Tulokset tästä

1. Lähtö

11 Vikun Puuska matkasi 6.ulkona, mistä ruuna lähti kierros juostuna 3.radan letkaan. Se nousi viimeisellä takasuoralla selkään 4.radalle. Ruuna siirtyi loppusuoralla vapaalle 5.radalle ja se nappasi viime metreillä varman voiton. 7 Lakori lähti 5.ulkoa kierros ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi 650 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Ruuna pääsi loppukaarteen alussa pudottamaan 3.radalle ilman vetoapua, missä se tuli vahvasti maaliin asti. 14 V. G. Wilman Tähti lähti taustalta toiselta radalta kierros juostuna selkiin 3.radalle. Se siirtyi viimeisen takasuoran alussa 5.radalle ilman vetoapua ja tamma pääsi loppukaarteen alussa pudottamaan 4.radan vetojuhdaksi. Se tuli siellä rehellisesti sisään asti. 2 Supanteri kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, mistä ori jäi toisen kaarteen alussa johtavan kantaan. Se nousi sieltä päätöspuolikkaan alussa kuolemanpaikalle, mistä ori tuli asiallisesti sisään asti. 6 Sivellin painui 650 juostuna kuolemanpaikalta kärkeen. Tamma antoi päätössatasella hieman periksi. 12 Ryti- Tyttö lähti taustalta kierros ennen maalia 3.radan letkaan. Tamma oli kirissään lähinnä tasainen. 5 Hohdon Iines seuraili 3.sisältä maksimisijoitukseen.  8 Vilruutu matkasi 4.ulkona, mistä tamma lähti 450 ennen maalia kiriin 3.radalle. Se tuli lopun vain tasaisesti. 1 Emman Joihu otti 100 juostuna lyhyen laukan ja ori putosi 3.sisään. Se jäi sieltä 650 juostuna 4.sisälle. Ori nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Se pudotti loppukaarteessa uudelleen sisäradalle ja ori otti lopussa maksimit. 9 Jamas Victor lähti 4.ulkoa kierros juostuna kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna huilasi 3.kaarteessa hetken toisessa ulkona, mistä se lähti 800 ennen maalia uudelleen 3.radan vetojuhdaksi. Ruunan kirin terä katkesi viimeisen takasuoran lopulla ja se taipui jatkossa kohden takajoukkoja. 4 Hallan Kymppi jäi toisesta ulkoa toisen kaarteen alussa kuolemanpaikalle, mistä ruuna taipui pahoin viimeisen takasuoran lopulla. 16 Lento- Siretta pysyi taustalla koko matkan ajan. 15 Helmin Sointu käynnistyi reippaasti ja tamma eteni nopeasti 3.ulos. Se taipui sieltä selvästi jo viimeisen takasuoran alussa. 3 Sorivaan laukkasi lähdössä ja ensimmäisen takasuoran lopulla uudelleen. Ruuna sinetöi hylkäyksensä kierros juostuna tulleella kolmannella laukallaan. 10 Retro ja 13 Pikartti olivat poissa.

