Tulokset tästä

1. Lähtö

5 Amanda Rose painui ensimmäisen kaarteen puolivälissä kärkipaikalle, mistä tamma hallitsi vaivatta maaliin saakka. Viim. 700 m 15,7.  9 Day Credit nousi ensimmäisen takasuoran alussa sisäradan jonosta 3.ulos. Ori lähti 800 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pääsi loppukaarteen alussa pudottamaan johtavan kantaan ja ori oli lopussa oikein varmasti toinen. Viim. 1000 m 16,4. 2 Captain Cruise matkasi 4.sisällä, mistä ori nousi viimeisen takasuoran alussa 3.ulos. Se lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori pääsi 250 ennen maalia pudottamaan sisäradalle ja se oli lopussa selvästi kärkiparille jääneenä kolmas. 12 Honey Star juoksi 5.sisällä, mistä ruuna nousi 450 ennen maalia selkään 3.radalle. Se tuli kirinsä asiallisesti maaliin asti. 11 Ginelle matkasi 5.ulkona, mistä tamma lähti kierros ennen maalia kiriin 3.radalle. Se sai viimeisen takasuoran alussa selän eteensä. Tamma siirtyi loppukaarteessa välillä 4.radalle ilman vetoapua, mistä se pääsi 300 ennen maalia pudottamaan toiselle radalle. Tamma tuli pitkän kirinsä asiallisesti maaliin asti. 7 Nazareth matkasi alun 5.sisähevosen rinnalla ilman vetoapua. Tamma sai 550 juostuna paikan toisesta ulkoa. Se jäi sinne viimeisen takasuoran alussa vaille kiritilaa. Tamma pääsi 250 ennen maalia vapaalle radalle, minkä jälkeen se kiri lopun tasaisesti. 4 Amour Birchbay pudotti 250 juostuna johtavan kantaan, mistä ruuna jäi pian 3.sisään. Se juuttui sinne loppukaarteen alussa pahoin vaille kiritilaa. Vapaa rata löytyi vasta loppusuoran alussa, minkä jälkeen ruuna oli lopussa lähinnä tasainen. 3 Playzone kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma luopui 250 juostuna. Se aloitti viimeisen takasuoran alussa matkan kohden takajoukkoja. 6 Black Bog´s Lady nousi ensimmäisen takasuoran puolivälissä 4.sisältä kuolemanpaikalle. Tamman menovesi hupeni viimeisen takasuoran lopussa ja matka kohden takajoukkoja alkoi. 10 Fianna matkasi 4.ulkona, missä tamman ravi heikkeni selvästi viimeisellä takasuoralla ja se jäi aivan porukan hännille. 1 Feeling Dream laukkasi lähdössä pitkäksi. 8 Vallastar laukkasi 300 juostuna keskijoukoissa ja ruuna putosi taustalle. Se ei ottanut jatkossa lainkaan vauhtia ja ruuna keskeytti myöhemmin. 

