Tulokset tästä

1. Lähtö

3 Suvisipi kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma vastaili hienosti sisään asti ja nappasi lopussa niukan, mutta varman voiton. 8 Vivaltsu lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ori sai ensimmäisen kaarteen lopulla kuolemanpaikan haltuunsa, mistä se puristi oikein rehellisesti sisään asti ja hävisi voitonkin vain aivan niukasti. 16 Hipatsu matkasi 5.ulkona, mistä se lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna tuli kirinsä mukavasti maaliin asti. Viim. 1000 m 27,6. 15 Kaarnalii juoksi 4.ulkona, mistä ori sai viimeisen takasuoran alussa paikan 3.ulkoa. Se oli siellä loppukaarteessa vailla kiritilaa ja ori pudotti loppusuoralle tultaessa 3.sisään. Se tuli siellä lopun aivan juosten ja jonkin verran voimiakin jäi tähteelle. 1 Siinan Tähti sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä ruuna nousi loppusuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ja se tuli lopun asiallisesti. 13 Huvimeno juoksi 6.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkään 3.radalle. Se tuli kirinsä aivan juosten maaliin asti. 5 Vinhatuuri sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna antoi loppusuoralla selvästi periksi, mutta kesti kuitenkin rahasijalle. 4 Helon Roosa seuraili 4.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 6 Sähköäijä matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kiri katkesi 650 ennen maalia tulleeseen laukkaan. Ruuna sinetöi epäonnistumisensa 250 ennen maalia tulleella uudella laukallaan. 7 Kalevatar matkasi 4.ulkona, missä tamma otti 750 juostuna pahan laukan ja se menetti samassa asemansa. Tamma kulki jatkossa takajoukoissa asiallisesti. 14 Torpparin Sisu laukkasi lähdössä ja ruunan mahdollisuudet menivät samassa. 11 Vapun Muisto matkasi alun lauman hännillä, missä tamma otti 300 juostuna ratkaisevan laukan ja sen mahdollisuudet menivät samassa. 9 Lankori sai nopeasti paikan 3.sisältä. Ruuna antoi sieltä selvästi periksi jo viimeisen takasuoran puolivälissä. Viim. 400 m 48,0. 2 Ohikiitävä otti 200 juostuna kärjen tuntumasta pahan laukan. Ruuna sinetöi epäonnistumisensa toisen kaarteen uudella pahalla laukallaan. 10 Edustava lähti oikein hitaasti ja ori putosi nopeasti lauman hännille, mistä se ei vain riittänyt lopussa lainkaan. 12 Vauhti- Leevi oli poissa.

