Tulokset tästä

1. Lähtö

5 Pearl As sai kärkipaikan haltuunsa 200 juostuna, mistä tamma hallitsi helposti perille asti. 2 Harmonize sai kuolemanpaikalle vetoavun ensimmäisen takasuoran puolivälissä. Tamma lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se puristi kirinsä rehellisesti sisään asti ja ehti lopussa varmasti toiseksi. 6 Amour Finn kiertyi puolikas juostuna 3.radan kautta kuolemanpaikalle, mistä ori tuli aivan mukavasti sisään asti, vaikka aivan viime metrit hieman painoivatkin. 1 Starlight Diva sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä tamma seuraili maksimisijoitukseen. 13 Yen Hornline sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan 3.ulkoa, mistä tamma sai viimeisen takasuoran alussa paikan toisesta ulkoa. Se lähti 300 ennen maalia kiriin ulkoradoille, mutta kirimistä ei juurikaan tapahtunut. 7 Filled With Hope seuraili lopussa 3.sisältä lähinnä tasaisesti. 14 Classical Star lähti hieman haparoiden matkaan ja ruuna jäi aivan taustalle. Se eteni toisessa kaarteessa 4.sisään, mistä ruuna lähti loppukaarteen alussa kiriin ulkoradoille, mutta ohituksia ei tapahtunut. 9 Star Eagle oli 4.ulkoa lopussa rehellisen riittämätön. 13 King J Cash otti ratkaisen lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 4 Blady De Bandera laukkasi ensimetreillä pitkäksi. 10 Callela Soulbeat matkasi 5.ulkona, missä tamma laukkasi 850 ennen maalia yllättäen pitkäksi. 11 White Hoof Power laukkasi lähdössä ja taustalla useasti uudelleen, hll. 3 Apache Nordique ja 8 Giorgio Noster olivat poissa.

Väliajat: 22,0 / 5 - 21,5 / 5 - 19,0 / 5 - 19,0 / 5

2. Lähtö

10 Salaman Suhari matkasi 4.ulkona, mistä ruuna sai kierros ennen maalia paikan 3.ulkoa. Se lähti 600 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja ruuna puristi loppusuoralla vahvasti voittoon asti. Viim. 1000 m 32,5. 5 Tryykäys juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna painui ensimmäisen takasuoran lopussa kärkipaikalle. Se sai toisella kierroksella koko ajan pientä painetta osakseen, mistä huolimatta ruuna tuli hyvin sisään asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 3 Eskel painui 300 juostuna kuolemanpaikalta kärkeen. Ruuna jäi 600 juostuna johtavan kantaan, mistä se oli kunnolla tilaa saamatta kolmas. 2 Manionni kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna otti 300 juostuna laukan ja se putosi taustalle toiselle radalle. Ruuna sai kierros juostuna paikan 4.ulkoa. Se lähti loppukaarteen alussa selkään 3.radalle. Ruuna tuli loppuun asti mukavasti. Viim. 1700 m 31,8. 8 Apanteri eteni heti aivan kärjen tuntumaan, mistä tamma jäi toisen kaarteen alussa kuolemanpaikalle. Se laittoi siinä koko ajan pientä painetta kärkihevoselle. Tamman ravi hieman hajosi päätöspuolikkaan alussa ja se taipui loppusuoralla voittotaistosta. 13 Loikkaus eteni ensimmäisellä takasuoralla sisärataa pitkin 3.sisälle asti. Tamma nousi 900 juostuna 3.ulos, mistä se sai hieman myöhemmin vastustajan laukan ansiosta edettyä toiseen ulos. Tamma oli loppusuoralle tultaessa hetken vailla kiritilaa. Se löysi vapaan radan loppusuoran puolivälissä, mutta ohituksia ei enää tapahtunut. 16 Poika Vauraus otti alkumetreillä laukan ja ruuna jäi lisää. Se otti 700 juostuna uuden laukan, minkä jälkeen ruuna kulki loppumatkan asiallisesti. Viim. 1300 m 32,0. 14 Marikeri matkasi taustalla sisäradalla, missä ruuna menetti vajaa kierros juostuna väsyneen vastustajan takana asemiaan. Se otti kierros juostuna laukan ja ruuna jäi paljon. Se kulki lopun sijoitustaan paremmin. 12 Hevimies matkasi takajoukoissa, missä ruuna laukkasi toisessa kaarteessa pahoin ja se putosi aivan taustalle. Ruuna otti 950 ennen maalia uuden laukan, mistä selvittyään se tuli lopun asiallisesti. 6 Kartiini otti ensimmäisen takasuoran alussa kärjen tuntumasta lyhyen laukan. Se pääsi 700 juostuna pudottamaan 4.sisään, mistä tamma taipui päätöspuolikkaan alussa. 15 Aparis otti alkumetreillä pahan laukan tamma menetti heti pelinsä. 11 Summa- Siru otti ensimmäisessä kaarteessa takajoukoissa pahan laukan ja tamman mahdollisuudet menivät samassa. 4 Taajanvaltti taipui 4.sisältä jo toisessa kaarteessa ja matka kohden takajoukkoja alkoi. 9 Naputus sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa, missä tamma otti kierros juostuna kaksi lyhyttä laukkaa. Se kulki jatkossa asiallisesti, mutta 450 ennen maalia tullut kolmas laukka johti hylkäykseen. Tamma tuli lopun vielä hylättynä hyvin ja se oli maalissa kahdeksantena. 1 Tuurin Toivo ja 7 Turon Veera olivat poissa.