Väliajat: 38,0 / 2 - 36,0 / 6 - 33,0 / 6 - 33,0 / 11

2. Lähtö

5 Tuulensuvi eteni ensimmäisen kaarteen puolivälissä 3.radan kautta kuolemanpaikalle. Tamma painui loppusuoralle tultaessa kärkipaikalle ja se otti lopussa hyvän suorituksen jälkeen niukan voiton. 1 Sävel- Muisto matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna jäi loppusuoran alussa kuolemanpaikalle ja se tuli siitä lopussa aivan voittaneen rinnalle. 10 Sopun Aino matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran lopussa 3.ulos. Se oli siellä loppukaarteessa vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoralle tultaessa ja tamma tuli lopun 4.rataa pitkin aivan hyvin. 9 Turoke matkasi johtavan kannassa, mistä ori sai loppusuoralla sujuvasti tilaa ja oli lopussa asiallinen neljäs. 2 Maisema juoksi 3.ulkona, mistä ori lähti 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä asiallisesti sisään asti. 12 Pireus oli 5.ulkoa kirivaiheessa vain tasainen. 4 Tohari pakitti ensimmäisen takasuoran puolivälissä 3.radalta 4.sisään. Tamma nousi loppukaarteen puolivälissä toiselle radalle. Se tuli lopun pääjoukon hänniltä asiallisesti. 7 R. R. Tuike käynnistyi reippaasti ja ruuna eteni nopeasti kärkipaikalle, missä se otti toisen kaarteen alussa yllättäen laukan ja ruuna putosi taustalle. Se jatkoi takajoukoissa 3.rataa pitkin, mutta uusi viimeisen takasuoran tullut laukka vesitti pelin. Ruuna tuli lopun taustalta vielä vahvasti. 4 Timali oli 4.ulkoa kirivaiheessa vain tasainen. 8 Vermon Voitto pysyi 6.ulkoa taustalla koko matkan ajan. 6 Siveri matkasi alun johtavan kannassa, mistä tamma sai toisen kaarteen alussa kärkipaikan ilmaiseksi haltuunsa. Se antoi siitä loppusuoran alussa pahoin periksi. 11 Ekon Heko taipui takajoukoissa selvästi kierros ennen maalia.

Väliajat: 28,5 / 7 - 29,0 / 6 - 29,5 / 6 - 33,0 / 5

3. Lähtö

4 Big Headache matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna lähti 450 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se jyräsi loppusuoralla helposti voittoon. 5 Lightning McQueen juoksi 3.ulkona, mistä ori sai sujuvasti edetä toista rataa pitkin ja se nappasi lopussa toiset rahat. 3 Greenleaf Slim juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ori painui 350 ennen maalia kärkipaikalle. Se antoi siitä loppusuoralla hieman periksi. Esitystä ei voi silti moittia. 7 Grand Ale oli 5.ulkoa kirivaiheessa vain tasainen ja ori oli lopussa neljäs selvästi kärkikolmikon jälkeen .8 Extreme Luca ei vain riittänyt lopussa 6.ulkoa. 2 Elvis Duo kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori antoi loppukaarteen puolivälissä selvästi periksi. 6 Sahara B Boy juoksi 4.ulkona, mistä ori lähti 600 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se otti 350 ennen maalia vahvasta noususta laukan, mihin ori menetti kärkipään sijoituksen. 1 Arctic Shot taipui johtavan kannasta selvästi päätöspuolikkaan alussa.

Väliajat: 16,0 / 2 - 18,5 / 2 - 15,5 / 2 - 15,5 / 4

4. Lähtö

10 Benito Kievitshof matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se lipun loppumetreillä varmaan voittoon. 6 Sahara Snow White kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, mistä tamma tuli oikein hyvin maaliin asti. 9 Tir Du Caux otti pahan lähtölaukan ja ruuna jäi aivan taustalle. Se matkasi 5.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Vapaa rata löytyi vasta loppusuoran alussa ja ruuna tuli lopun taustalta erittäin vahvasti. 11 Lewis Hip otti 150 juostuna lyhyen laukan, mutta ruuna ei menettänyt juuri mitään. Se matkasi 5.ulkona, mistä ruuna nousi loppukaarteen alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se tuli aivan juosten maaliin asti. 12 Brown Victoria eteni taustalta ensimmäisen takasuoran lopulla 3.radan kautta kuolemanpaikalle. Tamma antoi siitä loppusuoran alussa selvästi periksi. 13 Holiday Ors lähti taustalta kierros ennen maalia selkään 3.radalle. Ori tuli pitkän kirinsä kohtalaisesti sisään asti. 16 Jamas King Arthur lähti aivan lauman hänniltä 1050 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Orin kirin terä katkesi loppusuoralle tultaessa, mutta se tuli silti aivan juosten maaliin asti. 3 Pink Floyd johti alkumetrit, minkä jälkeen ori jatkoi ensimmäisessä kaarteessa johtavan kannassa. Se taipui sieltä loppukaarteessa kärkisijoitusten suhteen, mutta ori kesti silti lopussa rahoille. 14 Faros Lloyd matkasi 4.ulkona, minne ruuna jäi loppukaarteessa pahoin vaille kiritilaa. Vapaa rata löytyi vasta loppusuoran alussa, mutta peli oli jo mennyt. Menohalujakaan ei tosin juurikaan enää ollut. 1 True Goal ei vain riittänyt lopussa juostuaan 3.sisällä. 7 Ariel Hope otti 200 juostuna kärjen tuntumasta pahan laukan ja tamma menetti heti mahdollisuutensa. 2 Joker Photo sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna taipui selvästi päätöspuolikkaan alussa. 5 Drinks Please otti ratkaisevan lähtölaukan. 4 Redhot Destiny laukkasi alkumetreillä pahoin ja mahdollisuudet menivät samassa. 8 Champagne Boko oli 4.sisällä pitkään vailla kiritilaa. Tamma nousi loppukaarteen puolivälissä kiriin ulkoradoille, missä se tuli aivan mukavasti, mutta loppusuoran puolivälin laukka vei rahasijan. 15 Count It otti pahan lähtölaukan. Keskeytti taustalla toisella kierroksella.

