittänyt lopussa. 6 Madickens Stjärna matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna jäi viimeisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Se laukkasi hieman myöhemmin ja menetti pelinsä. 5 Prin Holz eteni nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna taipui toisessa kolmannessa kaarteessa pahoin ja keskeytti. 11 Inspis Arioso oli poissa.

Väliajat: 11,0 / 7 - 12,5 / 7 - 13,5 / 7 - 13,5 / 7

8. Lähtö

8 Keep Calm matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se puristi loppusuoralla varmaan voittoon. Viim. 700 m 15,5. 1 Ginelle juoksi johtavan kannassa, mistä tamma nousi 600 ennen maalia kuolemanpaikalle. Se oli siitä loppuun asti mukana voittotaistossa. 9 Knockout Ses juoksi 4.sisällä, mistä ruuna nousi puolimatkassa 3.ulos. Se sai loppukaarteen alussa paikan toisesta ulkoa. Ruuna oli sieltä kunnolla tilaa samatta lopussa kolmas. 6 Baron Box kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori putosi päätössatasella toton ulkopuolelle. 7 Deal Chap juoksi 5.sisällä, mistä ori nousi 1200 ennen maalia 4.ulos. Se lähti sieltä loppukaarteen alussa kiriin 3-4.radalle ilman vetoapua ja ori tuli tauko huomioiden asiallisesti maaliin asti. Viim. 700 m 15,5. 5 Hide Snow White juoksi 3.sisällä, mistä tamma sai viimeisen takasuoran puolivälissä paikan johtavan kannasta. Se seuraili sieltä jatkossa tasaisesti. 10 Sunrise Rascal otti heti pysähdyslaukan ja ruuna jäi kaukaisuuteen. Se kulki jatkossa kulisseissa aivan mukavasti. 11 Royal´n Will lähti heti ajamaan eteenpäin ja tamma saikin puolikas juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Se antoi siitä selvästi periksi viimeisellä takasuoralla ja taipui taustalle. Viim. 600 m 25,5. 2 Captain Cruise laukkasi 250 juostuna pitkäksi. 4 Chique juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, missä tamma laukkasi 550 juostuna pitkäksi. 3 Original Hope oli poissa.

Väliajat: 19,0 / 6 - 19,0 / 6 - 17,5 / 6 - 16,5 / 8

9. Lähtö

4 Cousin Evert kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai vetää sopuisasti. Se kiihdytti tahtia loppua kohden ja ruuna otti lopussa selvän voiton. Viim. 700 m 13,8. 11 Gollum juoksi 7.ulkona, mistä ruuna lähti 900 ennen maalia kiriin 3-4.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä rehellisesti sisään asti ja nousi lopussa toiseksi. Viim. 700 m 12,5. 7 Kat´s Commander kävi alussa kysymässä kärkipaikkaa. Ruuna tyytyi 450 juostuna paikkaan johtavan kannassa. Se nousi sieltä 1400 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä ruuna puristi rehellisesti sisään asti. 8 Drinks Please lähti heti ajamaan 3.rataa pitkin eteenpäin. Ruuna sai 550 juostuna paikan toisesta ulkoa. Se seuraili sieltä lopussa tasaisesti. 2 Bewitch Boy seuraili johtavan kannasta maksimaaliseen sijoitukseen. 10 Do It Valiant juoksi 6.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Se tuli kirinsä asiallisesti sisään asti. 1 Will Hans Beat juoksi 3.sisällä, mistä ori tuli asiallisesti sisään asti ja se jäi aivan viime metreillä vielä vaille kiritilaakin. 12 Kleine Maria matkasi 5.sisällä, mistä tamma nousi loppukaarteen alussa toiselle radalle. Kirikaistat pysyivät jatkossa pitkään kiinni ja ainakin jonkin verran voimia jäi jäljelle. 9 Super Stars seuraili 4.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 5 Bwt Mirage matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi 300 ennen maalia, minkä jälkeen ruuna tuli lopun vain tasaisesti. 3 Bwt Hellraiser ei vain riittänyt 5.ulkoa lainkaan. 6 Zelda Gowan juoksi 4.ulkona, missä tamma laukkasi loppusuoralle tultaessa väsyneenä pitkäksi. 

