Tulokset tästä

1. Lähtö

5 Lumi- Masi eteni nopeasti kärkipaikalle, mistä ori nappasi lopussa hallitun voiton. 6 Rojalti juuttui kuolemanpaikalle, mistä ruuna puristi umpirehellisesti sisään asti ja oli niukasti, mutta varmasti toinen. 13 Vilox käynnistyi reippaasti ja sai 150 juostuna paikan 3.sisältä. Ruuna nousi 950 ennen maalia toiseen ulos. Se nousi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna oli loppuun asti mukana kakkostaistossa. 11 Ralli- Tähkä matkasi 4.ulkona, mistä ruuna sai toisen kierroksen alkaessa paikan 3.ulkoa. Sen kirikaista pysyi jatkossa pitkään kiinni. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen ruuna tuli lopun hyvin 4.rataa pitkin. 1 Humetar matkasi johtavan kannassa, mistä se ei saanut lopussa täyttä mahdollisuutta kirimiseen. 16 Jumiini matkasi aivan lauman hännillä, mistä ruuna lähti 1350 ennen maalia selkään 3.radalle. Se lähti 400 ennen maalia selkään 4.radalle. Ruuna siirtyi 250 ennen maalia 5.radalle ilman vetoapua ja tuli loppuun asti juosten. Viim. 1400 m 28,0. 7 Viano laukkasi lähdössä ja tamma putosi takajoukkoihin 3.radan kiertäjäksi. Se ajoi siellä tasaisesti eteenpäin, mutta uusi kierros juostuna tullut laukka pudotti sen aivan taustalle. Tamma kulki jatkossa vielä hyvin ja ehti rahoille. 4 Buugi laukkasi lähdössä ja ori putosi 4.sisään. Se seuraili sieltä jatkossa tasaisesti sisään asti. 15 Manionni kulki aivan taustalla ensimmäisen kierroksen melko vaisusti. Ruuna kiristi toisella ringillä tahtia ja nousi lopussa vielä aivan rahasijan tuntumaan. 9 Sävel- Tähti matkasi alun 5.sisällä, mistä ruuna nousi 1050 ennen maalia 5.ulos. Se nousi sieltä viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3.radalle. Ruunan kiri katkesi loppukaarteen puolivälin laukkaan. 12 Komento matkasi 5.ulkona, mistä tamma lähti 1050 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se siirtyi 250 ennen maalia kiriin aivan ulkoradoille, missä se tuli lopun tasaisesti. 3 Hiirotar sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä tamma lähti kierros ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi loppukaarteessa ja tamma taipui taustalle. 10 Viulori matkasi 4-5.ulkona, missä ruuna otti loppusuoran alussa rintaman takana laukan ja mahdollinen rahasija katosi. 14 Mandan Mainio käynnistyi mukavasti, mutta ori otti pian lyhyen laukan ja se putosi taustalle. Ori seuraili jatkossa pääjoukon hänniltä vaisusti. 8 Jetsu matkasi 3.ulkona, mistä ori lähti 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi 400 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Orin kiri katkesi loppusuoran puolivälin laukkaan. 2 Hymynhäivä oli poissa.

Väliajat: 33,5 / 5 - 31,5 / 5 - 30,5 / 5 - 29,0 / 5

2. Lähtö

5 Callela Eliza kiihdytti heti kärkipaikalle, missä tamma sai vetää rauhallista tahtia ja se nappasi reippaalla lopetuksellaan erittäin helpon voiton. 3 Golda Paris matkasi johtavan kannassa, mistä tamma piti lopussa varmasti toiseksi. 6 Glory Luca laukkasi lähdössä ja tamma otti 100 juostuna uuden laukan. Se jäi lauman hännille, missä tamma kulki mukavasti maaliin asti ja otti lopussa vielä kolmannet rahat. Viim. 1900 m 16,0. 4 Ballerina Fastback matkasi 4.sisällä, missä tamma otti 250 ennen maalia laukan. Se jäi loppusuoran alussa hetkeksi hakauksiin vastustajan kanssa. Tamma tuli lopun vielä aivan juosten. 2 Cinderella Hoss juuttui alussa pienessä lähdössä toisen radan vetojuhdaksi. Tamma pakitti ensimmäisen takasuoran alussa 5.sisään. Se nousi 900 ennen maalia uudelleen toisen radan vetojuhdaksi. Tamma taipui siitä loppusuoralle tultaessa. Se jäi loppusuoran alussa hetkeksi hakauksiin vastustajan kanssa ja kärryt melkein kaatuivat. Vaaratilanteesta selvittiin kuitenkin ilman ilman suurempia vahinkoja. 1 Anni Sue matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi loppusuoran puolivälissä toiselle radalle. Viime metrien laukka vei ainakin kolmannet rahat. 7 Bwt Burning Alive oli poissa.