Väliajat: 34,0 / 3 - 31,5 / 3 - 28,5 / 3 - 28,0 / 3

2. Lähtö

6 Feeling Future sai kärkipaikan nopeasti haltuunsa. Ruuna jäi 450 juostuna kovan paineen alla johtavan kantaan. Se nousi 350 ennen maalia kuolemanpaikalle ja ruuna puristi lopussa varmaan voittoon. Viim. 700 m 17,1. 14 Diablo Sisu matkasi 2-3.ulkona, vaikkakin kaukana kovaa vetäneestä kärkiparista. Ruuna lähti loppusuoralle tultaessa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se oli lopussa aivan hyvä kakkonen, vaikka voittoakin toki ylivauhdilla tarjottiin. Viim. 1000 m 14,6. 13 George Birdland lähti takamatkalta erittäin kovaa ja ruuna painui 450 juostuna kärkipaikalle. Hevoselle jäi iso vaihde silmään ja matkavauhti oli oikein reipasta. Se kesti kovan vauhdin kuitenkin oikein hyvin ja putosi vasta aivan lopussa voittotaistosta. 1 Grainfield Aiden matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi 1300 ennen maalia 3.sisähevosen rinnalle toisen radan vetojuhdaksi. Se pudotti viimeisen takasuoran alussa 3.sisään. Ruuna nousi loppusuoran alussa toiselle radalle ja tuli lopun tasaisesti. 10 Hataar The Brave matkasi 5.sisällä, mistä ori nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Se pudotti loppukaarteen alussa uudelleen sisäradalle. Ori nousi loppusuoralle tultaessa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se tuli lopun asiallisesti. 8 Vincent Croft matkasi lauman hännillä sisäradalla, mistä ruuna nousi 650 ennen maalia toiselle radalle. Se pudotti 250 ennen maalia uudelleen sisäradalle ja ruuna tuli aivan juosten maaliin asti. 15 J. A. Ninja juoksi 7-8.sisällä. Tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Se siirtyi loppukaarteen alussa selkään 3.radalle. Tamma tuli pitkän kirinsä rehellisesti maaliin asti. Viim. 1000 m 14,1. 9 Don Pescador matkasi 3-4.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä aivan asiallisesti maaliin asti. 16 Gold Narva matkasi pääjoukon hännillä 4-5.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Se lähti loppusuoran alussa kiriin 4-5.radalle ilman vetoapua ja tuli aivan juosten maaliin asti. 12 Newyorker Li käynnistyi asiallisesti ja ruuna jäi ensimmäisessä kaarteessa 5.sisähevosen rinnalle toisen radan vetojuhdaksi. Se sai 750 juostuna vetoavun eteensä. Ruuna tuli aivan juosten sisään asti, vaikka se menettikin lopussa asemiaan. 3 Kurir Brodde matkasi 5-6.sisällä, mistä ruuna nousi 450 ennen maalia toiselle radalle ja se otti lopussa aivan maksimit. 5 Man Of Mill matkasi alun johtavan kannassa, mistä ruuna jäi 450 juostuna 3.sisään. Se matkasi oikeastaan kakkoskeulana, sillä kärkipari veti vauhdilla. Ruuna jäi 800 ennen maalia 4.sisään ja se aloitti samassa matkan kohden takajoukkoja. 4 Feeling Dream laukkasi lähdössä pitkäksi. 7 One For You otti ratkaisevan lähtölaukan ja ruuna menetti heti pelinsä. Se keskeytti taustalla myöhemmin. 11 Wincent Collins laukkasi lähdössä pitkäksi. 2 Ziggo K. A. oli poissa.

Väliajat: 13,0 / 13 - 14,5 / 13 - 12,5 / 13 - 19,5 / 6

3. Lähtö

3 Wauhti sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä ruuna jäi 450 juostuna 3.sisään. Se nousi viimeisen takasuoran puolivälissä 4.ulos. Ruuna siirtyi 450 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ruuna nappasi lopussa hallitun voiton. Viim. 600 m 24,5. 1 Taiga Tuulia nousi 4.sisältä ensimmäisen takasuoran lopulla 3.ulos. Tamma lähti sieltä 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä mukavasti maaliin asti ja puristi lopussa toiseksi. Viim. 700 m 25,4. 5 Faija matkasi alun toisessa ulkona, mistä ori jäi 450 juostuna kuolemanpaikalle. Se puristi siitä oikein rehellisesti maaliin asti ja oli loppuun asti mukana voittotaistossa. 12 Sisu Oskari matkasi alun 3.ulkona, mistä ruuna sai 450 juostuna paikan toisesta ulkoa. Se jäi sinne loppukaarteessa vaille kiritilaa, eikä vapaata väylää löytynyt enää lopussakaan. 4 Enon Vilppi juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ori painui 450 juostuna kärkipaikalle. Se sai koko ajan pientä painetta osakseen ja ori antoi päätössatasella hieman periksi. 9 Tutun Impi lähti tapojensa mukaisesti rauhassa matkaan ja tamma matkasi lauman hännillä 5.sisällä. Se nousi sieltä kierros juostuna 5.ulos. Tamma sai loppukaarteessa edetä vapaasti ja se säilytti vauhtinsa maaliin asti. Viim. 1400 m 26,4. 7 Taksvenla eteni nopeasti kärkipaikalle asti, mistä tamma jäi 450 juostuna johtavan kantaan. Se seuraili sieltä asiallisesti sisään asti. 6 Ukaasi laukkasi 100 juostuna pahoin ja tamma putosi lauman hännille, mistä se ei vain riittänyt lopussa. 8 Tupla- Erkki lähti hyvin, mutta ori otti 100 juostuna kärjen tuntumasta laukan ja putosi lauman hännille. Se eteni toisessa kaarteessa 4.sisään. Ori aloitti sieltä viimeisen takasuoran alussa matkan kohden takajoukkoja. Sen ravi hajosi loppukaarteen puolivälissä pahoin. 2 Lorutyttö lähti rauhassa matkaan ja tamma putosi heti lauman hännille. Se laukkasi siellä 400 juostuna pitkän oloisesti. Tamma sinetöi hylkäyksensä 850 ennen maalia tulleella uudella laukallaan. 10 Kopran Suhari matkasi 4.ulkona, missä se ei pitänyt viimeisellä takasuoralla kunnolla selkäänsä ja ruuna pudottikin loppukaarteen alussa sisäradalle. Se nousi 300 ennen maalia uudelleen 2-3.radalle, mutta loppusuoran puolivälin laukka vei vielä ehkä rahasijan. Ruunan ravi oli koko ajan hieman haparoivaa. 11 Liinan Liekki oli poissa.