Väliajat: 20,0 / 6 - 21,0 / 6 - 16,5 / 6 - 18,0 / 10

5. Lähtö

11 Tuikun Poju jäi 350 juostuna toisen radan vetojuhdaksi, mistä ruuna jyräsi loppusuoralla hienon esityksen päätteeksi varmaan voittoon. 14 V. G. Vipori käynnistyi reippaasti ja ori sai 350 juostuna kärkipaikan haltuunsa. Se tuli siitä oikein hyvin sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa toiseksi. 13 Tuli- Ritari matkasi 4.ulkona, mistä ori lähti 1050 ennen maalia selkään 3.radalle. Se pudotti 450 ennen maalia hetkeksi toiselle radalle, mistä ori nousi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli vahvasti sisään asti ja esitys oli kolmannesta sijasta huolimatta oikein hyvä. 16 Passiton sai ensimmäisen kaarteen lopulla paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna seurasi maksimisijoitukseen. 9 Zeus otti 50 juostuna pahan laukan ja ori jäi paljon. Se sai kierros juostuna paikan 5.sisältä, mistä ori nousi kierros ennen maalia 4.ulos. Se siirtyi viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Ori tuli juoksu huomioiden hyvin maaliin saakka. 1 Veisker otti johtavan kannasta maksimaalisen sijoituksen. 7 Vieskerin Toive eteni nopeasti kärkipaikalle, missä se otti 300 juostuna paineen alla laukan ja tamma jäi taustalle. Se lähti 7.ulkoa 1200 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma eteni nopeasti kärjen rinnalle 3.radalle, missä se antoi päätöspuolikkaan alussa hieman periksi, mutta ei koskaan täysin luovuttanut. 5 Konjakki ei vain lopussa riittänyt 3.sisältä. 15 Tuli- Karkelo lähti 5.ulkoa 950 juostuna kiriin 3.radalle ilman vetoapua, mutta vahva nousu katkesi 50 metriä myöhemmin tulleeseen pahaan laukkaan ja tamman mahdollisuudet menivät samassa. 4 Hanslankari lähti vähän tahmeasti ja ori jäi alussa roikkumaan 3.rataa pitkin. Se otti puolikas juostuna lyhyen laukan ja ori pakitti 900 juostuna 7.ulos. Se lähti sieltä 1200 ennen maalia selkään 3.radalle. Orin kirihalut loppuivat nopeasti ja se tyytyi jatkossa seurailuun. 12 Ponnen Aatos juoksi 3.ulkona, missä ori otti 650 ennen maalia väsyneenä lyhyen laukan. Se tuli lopun taustalla vaisusti. 2 Merran Emil laukkasi lähdössä ja ori putosi 4.sisälle. Se otti viimeisen takasuoran puolivälissä uuden pahan laukan ja orin mahdollisuudet menivät. 10 Irwin matkasi 5.ulkona, missä ruuna otti kierros ennen maalia pahan laukan ja ruunan mahdollisuudet menivät samassa. 8 Rouva Fortuna laukkaili nopeasti hylkäykseen asti. 3 Hevirokki ja 6 Tupla- Timo olivat poissa.