Väliajat: 16,0 / 5 - 18,0 / 5 - 18,0 / 5 - 11,0 / 5

3. Lähtö

10 Arctic Agent matkasi alun takajoukoissa, mistä ori lähti 1650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 1450 ennen maalia kovalla palallaan kärkipaikalle. Ori sai jatkossa vetää rauhallisesti. Se kiihdytti vauhtia loppukaarteen alussa ja ori piti lopussa ajettuna niukkaan voittoon. 4 Reverend Dred kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi 650 juostuna johtavan kantaan. Se nousi loppusuoralle tultaessa kuolemanpaikalle, mistä ori oli loppuun asti tiukasti voittotaistossa. 9 Little Kicks matkasi 5.sisällä, mistä tamma nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja tuli hyvin maaliin asti. Viim. 700 m 14,8. 3 Ducky sai ensimmäisen kaarteen lopulla paikan toisesta ulkoa. Ruuna lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä aivan juosten maaliin asti. 2 Arctic Love Storm seuraili 3.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 6 Grace Pezzo juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma putosi päätöspuolikkaan alussa kärkitaistosta, mutta se säilytti kuitenkin oman vauhtinsa asiallisesti maaliin asti. 7 Canyon Boko käynnistyi reippaasti, mutta ori joutui ensimmäisen kaarteen lopulla tyytymään paikkaan 3.sisällä. Se jäi sinne päätössatasella vaille kiritilaa ja mahdollinen rahasija karkasi. Ori ei tosin loppukaarteessa pitänyt selkäänsä. 8 Black Tribe ajoi alussa 5.rataa pitkin eteenpäin. Tammaa otettiin ensimmäisen kaarteen lopulla kiinni ja se pudotti taustalle sisäradalle. Tamma nousi kierros ennen maalia 3.ulos. Se oli sieltä kirivaiheessa melko vaisu. Viim. 400 m 20,0. 12 Arctic Euphoria jäi heti lähdössä taustalle, missä se myös pysyi koko matkan ajan. 5 Sunrise Rascal otti ratkaisevan lähtölaukan ja ruuna keskeytti taustalla myöhemmin. 1 Lucky Baroness ja 11 Candyface olivat poissa.