Väliajat: 29,5 / 4 - 28,0 / 4 - 26,5 / 4 - 26,5 / 3

4. Lähtö

3 Le Gros Bill matkasi alun 3.sisällä, mistä ori jäi ensimmäisen takasuoran puolivälissä 4.sisään. Se nousi 650 juostuna toiseen ulos. Ori nousi loppusuoralle tultaessa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se puristi lopussa varmaan voittoon. Viim. 700 m 13,9. 1 Twist Of Fate matkasi alun 2-3.sisällä, mistä ori nousi 650 juostuna kuolemanpaikalle. Se tuli siitä oikein vahvasti sisään asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 2 Lexus Dream kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui 450 juostuna paikastaan. Se oli loppukaarteessa vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran puolivälissä ja ruuna oli lopussa varmasti kolmas. 4 Vixpress Li juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ori painui 450 juostuna kärkipaikalle. Se sai jatkossa vetää tasaista tahtia. Ori antoi päätössatasella hieman periksi. 7 Rainbow Highlight matkasi lauman hännillä sisäradalla. Ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa 3.ulos, mistä se seuraili tasaisesti sisään asti. 5 Ratu Release matkasi 3-4.sisällä, mistä ruuna seuraili asiallisesti maaliin asti. 6 Cameron Evo oli poissa.

Väliajat: 12,0 / 4 - 14,5 / 4 - 15,0 / 4 - 14,0 / 3

5. Lähtö

7 Callela Lisbeth juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi. Tammalla ajettiin eteenpäin ja se saikin 450 juostuna kärkipaikan haltuunsa. Tamma sai vetää jatkossa oikein rauhallisesti ja se piti lopussa reippaalla lopetuksellaan varmaan voittoon. 3 Proserpine sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä tamma lähti loppusuoralle tultaessa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli lopun oikein terävästi. Viim. 700 m 12,9. 5 El Fitzgerald juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma puristi rehellisesti sisään asti. 1 Lily´s Star matkasi alun johtavan kannassa, mistä tamma jäi 450 juostuna 3.sisään. Se oli siellä pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen tamma kiri loppua oikein terävästi ulkoratoja pitkin. 2 Willow Pride kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma luopui 450 juostuna. Se ei loppusuoralla pysynyt enää vetoapunsa kyydissä ja otti maksimit. 9 Luna De Paris matkasi 4.sisällä, mistä tamma tuli sisäradan vetäessä mukavasti maaliin asti. Viim. 700 m 13,0. 8 Katie Ale matkasi 4.ulkona, mistä tamma nousi loppusuoralle tultaessa kiriin ulkoradoille ja tuli lopun aivan juosten. 4 Lovely Secret seuraili 5.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 6 Easy On The Ice otti 150 juostuna lyhyen laukan ja tamma putosi lauman hännille sisäradalle. Se seuraili jatkossa taustalta tasaisesti. 12 Conchita ei vain riittänyt lopussa 6.sisältä. 11 Rose´s Tara juoksi 3.ulkona, mistä tamma lähti 450 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi nopeasti ja tamma laukkasikin loppusuoran alussa. 10 To The Beginning oli poissa.