Väliajat: 16,0 / 5 - 18,0 / 5 - 18,5 / 5 - 15,5 / 5

2. Lähtö

4 Kalevatar matkasi alun toisessa ulkona, mistä tamma jäi 450 juostuna kuolemanpaikalle. Se painui 100 metriä myöhemmin kärkipaikalle. Tamma vastaili jatkossa kärkipaikalta niukkaan, mutta varmaan voittoon. 6 Önnetööri juoksi 4.ulkona, mistä ruuna sai toisen kaarteen alussa paikan toisesta ulkoa. Se lähti 750 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna sai 550 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa, mistä se puristi rehellisesti maaliin asti. 7 Lankori käynnistyi aivan omaa vauhtiaan ja ruuna painui heti kärkipaikalle. Se luopui ensimmäisen takasuoran alussa paikastaan ja jatkoi johtavan kannassa. Ruuna jäi ensimmäisen takasuoran lopussa 3.sisään. Se sai 350 ennen maalia paikan johtavan kannasta, mistä ruuna oli kunnolla tilaa saamatta kolmas maalissa. 10 Venlan Vekkuli matkasi 5.sisällä, mistä ruuna sai sujuvasti edetä sisärataa pitkin ja se nousi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna tuli lopun aivan juosten. 1 Vinhatuuri nousi nopeasti kuolemanpaikalle. Ruuna painui 450 juostuna kärkipaikalle. Se jäi 100 metriä myöhemmin johtavan kantaan. Ruuna nousi 350 ennen maalia toiseen ulos. Se ei suorittanut lopussa ohituksia ja tyytyi seurailuun. 3 Siinan Tähti juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle. Se jäi 550 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna tyytyi jatkossa säilyttämään asemansa. 12 H. V. Tokka sai nopeasti paikan 3.ulkoa. Ruuna jäi siitä ensimmäisen takasuoran lopulla kuolemanpaikalle. Se jäi viimeisen takasuoran lopulla toiseen ulos ja aloitti samassa matkan kohden takajoukkoja. 11 Helun Kuva matkasi pääosin 3.ulkona, minne tamma jäi viimeisen takasuoran lopulla vaille kiritilaa. Se pudotti loppusuoran alussa sisäradalle, minkä jälkeen tamma oli lopussa vain tasainen. 9 Lötens Elina matkasi 4.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle ja viimeisen takasuoran puolivälissä edelleen selkään 3.radalle. Se nousi 350 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Tamma oli lopussa vain tasainen. 8 Temetrius jäi jo ennen lähtölinja ratkaisevasti. Ruuna kulki taustalla viimeiset 2000 m 29,7. 5 Rojalti laukkasi 50 juostuna ja ruuna putosi lauman hännille. Se lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Ruunan kirin terä katkesi loppukaarteessa ja se putosi taustalle. 2 Kotorinnan Topi laukkasi lähdössä ja ruuna putosi 6.sisään. Se laukkasi siellä uudelleen 1050 ennen maalia. Ruuna laukkaili jatkossa kulisseissa hylkäykseen. 

Väliajat: 30,0 / 1 - 31,0 / 4 - 31,5 / 4 - 27,0 / 4

3. Lähtö

11 Way To Go sai nopeasti paikan 3.ulkoa. Ruuna lähti 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi 300 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua, missä ruuna jyräsi lopussa selvään voittoon. Viim. 700 m 14,7. 5 Angel Of Nazareth matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna lähti 900 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pääsi 300 ennen maalia etenemään kuolemanpaikalle, mistä ruuna oli lopussa varmasti toinen. 10 Man Of Mill juoksi 5.ulkona, mistä ruuna lähti loppusuoralle tultaessa kiriin ulkoradoille ja se tuli lopun aivan juosten. Viim. 700 m 17,0. 12 Hamilton Real Lady matkasi 4.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Se jäi 300 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua ja tamma tuli lopun tasaisesti. 7 Mountain Rescue otti alun tarkkaillen ja ruuna jäi 6.ulos. Se pudotti 800 ennen maalia sisäradalle ja sai viimeisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Ruuna oli siellä loppukaarteessa vailla kiritilaa. Se sai vasta aivan lopussa vapaan radan ja voimia jäi jäljelle. 9 Hollywood Hawk juoksi johtavan kannassa, mistä tamma nousi loppusuoran alussa toiselle radalle, mutta kirimistä ei juuri tapahtunut. 3 Can Conor kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna antoi loppusuoralle tultaessa selvästi periksi. 4 Vanilla Price juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma antoi loppukaarteen puolivälissä selvästi periksi ja matka kohden takajoukkoja alkoi. 6 Ellen Ray juoksi 3.sisällä, mistä tamma ei vain riittänyt lopussa. 1 Katherine Bo laukkasi 50 juostuna pahoin ja menetti samassa pelinsä. 2 Joe Le Taxi laukkasi lähdössä ja ruuna jäi taustalle sisäradalle. Ruuna otti taustalla sisäradalla 850 ennen maalia uuden pahan laukan ja keskeytti myöhemmin. 8 Hejo Hector oli poissa.