Väliajat: 17,0 / 4 - 17,0 / 10 - 19,5 / 10 - 15,0 / 10

4. Lähtö

8 Ekosan lähti heti ajamaan vauhdilla eteenpäin. Ruuna sai 200 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa, mistä se painui puolikas juostuna väkisin kärkipaikalle. Ruuna sai pian prässääjän rinnalleen, mille se vastaili helposti ja otti lopussa varman voiton. 5 Karlos nousi 1750 ennen maalia taustalta kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna eteni tasaisesti kohden kärkeä ja se 850 juostuna kuolemanpaikalle. Ruuna piti siitä tempon reippaana ja se oli loppuun asti mukana voittotaistossa. 12 Arvo- Ensio matkasi aivan taustalla, mistä ori lähti 1200 ennen maalia kiriin 3.radalle. Se tuli nousi 400 ennen maalia kiriin 4.radalle ja tuli hyvin maaliin asti. Viim. 1000 m 26,2. 11 Jamas Victor matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi 900 ennen maalia 4.ulos. Kirikaista pysyi jatkossa pitkään kiinni. Vapaa rata löytyi vasta aivan lopussa, mutta mahdollisuudet olivat jo menneet. 1 Capri jäi 150 juostuna johtavan kantaan ja puolikas juostuna 3.sisään. Ori nousi 650 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Se sai 200 metriä myöhemmin vetoavun eteensä. Ori seuraili lopussa aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 9 Loikkaus matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi 850 ennen maalia 3.ulos. Se nousi sieltä 300 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma oli kirissään vain tasainen. 10 Eskel laukkasi 50 juostuna ja ruuna jäi taustalle sisäradalle. Se sai kierros juostuna paikan 5.sisältä. Ruuna sai viimeisellä takasuoralla paikan 3.sisältä, mistä se ei saanut lopussa rintaman takaa kiritilaa. 6 Elias Juonetar matkasi 6.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3.radalle. Se siirtyi 400 ennen maalia selkään 4.radalle. Tamma tuli kirinsä asiallisesti sisään asti. 3 Lintikka kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, mistä tamma jäi puolikas juostuna johtavan kantaan. Se putosi sieltä loppukaarteen alussa kärkihevosten kyydistä ja tamma otti lopussa aivan maksimit. 4 Tähti- Aura juoksi 4.ulkona, mistä ori lähti 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi loppukaarteessa vetämättömään selkään ja ori pudotti 300 ennen maalia takaisin toiselle radalle. Se oli lopussa tasainen. 2 I. P. Soturi putosi heti alussa 5.ulos, mistä se ei vain jatkossa riittänyt lainkaan. 7 Valtin Simo sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi pahoin loppukaarteessa ja ruuna antoi selvästi periksi. Viim. 400 m 37,6.

Väliajat: 22,5 / 8 - 25,0 / 8 - 27,0 / 8 - 27,0 / 8

5. Lähtö

6 Tessa´s Devil kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui ensimmäisen kaarteen lopussa. Se nousi johtavan kannasta loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna puristi loppumetreillä varmaan voittoon. 8 Whole Lotta Love painui kuolemanpaikalta kärkeen 350 juostuna. Ori veti avausringin vauhdilla. Se sai viimeisen takasuoran puolivälissä prässääjän rinnalleen. Vastustaja laukkasi sen rinnalta loppusuoran alussa. Ori tuli aivan hyvin sisään asti, vaikka jäikin loppumetreillä toiseksi. 4 Por Nie Rock otti alun tarkkaillen ja ruuna matkasi 5.sisällä. Se sai 850 ennen maalia paikan 3.sisältä. Ruuna tuli sieltä tasaisesti sisään asti ja oli lopulta kolmas selvästi kärkiparille jääneenä. 3 Callela Leonard matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi 900 ennen maalia 3.ulos. Se oli sieltä kirivaiheessa tasainen. 2 Easy Ride juuttui ensimmäisen kaarteen lopussa kuolemanpaikalle, mistä ruuna antoi viimeisen takasuoran puolivälissä selvästi periksi. Viim. 400 m 25,0. 9 Jumpper Frost jäi jo ennen lähtölinjaa selvästi. Ruuna oli jatkossa aivan taustalla rehellisen heikko. 1 Next Direction matkasi 3.sisällä, mistä ruuna nousi 900 ennen maalia toiseen ulos. Se lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna eteni nopeasti kuolemanpaikalle. Se laittoi painetta pannuun. Ruuna oli loppusuoran alussa saamassa kärkihevosesta otetta, mutta se laukkasi pitkäksi, kun ohjastaja avasi korvat. Laukkaan paloi voitto. 5 Arctic Lover ja 7 Mas Archie olivat poissa.