Väliajat: 34,5 / 14 - 32,5 / 14 - 30,5 / 14 - 25,5 / 11

6. Lähtö

2 Victor Quo Vadis matkasi alun 4.sisällä, mistä ruuna nousi 900 ennen maalia toiseen ulos. Se lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja ruuna nappasi lopussa varman voiton. 4 Sing For Ever juoksi 3.ulkona, mistä se lähti päätöspuolikkaan alussa selkään 3.radalle. Ruuna jäi loppusuoran alussa 3.radalle ilman vetoapua, missä se tuli vahvasti maaliin asti. 5 Adam C. K. nousi 3.sisältä 900 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Ruuna painui loppusuoran alussa kärkipaikalle ja se tuli aivan hyvin maaliin asti, vaikka loppusuoralla kaksi vastustajaa menikin ohitse. 9 The Jackpot tuli 3.sisältä asiallisesti sisään asti. 12 Vivad Poppet tuli 6.ulkoa loppua aivan juosten. 3 Camiel Kievitshof kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna veti vauhdilla. Se taipui 300 ennen maalia kärkisijoitusten suhteen. 10 Shes So Lovely U. S. oli 5.ulkoa kirivaiheessa vain tasainen. 1 Aarni´s Fire matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 600 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se oli loppusuoralla melkoisen vaisu. 6 Pay Back Runner taipui johtavan kannasta viimeisen kaarteen puolivälissä. 11 Amalthee oli 5.ulkoa kirivaiheessa oikein vaisu. 8 Pimi Label otti pahan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 7 Dynamit Harry oli poissa.

Väliajat: 13,0 / 3 - 14,5 / 3 - 17,5 / 2

7. Lähtö

8 Bret Boko käynnistyi ulkoradalta vauhdilla ja ruuna eteni tasaisesti kohden kärkeä. Se painui 550 juostuna väkisin kärkipaikalle. Ruuna rauhoitti jatkossa ja se nappasi lopussa selvän voiton. 2 Breedlove juuttui ensimmäisen takasuoran lopulla kuolemanpaikalle, mistä ruuna tuli oikein rehellisesti sisään asti. 1 Blue Porsche käynnistyi reippaasti, mutta ori jäi silti 250 juostuna johtavan kantaan. Se nousi pian toiselle radalle ja painui ensimmäisen takasuoran alussa kärkipaikalle. Ori joutui 550 juostuna luopumaan paineen alla paikastaan. Se putosi loppukaarteen puolivälissä kärkiparin kyydistä, mutta ori oli varmasti kolmas. 10 Order By Koffe sai ensimmäisen takasuoran lopulla paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna oli lopussa asiallinen neljäs. 5 Montana D. K. ampui vauhdilla matkaan ja ruuna sai 250 juostuna kärkipaikan haltuunsa. Se juoksi lopulta 3.sisällä, mistä ruuna nousi loppusuoran alussa toiselle radalle ja se otti lopussa maksimit. 3 Minto´s Romeo juoksi 4.ulkona, mistä ruuna teki kohtalaisen viimeisen takasuoran lopulta lähteneen kirin. 9 Trotteur ei vain lopussa riittänyt 4.sisältä lainkaan. 12 Finish Flyer taipui 3.ulkoa pahoin 300 ennen maalia. 6 Johnny Muscles juuttui alussa 3.radalle, missä ruuna pakitti ensimmäisen takasuoran lopussa 5.sisään. Se oli sieltä rehellisen riittämätön. 7 Melton Kronos otti ratkaisevan lähtölaukan. 4 Antonio Duo ja 11 Liquorice Pipe olivat poissa.