Väliajat: 15,0 / 7 - 17,5 / 7 - 16,5 / 7 - 11,5 / 7

6. Lähtö

6 Victor Quo Vadis sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Ruuna lähti sieltä 400 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se puristi lopussa varmaan voittoon. Viim. 700 m 13,2. 10 Zigge Silvio juoksi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 400 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli mukavasti maaliin asti. 4 Hamis Fameraiser matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti loppukaarteen puolivälissä selkiin 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin 5.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli rehellisesti sisään asti. 2 Tessa´s Devil kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai koko ajan pientä painetta osakseen ja se antoi päätössatasella hieman periksi. 4 All In myöhästyi hieman alussa ja ruuna peruutti ensimmäisessä kaarteessa 5.ulos. Se pudotti 850 ennen maalia 4.sisään. Ruuna siirtyi 450 ennen maalia toiselle radalle ja se tuli taustalta mukavasti maaliin asti. Viim. 700 m 12,8. 5 Fine By Me eteni nopeasti kuolemanpaikalle, missä tamma piti tempon tasaisen reippaana. Se tuli oikein hyvin loppusuoran alkuun, minkä jälkeen tamman meno hieman tasaantui. Esitys oli kuitenkin taas oikein mukava. 1 Extreme Luca matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna putosi viimeisen takasuoran puolivälissä kärkiparin vauhdista ja se otti lopussa aivan maksimit. Viim. 400 m 19,0. 7 Twist Life otti alun rauhassa ja ori matkasi lauman hännillä 4-5.sisällä. Se säilytti sieltä oman vauhtinsa ja otti maksimit. 9 Feast Your Eyes seuraili 3.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 3 Handsome Knight laukkasi lähdössä pitkäksi. 8 Elliot Boko oli poissa.

Väliajat: 11,5 / 2 - 12,0 / 2 - 14,5 / 6

7. Lähtö

5 Polara painui ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalta kärkeen. Ruuna sai jatkossa vetää oikein sopuisasti ja se nappasi lopussa hallitun voiton. 7 Siirin Älli matkasi alun toisessa ulkona, mistä ruuna pääsi 450 juostuna pudottamaan johtavan kantaan. Se oli sieltä lopussa tilaa saamatta niukasti toinen. 12 Josveis lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ruuna sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikan haltuunsa, mistä se tuli oikein rehellisesti maaliin asti. Viim. 700 21,6. 8 Rapin Aatos matkasi alun 3.ulkona, mistä ori sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Se lähti loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja ori säilytti lopussa asemansa. 11 Tulinko matkasi alun 3.ulkona, mistä ori pudotti 500 juostuna 3.sisään. Se oli siellä jatkossa pitkään vailla kiritilaa. Ori nousi loppusuoran puolivälissä toiselle radalle ja se tuli lopun mukavasti. Voimiakin näytti jäävän varastoon. 3 Koskelan Akseli jäi 150 juostuna johtavan kantaan. Ruuna jäi sinne ensimmäisen takasuoran alussa vetämättömään selkään ja se menetti hieman asemiaan. Ruuna pääsi pian kuitenkin 4.sisään. Se seuraili sieltä sisäradan vetäessä maksimisijoitukseen. 6 A. T. Visku juoksi 4.ulkona, mistä ori seurasi tasaisesti maksimisijoitukseen. 4 Sörkän Sälli lähti erittäin reippaasti ja ori eteni nopeasti kärkipaikalle. Se menetti siinä pahoin tahtiaan ensimmäisen takasuoran alussa. Ori sai ensimmäisen takasuoran lopulla vauhdin uudelleen päälle ja se seuraili jatkossa 5.sisältä aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 1 Elias Intomieli käynnistyi oikein rauhallisesti ja ori jäi keskijoukkoihin sisäradalle. Se mahtui ensimmäisen takasuoran puolivälissä nousemaan 3.ulos. Ori lähti 750 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen vahva kiri katkesi loppusuoran alun pahaan laukkaan. Ori tuli lopun hylättynä vielä mukavasti ja laukkaan paloi vähintään rahasija. 9 Topper juoksi 6.sisällä, mistä ruuna nousi 850 ennen maalia 5.ulos. Se ei vain riittänyt sieltä lopussa lainkaan. 10 Tuli- Ritari lähti rauhassa ja ori matkasi lauman hännillä. Se taipui loppukaarteessa selvästi ja ori otti loppusuoran alussa väsyneenä vielä laukankin. 2 Metkutus lähti rauhassa matkaan ja ori putosi 5.ulos. Se lähti sieltä 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori sai viimeisen takasuoran alussa vetoavun eteensä. Se haparoi loppukaarteen puolivälissä lyhyesti. Ori laukkaili loppusuoran puolivälissä hylkäykseen.