Väliajat: 11,0 / 8 - 13,5 / 8 - 18,0 / 8 - 13,5 / 6

6. Lähtö

7 Valle Streamline matkasi alun 3.ulkona, mistä ruuna lähti 1200 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se haparoi samassa pari askelta. Ruuna eteni 950 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä se puristi lopun reippaassa lopetuksessa niukkaan, mutta varmaan voittoon. Viim. 700 m 10,9. 6 Good Dynamite kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ori sai vetää rauhallista tahtia. Se kiristi lopussa tahtia merkittävästi, mutta ori jäi silti lopussa reippaassa lopetuksessa niukasti toiseksi. 3 Herbie Sisu matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna seuraili asiallisesti kolmanneksi. 5 Invantaggio matkasi alun toisessa ulkona, mistä ruuna jäi 650 juostuna 3.ulos. Se lähti sieltä 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna tuli aivan hyvin sisään asti, mutta kärjen kova lopetus teki isomman nousun mahdottomaksi. Viim. 700 m 11,1. 8 Star Martini matkasi alun 4.sisällä, mistä ruuna nousi puolikas juostuna 4.ulos. Se teki sieltä hyvän 600 metrin kirin. Viim. 600 m 10,2. 2 Twist Life seuraili 3.sisältä maksimisijoitukseen. 4 Lightsonlightsoff juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, minne ruuna sai 650 juostuna vetoavun eteensä. Se taipui toisesta ulkoa loppusuoralle tultaessa. 1 Pedro Bi oli poissa.

Väliajat: 13,0 / 6 - 16,5 / 6 - 10,5 / 7

7. Lähtö

6 Fiiling juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi. Ori pääsi 450 juostuna pudottamaan toisen radan vetojuhdaksi. Se pudotti 850 ennen maalia kakkoskeulaksi. Ori saavutti loppusuoralle tultaessa kärkihevosen ja se siirtyi kuolemanpaikalle. Ori jyräsi loppumetreillä eleettömästi varmaan voittoon. Viim. 700 m 23,5. 2 Särkän Kalle kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, missä ori veti tasaisen kiihtyvällä tahdilla. Se tuli hyvin sisään asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 3 Hissun Aarre matkasi 4.sisällä, missä ruuna oli pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata aukeni loppukaarteen alussa ja se nousi toiseen ulos. Ruuna nousi sieltä loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ja oli lopussa varmasti kolmas. Viim. 400 m 24,0. 15 Vapperi matkasi 4.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä asiallisesti sisään asti. Viim. 1000 m 25,3. 4 Veeran Poju sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä ori jäi 850 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi, vaikkakin vasta 3.sisähevosen rinnalle. Se pääsi 550 ennen maalia pudottamaan 3.sisään ja ori tuli siitä asiallisesti sisään asti. 1 Hilin Ihme matkasi johtavan kannassa, mistä tamma jäi puolikas juostuna 3.sisään. Se seuraili sieltä jatkossa tasaisesti maksimaaliseen sijoitukseen. 8 Tuulensuvi seuraili taustalta sisäradalta maksimaaliseen sijoitukseen. 13 Suvi Kevätön seuraili 5.ulkoa vailla suurempaa loistoa. 11 Lumi- Aatos seuraili 5.sisältä aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 10 Villikunkku matkasi 3.ulkona, mistä ori taipui viimeisen takasuoran lopulla. 12 Suvelan Tähti lähti rauhallisesti matkaan ja ruuna putosi heti aivan lauman hännille. Se tuli siellä viimeisen kierroksen tasaisesti 28,7-tempolla. 14 Syytinki ei vain riittänyt taustalta sisäradalta lainkaan. 16 Tupla- Timo oli lauman hänniltä 8.sisältä lopussa rehellisen heikko. 9 A. T. Eka laukkasi lähdössä ja taustalla 1400 juostuna uudelleen menettäen mahdollisuutensa. 5 Julianne Dahlia otti ratkaisevan lähtölaukan. Tamma otti 350 juostuna uuden pahan laukan ja sen mahdollisuudet menivät samassa. 7 Edling juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna pudotti puolikas juostuna johtavan kantaan. Se laukkasi siellä 1200 ennen maalia pitkäksi. 

