Tulokset tästä


1. Lähtö

2 Humu- Liisa matkasi alun 3.sisällä, mistä tamma nousi ensimmäisen takasuoran lopulla kuolemanpaikalle. Se painui siitä 650 ennen maalia keulaan. Tamma nappasi siitä loppumetreillä helpon voiton. Viim. 1000 m 33,4. 6 Viesma sai ensimmäisen kaarteen puolivälissä paikan johtavan kannasta, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä 3.ulos. Se putosi loppukaarteessa kärkihevosten vauhdista, mutta loppusuoran laukat avittivat sen vielä toiseksi. 5 Kasperi Kuriton kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 650 ennen maalia johtavan kantaan. Se säilytti vauhtinsa asiallisesti perille asti ja ruuna peri lopussa vielä laukkojen avittamana kolmannet rahat. 8 Huijar nousi ensimmäisen takasuoran lopulla 4.sisältä toiseen ulos. Ruuna otti siellä loppusuoran alussa laukan, mihin se menetti totosijan. 10 Seekerin Sanni seuraili keskijoukoista tasaisesti sisään asti. 11 Vapun Viivi otti lähtölaukan ja tamma putosi aivan lauman hännille. Se suoritti siellä jatkossa asiallisesti. 7 Rankkari otti 100 juostuna laukan ja ruuna putosi pääjoukon hännille sisäradalle, missä se oli jatkossa vain tasainen. 14 Sirkkeli matkasi pääjoukon hännillä, missä ruuna otti kierros juostuna pahan laukan ja se menetti mahdollisuutensa. 9 Helon Roosa matkasi 4-5.sisällä, missä tamma otti viimeisen takasuoran puolivälissä pahan laukan ja rahasija karkasi. 3 Vakuus matkasi 3.ulkona, missä ori otti 700 ennen maalia pahan laukan häiriten samalla yhtä kanssakilpailijaansa. Ori oli jatkossa taustalla tasainen. 4 Villiisa otti ensimmäisen kaarteen alussa pahan laukan. Tamma laukkaili kulisseissa jatkossa hylkäykseen. 12 Tähtisäihke otti 200 juostuna pahan laukan. Tamma otti uudet laukat viimeisen takasuoran alussa ja loppukaarteessa, mistä seurasi hylkäys. Otti laukkojen lomassa asiallisesti vauhtia, mutta laukat olivat kovin pinnassa. 13 Härmän Tuisku otti 200 juostuna lyhyen laukan. Tamma jatkoi pääjoukon hännillä, missä se laukkaili kierros juostuna hylkäykseen. 15 Kikan Velperi lähti pääjoukon hänniltä 1350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori eteni tasaisesti kohden kärkeä ja se sai viimeisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikan haltuunsa. Ori oli siitä vielä 100 ennen mukana voittotaistossa, mutta samassa tullut laukka johti hylkäykseen. 1 Joila ja 16 Kalevatar olivat poissa.

Väliajat: 41,0 / 5 - 37,5 / 5 - 35,0 / 2 - 32,0 / 2

2. Lähtö

8 Queen Leader käynnistyi reippaasti, mutta tamma juuttui kuolemanpaikalle. Se ajoi eteenpäin ja tamma etenikin ensimmäisen takasuoran lopulla kärkipaikalle. Se piti siitä lopussa varmaan voittoon. 5 Big Mas kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori luopui 650 juostuna. Kiritilaa ei lopussa johtavan kannasta koskaan tullut. 3 Tetra Fish juuttui ensimmäisen takasuoran lopulla kuolemanpaikalle, mistä ori tuli mukavasti maaliin saakka. 4 Indyana Poliss kiersi ensimmäiset 350 metriä 3.rataa, minkä jälkeen ruuna pääsi pudottamaan 3.ulos. Se lähti sieltä loppukaarteen alussa kiriin 3-4.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli hyvin maaliin saakka. Viim. 500 m 14,2. 1 Rudy One matkasi 3.sisällä, mistä tamma pääsi 300 ennen maalia nousemaan kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se oli ratkaisumetreillä tasainen. 6 Eleanor H kiersi ensimmäisen kaarteen 3.rataa. Tamma pakitti ensimmäisen takasuoran alussa 4.sisään. Se seuraili sieltä lopussa maksimisijoitukseen. 11 Combat Mode seuraili 4.ulkoa maksimaaliseen sijoitukseen. 12 Full Metal Jacket matkasi 5.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi loppusuoran alussa, mutta ruuna ei koskaan luovuttanut. 9 Silent otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 10 Blady Yalumba matkasi alun harvassa kärkijoukoissa 5.hevosena. Ruuna sai toisen kaarteen alussa paikan toisesta ulkoa, mistä se lähti loppukaarteen alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna otti 350 pahan laukan ja se menetti pelinsä. 2 Pinky Winky laukkasi lähdössä pitkäksi. 7 La Phoebee oli poissa.