Väliajat: 38,5 / 3 - 35,5 / 5 - 32,0 / 5 - 34,5 / 10

3. Lähtö

3 Lightsonlightsoff kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai kovaa painetta osakseen. Se joutui ensimmäisen kaarteen lopussa luopumaan paikastaan. Ruuna mahtui 400 ennen maalia nousemaan toiseen ulos ja loppusuoralle tultaessa edelleen kiriin ulkoradoille. Ruuna tuli lopun kovaa ja ehti vielä varmaan voittoon. 6 Real De Rabut matkasi alun jonossa neljäntenä, mistä ruuna nousi toisen kaarteen alussa kuolemanpaikalle. Se painui siitä 450 ennen maalia kärkipaikalle. Ruuna tuli aivan mukavasti maaliin asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 7 Quantanamera matkasi 4.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle ja loppukaarteen alussa edelleen kiriin 3.radalle. Tamma eteni hyvin loppusuoran puoliväliin asti, minkä jälkeen se oli lopussa vain tasainen. 8 Vesuvio As matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai 400 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa, mistä ruuna tuli tauko huomioiden aivan asiallisesti sisään asti. 4 Montana D. K. painui ensimmäisen kaarteen lopulla kuolemanpaikalta väkisin kärkeen. Se sai jatkossa vetää sopuisasti, mutta ruuna taipui loppukaarteen alussa kärkisijoitusten suhteen. 5 Larry Spike matkasi pääosin toisessa ulkona, mistä ruuna otti lopussa maksimit. 2 Twist Life ei vain riittänyt 3.sisältä lainkaan. 1 Melton Kronos otti ratkaisevan lähtölaukan ja ruuna menetti heti pelinsä. Kulki jatkossa taustalla asiallisesti.