Väliajat: 27,5 / 2 - 29,0 / 2- 24,0 / 2 - 26,0 / 6

8. Lähtö

5 Flash Spruce kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai vetää rauhallisesti ja se otti lopun reippaalla lopetuksellaan varman voiton. 8 Juiceman matkasi alun aivan taustalla, mistä ruuna lähti ensimmäisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 1450 ennen maalia kuolemanpaikalle. Ruuna tuli siitä rehellisesti sisään asti ja oli lopulta varmasti toinen. 6 Sunbeam otti alun tarkkaillen ja ruuna matkasi alun 6.sisällä. Se nousi sieltä 800 ennen maalia 6.ulos. Ruuna lähti sieltä viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3.radalle. Se siirtyi loppukaarteen puolivälissä kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli erittäin vahvasti sisään asti. Viim. 700 m 10,6. 2 Diesel Devoted matkasi 3.sisällä, mistä tamma ei saanut päätössatasella kiritilaa. 10 Sir Robert juoksi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 700 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pudotti 350 ennen maalia takaisin toiselle radalle ja tuli siitä tasaisesti sisään asti. 3 Pope sai ensimmäisen kaarteen puolivälissä paikan 3.sisältä, mistä ruuna ei saanut lopussa lainkaan kiritilaa. 11 Carajoso matkasi 5.ulkona, mistä ruuna sai edetä vapaasti toista rataa pitkin. Se nousi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja oli lopussa tasainen. 12 Moonlight Love juoksi 4.ulkona, mistä ruuna oli kirivaiheessa vain tasainen. 7 Gene Touch matkasi 5.sisällä, mistä ruuna seuraili asiallisesti sisään asti. Viim. 700 m 12,5. 1 Crystal Bay otti 4.sisältä aivan maksimit. 4 Defrag Am juuttui ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle. Ruuna sai 650 juostuna vetoavun eteensä. Se laukkasi toisessa ulkona pitkäksi loppukaarteen alussa. 9 Indyana Poliss oli poissa.

Väliajat: 16,0 / 5 - 18,0 / 5 - 11,5 / 5

9. Lähtö

4 Ranch Kelly matkasi toisessa ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle. Se eteni nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma karkasi loppusuoralla jäätävällä esityksellä aivan maisemiin! Kengättömyys on tälle hevoselle raju etu. Viim. 700 m 10,1. 3 Twigs Voici juuttui alussa kuolemanpaikalle, mistä tamma painui puolikas juostuna kärkipaikalle. Se sai viimeisen takasuoran puolivälissä prässääjän rinnalleen. Tamma jäi loppusuoralla toiseksi, minkä sijoituksen se piti helposti maaliin asti. 6 Amazing Soul ampui aivan omaa vauhtiaan matkaan ja otti kärkipaikan leikitellen haltuunsa. Tamma luopui paikastaan puolikas juostuna. Se nousi loppusuoran puolivälissä toiselle radalle ja oli lopussa varmasti kolmas. 9 Yahuu Hoss matkasi 3.ulkona, mistä tamma pudotti viimeisen takasuoran puolivälissä sisäradalle ja oli lopussa tasainen neljäs. 8 Demi De Veluwe matkasi 4.sisällä, mistä tamma nousi 900 ennen maalia 4.ulos. Se oli sieltä kirivaiheessa tasainen. 1 Callela Ladyboss laukkasi lähdössä ja tamma jäi jonkin verran. Se kulki jatkossa tasaisesti. Viim. 1900 m 14,6. 2 Arctic Passion matkasi alun johtavan kannassa, mistä tamma jäi puolikas juostuna 3.sisään. Se taipui sieltä selvästi viimeisen takasuoran alussa. Viim. 500 m 23,6. 7 Part Two juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi, missä tamma eteni puolikas juostuna kuolemanpaikalle. Se antoi siitä viimeisen takasuoran puolivälissä pahoin periksi. Tamma laukkasi taustalla lyötynä loppusuoralla pitkäksi. 5 Naomi Wibb oli poissa.

