Tulokset tästä

1. Lähtö

5 Pink Floyd lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ori sai 450 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa, minne se sai kierros juostuna vetoavun eteensä. Ori lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni loppukaarteen alussa kuolemanpaikalle, mistä ori puristi loppumetreillä varmaan voittoon. 10 Sensuel Donna matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti 1350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 1050 juostuna kuolemanpaikalle. Tamma painui siitä loppukaarteen alussa kärkipaikalle, mistä se oli loppuun asti voittotaistossa mukana. 1 Brad Rico matkasi 3.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa toiseen ulos. Se nousi 600 ennen maalia selkään 3.radalle. Ruuna otti 550 ennen maalia pari laukka-askelta, minkä jälkeen se tuli lopun 3.rataa ilman vetoapua asiallisesti maaliin asti. 2 Glamorous Point sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Se pudotti loppusuoran alussa uudelleen sisäradalle ja tamma otti maksimit. 4 Celine Web juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, minne tamma sai 450 juostuna vetoavun eteensä. Se lähti 800 ennen maalia selkään 3.radalle, mutta tamma tyytyi loppumatkalla lähinnä säilyttämään asemansa. 9 Eldwind H matkasi 6.ulkona, mistä ruuna sai viimeisen takasuoran alussa edetä toista rataa pitkin toiseen ulos. Se oli siellä loppukaarteessa hetken vailla kiritilaa, mutta kirimistä ei juurikaan tapahtunut, kun tilaa tuli lähes samassa. 6 Maybe Yes lähti 7.ulkoa 900 ennen maalia selkiin 3.radalle. Vetoavuista ei juuri ollut apua ja tamma pudotti 700 ennen maalia takaisin toiselle radalle. Se tuli siellä kohtalaisesti maaliin asti. 8 Pamela Hope juoksi 5.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Se oli kirissään vain tasainen. 11 Golden Line ei vain lopussa riittänyt 4.ulkoa lainkaan. 3 Rockstone King kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna taipui selvästi viimeisen takasuoran lopussa. 12 Lonely Rose otti pahan lähtölaukan ja tamman mahdollisuudet menivät samassa. 7 Make´s Steps oli poissa.

Väliajat: 16,0 / 3 - 19,0 / 3 - 19,5 / 3 - 16,0 / 5

2. Lähtö

9 Vikunpuuska käynnistyi reippaasti ja ruuna sai kärkipaikan haltuunsa ensimmäisen kaarteen puolivälissä. Ruuna sai säätää jatkossa vauhdin sopivaksi ja se otti lopussa varman voiton. 4 Rikaste juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna oli loppuun asti mukana voittotaistossa. 11 Lammin Plikka sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä tamma nousi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ja se oli varmasti kolmas. 6 Lasetti matkasi 4.sisällä, mistä tamma sai kierros ennen maalia paikan 3.sisältä. Se sai loppukaarteen puolivälissä paikan johtavan kannasta, mistä tamma ei saanut lopussa rintaman takaa täyttä mahdollisuutta kirimiseen. 8 Ruskan Lento nousi 3.sisältä kierros ennen maalia 4.ulos. Ruuna lähti päätöspuolikkaan alussa selkiin 3.radalle. Se nousi loppusuoran alussa 5.radalle ilman vetoapua, missä ruuna tuli asiallisesti sisään asti. 15 Valter Myrberg lähti 6.ulkoa 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Ruuna nousi loppusuoralle tultaessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja se tuli tauko huomioiden aivan hyvin maaliin asti. 12 Issikan Eka seuraili taustalta sisäradalta riittämättä maksimaaliseen sijoitukseen. 2 Kihin Kingi lähti hitaasti ja ruuna otti 250 juostuna lyhyen laukankin. Se otti ensimmäisen takasuoran alussa uuden laukan ja mahdollisuudet menivät samassa. 5 Manageri matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti kierros ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua, mutta se otti 900 ennen maalia laukan. Ruuna tuli jatkossa 3.hevosen 3.radan jonossa. Se taipui selvästi viimeisen takasuoran lopulla ja ruuna oli vaisu. 3 Bofori kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi 300 juostuna johtavan kantaan. Se laukkasi siellä 450 ennen maalia pitkäksi. 7 Kairan Tyttö laukkasi lähdössä ja tamma jäi aivan taustalle. Se sinetöi epäonnistumisensa hieman ennen maalia tulleella uudella laukallaan. 10 Tuulen Kuva lähti reippaasti ja ori sai nopeasti paikan 3.ulkoa. Se taipui sieltä loppukaarteessa ja ori pudotti sisäradalle. Se otti 350 ennen maalia pahan laukan ja ori hylättiin. 14 Kundi laukkasi lähdössä pahoin. Ruuna otti ensimmäisen takasuoran alussa uuden laukan ja hylkäyksen sinetöinti tapahtui loppukaarteen kolmannella laukalla. 16 Tumelii lähti 5.ulkoa 950 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna eteni viimeisen takasuoran lopulla kärjen rinnalle 3.radalle, mistä se oli 300 ennen maalia hieman taipumassa, kun se laukkasi loppusuoran alussa hylkäykseen. 1 Hallan Kymppi ja 13 Marjan Nopsa olivat poissa.

