Tulokset tästä

1. Lähtö

7 Vapperi jäi lähdössä hieman lisää. Ori eteni koko ajan vauhdilla ja se eteni toisessa kaarteessa neljänneksi. Ori jäi päätöspuolikkaan alussa kuolemanpaikalle, mistä se puristi lopussa kovassa lopetuksessa eleettömään voittoon. Viim. 1500 m 26,0, mistä viimeiset 700 metriä 25,0- tempolla. 6 Pilsker käynnistyi reippaasti ja ori eteni ensimmäisen takasuoran lopulla toiseen ulos. Se lähti sieltä 1250 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori eteni 1050 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä se eteni 550 ennen maalia kärkipaikalle. Ori tuli siitä erittäin hyvin maaliin asti, vaikka se tulikin lopussa ohitetuksi. Viim. 1000 m 26,5. 1 Mysteerio juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ori painui kierros juostuna kärkipaikalle. Se levisi viimeisen takasuoran puolivälissä kovassa vauhdissa laukalle ja ori tuli lopun laukasta selvittyään vielä mukavasti. Viim. 400 m 30,5. 2 Turon Taika Rols kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi kierros juostuna johtavan kantaan. Se putosi viimeisen takasuoran alusta kovaa vetäneestä kärkijoukosta neljänneksi ja ori seuraili omaa vauhtiaan sisään asti. 3 Naputus lähti hitaasti ja tamma putosi heti taustalle. Se otti viimeisen takasuoran alussa takajoukoissa laukankin, eikä tamma enää esittänyt jatkossa oikein mitään. 4 Volsun Tähti lähti hitaasti matkaan ja tamma putosi keskijoukkoihin, missä se otti 550 juostuna ratkaisevan laukan ja tamman mahdollisuudet menivät. Se oli jatkossa melko vaisu. 5 Vieskerin Virva laukkasi lähdössä ja tamma jäi jonkin verran. Se kulki jatkossa aivan taustalla asiallisesti, mutta 100 metriä ennen maalia tullut uusi laukka johti hylkäykseen. 

Väliajat: 37,5 / 2 - 35,0 / 1 - 26,5 / 6 - 25,5 / 7

2. Lähtö

5 Ruskatar otti 150 juostuna kärjen tuntumasta laukan ja tamma putosi pääjoukon hännille 4.ulos. Se lähti sieltä päätöspuolikkaan alussa kiriin 4-5.radalle ilman vetoapua, missä tamma jyräsi loppumetreillä varmaan voittoon. Viim. 1700 m 32,2. Tästä viimeiset 700 metriä 29,0- tempolla. 1 Mutristella matkasi alun 3.sisällä, mistä tamma nousi toisen kaarteen alussa toiseen ulos. Se lähti sieltä viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma siirtyi loppusuoran puolivälissä 3.radalla kärkipaikalle, mutta se tuli hyvästä juoksusta huolimatta aivan lopussa vielä ulkoa kirineen ohittamaksi. 11 Vip- Ralli sai toisessa kaarteessa paikan 3.ulkoa, mistä ori sai viimeisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Se lähti 250 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ori tuli aivan juosten maaliin asti. 3 Tähti- Auraus matkasi johtavan kannassa, missä tamma oli loppukaarteessa vailla kiritilaa. Se nousi loppusuoran alussa selkään 3.radalle ja tamma tuli neljäntenä maaliin, eikä se saanut mahdollisuuden, kuin aivan lopussa. Voimia jäi varmasti käyttämättäkin. 7 Taiga Tuulia juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma puristi mukavasti maaliin asti, vaikka se putosikin päätössatasella totosijojen ulkopuolelle. 12 R. T. Elvis otti 50 juostuna pahan laukan ja ruuna jäi lisää. Se kulki jatkossa vauhdilla ja ruuna eteni toisessa kaarteessa pääjoukon hännille. Se lähti sieltä kierros ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna sai 650 ennen maalia vetoavun eteensä. Se tuli pitkän kirinsä aivan asiallisesti sisään asti. Viim. 1900 m 32,0. 6 Leijan Loimu kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma antoi päätössatasella selvästi periksi. 9 Poika Vauraus matkasi 3.sisällä, mistä ruuna tuli asiallisesti sisään asti. 4 Irkkuliini laukkasi alkumatkalla kahdesti ja se sinetöi hylkäyksensä viimeisen takasuoran alun kolmannella laukallaan. 8 I. P. Rakuuna laukkaili nopeasti hylkäykseen. 10 Ylöstalo otti pahan lähtölaukan. Ruuna laukkasi loppukaarteen alussa kulisseissa hylkäykseen. 2 Loikkaus oli poissa. 

