Tulokset tästä

1. Lähtö

7 Huuger matkasi alun harvassa laumassa kolmantena. Ruuna jäi ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle, mistä se painui 600 juostuna kärkeen. Ruuna otti lopussa selvän voiton. 8 Tytön Totemi matkasi alun 4.sisällä, mistä ori nousi toisessa kaarteessa kuolemanpaikalle. Se sai 800 juostuna vetoavun eteensä, missä ori oli loppukaarteessa  vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen se tuli lopun tasaisesti. Ori oli lopussa toinen, kun kaksi kanssakilpailijaa levisi edeltä laukalle. 16 Tähti- Auraus lähti kierros juostuna 4.ulkoa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma tuli pitkän kirinsä asiallisesti sisään asti. 14 Josef- Min matkasi pääsi sujuvasti etenemään sisärataa pitkin. Ruuna sai 800 juostuna paikan 3.sisältä, mistä se seuraili lopussa maksimisijoitukseen. 9 Emman Lento käynnistyi mukavasti ja ruuna sai ensimmäisellä takasuoralla kuolemanpaikan haltuunsa. Se otti 700 juostuna laukan ja ruuna tippui taustalle. Ruuna haparoi kärkijoukon hännillä loppusuoralle tultaessa häiriöstä hieman, mistä selvittyään se tuli lopun tasaisesti. 1 Salama Suhari kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi ensimmäisen kaarteen lopussa johtavan kantaan. Se nousi 800 juostuna kuolemanpaikalle, missä ori otti loppusuoran alussa laukan, mihin se menetti toiset rahat. 11 Vip- Ralli sai toisessa kaarteessa paikan 3.ulkoa, mistä ori lähti päätöspuolikkaan alkaessa selkään 3.radalle. Sen ravi hajosi loppusuoran alussa ja ori menetti selvästi asemiaan. 12 Hiirotar jäi heti lähdössä telineisiin ja tamma pysyi taustalla koko ajan. 15 Mutristella lähti oikein hitaasti ja tamma jäi heti taustalle, missä se sinetöi epäonnistumisensa kierros juostuna tulleella laukallaan. 10 Aparis otti lähtölaukan ja se matkasi jatkossa keskijoukoissa sisäradalla, mistä tamma taipui selvästi viimeisen takasuoran alussa. 6 Turhasuru otti 100 juostuna ratkaisevan laukan ja peli meni samassa. 4 Nepali laukkasi lähdössä ja ruuna otti 400 juostuna taustalla uuden laukan ja mahdollisuudet menivät. 3 Lumituuli laukkaili nopeasti hylkäykseen. 5 Vias Väiski painui ensimmäisen kaarteen lopulla kuolemanpaikalta kärkeen. Ori jäi 600 juostuna johtavan kantaan. Se otti loppusuoran puolivälissä laukan, mihin ori menetti kakkosen. 2 Taksrok ja 13 Napanter olivat poissa.