Väliajat: 10,0 / 4 - 15,0 / 4 - 16,0 / 4 - 16,0 / 3

4. Lähtö

1 Rolling kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai vetää sopuisasti ja se nappasi lopussa varman voiton. 8 Ruskatar otti pahan lähtölaukan ja tamma putosi 5.ulos. Se lähti taustalta viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle. Tamma siirtyi loppukaarteen alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä se tuli vahvasti sisään asti. Viim. 700 m 26,9. 9 Taiga Tuulia sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Tamma otti loppusuoralle tultaessa lyhyen laukan, mutta se ei juuri menettänyt asemiaan. Tamma nappasi lopussa kolmannet rahat. 4 R. R. Siro Mix matkasi johtavan kannassa, mistä se päätössatasella hieman periksi. 6 Hallan Kymppi matkasi 3.sisällä, mistä ruuna nousi 550 ennen maalia 3.ulos. Se siirtyi loppukaarteessa kiriin ulkoradoille, missä ruuna oli lopussa tasainen. 3 Jamas Viljo lähti hitaasti ja ori putosi taustalle toiselle radalle. Se säilytti siellä jatkossa oman vauhtinsa asiallisesti, vaikka ei riittänytkään kärkihevosille. 7 Rikasson otti 100 juotuna pahan laukan ja ruuna putosi aivan hännille. Se sai toisessa kaarteessa paikan 4.sisältä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä selkään 3.radalle. Se otti loppusuoran alussa uuden laukan ja rahasija karkasi samassa. 11 Valtran Tähti juuttui heti 3.radan kiertäjäksi, missä ruuna matkasi ensimmäisen kierroksen takajoukon rinnalla. Se eteni viimeisellä takasuoralla kärjen tuntumaan 3.radalle, missä ruuna otti 250 ennen maalia pahan laukan ja sen mahdollisuudet menivät. 10 Vili- Huri matkasi 3.ulkona, missä ruuna otti viimeisen takasuoran alussa pahan laukan ja sen mahdollisuudet menivät samassa. 2 Iso- Tili juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, missä se laukkasi 450 ennen maalia yllättäen pitkäksi. 5 E. V. Simo ja 12 Viksu Vilperi olivat poissa.

Väliajat: 34,5 / 1 - 34,5 / 1 - 33,5 / 1 - 29,0 / 1

5. Lähtö

7 Madickes Stjärna käynnistyi rivakasti ja ruuna eteni nopeasti kärkipaikalle. Se sai vetää jatkossa sopivasti ja ruuna nappasi lopussa varman voiton. 8 Lester matkasi 4.ulkona, mistä ori lähti 900 juostuna kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 900 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä ori tuli hyvin maaliin asti ja nappasi lopussa niukasti toiset rahat. 1 Pimi Label sai heti paikan johtavan kannasta, minne ori jäi lopussa täysin vaille kiritilaa. 11 Opening Day matkasi 5.sisällä, mistä ori nousi loppukaarteessa kiriin aivan ulkoradoille, missä se tuli lopun aivan hyvin. Viim. 500 m 14,0. 9 Feeling Girl oli 3.sisällä loppukaarteessa vailla kiritilaa. Loppusuoralla tamma ei kuitenkaan pysynyt vetoapunsa selässä. 10 Västerbo Keymaster juoksi 4.sisällä, mistä kiritilaa ei koskaan kunnolla tullut. 5 Precious Twice kiertyi puolikas juostuna 3.radan kautta kuolemanpaikalle. Ruuna sai 850 ennen maalia paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna otti lopussa maksimit. 4 Wasa Aragorn matkasi 3-4.ulkona, mistä ruuna lähti loppukaarteen alussa kiriin 3.radalle. Se pudotti loppukaarteen puolivälissä takaisin toiselle radalle, eikä ruuna vain riittänyt lopussa. 12 Secret Pilot juoksi 5.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3.radalle. Se jäi loppukaarteessa 3.radalle ilman vetoapua, missä ruuna antoi loppusuoralle tultaessa periksi. 3 Montani matkasi 2-3.ulkona, mistä ori ei vain riittänyt lopussa. 2 Global Lizzie ja 6 Alvena Sonja olivat poissa.