Väliajat: 20,5 / 5 - 24,5 / 5 - 24,5 / 5 - 21,0 / 5

8. Lähtö

4 Myrskyn Tuuli matkasi alun johtavan kannassa, mistä tamma jäi puolikas juostuna 4.sisään. Se nousi 1250 ennen maalia 3.ulos. Tamma lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se puristi kirinsä rehellisesti maaliin asti ja tamma puristi lopussa varmaan voittoon. Viim. 1000 m 25,3. 9 A. T. Veeti lähti nopeasti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ori ajoi vauhdilla eteenpäin ja se sai 550 juostuna kärkipaikan haltuunsa. Ori sai jatkossa rauhoittaa. Se sai 900 ennen maalia prässääjän rinnalleen. Ori vastaili hyvin ja se hävisi lopulta voitonkin vain aivan niukasti. 8 Vaellus matkasi 3.ulkona, mistä ori lähti 1250 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai 900 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa. Ori puristi siitä oikein rehellisesti maaliin asti ja oli lopulta tasaisesta voittotaistosta kolmas. 5 Eskel matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna jäi 900 ennen maalia 3.ulos. Se sai viimeisen takasuoran alussa uudelleen paikan toisesta ulkoa ja ruuna seuraili lopussa tasaisesti neljänneksi. 3 Iikori sai nopeasti kärkipaikan haltuunsa. Ori jäi 550 juostuna 3.sisään. Se nousi 550 ennen maalia 3.ulos ja ori seuraili jatkossa tasaisesti. 10 Pertturi matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkään 3.radalle. Se tyytyi kirissään säilyttämään asemansa. 14 Ryti- Tyttö matkasi 5-6.sisällä, mistä tamma seuraili maksimaaliseen sijoitukseen. 15 Ilon Ari matkasi pääjoukon hännillä sisäradalla, mistä ruuna nousi loppukaarteen alussa toiselle radalle ja pian selkään 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja tuli lopun juosten. Viim. 1000 m 26,1. 12 Tuulensuvi laukkasi takajoukoissa 400 juostuna pahoin ja tamma jäi taustalle sisäradalle. Se suoritti jatkossa tasaisesti. 13 Kukan Tutu lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ruuna sai 600 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Se sai sinne 900 ennen maalia vetoavun eteensä. Ruuna pudotti 800 ennen maalia johtavan kantaan ja se taipui jatkossa tasaisesti kohden takajoukkoja. 11 Korven Tinnitus matkasi pääjoukon hännillä toisella radalla. Ruuna lähti 1200 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kiri katkesi 900 ennen maalia tulleeseen pahaan laukkaan ja ruunan mahdollisuudet menivät samassa. 16 Varjomanni matkasi 6.ulkona, mistä ruuna oli lopussa oikein vaisu. 1 Jetsu laukkasi alkumetreillä pitkäksi. 2 Riipinen juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ori sai puolikas juostuna paikan johtavan kannasta. Se laukkasi siellä 1450 juostuna pitkäksi. 6 Sokker laukkaili nopeasti hylkäykseen asti. 7 Suomipoika laukkasi lähdössä pitkäksi. 