Väliajat: 35,5 / 5 - 34,0 / 7 - 32,0 / 7 - 32,0 / 7 

2. Lähtö

12 Zacus Turbo matkasi 5.ulkona, mistä ori lähti 800 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni loppukaarteen puolivälissä kuolemanpaikalle, mistä ori jyräsi loppusuoralla selvään voittoon. Viim. 700 m 16,0. 8 Countess Ann juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi, missä tamma ajoi ensimmäisellä takasuoralla voimalla eteenpäin. Se pääsi 800 juostuna etenemään kuolemanpaikalle. Tamma painui 950 ennen maalia kärkipaikalle, mistä se tuli juoksu huomioiden vahvasti sisään asti. 1 Cilla Sisu kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi ensimmäisen takasuoran lopulla johtavan kantaan ja 250 metriä myöhemmin 3.sisään. Se nousi sieltä 1050 juostuna toiseen ulos. Tamma seuraili sieltä selvästi kärkiparille jääneenä kolmanneksi. 5 That´s Man matkasi 3.ulkona, missä ori otti päätöspuolikkaan alussa pitkän laukan. Se tuli lopun laukasta selvittyään vahvasti. Ori ei mennyt laukasta hylkäykseen ja se oli vielä hyvä neljäs. 6 Eleventh Elaiza matkasi toisessa ulkona, mistä tamma jäi 950 ennen maalia kuolemanpaikalle. Se pääsi 450 ennen maalia pudottamaan toiseksi sisähevoseksi. Tamma tuli lopun vain tasaisesti. 11 Brad Rico matkasi 4.ulkona, missä ruuna menetti loppukaarteen alun hässäkässä hieman asemiaan. Se oli lopussa lähinnä tasainen. 3 Uncounscious Sawar matkasi alun toisessa ulkona, mistä ruuna jäi ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle. Se painui siitä toisen kaarteen puolivälissä kärkipaikalle. Ruuna jäi 950 ennen maalia johtavan kantaan, mistä se taipui tasaisesti loppua kohden. 2 Dorianna painui 550 juostuna kuolemanpaikalta kärkeen. Tamma jäi 750 juostuna johtavan kantaan. Se jäi toisen kierroksen alkaessa 3.sisään. Tamma ei vain riittänyt sieltä lopussa lainkaan. 7 Parisiodi otti ensimmäisen kaarteen lopulla 3.radalta kärjen tuntumasta laukan ja tamma putosi lauman hännille. Se otti siellä 750 juostuna uuden laukan. Tamma kulki jatkossa aivan taustalla asiallisesti. 9 Ever Wanda oli taustalta sisäradalta rehellisen heikko. 4 Jasulito matkasi takajoukoissa pitkään 3.rataa pitkin. Se otti päätöspuolikkaan alussa pitkän laukan. Ruuna ei ollut vielä tyhjä laukatessaan. 10 Flashback laukkasi 3.sisällä pitkäksi toisen kaarteen alussa. 

Väliajat: 15,0 / 1 - 16,5 / 3 - 17,0 / 8 - 19,5 / 12

3. Lähtö

1 Secret Pilot kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna hallitsi helposti perille asti. 9 Opening Day matkasi 3.sisällä, mistä ori nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Se nousi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja ori oli lopussa varmasti toinen. 4 Nelilyn Airking matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna kiertyi 900 juostuna 3.radan kautta kuolemanpaikalle. Ruuna putosi loppusuoralla voittajan kyydistä, mutta se oli loppuun asti mukana kakkoskamppailussa. 3 Password D. K. sai heti paikan johtavan kannasta, mistä ruuna otti lopussa maksimisijoituksen. 2 Yoggi Yangster matkasi 5.ulkona, mistä ruuna lähti 1400 ennen maalia kiriin 3.radalle. Se pääsi 950 ennen maalia pudottamaan toiseen ulos, mistä ruuna oli kirivaiheessa vain tasainen. 10 Precious Twice matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti kierros ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna tuli pitkän kirinsä kohtalaisesti sisään asti, vaikkakin loistokkuus puuttui. 11 Lord Seger seuraili 4.sisältä vaisusti. 6 Yarrah S. Hornline ei esittänyt 6.ulkoa kirivaiheessa oikein mitään. 7 Take The Cromwella matkasi 4.ulkona, mistä tamma lähti 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Sen kirissä ei ollut missään vaiheessa suurempaa terävyyttä ja tamma pysyi taustalla. 8 Rico Friday oli 5.sisältä heikko. 5 It´s Jack juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ori taipui kierros ennen maalia ja matka kohden takajoukkoja alkoi. 12 Mity Lightning oli poissa.