Väliajat: 14,5 / 7 - 17,5 / 7 - 15,0 / 7 - 16,0 / 7

6. Lähtö

10 Viesker- Siru sai ensimmäisessä kaarteessa paikan 3.ulkoa. Ori lähti 1450 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se painui 850 juostuna kärkipaikalle asti. Ori nappasi siitä lopussa varman voiton. 5 Viulori otti ensimetreillä pahan laukan ja ruuna jäi paljon. Se matkasi jatkossa pääjoukon hännillä, mistä ruuna lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä vahvasti sisään asti, vaikka saikin toiset rahat vastustajan laukan ansiosta. Viim. 1900 m 29,4. 6 Valovirta käynnistyi hyvin ja tamma sai 300 juostuna paikan 3.sisältä. Se jäi kierros juostuna 5.sisään asti. Tamma oli siellä viimeisellä takasuoralla vailla kiritilaa. Se nousi 450 ennen maalia kiriin ulkoradoille ja tamma tuli aivan juosten maaliin asti. 2 Mayatuuli sai heti paikan johtavan kannasta, mistä tamma jäi kierros juostuna 4.sisään. Se seuraili sieltä maksimisijoitukseen. 3 Supanteri matkasi alun kärjen tuntumassa toisella radalla. Ori pudotti 950 juostuna 3.sisään. Se nousi loppusuoralla toiselle radalle, mutta ori oli lopussa melko haluton ja se menetti hieman asemiaan. 13 Loukon Salama matkasi pääjoukon hännillä toisella radalla. Ruuna lähti sieltä 600 ennen maalia selkään 3.radalle ja se tuli aivan asiallisesti maaliin saakka. 7 Niemen Apaasia kiertyi ensimmäisen takasuoran puolivälissä 3.radan kautta kuolemanpaikalle. Tamma pudotti 550 juostuna 4.sisään. Se nousi kierros juostuna toiseen ulos. Tamma jäi loppukaarteessa pahoin pakettiin ja se menetti asemiaan. Tamma tuli lopun sijoitustaan paremmin. 15 Hastalavista ei esittänyt aivan taustalta sisäradalta kirivaiheessa ihmeitä. 16 Lento- Siretta eteni taustalta tasaisesti ja tamma sai kierros juostuna paikan 3.ulkona. Se nousi loppukaarteessa kiriin 3.radalle, mutta kiri suuntautui taaksepäin. 4 Lasetti otti ratkaisevan lähtölaukan ja tamma menetti heti pelinsä. 12 Virin Toivo matkasi alun 4.ulkona, mistä ori jäi kierros juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Se taipui siitä selvästi loppukaarteen alussa. 8 Tähtituulia matkasi alun keskijoukoissa, missä tamma otti ensimmäisen takasuoran lopussa pahan laukan ja sen mahdollisuudet menivät samassa. 1 Lissu Rols kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi 850 juostuna johtavan kantaan. Se nousi 450 ennen maalia kuolemanpaikalle, missä tamma otti 80 metriä ennen maalia voittotaistosta laukan ja meni hylkäykseen. 9 Tuulten Toivo matkasi takajoukoissa sisäradalla, missä ruuna laukkasi viimeisen takasuoran puolivälissä pitkäksi. 11 Ilen Viesti laukkasi ensimmäisessä kaarteessa sisäradalla pitkäksi. 14 Herra Hurmuri otti pahan lähtölaukan ja ori keskeytti myöhemmin.