Väliajat: 10,5 / 1 - 16,5 / 8 - 20,5 / 8 - 14,0 / 8

8. Lähtö

1 Fashion Duo jäi alussa 3.sisään, mistä tamma nousi 400 juostuna hieman ahtaasti toiselle radalle. Se jäi 750 juostuna kuolemanpaikalle, missä tamma piti tempon reippaana. Se painui loppusuoralle tultaessa kärkipaikalle ja tamma nappasi lopussa vahvan esityksen jälkeen varman voiton. 10 Golda Nightwish matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni loppukaarteessa kolmanneksi ja tamma kiri lopussa vielä hyvin toiseksi. 2 El Catwalk lähti hieman varmistellen matkaan ja tamma matkasi alun toisessa ulkona. Se eteni 750 juostuna kärkipaikalle asti. Tamma sai pian prässääjän rinnalleen. Se menetti loppusuoran alussa otteen voitosta ja tamma jäi loppumetreillä kolmanneksi. Olosuhteet saattoivat olla hieman tammaa vastaan. 9 Forsberg matkasi toisessa ulkona, mistä tamma putosi viimeisen takasuoran puolivälissä kärkiparin kyydistä. Se piti lopussa neljänneksi selvästi kärkitriolle jääneenä. 11 Quatrieme Etage seuraili 4.ulkoa maksimaaliseen sijoitukseen. 8 Amazing Kemp matkasi 6.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle ja 550 ennen maalia edelleen kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma tuli lopun kohtalaisesti. 12 Elena For Ever ei esittänyt lopussa 5.ulkoa ihmeitä. 5 Iron Smile matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi loppukaarteen alussa toiselle, mutta kiri suuntautui vain taaksepäin. 7 Caroline´s Truck oli 4.sisältä rehellisen riittämätön. 3 Sylvie De Vie kiihdytti heti kärkipaikalle, minkä tamma luovutti 750 juostuna. Se taipui johtavan kannasta selvästi loppukaarteen alussa. 4 Arctic Film Star kiihdytti vauhdilla, mutta tamma juuttui kuolemanpaikalle. Se pakitti ensimmäisen takasuoran lopulla 4.sisään. Tamma taipui sieltä selvästi loppukaarteen alussa. 6 Annie Bell matkasi alun 3.ulkona, missä tamma tuli 400 juostuna pahoin vastustajan häiritsemäksi ja se laukkasi samassa pitkäksi.

Väliajat: 14,5 / 3 - 16,5 / 2 - 16,0 / 2 - 19,5 / 1

9. Lähtö

8 Camri nousi ensimmäisen takasuoran puolivälissä 3.sisältä kuolemanpaikalle. Ori tuli siitä oikein vahvasti maaliin asti ja se nappasi lopussa varman voiton. 2 Diktaattori juoksi toisessa ulkona, mistä ruuna oli loppukaarteessa vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa ja ruuna kiri lopun terävästi. 6 Hullumies painui kuolemanpaikalta ensimmäisen kaarteen puolivälissä kärkipaikalle. Ori tuli siitä aivan hyvin sisään asti, vaikka viime metrit hieman painoivatkin. 11 Tementeri juoksi 4-5.ulkona, mistä ruuna lähti 850 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli lopun kohtalaisesti. 10 Tapsan Tahti matkasi alun 4.ulkona, mistä ori lähti 1250 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli pitkän kirinsä oikein hyvin maaliin saakka. 7 Pauskeri sai ensimmäisessä kaarteessa paikan johtavan kannasta, mistä ori antoi loppusuoralla selvästi periksi. 1 Metkutus matkasi 3.sisällä, missä ori otti 350 ennen maalia lyhyen laukan. Se tuli lopun laukasta selvittyään kohtalaisesti. 9 Yllin Kyllin oli 3.ulkoa lopussa rehellisen riittämätön. 3 Jokivarren Kunkku käynnistyi yllättävän hyvin, mutta ori laukkasi ensimmäisen kaarteen puolivälissä kärkitaistosta hieman ahtaassa tilanteessa pitkäksi. 5 Mokomani laukkasi 150 juostuna pitkäksi. 4 Topin Musta ja 12 Turoveli olivat poissa.