Väliajat: 13,0 / 4 - 16,0 / 4 - 15,0 / 4 - 13,5 / 4

10. Lähtö

2 Feeling Future eteni ensimmäisen kaarteen lopulla kuolemanpaikalta kärkeen. Ruuna hallitsi siitä sopivaa lähtöä oikein helposti maaliin asti. 10 Pitbull sai ensimmäisen kaarteen lopulla paikan toisesta ulkoa. Ori lähti sieltä loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja oli lopussa varmasti toinen. Viim. 700 m 13,5. 3 High Profile kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui 300 juostuna. Se seuraili lopussa johtavan kannasta kolmanneksi. 4 Parisiodi kiertyi ensimmäisen takasuoran alussa 3.radan kautta toisen radan vetojuhdaksi. Tamma tuli siitä aivan juosten maaliin asti, vaikka putosikin päätössatasella toton ulkopuolelle. 9 Ducky juoksi 4.sisällä, mistä ruuna sai loppusuoralla paikan 3.sisältä. Se ei saanut lopussa lainkaan kiritilaa ja kaikki voimat jäivät tallelle. 1 Dizebell Gran matkasi 3.sisällä, mistä tamma pääsi loppusuoran alussa nousemaan toiseen ulos, mutta kiriväylää ei lopussa tullut lainkaan. 5 Quick Sugar matkasi 5.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran alussa 3.ulos. Se lähti loppusuoralle tultaessa kiriin ulkoradoille ja tuli lopun tasaisesti. 6 Ebby Ride, 7 Club Nord Chip ja 8 Classical Dream olivat poissa.

Väliajat: 14,5 / 2 - 190 / 2 - 18,0 / 2 - 13,5 / 2

11. Lähtö

4 Aparis kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma hallitsi vaivatta maaliin asti. 1 Onnetööri matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna kiertyi ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle. Se puristi siitä rehellisesti sisään asti ja oli loppuun asti mukana voittotaistossa. Viim. 700 m 27,1. 5 Lakan Leija juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, minne tamma sai puolikas juostuna vetoavun eteensä. Se lähti toisesta ulkoa 450 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma tuli asiallisesti ja oli lopussa varmasti kolmas. 2 Vartilla seuraili 3.sisältä tasaisesti neljänneksi. 10 Suvisipi juoksi 4.ulkona, mistä tamma lähti 350 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja tamma tuli lopun asiallisesti. Viim. 1000 m 27,1. 9 Herra Hurmuri juoksi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 400 ennen maalia selkään 3.radalle. Se seuraili lopussa maksimaaliseen sijoitukseen. 3 Masun Vilke matkasi johtavan kannassa, mistä ori nousi 300 ennen maalia toiseen ulos ja se seuraili jatkossa vailla suurempaa virtaa. 6 Kalevatar laukkasi lähdössä ja tamma putosi lauman hännille sisäradalle, missä se suoritti jatkossa asiallisesti. Viim. 1900 m 27,1. 8 Hurjaharja otti alun rauhassa ja ori putosi lauman hännille. Se tuli siellä lauman mukana kohtalaisesti sisään asti. 12 Sipsinsiro matkasi 5.ulkona, missä tamma otti viimeisen takasuoran puolivälissä laukan. Se tuli taustalla loppua aivan juosten. 7 Mayatuuli laukkasi lähdössä ja tamma jäi taustalle. Se sinetöi epäonnistumisensa 900 ennen maalia tulleella uudella laukallaan. 11 Hallan Kymppi kiersi alun ulkoratoja pitkin, missä ruuna peruutti ensimmäisen takasuoran puolivälissä lauman hännille sisäradalle. Se taipui siellä selvästi viimeisen takasuoran alussa ja loppumatka oli melkoisen raskasta taivallusta. Viim. 1000 m 40,5.

Väliajat: 28,0 / 4 - 28,0 / 4 - 26,0 / 4 - 26,5 / 4

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry | Ravitie 9 | 60120 Seinäjoki | 06 428 9200 | seinajoen.ravit@seinajoenravit.net