Väliajat: 34,5 / 1 - 32,5 / 10 - 32,5 / 10 - 31,0 / 10

7. Lähtö

2 Luck Carrier juuttui alussa kuolemanpaikalle, mistä ruuna painui ensimmäisen takasuoran alussa kärkipaikalle. Se sai 850 ennen maalia prässääjän rinnalleen. Ruuna vastaili helposti ja se otti lopussa varman voiton. 1 Yashin Boko matkasi 3.sisällä, mistä ruuna nousi loppukaarteen puolivälissä toiseen ulos ja loppusuoran alussa edelleen kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se nappasi lopussa varmasti toiset rahat. 6 Staro Flush eteni nopeasti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 350 juostuna johtavan kantaan. Se oli siellä pitkään vailla kiritilaa, mutta aivan viime metreillä se ei enää pitänyt selkäänsä. 14 Lyckliga Lotta juoksi 6.ulkona, mistä tamma lähti loppukaarteen alussa kiriin ulkoradoille ja se tuli lopun terävästi ulkoratoja pitkin. 9 Borups Ivan matkasi 3-4.ulkona, mistä ori lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin 3-4.radalle ilman vetoapua, missä se tuli aivan juosten maaliin asti. 15 Star Of Everwood matkasi alun 7.ulkona, mistä ruuna lähti 1200 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 850 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä ruuna antoi päätössatasella hieman periksi. 13 Jailhouse Diablo matkasi 5.sisällä, mistä ori pääsi sujuvasti etenemään ja se nappasi lopussa maksimisijoituksen. 8 Cousin Bowl matkasi 4.sisällä, mistä ori nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Se oli siellä loppukaarteessa vailla kiritilaa. Vapaa raide löytyi vasta loppusuoran alussa, minkä jälkeen ori juuttui uusiin selkiin ja voimat jäivät lähes kokonaan tuleviin startteihin. 11 Important Face matkasi 6-7.sisällä, mistä ruuna nousi loppukaarteessa kiriin aivan ulkoradoille ja se tuli lopun aivan asiallisesti. 4 Lewis Hip kiertyi ensimmäisen takasuoran puolivälissä 3.radan kautta kuolemanpaikalle. Ruuna jäi 850 juostuna toiseen ulos, mistä se oli lopussa vain tasainen. 10 Håstens Daleoro matkasi 4-5.ulkona, mistä ori lähti loppukaarteen alussa selkään 3.radalle. Vetoavusta ei ollut hyötyä ja ori menetti asemiaan. Se tuli lopun aivan taustalta asiallisesti. 7 Adele S lähti hitaasti matkaan ja tamma putosi viimeiseen ulos. Se ei lopussa riittänyt juostuaan aivan pääjoukon hännillä. 5 Madonnas Classic matkasi 5.ulkona, mistä ori pudotti päätöspuolikkaan alussa 5.sisään ja se seuraili lopussa vaisusti. 3 Back The Devil kiertyi ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle, minne ruuna sai 550 juostuna vetoavun eteensä. Se jäi 850 juostuna 3.ulos, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua, mutta kiri katkesi pahoin loppukaarteen puolivälissä. 12 Kuba Silas laukkasi ensimmäisen kaarteen puolivälissä taustalla sisäradalla pitkäksi.

Väliajat: 18,5 / 2 - 20,5 / 2 - 14,0 / 2 - 17,5 / 2

8. Lähtö

3 Gary Ale käynnistyi reippaasti ja ruuna eteni nopeasti kärkipaikalle, mistä se hallitsi helposti maaliin saakka. 6 Prelievo sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä ruuna oli hyvä toinen. 10 Quick Sugar matkasi 3.ulkona, mistä tamma sai toisessa kaarteessa paikan toisesta ulkoa. Se lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma eteni loppukaarteen puolivälissä kolmanneksi ja se tuli lopun asiallisesti. 2 Sabea King matkasi 3.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Se seuraili sieltä lopussa tasaisesti neljänneksi. 8 Ciao Amiral sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan toisesta ulkoa, mistä tamma jäi 750 juostuna kuolemanpaikalle. Se pudotti loppukaarteen alussa 3.sisään ja tamma seuraili jatkossa tasaisesti. 14 Cousin Canuck otti pahan lähtölaukan, minkä jälkeen ori teki taustalta hyvän esityksen. 4 Classic Linduva otti pahan lähtölaukan ja tamma jäi paljon. Se suoritti jatkossa mukavasti. 15 Napoleon Nova seuraili 4.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 12 Hopeful User laukkasi lyhyesti lähdössä ja tamma sai paikan 5.sisältä. Se ei lopussa vain riittänyt. 7 Lonely Rose matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Sen kiri katkesi loppukaarteessa pahoin. 11 Fast Winner otti 150 juostuna pahan laukan ja peli oli heti selvä. 1 Timeout matkasi alun jonossa neljäntenä. Ruuna nousi ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle, missä se laukkasi 750 juostuna pitkäksi. 5 Black Canarian laukkasi lähdössä pitkäksi. 9 Shining Oodi laukkasi ensimmäisen kaarteen alussa sisäradalla pitkäksi. 13 Herman Heel otti ratkaisevan lähtölaukan. Keskeytti myöhemmin.