Väliajat: 21,5 / 6 - 27,5 / 6 - 28,0 / 6 - 26,5 / 8

10. Lähtö

2 Winter´s Iceman matkasi alun kuolemanpaikalla, mistä ruuna painui 550 juostuna kärkipaikalle. Se otti siitä lopussa oikein helposti 20 000 euron voiton. 3 Victory Pilot matkasi pääosin toisessa ulkona, mistä ruuna lähti loppukaarteen alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se nappasi loppusuoralla varmasti toiset rahat. 6 Cincinnati juuttui alussa 3.radalle ilman vetoapua, mistä ori tiputti toisen kaarteen alussa 3.sisälle. Se nousi 350 ennen maalia toiseen ulos, mistä ori teki terävän loppusuoran alusta lähteneen kirin. 9 Freezing Duo matkasi alun 3.ulkona, mistä ori kiertyi 950 juostuna kuolemanpaikalle. Se tuli siitä hyvin sisään asti, vaikka päätössatanen hieman painoikin. 1 Oliwer Hip kiihdytti helposti kärkipaikalle. Ori luovutti 550 juostuna paikkansa. Se taipui johtavan kannasta hieman loppukaarteessa ja ori otti lopussa maksimit. 11 Hopeless Guy seuraili lopussa kohtalaisesti sisään asti juostuaan pääosin 4.sisällä. 10 Leemark´s August oli 3.ulkoa lopussa rehellisen riittämätön. 7 Arctic Muscles ei vain riittänyt lopussa 5.sisältä lainkaan. 12 Mystic Power otti taustalla ensimmäisen kaarteen alussa ratkaisevan laukan. 4 Midnight Hour laukkasi lähdössä pitkäksi. 5 Sahara Rouge laukkasi lähdössä pahoin. Ruuna otti jatkossa hyvin vauhtia. Se lähti pääjoukon hänniltä päätöspuolikkaan alussa kiriin ulkoradoille, mutta uusi loppusuoran puolivälissä tullut laukka vei mahdollisuudet. 8 Ranch Nero oli poissa.

Väliajat: 15,0 / 1 - 18,5 / 2 - 17,5 / 2 - 15,5 / 2

11. Lähtö

7 Fire Spruce matkasi alun keskijoukoissa 3.radalla. Tamma otti ensimmäisen takasuoran alussa ison vaihteen silmään ja se eteni 700 juostuna kärkipaikalle asti. Tamma näytti loppukaarteessa olevan alakynnessä, mutta se vastaili kuitenkin lopussa niukkaan voittoon. 9 Je L´Adore matkasi 3.ulkona, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni päätöspuolikkaan alkaessa kuolemanpaikalle. Tamma tuli siitä rehellisesti maaliin saakka. 11 Moonlight Love juoksi 5.ulkona, mistä tamma lähti 700 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se siirtyi loppukaarteen alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapa. Tamma tuli kirinsä rehellisesti sisään asti. 3 Angelina Vacation sai nopeasti paikan johtavan kannasta. Tamma jäi 700 juostuna 3.sisään, missä se oli viimeisen takasuoran lopulla vetämättömässä selässä. Vapaa väylä löytyi loppukaarteen puolivälissä, minkä jälkeen tamma tuli lopun aivan juosten. 10 Donna Linda juoksi 4.ulkona, mistä tamma lähti 650 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi päätöspuolikkaan alkaessa 3.radalle ilman vetoapua. Tamman kirin terä katkesi loppusuoran alkuun, minkä jälkeen se tyytyi säilyttämään asemansa. 8 Arctic Excellence matkasi 6.ulkona, mistä tamma tuli aivan asiallisesti sisään asti. 1 Steel Anemone juoksi 5.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran alussa 7.ulos. Se jäi tuossa käännössään aika paljon, minkä jälkeen tamma kiri loppua oikein pirteästi. 2 Demi De Veluwe matkasi alun toisessa ulkona, mistä tamma eteni ensimmäisen takasuoran lopulla kuolemanpaikalle. Se antoi siitä päätöspuolikkaan alussa periksi. 5 Uptown Pilot kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi 700 juostuna johtavan kantaan. Se taipui sieltä loppukaarteessa selvästi. 4 Sahara Forever ei vain riittänyt 4.sisältä lainkaan. 6 Olive Smith kiertyi ensimmäisen takasuoran alussa 3.radan kautta kuolemanpaikalle. Tamma sai 200 metriä myöhemmin paikan toisesta ulkoa. Se taipui sieltä pahoin viimeisen takasuoran lopulla. 12 Geena Ale oli poissa.

