Tulokset tästä

1. Lähtö

8 Nazareth käynnistyi reippaasti ja tamma eteni nopeasti kärkipaikalle. Se jäi ensimmäisen takasuoran lopulla 3.sisään. Tamma nousi 650 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä se painui 250 ennen maalia kärkipaikalle ja tamma piti lopussa niukkaan voittoon. Viim. 700 m 14,9. 3 Black Bog´s Lady juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma painui 450 juostuna kärkipaikalle. Se jäi sata metriä myöhemmin johtavan kantaan. Tamma nousi loppukaarteen puolivälissä toisen radan vetojuhdaksi. Se puristi siitä rehellisesti sisään asti ja ehti lopussa aivan voittajan rinnalle. Viim. 400 m 15,7. 9 Kat´s Farah matkasi alun toisessa ulkona, mistä tamma jäi ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle. Se painui 550 juostuna keulaan. Tamma jäi 300 ennen maalia johtavan kantaan ja se oli lopulta varmasti kolmas. 1 Lisebeth matkasi lopulta 4.sisällä, mistä tamma seuraili maksimaaliseen sijoitukseen selvästi kärkitriolle hävinneenä. 11 Baron Box matkasi alun sisäradan jonossa, mistä ori nousi ensimmäisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Se lähti sieltä viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle. Ori oli kirissään vain tasainen. 6  Leemark´s Celica otti 150 juostuna kärjen tuntumasta laukan ja tamma putosi 5.sisään. Se nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Tamma oli kirivaiheessa vain tasainen. 10 Garriella matkasi alun 3.ulkona, mistä tamma jäi ensimmäisen takasuoran lopulla toisen radan vetojuhdaksi. Se putosi siitä viimeisen takasuoran alussa kärjen vauhdista. Tamma säilytti kuitenkin oman vauhtinsa kohtalaisesti. 2 R. R. Nina´s Hope matkasi alun sisäradan jonossa, mistä tamma nousi 800 juostuna 3.ulos. Se otti sieltä jatkossa aivan maksimit. 12 Majestic Soul oli pääjoukon hänniltä toiselta radalta oikein vaisu. 4 Diego Sisu laukkasi 50 juostuna kuolemanpaikalla hylkäyksen rajamaille ja ruuna putosi aivan taustalle. Se sai ensimmäisen takasuoran lopussa paikan 6.sisältä. Ruuna ei vain riittänyt sieltä jatkossa lainkaan. 5 No Hard Feelings putosi takajoukoissa kierros juostuna kärjen kyydistä ja ori oli rehellisen heikko. 7 Candy Sisu oli poissa.

Väliajat: 20,0 / 3 - 21,5 / 9 - 18,0 / 9 - 16,0 / 8

2. Lähtö

9 Velhomies matkasi alun takajoukoissa. Ruuna pudotti toisessa kaarteessa sisäradalle. Se sai viimeisen takasuoran alussa tuntuman kärkijoukkoon. Ruuna lähti 600 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä rehellisesti sisään asti ja puristi lopussa niukkaan voittoon. Viim. 1000 m 32,5. 6 Routari matkasi 3.sisällä, mistä ruuna nousi kierros juostuna kuolemanpaikalle. Se painui loppusuoran alussa kärkipaikalle ja oli loppuun asti mukana voittotaistossa. 3 Eka- Inteksi matkasi johtavan kannassa, missä ruuna oli pitkään vailla kiritilaa. Se pääsi 400 ennen maalia nousemaan toiseen ulos, mutta kirikaista pysyi edelleen kiinni. Vapaa rata löytyi vasta loppusuoran puoliväissä, eikä ruuna enää lopussa ehtinyt voittotaistoon. 1 Werona kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma putosi päätössatasella niukasti toton ulkopuolelle. 5 Virkun Vappu matkasi toisessa ulkona, mistä tamma putosi 400 ennen maalia kärjen vauhdista ja se seuraili jatkossa tasaisesti viidenneksi. 10 Humika käynnistyi taustalta mukavasti. Tamma otti 1050 juostuna kuudennelta sijalta laukan ja jäi jonkin verran. Se oli jatkossa vain tasainen. 4 Aamun Lumo käynnistyi rauhallisesti ja tamma putosi heti keskijoukkoihin, missä se otti 300 juostuna laukan. Tamma putosi aivan taustalle, missä se oli jatkossa vaisu. 7 Ani- Aimo oli taustalta sisäradalta rehellisen riittämätön. 2 Nurmon Neito lähti haparoiden matkaan ja tamma laukkasikin 100 juostuna kärkihevosen rinnalta. Se laukkaili jatkossa taustalla nopeasti hylkäykseen asti. 8 Rojaali käynnistyi vauhdilla ja ori eteni jo ensimmäisen kaarteen lopussa toisen radan vetojuhdaksi. Se laukkasi ensimmäisen takasuoran lopulla pahoin. Ori laukkaili jatkossa hylkäykseen asti. 