Väliajat: 20,5 / 3 - 19,5 / 3 - 18,0 / 3 - 15,5 / 3

9. Lähtö

7 Sahara Rouge jäi ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle, mistä ruuna painui loppusuoran alussa kärkeen ja se nappasi lopussa hallitun voiton. 9 Atos Palmen juoksi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 700 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pudotti pian takaisin 3.ulos, mistä ruuna nousi loppusuoralla kiriin 3.radalle ja se tuli lopun terävästi. 2 Badlands Nevil matkasi 3.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa toiseen ulos. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli aivan juosten maaliin asti. 5 Nellie Lie Star matkasi johtavan kannassa, missä tamma oli loppukaarteessa vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi 150 ennen maalia ja tamma tuli lopun hyvin. 11 Fade To Jam juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi 550 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua, missä ruuna tuli lopun lähinnä tasaisesti. 6 Tax Exemption pakitti ensimmäisellä takasuoralla 5.sisään asti, mistä tamma oli kirivaiheessa vain tasainen. 1 Stone Capes Lord kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna masentui loppusuoran alussa pahoin. 12 Briliantti oli lopussa heikko juostuaan 4.sisällä. 10 Viva La Diva Vici sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä tamma taipui viimeisen takasuoran alussa. Se 450 ennen maalia taustalla väsyneenä laukankin. 3 Alexs Cates laukkasi lähdössä pitkäksi. Ori kulki jatkossa taustalla hylättynä asiallisesti. 4 Pepper Corn ja 8 Farmer Rik olivat poissa.

Väliajat: 15,0 / 1 - 18,5 / 1 - 15,5 / 1 - 16,5 / 7

10. Lähtö

1 Tupla- Prinsessa matkasi 3.sisällä, mistä tamma sai loppusuoran alussa paikan johtavan kannasta. Se nousi lopussa toiselle radalle ja tamma nappasi varman voiton. 4 Takseko painui ensimmäisen kaarteen puolivälissä kärkipaikalle, missä ruuna sai vetää alun rauhallista tahtia. Toisella kierroksella tahti hieman tiukkeni. Ruuna oli silti loppuun asti mukana voittotaistossa. 9 Jorken Loisto matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi kierros ennen maalia 4.ulos. Se lähti 650 ennen maalia selkään 3.radalle. Ruuna siirtyi 300 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja se tuli terävästi loppuun asti. 3 Summeriina kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi 300 juostuna johtavan kantaan. Se nousi 350 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä tamma oli lopussa tasainen. 7 Sirkan Sakari matkasi alun 4.sisällä, mistä ruuna nousi 700 juostuna kuolemanpaikalle. Se otti siinä puolikas ennen maalia yllättäen pahan laukan. Ruuna tuli lopun vielä hyvin. 11 Tähti Kepu otti 100 juostuna taustalla laukan ja ruuna jäi lisää. Se kulki jatkossa mukavasti ja ruuna lähti 1650 ennen maalia taustalta kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi loppukaarteessa ja ruuna antoi lopussa hieman periksi. 8 Konjakki matkasi 3.ulkona, missä ruuna laukkasi loppusuoran alussa kärkipään sijoituksen. 10 Hilun Huiske otti takajoukoissa 400 juostuna pahan laukan ja tamman mahdollisuudet menivät. 2 Jonne- Mi otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 5 Tumelii laukkasi ensimmäisessä kaarteessa pitkäksi. 6 Tiltun Tähti matkasi pääosin toisessa ulkona, missä tamma oli pitkään vailla kiritilaa. Se sai 450 ennen maalia vapaan radan eteensä, mutta tamma levisi pian laukalle. Se laukkasi loppusuoralla taustalla vielä hylkäykseen.

Väliajat: 32,5 / 4 - 33,5 / 4 - 27,5 / 4 - 28,0 / 1

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net