Väliajat: 17,5 / 5 - 19,5 / 7 - 18,0 / 7 - 16,0 / 7

12. Lähtö

16 O´Littlebigjoe lähti aivan taustalta kierros ennen maalia selkiin 3.radalle. Ruuna siirtyi 650 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se pääsi pian pudottamaan selkään 3.radalle. Ruuna jyräsi loppusuoralla 4.rataa pitkin varmaan voittoon. 13 Sweet Mama Blue matkasi 4.ulkona, mistä tamma pääsi 600 ennen maalia nousemaan selkään 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä tamma ehti juuri linjalla toiseksi. 11 Loogaroo Moog matkasi alun 7.ulkona, mistä tamma lähti 1200 ennen maalia kiriin 3.radalle. Se sai pian vetoavun eteensä. Tamma jäi viimeisen takasuoran alussa 3.radalle ilman vetoapua, missä se tuli voimalla eteenpäin. Tamma eteni loppusuoran alussa kärkipaikalle asti, mistä se tuli hyvin maaliin saakka. 1 Micky Man matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna nousi 700 ennen maalia kuolemanpaikalle. Se tuli siitä asiallisesti sisään asti. 9 Yeshin Boko matkasi 5.sisällä, mistä ruuna nousi päätöskierroksen alkaessa toiselle radalle. Se siirtyi viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3.radalle. Ruuna tuli lopun aivan kohtalaisesti. 8 Favourite Trick matkasi 3.ulkona, mistä ori lähti kierros ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pääsi viimeisen takasuoran alussa pudottamaan toisen radan vetojuhdaksi. Ori pudotti päätöspuolikkaan alussa johtavan kantaan ja se otti lopussa maksimit. 10 Super Happy lähti 6.ulkoa 1400 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori eteni 850 ennen maalia kuolemanpaikalle, missä se repesi viimeisen takasuoran alussa laukalle. Ori jäi lauman hännille, missä se tuli lopun vielä asiallisesti. 3 Good Coming matkasi 3.sisällä, mistä tamma otti lopussa maksimaalisen sijoituksen. 2 Mr Tango kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna antoi loppusuoralle tultaessa pahoin periksi. 15 Monsieur Express sai ensimmäisessä kaarteessa paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle. Se pudotti pian takaisin toiselle radalle, mistä ruuna ei vain riittänyt lopussa lainkaan. 5 Stevie Ray oli 5.sisältä rehellisen riittämätön. 14 Pinocchio´s Lie paiskasi ensimmäisen takasuoran lopulla taustalta kuolemanpaikalle, mistä ruuna taipui selvästi jo viimeisen takasuoran alussa. 4 Dream And Hope laukkasi 3.sisällä 650 juostuna pitkäksi. 6 Beach Duke otti ratkaisevan lähtölaukan. Keskeytti myöhemmin. 7 Summer Breeze ja 12 Zenita H olivat poissa.

Väliajat: 23,0 / 2 - 22,0 / 2 - 17,5 / 2 - 18,5 / 16

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net