Väliajat: 37,0 / 1 - 34,0 / 1 - 34,0 / 1 - 34,0 / 9

3. Lähtö

4 Dancer´s Flame matkasi 3.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa 3.ulos. Se lähti viimeisen takasuoran puoliväliässä selkiin 3.radalle. Ruuna siirtyi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se puristi lopussa varmaan voittoon. Viim. 700 m 16,3. 10 Rainbow Giant juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 750 ennen maalia selkään 3.radalle. Se pääsi 450 ennen maalia pudottamaan toiseen ulos. Ruuna siirtyi 100 metriä myöhemmin uudelleen kiriin 3.radalle. Se oli lopussa varmasti toisena maalissa. 1 Taigo Blessed kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna veti tasaista vauhtia. Se putosi päätössatasella kolmanneksi. 6 Real Arch matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai päätöspuolikkaan alkaessa kuolemanpaikan haltuunsa, mistä se tuli aivan juosten maaliin asti. 8 Meadow Devil lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ori saikin ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikan haltuunsa. Se pudotti siitä loppukaarteen alussa johtavan kantaan ja ori tuli aivan mukavasti maaliin asti. 7 Candyface sai nopeasti kuolemanpaikan haltuunsa, minne tamma sai 350 juostuna vetoavun eteensä. Se otti lopussa toisesta ulkoa maksimaalisen sijoituksen. 9 Mountain Awesome ei vain riittänyt lopussa lainkaan juostuaan 4.sisällä. Ruuna otti 150 ennen maalia lyhyen laukankin. 3 Sunrise Energy sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä tamma taipui selvästi viimeisen takasuoran lopulla. Viim. 400 m 30,0. 2 Gulliver Hangover ja 5 Eternell Hope olivat poissa.

Väliajat: 18,0 / 1 - 19,5 / 1 - 19,0 / 1 - 18,0 / 4

4. Lähtö

5 Capo Birdland juuttui alussa 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna eteni 600 juostuna kuolemanpaikalle. Se piti siitä vauhdin tasaisen reippaana. Ruuna painui loppusuoran alussa kärkipaikalle ja nappasi lopussa varman voiton. 6 Pitbull käynnistyi vauhdilla ja ori eteni heti kärkipaikalle. Se luovutti 250 juostuna paikkansa ja jatkoi johtavan takana. Ori nousi 150 loppusuoran puolivälissä toiselle radalle ja se kiri lopussa sisärataa pitkin toiseksi. 1 Vanilla Beyonce matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Se lähti sieltä loppusuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma oli ratkaisumetreillä tasainen. 8 Fonseca Boko otti alun rauhallisesti ja ruuna pudotti 6.sisään. Se nousi 900 ennen maalia 5.ulos. Ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Selät eivät tosin auttaneet lainkaan. Se lähti 250 ennen maalia kiriin ulkoradoille ja ruuna tuli lopun mukavasti. Viim. 400 m 15,7. 7 Anni Sue sai 250 juostuna kärkipaikan haltuunsa. Tamma sai toisen kierroksen aikana koko ajan pientä painetta ja se antoi kärkipaikalta loppusuoralla hieman periksi. 9 Step Up American matkasi 4.sisällä, mistä tamma nousi loppukaarteen alussa 3.ulos. Se lähti 350 ennen maalia kiriin 3.radalle, mutta tamma tyytyi lopussa seurailuun. 2 Lötens Love Gossip matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pääsi loppukaarteen alussa pudottamaan toiselle radalle. Tamma oli lopussa vain tasainen. 10 Graze Pezzo juoksi 4.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se pääsi loppukaarteen puolivälissä pudottamaan toiselle radalle ja tamma tuli lopun lähinnä tasaisesti. 3 Parisiodi juuttui ensimmäisessä kaarteessa toisen radan vetojuhdaksi. Tamma sai ensimmäisen takasuoran lopussa paikan toisesta ulkoa. Se aloitti sieltä viimeisen takasuoran alussa matkan kohden takajoukkoja. 11 Masterpeace matkasi 5.sisällä, mistä ori antoi loppukaarteessa selvästi periksi. 4 Pelas Bourbon laukkasi 100 juostuna pitkäksi. 