Väliajat: 17,0 / 5 - 19,0 / 8 - 20,0 / 8 - 15,5 / 8

3. Lähtö

7 Finn McCool käynnistyi reippaasti edeten nopeasti kuolemanpaikalle, ehkä hieman liiankin nopeasti, sillä se aiheutti samalla yhden kanssakilpailijan laukan. Ruuna painui ensimmäisen takasuoran puolivälissä kärkipaikalle. Se sai jatkossa rauhoittaa tuntuvasti, mutta ruuna joutui silti lopussa yllättävänkin tiukoille, eikä se ollut niukasta voitosta huolimatta läheskään parhaimmillaan. 5 King Eagle matkasi alun 3.ulkona, mistä ori sai ensimmäisen takasuoran lopulla paikan toisesta ulkoa. Se lähti sieltä loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ori ehti lopussa lähes voittoon asti. 4 Jamas Ludwig matkasi alun toisessa ulkona, mistä ori juuttui toisen ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle. Se oli siitä loppuun asti mukana voittotaistossa. Laukkamerkki on kuitenkin hieman liioittelua, sillä ori ei laukannut. 1 Falk De Vandel kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori luopui paineen alla puolikas juostuna. Se nousi loppusuoran puolivälissä toiseen ulos, mutta kiritilaa ei koskaan tullut. 8 How Wurst matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni nopeasti kärjen rinnalle 3.radalle, missä ruuna antoi päätössatasella hieman periksi. 11 Toto De Vito matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi 800 ennen maalia hieman ahtaasti 3.ulos. Se seuraili sieltä jatkossa maksimisijoitukseen. 12 Gioavanna otti 200 juostuna pahan laukan ja tamma putosi taustalle. Se sai toisessa kaarteessa paikan 5.sisältä, mistä tamma antoi päätösmetreillä hieman periksi. Viim. 1700 m 17,0. 9 Cake For All matkasi 3.sisällä, missä tamma otti 250 ennen maalia pahan laukan ja mahdollisuudet menivät samassa. 6 Mountain Strom juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi. Ruunaa otettiin kiinni vasta toisessa kaarteessa ja se saikin 750 juostuna paikan 4.ulkoa. Ruuna otti 400 ennen maalia yllättäen pahan laukan ja peli oli heti selvä. 3 Global Profession käynnistyi hyvin, mutta ruuna tuli 150 juostuna pahoin vastustajan häiritsemäksi ja hevonen laukkasi samassa pitkäksi. 10 Too Bad For You laukkasi 100 juostuna pitkäksi. Ruuna sai toisessa kaarteessa paikan 5.ulkoa, mistä se lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruunan kiri katkesi loppukaarteen puolivälissä ja se pudotti sisäradalle. 2 Lorei Broline oli poissa.