Väliajat: 28,0 / 9 - 29,0 / 9 - 27,5 / 9 - 27,5 / 4

9. Lähtö

16 Victory Bonsai matkasi lauman hännillä 8.ulkona. Ori lähti sieltä 1150 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se pääsi viimeisen takasuoran alussa pudottamaan hetkeksi 3.ulos. Se lähti 350 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ori jyräsi lopussa varmaan voittoon. Viim. 1000 m 14,8. 4 Excalibur It käynnistyi mukavasti ja ruuna pääsi ensimmäisen kaarteen lopulla etenemään kärkipaikalle. Se sai viimeisen takasuoran puolivälissä kovan prässääjän rinnalleen. Ruuna vastaili varmasti ja se tuli hyvin sisään asti, vaikka tulikin lopussa ulkoa kirineen ohittamaksi. 2 Double Boost lähti rauhallisesti ja ori jäi ensimmäisen takasuoran alussa 4.ulos. Se jäi 800 juostuna 5.ulos. Ori lähti sieltä 1150 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni vauhdilla ja ori sai viimeisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikan haltuunsa. Se puristi siitä oikein rehellisesti maaliin asti. Viim. 1400 m 15,3. 15 The Swede lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ruuna sai 450 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Se sai 800 juostuna vetoavun eteensä. Ruuna pudotti 800 ennen maalia johtavan kantaan. Se nousi viimeisen takasuoran lopulla toiseen ulos. Ruuna siirtyi 350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tyytyi lopussa säilyttämään asemansa. 3 Jugador matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna jäi ensimmäisen kaarteen lopussa 3.sisään. Se jäi sinne kierros ennen maalia vetämättömään selkään ja asemat menivät täysin. Ruuna löysi vapaan väylän viimeisen takasuoran lopussa ja se kiri loppua oikein terävästi ulkoratoja pitkin. Viim. 400 m 13,5. 14 L Dees Meggiesbest matkasi 7.ulkona, mistä tamma lähti 800 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se tuli pitkän kirinsä asiallisesti maaliin asti. Viim. 1000 m 16,6. 12 Fakir Victory matkasi 6.sisällä, mistä ruuna nousi 1100 ennen maalia 5.ulos. Se pudotti loppukaarteen alussa sisäradalle ja ruuna otti lopussa maksimit. 13 Errol Boko juoksi 4.ulkona, mistä ruuna pudotti loppukaarteen alussa sisäradalle ja se otti lopussa aivan maksimaalisen sijoituksen. 5 Hazelhen Hermes laukkasi lähdössä pahoin ja ruuna putosi aivan viimeiseksi. Se lähti lauman hänniltä kierros ennen maalia selkiin 3.radalle. Ruunan kirin terä katkesi ymmärrettävästi loppukaarteessa, mutta se ei silti luovuttanut. Viim. 2900 m 15,5. 8 Safe Crossing matkasi 5.sisällä, mistä ruuna sai edetä sujuvasti. Se jäi tosin päätössatasella vielä vaille kiritilaa, millä ei ollut juurikaan vaikutusta sijoitukseen. 1 Winehouse juoksi 4.sisällä, mistä tamma nousi 750 ennen maalia toiselle radalle. Se lähti 650 ennen maalia selkiin 3.radalle. Tamma oli jatkossa vain tasainen. 7 Sun Capitano matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna jäi 800 juostuna 3.ulos. Se pudotti sieltä viimeisen takasuoran alussa sisäradalle ja taipui jatkossa selvästi. 11 Incognito Tooma oli lauman hänniltä kirivaiheessa vaisu. 10 Snabba Cash matkasi 6.ulkona, mistä ruuna lähti 1050 ennen maalia selkään 3.radalle. Se otti 850 ennen maalia laukan ja jäi lauman hännille. Ruuna sinetöi epäonnistumisensa viimeisen takasuoran puolivälin uudella laukallaan. 6 Prince As kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 350 juostuna johtavan kantaan. Se taipui sieltä päätösringin alussa oikein pahoin ja ruuna keskeytti loppukaarteessa. 9 Boulder Cannon nousi 5.ulkoa 2650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori sai 800 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Se laukkasi siinä 750 ennen maalia pitkäksi. 