Väliajat: 13,0 / 1 - 17,0 / 1 - 15,0 / 1 - 15,0 / 1

4. Lähtö

4 Ellen H lähti varmistellen ja tamma putosi 5.ulos. Se lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Tamma siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja se nappasi lopussa varman voiton. Viim. 700 m 16,1. 10 Super Classic matkasi 3.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se painui loppusuoran alussa kärkeen ja ori tuli aivan hyvin maaliin asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 12 Dolly Sisu juoksi 4.sisällä, mistä tamma nousi 400 ennen maalia toiselle ja loppusuoralle tultaessa edelleen ulkoradoille. Se tuli siellä terävästi loppuun asti. 2 Sturm Und Sohn matkasi toisessa ulkona, minne ruuna jäi loppukaarteessa vaille kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen ruuna tuli lopun tasaisesti. 11 Mysterious Match juoksi 4.ulkona, missä tamma oli pitkään vailla kiritilaa, eikä vapaata väylää lopussa oikeastaan koskaan löytynyt. 8 Ebby Ride lähti heti ajamaan ulkoratoja pitkin eteenpäin ja ruuna sai puolikas juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Se piti siinä hieman tempoa yllä. Ruuna tuli siitä asiallisesti sisään asti.1 Chic Flick kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma taipui selvästi loppusuoralla. 6 Briliantti matkasi johtavan kannassa, minne tamma jäi lopussa täysin vaille kiritilaa. 5 Glorious Sunbeam seuraili 6.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 7 Toss And Turn ei vain lopussa riittänyt lainkaan juostuaan 5.sisällä. 3 Tapon Westwood lähti 6.ulkoa viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Orin kirin terä katkesi loppukaarteen alkuun ja se taipui taustalle. 9 Joyness laukkasi 250 juostuna johtavan kannassa pitkäksi. Ruuna matkasi jatkossa hylättynä 3.sisällä, mistä se ei päässyt mihinkään. 

Väliajat: 15,0 / 1 - 16,5 / 1 - 19,5 / 1 - 18,0 / 4

5. Lähtö

4 Cousin Bowl kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, mistä ori otti lopussa oikein helpon voiton. 3 Lass Jolly matkasi alun 3.sisällä, mistä tamma sai 450 juostuna paikan johtavan kannasta. Se oli sieltä lopussa varmasti toinen. 9 Bluescale juoksi alussa 4.sisällä, mistä ruuna sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan 3.sisältä. Se tuli sieltä sisäradan vetäessä asiallisesti sisään asti. 7 Prima Princess juoksi 5.ulkona, mistä tamma sai viimeisellä takasuoralla paikan toisesta ulkoa. Kirikaista pysyi loppukaarteessa kiinni. Tamma pääsi loppusuoralle tultaessa pudottamaan sisäradalle ja se nappasi lopussa maksimit. 11 Bwt Racy matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti 600 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja tamma tuli lopun tasaisesti. 1 Kalanchoe P. R. juoksi toisessa ulkona, mistä ori lähti 600 ennen maalia 3.radan vetojuhdaksi. Se tuli kirinsä asiallisesti sisään asti. 2 Elvis Elysee sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä ruuna nousi ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle. Se taipui siitä loppukaarteen alussa kärkisijoitusten suhteen. Ruuna ei kuitenkaan koskaan täysin luovuttanut. 10 Badlands Nevil juoksi 4.ulkona, mistä ruuna oli kirivaiheessa vain tasainen. 5 Håstens Daleoro käynnistyi reippaasti, mutta ori otti 150 juostuna kärkikamppailusta pahan laukan ja ori putosi taustalle. Se matkasi jatkossa 5.sisällä, missä ori oli loppukaarteessa hetken vailla kiritilaa. Se tuli lopun asiallisesti. 8 Tout a Fait oli 6.sisältä rehellisen riittämätön. 6 Adele S oli 4.sisältä rehellisen heikko. 12 Örbackens Nala oli poissa.

Väliajat: 16,0 / 4 - 17,0 / 4 - 18,0 / 4 - 16,5 / 4

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net