Väliajat: 39,0 / 9 - 36,5 / 9 - 35,0 / 9 - 28,5 / 9

3. Lähtö

5 Cousin Bowl kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ori sai koko ajan pientä painetta osakseen, mistä huolimatta se otti lopussa varman voiton. 1 Lewis Hip nousi johtavan kannasta ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle. Ruuna puristi siitä rehellisesti sisään asti. 3 French Rhode matkasi 5.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se jäi 550 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua, missä ruuna tuli aivan juosten maaliin asti. 2 Toss And Turn matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 550 ennen maalia kakkoskeulaksi, mistä tamma otti lopussa maksimit. 11 Extreme Emil juuttui heti 3.radan kiertäjäksi, mistä ruuna pääsi 900 juostuna pudottamaan 4.ulos. Se otti sieltä lopussa maksimaalisen sijoituksen. 4 Shock Wave seuraili 3.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 7 Tag The Gel matkasi 7-8.ulkona, mistä ori lähti 850 ennen maalia kiriin 3-4.radalle. Se kiri hetken mukavasti, mutta kirin terä katkesi loppukaarteen puolivälissä ja se tyytyi lopussa seurailuun. 10 Timorous sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä tamma taipui selvästi jo viimeisen takasuoran alussa. 6 Good Coming oli lopussa rehellisen riittämätön juostuaan pääosin 4.sisällä. 9 Otello Narva otti pahan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 8 Mr Philip kiertyi ensimmäisen takasuoran alussa 3.radan kautta toiseen ulos. Ruuna taipui siitä jo kierros ennen maalia ja matka kohden takajoukkoja alkoi. 12 Lear Majami oli taustalta toiselta radalta lopussa rehellisen heikko.

Väliajat: 17,0 / 5 - 16,5 / 5 - 16,5 / 5 - 15,5 / 5

4. Lähtö

7 Charlie Bear käynnistyi mukavasti ja ruuna sai 250 juostuna paikan toisesta ulkoa. Se lähti 600 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna painui loppusuoralle tultaessa kärkipaikalle ja se otti lopussa hallitun voiton. 11 Pimi Label matkasi 5.ulkona, mistä ori lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni loppusuoran alussa toiseksi ja ori oli lopussa oikein selvä kakkonen. Viim. 1000 m 13,6. 4 Four Johannes juoksi 6.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se tuli kirinsä aivan juosten maaliin asti. 3 Zenita H juoksi 3.ulkona, missä tamma oli loppukaarteessa vetämättömissä selissä. Se nousi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja tamma tuli juosten maaliin asti. 1 Montani kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ori sai koko ajan pientä painetta osakseen. Se taipui 300 ennen maalia voiton suhteen, mutta ori ei silti kokonaan luovuttanut. 9 Going Strong matkasi 3.sisällä, mistä ruuna sai viimeisen takasuoran lopulla paikan johtavan kannasta. Se otti sieltä lopussa maksimit. 6 Lista Topgun juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna antoi loppusuoralle tultaessa periksi kärkisijoitusten suhteen. 10 Falco otti 4.ulkoa lopussa maksimit. 5 Napoleon Nova matkasi 4.sisällä, minne ruuna jäi lopussa lähinnä teknisluontoisesti vaille kiritilaa. 12 Kuba Silas oli kirivaiheessa saamaton juostuaan pääosin 5.sisällä. 2 Fakir Style juoksi johtavan kannassa, mistä ruuna nousi loppukaarteen alussa toiseen ulos. Se aloitti samassa matkan kohden takajoukkoja. 8 Carlos Lady oli poissa.

Väliajat: 14,0 / 1 - 16,0 / 1 - 14,5 / 1 - 13,0 / 7

5. Lähtö

2 Liona sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä tamma jäi kierros juostuna 3.ulos. Se lähti sieltä 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma jyräsi loppusuoralla varmaan voittoon. Viim. 700 m 12,9. 8 Low Flyer matkasi 5.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Se pudotti pian takaisin toiselle radalle, kun vetoavuista ei ollut apua. Ruuna nousi 450 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se tuli vahvasti maaliin asti. Viim. 400 m 12,4. 9 Memory Leader lähti ensimmäisen takasuoran alussa 3.ulkoa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma eteni toisen kaarteen alussa kärkipaikalle asti, mistä se tuli asiallisesti sisään asti, vaikka jäikin lopussa kolmanneksi. 5 Faros Lloyd juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, minne ruuna sai kierros juostuna hetkeksi vetoavun eteensä. Se oli sieltä lopussa aivan hyvä neljäs. 3 Håstens Daleoro kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi 600 juostuna johtavan kantaan. Se nousi sieltä 550 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä ori tuli aivan juosten maaliin asti, vaikka aivan viime metrit hieman painoivatkin. 10 Brio Bizz otti 4.ulkoa lopussa maksimit. 7 Caramell Gran matkasi 4.sisällä, mistä tamma otti lopussa maksimaalisen sijoituksen. 4 Tax Exemption yritti alussa päästä kärkipaikalle, mutta tamma joutui ensimmäisen kaarteen lopulla tyytymään paikkaan johtavan kannassa. Se jäi sieltä ensimmäisen takasuoran lopussa 3.sisään. Tamma otti sieltä lopussa maksimaalisen sijoituksen. 11 Arro Careliano oli kirivaiheessa vain tasainen juostuaan 6.sisällä. 6 Rainbow Flash oli 6.ulkoa rehellisen riittämätön. 12 Kalanchoe P. R. lähti 4.ulkoa 1450 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori eteni kierros juostuna kuolemanpaikalle, mistä se ajautui tallikaarteen puolivälissä 3.radalle. Se taipui siellä loppukaarteen alussa selvästi. 1 Govern Ås laukkasi 5.sisällä viimeisen takasuoran puolivälissä pitkäksi.

Väliajat: 16,0 / 3 - 16,0 / 9 - 15,0 / 9 - 14,0 / 2

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net