Väliajat: 15,0 / 7 - 17,0 / 7 - 16,0 / 7 - 16,0 / 5

5. Lähtö

9 Double Boost sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä ori jäi ensimmäisen takasuoran alussa 3.ulos. Se lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori sai viimeisen takasuoran lopussa kuolemanpaikan haltuunsa. Se painui loppusuoran alussa kärkipaikalle ja ori nappasi lopussa hallitun voiton. Viim. 700 m 14,4. 2 Haraldinho Zon kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui ensimmäisen kaarteen lopussa. Se nousi johtavan kannasta loppusuoran alussa toiselle radalle ja ruuna oli lopussa varmasti toinen. 4 Winehouse kiersi ensimmäisen kaarteen 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Tamma eteni ensimmäisen takasuoran alussa kärkipaikalle. Se sai ensimmäisen takasuoran lopussa prässääjän rinnalleen ja vauhti pysyi tasaisen reippaana. Tamma tuli mukavasti maaliin asti, vaikka jäikin lopussa kolmanneksi. 8 Kat´s Commander käynnistyi reippaasti, mutta ruuna pakitteli 450 juostuna lauman hännille 6.ulos. Se pudotti 450 ennen maalia sisäradalle ja ruuna pääsi sujuvasti etenemään. Se nousi loppusuoran alussa kiriin ja tuli aivan asiallisesti maaliin asti. 5 Staro Jersey Side juuttui heti keskijoukkoihin 3.radalle ilman vetoapua, missä ruunalla ajettiin ensimmäisellä takasuoralla voimalla eteenpäin. Se sai 550 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa, missä ruuna piti tempon tasaisen reippaana. Se putosi loppukaarteen alussa kärjen kyydistä. Ruuna pudotti 450 ennen maalia 3.sisään ja se tuli lopun vielä asiallisesti. 7 Chinato matkasi 4.sisällä, mistä tamma nousi 950 ennen maalia 4.ulos. Se oli sieltä kirivaiheessa vain tasainen. 3 Whisky Dancing matkasi alun toisessa ulkona, mistä ruuna pudotti toisen kaarteen alussa 3.sisään. Se nousi 450 ennen maalia toiselle radalle ja ruuna otti lopussa aivan maksimit. 11 Debbie´s Dartque otti 80 juostuna lyhyen laukan menettämättä asemiaan. Ruuna jatkoi lauma hännillä 4-5.ulkona, mistä se lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruunan kirin terä katkesi 400 ennen maalia ja se taipui lopussa aivan taustalle.1 Ingrosso matkasi alun 2-3.sisällä, mistä ruuna nousi ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle. Se sai 200 metriä myöhemmin vetoavun eteensä. Ruuna laukkasi toisessa ulkona viimeisen takasuoran alussa pitkäksi. 6 Blue Star Carisma ja 10 Global Rebellion olivat poissa. 

Väliajat: 16,0 / 4 - 15,0 / 4 - 16,0 / 4 - 16,0 / 9

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry | Ravitie 9 | 60120 Seinäjoki | 06 428 9200 | seinajoen.ravit@seinajoenravit.net