Väliajat: 12,0 / 3 - 13,0 / 3 - 17,0 / 3 - 10,5 / 4

10. Lähtö

13 Zigge Silvio matkasi 4.ulkona, mistä ori lähti 1050 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 450 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä ori jyräsi 300 ennen maalia kärkipaikalle. Se nappasi lopussa varman voiton. Viim. 1000 m 13,5. 14 Zeus Kemp juoksi 6.ulkona, mistä ruuna lähti kierros ennen maalia selkiin 3.radalle. Se lähti loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli vahvasti sisään asti. Viim. 700 m 12,3. 11 Sahara Rouge matkasi 5.ulkona, mistä ruuna lähti 1050 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi päätöspuolikkaan alussa 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna tuli pitkän kirinsä rehellisesti sisään asti. 5 Arctic Ile kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori luopui kierros juostuna. Se nousi johtavan kannasta 350 ennen maalia kuolemanpaikalle. Ori tuli siitä mukavasti maaliin asti ja oli loppuun asti mukana taistossa kolmannesta tilasta. 15 Tir Du Caux lähti 7.ulkoa 900 ennen maalia selkiin 3.radalle. Ruuna tuli pitkän kirinsä mukavasti maaliin asti. 8 Bear Yankee matkasi alun 4.sisällä, mistä ruuna nousi 800 juostuna toiseen ulos. Se jäi siitä kierros ennen maalia kuolemanpaikalle. Ruuna sai 1450 ennen maalia vetoavun eteensä. Se pudotti päätöspuolikkaan alussa 3.sisään ja tuli aivan juosten maaliin asti. 9 Madrid matkasi alun 3-4.ulkona, mistä ori lähti 1700 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai 1450 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa. Ori putosi siitä loppukaarteen alussa voittotaistosta, mutta se ei silti koskaan täysin luovuttanut ja sai vielä rahasijan. 12 Ida´s Owen sai ensimmäisessä kaarteessa paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna ajoi toisessa kaarteessa eteenpäin. Se eteni kierros juostuna kärkipaikalle asti. Ruuna putosi siitä loppukaarteen puolivälissä kärkikamppailusta. Se piti lopussa vielä viimeiselle rahasijalle. 4 Prayer´s Hope seuraili 3.ulkoa aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 6 Ribery pudotti heti sisäradalle. Ruuna matkasi 5.sisällä, mistä se otti lopussa maksimaalisen sijoituksen. 3 Midnight Coger matkasi alun johtavan kannassa, mistä ruuna jäi kierros juostuna 3.sisään. Se taipui sieltä selvästi viimeisen takasuoran puolivälissä. 2 Sabrina´s Master otti pahan lähtölaukan ja ruuna putosi aivan taustalle. Se myös pysyi siellä jatkossa. 1 Safe Crossing matkasi alun 3.sisällä, mistä ruuna nousi 450 juostuna kuolemanpaikalle. Se laittoi siinä samassa ison vaihteen päälle, mutta vahva nousu katkesi 750 juostuna tulleeseen pahaan laukkaan ja ruuna menetti samassa mahdollisuutensa. 10 J. C. Lady Princess matkasi 6.sisällä, mistä tamma ei saanut missään vaiheessa kiritilaa, vaikka se matkasi lopun aivan taustalla. 7 Coolwater In käynnistyi vauhdilla ja ruuna kävi ensimmäisessä kaarteessa kyselemässä kärkipaikkaa. Se joutui ensimmäisen takasuoran puolivälissä tyytymään paikkaan 3.sisällä. Ruuna laukkasi viimeisen takasuoran alussa 4.sisällä pitkäksi. 16 Global Kid otti alussa pahan laukan ja ruuna keskeytti myöhemmin taustalla. 