Väliajat: 17,0 / 3 - 18,5 / 3 - 20,0 / 3 - 15,0 / 11

4. Lähtö

9 Sisu Oskari matkasi alun 5.sisällä, mistä ruuna sai toisen kaarteen puolivälissä paikan 3.sisältä. Se eteni viimeisen takasuoran alussa johtavan kantaan. Ruuna nousi 550 ennen maalia toiseen ulos ja loppusuoran puolivälissä edelleen kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna jyräsi loppusuoralla varmaan voittoon. Viim. 700 m 29,0. 5 Hipatsu matkasi alun 3.sisällä, mistä ruuna nousi 650 juostuna kuolemanpaikalle ja laittoi samassa kärkihevoselle painetta. Se puristi oikein rehellisesti maaliin asti ja puristi lopussa niukasti toiseksi. 10 Vihellys pääsi takarivistä sujuvasti läpi ja ori sai heti paikan johtavan kannasta. Se nousi ensimmäisen takasuoran lopussa kuolemanpaikalle ja 650 juostuna edelleen keulaan asti. Ori sai samassa painostajan rinnalleen ja vauhti hieman kiihtyi. Se tuli aivan juosten sisään asti, vaikka jäikin päätössatasella niukasti kolmanneksi. 1 Ukaasi käynnistyi hitaasti ja tamma jäi 6.sisään. Se nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle ja tamma tuli asiallisesti maaliin asti. Viim. 1000 m 29,5. 8 Kaarnalii otti alun rauhassa ja ori matkasi keskijoukoissa sisäradalla. Se sai viimeisen takasuoran alussa paikan 3.sisältä ja loppukaarteessa ori eteni johtavan kantaan. Se antoi sieltä loppusuoralla selvästi periksi. 4 Taksvenla otti 150 juostuna pahan laukan ja tamma putosi lauman hännille, missä se suoritti jatkossa tasaisesti. 2 Enon Vilppi matkasi alun 4.sisällä, mistä ori nousi 650 juostuna toiseen ulos. Se aloitti sieltä kierros ennen maalia matkan kohden takajoukkoja. Viim. 700 m 33,7. 3 Tuli- Rubiini kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 650 juostuna johtavan kantaan. Se taipui sieltä pahoin viimeisen takasuoran alussa. Ruuna keskeytti myöhemmin. 7 Eeti laukkasi 100 juostuna ja ori putosi lauman hännille. Se laukkasi siellä kierros juostuna uudelleen. Ori laukkaili taustalla viimeisellä takasuoralla hylkäykseen. 6 Viano oli poissa.

Väliajat: 26,5 / 3 - 26,0 / 10 - 28,5 / 10 - 30,0 / 9

5. Lähtö

10 Excalibur It sai heti paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna lähti 1200 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai kierros ennen maalia kärkipaikan haltuunsa ja ruuna lisäsi loppukaarteessa vauhtia ja nappasi lopussa oikein helpon voiton. Viim. 700 m 14,3. 11 Hell Broke Luce juoksi 4.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3.radalle. Se siirtyi 450 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja tamma jyräsi loppusuoralla varmasti toiseksi. Viim. 400 m 12,5. 3 Crystal Eye juuttui heti kuolemanpaikalle, mistä tamma puristi oikein rehellisesti sisään asti ja oli lopussa tasaisesta rintamasta kolmas. 2 Sort Of Sorrow juoksi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 550 ennen maalia selkään 3.radalle. Sen vetoavusta ei ollut loppukaarteesta hyötyä ja ruuna siirtyi 300 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se tuli lopun tasaisesti. 9 Gene Touch matkasi alun johtavan kannassa, mistä ruuna nousi puolikas juostuna toiseen ulos. Se lähti sieltä 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna tyytyi kirissään säilyttämään asemansa. 7 Bebina matkasi 3.sisällä, mistä tamma ei löytänyt lopussa lainkaan kiritilaa. 4 Lemon Breezer otti alussa 3.radalla kiinni ja tamma peruutti ensimmäisen kaarteen puolivälissä lauman hännille. Se lähti loppusuoralle tultaessa kiriin ulkoradoille ja tamma tuli lopun asiallisesti. 1 Haraldinho Zon käynnistyi oikein hyvin ja ruuna sai pidettyä kärkipaikan hallussaan. Se luopui kierros ennen maalia paikastaan ja jatkoi johtavan kannassa. Ruunan vetokoukku venyi pahoin loppukaarteessa ja se taipui taustalle. Viim. 400 m 17,0. 5 Wireless peruutti ensimmäisen kaarteen lopussa 4.sisään. Tamma ei saanut lopussa rintaman takaa mahdollisuutta kirimiseen ja ainakin jonkin verran voimia jäi jäljelle. 6 Kleine Maria, 8 Badass ja 12 Winehouse olivat poissa.