Väliajat: 14,0 / 7 - 17,0 / 7 - 19,0 / 7 - 16,0 / 7

4. Lähtö

6 Carajoso sai ensimmäisen kaarteen alussa paikan johtavan kannasta, mistä ruuna jäi 550 juostuna 3.sisään. Se nousi kierros juostuna 3.ulos. Ruuna sai viimeisen takasuoran puolivälissä paikan toisessa ulkoa, mistä se nousi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna puristi viime metreillä varmaan voittoon. 8 Brown Victoria matkasi alun toisessa ulkona, mistä tamma juuttui 800 juostuna kuolemanpaikalle. Se puristi siitä vahvasti sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa toiseksi. 9 Borups Ivan lähti 3.ulkoa ensimmäisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni ensimmäisen takasuoran lopussa kuolemanpaikalle ja 800 juostuna edelleen kärkipaikalle. Ori tuli siitä aivan mukavasti maaliin saakka, vaikka jäikin päätösmetreillä kolmanneksi. 10 Photo Power matkasi alun 4.sisällä, mistä ruuna nousi 900 juostuna 4.ulos. Se sai jatkossa edetä sujuvasti ja ruuna otti lopussa maksimit. 2 Take The Cromwella juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma mahtui 450 juostuna pudottamaan johtavan kantaan. Se jäi 800 juostuna 3.sisään. Tamma nousi loppusuoran alussa kiriin ja se tuli voimallisesti ajettuna juosten maaliin asti. 3 Bumblebee Laday lähti hitaasti ja tamma putosi 5.ulos. Se lähti sieltä 850 ennen maalia kiriin 3.radalle. Tamma jäi 400 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua, missä se tuli aivan juosten maaliin asti. 7 Västerbo Keymaster matkasi 6.ukona, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Sen kirin terä katkesi loppusuoran puolivälissä ja ruuna tyytyi seurailuun. 1 Back The Devil lähti hyvin, mutta ruuna laukkasi 200 juostuna pitkäksi. 4 Take That laukkasi lähdössä pitkäksi. 5 Sweet Excel sai kärkipaikan haltuunsa 200 juostuna. Ruuna jäi 800 juostuna johtavan kantaan. Se laukkasi siellä 550 ennen maalia pitkäksi. 11 Lass Jolly sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Tamma lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pudotti loppukaarteen alussa 3.ulos ja tamma taipui samassa. Se laukkasi vielä lopussa väsyneenä hylkäykseen. 12 Bwt Fiera oli poissa.

Väliajat: 14,0 / 5 - 15,0 / 9 - 20,0 / 9 - 14,0 / 6

5. Lähtö

3 Count Forever matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni loppukaarteen puolivälissä kärjen rinnalle 3.radalle, missä ruuna vastaili lopussa vielä hienosti ulkoa kirineelle ja se nappasi varman voiton. Viim. 700 m 13,8. 10 Cross Bones Web matkasi 5.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se nousi loppusuoralle tultaessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli mukavasti maaliin asti. 2 Decena matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi loppukaarteen puolivälissä toiselle radalle ja loppusuoran alussa edelleen 5.radalle ilman vetoapua. Tamma tuli loppuun asti terävästi. Viim. 400 m 13,6. 8 Super Classic käynnistyi reippaasti ja ori pääsi ensimmäisen kaarteen puolivälissä pudottamaan toiseen ulos. Se jäi kierros juostuna kuolemanpaikalle. Ori painui 550 ennen maalia kärkipaikalle, mistä se tuli hyvin sisään asti, vaikka aivan viime metrit ymmärrettävästi hieman painoivatkin. 9 Who´s Fabulous matkasi 4.sisällä, mistä tamma pääsi 900 juostuna nousemaan toiseen ulos. Se jäi siitä viimeisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle. Tamma oli siitä loppusuoran puoliväliin asti mukana voittotaistossa, minkä jälkeen se antoi hieman periksi. 7 Choco Love käynnistyi reippaasti ja tamma sai ensimmäisen kaarteen lopulla kuolemanpaikan haltuunsa. Se kävi ensimmäisen takasuoran lopulla kyselemässä kärkipaikkaa. Tamma tyytyi 900 juostuna paikkaan johtavan kannassa. Se nousi 550 ennen maalia toiseen ulos, mistä tamma seuraili asiallisesti sisään asti. Tamma oli juoksunkulkuun nähden oikein hyvä. 12 Super It matkasi 5.sisällä, mistä ruuna sai sujuvasti edetä maksimisijoitukseen. 11 Extreme Emil oli 6.ulkoa kirivaiheessa vain tasainen. 5 Final Match ei vain riittänyt lopussa lainkaan juostuaan 3.ulkona. 4 Do It Valiant eteni nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna painui ensimmäisen kaarteen lopussa kärkipaikalle. Se sai toisessa kaarteessa kovaa painetta osakseen, mutta ruuna piti paikkansa. Ruuna joutui viimeisen takasuoran puolivälissä luopumaan paikastaan ja se taipui jatkossa tasaisesti kohden takajoukkoja. 1 Paradice Leader kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma luopui 300 juostuna. Se laukkasi siellä 650 juostuna yllättäen pitkäksi. Tamma teki jatkossa taustalla hylättynä asiallisen juoksun ja oli maalissa lopulta kahdeksantena. 6 Arison oli poissa.

Väliajat: 14,0 / 4 - 14,0 / 4 - 17,0 / 4 - 15,0 / 3

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net