Väliajat: 17,0 / 4 - 17,0 / 4 - 15,5 / 4 - 16,5 / 16

10. Lähtö

4 Virginia Grif lähti mukavasti, mutta tamma tyytyi 200 juostuna paikkaan johtavan kannasta. Se oli siellä jatkossa pitkään vailla kiritilaa. Vapaa väylä löytyi vasta loppusuoran puolivälissä, minkä jälkeen tamma kiri lopun aivan eri vauhtia ja otti vielä varman voiton. 5 Callela Ladyboss matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti 550 ennen maalia selkään 3.radalle. Se pudotti loppukaarteessa hetkeksi toiseen ulos. Tamma siirtyi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja tuli hyvin loppuun asti. 3 Bosses Lily kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, missä tamma sai koko ajan pientä painetta osakseen. Se putosi päätössatasella voittotaistosta. 9 Twigs Voici sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 400 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä tamma oli loppuun asti mukana tototaistossa. 6 Lolo Lee peruutti ensimmäisessä kaarteessa 4.ulos. Tamma lähti sieltä viimeisen takasuoran lopussa selkiin 3.radalle. Se tuli kirinsä asiallisesti maaliin asti. 1 Mountain Cleaver seuraili 3.sisältä aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 2 Ranch Kelly juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, missä tamma piti tempon tasaisen reippaana. Se antoi siitä periksi loppukaarteen alussa. Viim. 400 m 19,0. 8 Blackened ei saanut 4.sisältä lopussa lainkaan kiritilaa. 7 Arctic Passion matkasi 5.sisällä, mistä tamma nousi 1050 ennen maalia 5.ulos. Se oli sieltä kirivaiheessa vailla virtaa. 

Väliajat: 14,0 / 3 - 13,5 / 3 - 13,5 / 3 - 14,5 / 4

11. Lähtö

5 Call Me Keeper kiersi ensimmäisen kaarteen selässä 3.radalla. Ori ajoi eteenpäin ja se sai 700 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Ori otti samassa kiinni ja kontrolloi jatkossa lähtöä vakuuttavasti. Se lisäsi lopussa hieman vauhtia ja nappasi ajamattoman voiton. Varaakin näytti jäävän vielä runsaasti. Viim. 700 m 10,5. 1 Peace Of Mind matkasi johtavan kannassa, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Se oli siellä jatkossa vailla kiritilaa. Vapaata tilaa tuli loppusuoralla sen verran, että tamma ehti varmasti toiseksi. 10 Pastore Bob matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä oikein rehellisesti sisään asti. Viim. 700 m 10,0. 3 Next Direction otti alun oikein rauhassa ja ruuna putosi lauman hännille 5.ulos. Se pudotti toisen kaarteen alussa 5.sisään. Ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Se siirtyi 350 ennen maalia kiriin ulkoradoille ja ruuna tuli vahvasti maaliin asti. Viim. 700 m 09,2. 2 J. H. Mannerheim matkasi 3.sisällä, mistä ruuna sai viimeisen takasuoran puolivälissä paikan johtavan kannasta. Se oli siellä jatkossa pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi 100 ennen maalia, minkä jälkeen ruuna tuli lopun aivan hyvin. 6 Midnight Hour käynnistyi oikein hyvin ja ruuna painui nopeasti kärkipaikalle. Se sai jatkossa vetää melko sopuisasti, mutta ruuna oli silti päätössatasella vain tasainen ja putosi niukasti rahasijojen ulkopuolelle. 4 Quick Fix käynnistyi hyvin, mutta ruuna juuttui alussa kuolemanpaikalle. Se sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa ja ruuna jäi 600 juostuna 3.ulos. Se nousi sieltä loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ja tuli lopun aivan juosten. 8 I´m Just a Sund otti alun ulkoradoilla rauhassa ja ruuna matkasi lopulta 4.sisällä. Se sai viimeisellä takasuoralla paikan 3.sisältä. Ruuna seuraili sieltä vauhtinsa säilyttäen sisään asti. 9 Workout Wonder juoksi 5.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Sen kirin terä katkesi loppusuoralle tultaessa ja ori tyytyi seurailuun. Viim. 700 m 10,6. 7 T. Rex juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi, mistä ruuna eteni puolikas juostuna kuolemanpaikalle. Se sai 100 metriä myöhemmin paikan toisesta ulkoa. Ruuna laukkasi siellä 750 ennen maalia yllättäen pahoin ja menetti samassa mahdollisuutensa. 

Väliajat: 12,5 / 6 - 13,0 / 6 - 15,0 / 6 - 10,0 / 5

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry | Ravitie 9 | 60120 Seinäjoki | 06 428 9200 | seinajoen.ravit@seinajoenravit.net