Väliajat: 15,0 / 1 - 15,5 / 10 - 14,0 / 10

6. Lähtö

7 Ypäjä Hereiam lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ruuna jäi ensimmäisen takasuoran alussa 3.sisähevoseksi, mitä se nousi 850 juostuna kuolemanpaikalle. Ruuna laittoi siinä viimeisen takasuoran alussa painetta pannuun ja se liukui loppusuoralla vahvan esityksen jälkeen eleettömään voittoon. Viim. 1000 m 13,0. 5 The Swede painui ensimmäisen kaarteen lopulla kärkipaikalle, missä ruuna sai avauspuolikkaan jälkeen hieman rauhoittaa. Se sai päätösringin alkaessa painostajan rinnalleen. Ruuna tuli aivan hyvin sisään asti, vaikka jäikin lopussa ylivoiman alla toiseksi. 8 Elliot Boko peruutti 250 juostuna lauman hännille 4.ulos. Ruuna lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ja se tuli kirinsä rehellisesti maaliin asti. Viim. 700 m 12,5. 4 Anahaim Kemp käynnistyi hyvin ja ruuna sai ensimmäisen kaarteen lopulla paikan johtavan kannasta. Se nousi sieltä viimeisen takasuoran lopussa toiseen ulos. Ruuna oli jatkossa tasainen. 9 Incognito Tooma matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna jäi viimeisen takasuoran lopulla 3.ulos. Se tyytyi lopussa säilyttämään vauhtinsa. 2 Sahara Rouge matkasi alun toisessa ulkona, mistä ruuna pudotti ensimmäisen takasuoran lopussa 4.sisään. Se sai 850 juostuna paikan 3.sisältä. Ruuna otti lopussa aivan maksimit. 10 L Dees Maggiesbest matkasi 3.ulkona, missä tamma oli loppukaarteessa vailla kiritilaa, eikä vapaata tilaa löytynyt lopussakaan. 6 Tut a P suoritti 5.ulkoa lähinnä tasaisesti. 3 Ipod pudotti 250 juostuna johtavan sisäradalle, missä se oli jo ensimmäisen takasuoran puolivälissä taipuneen vastustajan takana vailla kiritilaa. Ruuna matkasi jatkossa lauman hännillä sisäradalla, mistä se ei vain riittänyt lopussa. Viim. 400 m 18,9. 1 Anthony aloitti kovaa ja piti hetken aikaa kärkipaikkaa hallussaan. Ruuna matkasi lopulta jonossa 4.sisähevosena, missä se aloitti matkan kohden takajoukkoja jo ensimmäisellä takasuoralla. Ruuna keskeytti toisen kierroksen alkaessa, eikä hevonen ollut kilpailukunnossa. 11 Callela Eliza oli poissa.

Väliajat: 12,0 / 5 - 16,0 / 5 - 14,0 / 5 - 13,5 / 7

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net