Väliajat: 17,0 / 5 - 17,0 / 12 - 18,5 / 12 - 14,0 / 13

11. Lähtö

1 Vitter kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ori sai vetää rauhallisesti. Se kiristi päätöspuolikkaalla vauhtia ja nappasi lopussa varman voiton. 6 A. T. Visku matkasi alun 3.ulkona, mistä ori kiertyi 550 juostuna kuolemanpaikalle. Se laittoi siinä viimeisellä takasuoralla vauhtia ja kiritti voittajaa mainiosti maaliin saakka. Viim. 700 m 21,0. 11 Veeran Turo matkasi 4.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä rehellisesti sisään asti ja nousi lopussa niukasti kolmanneksi. Viim. 700 m 21,9. 3 Elias Intomieli matkasi 4.sisällä, missä ori oli pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran puolivälissä ja se tuli lopun hyvin. Viim. 400 m 22,0. 9 Siirin Älli matkasi 3.sisällä, mistä ruuna sai 250 ennen maalia vapaan radan eteensä. Se tuli lopun tasaisesti. 5 Diktaattori matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna nousi 250 ennen maalia toiselle radalle. Se seuraili lopussa tasaisesti. 8 Metkutus kiersi alun taustalla 3.rataa pitkin. Ori pudotti 300 juostuna 5.ulos. Se lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Ori tuli kirinsä asiallisesti maaliin asti. Viim. 700 m 22,1. 7 Akaasia lähti vauhdilla matkaan. Tamma juuttui 250 juostuna kuolemanpaikalle. Se sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Tamma putosi pitkän tauon jälkeen loppukaarteen puolivälissä kärjen vauhdista. 2 A. T. Veli matkasi 3.ulkona, missä ori oli loppukaarteessa vailla kiritilaa. Se pudotti 250 ennen maalia sisäradalle ja ori seuraili lopussa maksimisijoitukseen. 4 Leon Salama otti alun rauhassa ja ori matkasi 5.sisällä. Se nousi viimeisen takasuoran alussa 4.ulos, mistä ori ei vain riittänyt kirivaiheessa lainkaan. 10 Topin Musta jäi jo ennen lähtölinjaa ratkaisevasti. Tamma keskeytti myöhemmin aivan taustalla. 

Väliajat: 25,5 / 1 - 26,5 / 1 - 27,0 / 1 - 20,0 / 1

12. Lähtö

6 Twister Bi kiertyi ensimmäisen kaarteen alussa toisen radan vetojuhdaksi, vaikkakin vasta 4.sisähevosen rinnalle. Ori eteni ensimmäisen takasuoran lopulla kärkipaikalle. Se sai jatkossa vetää erittäin sopuisasti ja ori otti kovalla lopetuksellaan ylivoimaisen voiton. 5 Västerboonthenews kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui 550 juostuna. Se oli lopussa sisäradan vetäessä varmasti toinen. Viim. 700 m 09,5. 7 Anna Mix juuttui alussa keskijoukkoihin 3.radan kiertäjäksi. Tamma eteni toisen kaarteen alussa toisen radan vetojuhdaksi. Se jäi 400 ennen maalia toiseen ulos, mistä tamma siirtyi loppusuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ja se oli lopulta varmasti kolmas. 8 Elian Web otti alun tarkkaillen ja ruuna matkasi 5.sisällä. Se nousi sieltä 800 ennen maalia 4.ulos. Ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin ulkoradoille ja tuli vahvasti sisään asti. Viim. 700 m 09,0. 4 Midnight Hour johti alkumetrit. Ruuna jäi 200 juostuna johtavan kantaan ja 600 juostuna 3.sisään. Se oli sieltä lopussa tasainen viides. Viim. 700 m 10,3. 9 Jonesy seuraili 3.ulkoa asiallisesti maaliin saakka. 3 Victory Bonsai otti alun tarkkaillen ja ori matkasi lopulta 6.sisällä. Se nousi sieltä 650 juostuna 4.ulos. Ori lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi loppukaarteessa ja ori tyytyi lopussa säilyttämään asemansa. Viim. 700 m 10,7.  1 Seabiscuit matkasi 4.sisällä, mistä ruuna antoi viimeisen takasuoran lopussa pahoin periksi, eikä kaikki voinut olla kunnossa. Ruuna keskeytti myöhemmin. 2 Workout Wonder sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä ori lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 450 ennen maalia kuolemanpaikalle. Vauhti oli aivan tapissa. Ori oli 250 ennen maalia pudottamassa johtavan kantaan, mutta se laukkasi samassa pitkäksi ja vähintään toiset rahat karkasivat. 10 El Mago Pellini oli poissa.

Väliajat: 13,5 / 5 - 15,0 / 6 - 15,0 / 6 - 08,5 / 6

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry | Ravitie 9 | 60120 Seinäjoki | 06 428 9200 | seinajoen.ravit@seinajoenravit.net