Väliajat: 40,5 / 6 - 38,5 / 6 - 33,5 / 6 - 31,0 / 5

3. Lähtö

16 New Sunshine lähti heti kiertämään 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ruuna painuikin 450 juostuna aina kärkipaikalle asti. Se sai jatkossa vetää haluamaansa tahtia ja ruuna piti kovassa lopetuksessa varmaan voittoon. 4 Annie Bell painui 200 juostuna kuolemanpaikalta kärkeen. Tamma jäi 450 juostuna johtavan kantaan, mistä se mahtui loppusuoran alussa nousemaan toiselle radalle. Tamma tuli lopun oikein terävästi, mutta se ehti vain puolittain voittaneen rinnalle. Aika paljon voimia näytti jäävän jäljelle. 12 Herman Heel nousi ensimmäisen takasuoran puolivälissä sisäradan jonosta 3.ulos. Ruuna lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli pitkän kirinsä aivan rehellisesti maaliin asti. 7 Ethan Gene sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna lähti loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ja se oli lopussa lähinnä tasainen. 3 Mr Anthony juuttui ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle, mistä ori antoi loppusuoran alussa kärkisijoitusten suhteen periksi, mutta se ei silti koskaan täysin luovuttanut. 13 Sahara Hotnights seuraili 4.sisältä maksimisijoitukseen. 15 Maybe Yes otti pahan lähtölaukan ja tamma jäi aivan taustalle. Se lähti pääjoukon hänniltä kierros ennen maalia kiriin 3.radalle. Tamma sai viimeisen takasuoran alussa selän eteensä ja se tuli pitkän kirinsä asiallisesti sisään asti. 9 Hotshot Love otti 5.sisältä maksimit. 5 Global Odds seuraili 4.ulkoa maksimisijoitukseen. 11 Cee Over Her Eyes matkasi aivan pääjoukon hännillä, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Se oli lopussa mahdottoman tehtävän edessä, kun kärjessäkin lopetettiin kovaa. 6 Speed Of Light oli 5.ulkoa lopussa rehellisen riittämätön. 8 Silica One oli lopussa vaisu juostuaan pääosin 6.sisällä. 14 Hide And Shine matkasi 6.ulkona, mistä tamma lähti 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Se oli loppusuoran alussa nousemassa kiriin 4.radalle ilman vetoapua, mutta tamma otti samassa laukan ja peli oli selvä. 1 Classical Star laukkasi 3.sisällä 200 juostuna pitkäksi. 2  Countess Ann kiihdytti ensimetreillä kärkipaikalle. Tamma luovutti paikkansa 200 juostuna ja se jäi ensimmäisen takasuoran alussa 3.sisään. Tamma laukkasi siellä puolikas juostuna pitkäksi. 10 John Palmen oli poissa.

Väliajat: 21,5 / 16 - 22,5 / 16 - 18,5 / 16 - 13,0 / 16

4. Lähtö

5 Madickens Stjärna matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 950 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni päätöspuolikkaan alussa kuolemanpaikalle, mistä ruuna puristi loppumetreillä varmaan voittoon. Viim. 700 m 11,3. 1 Lewis Hip kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai vetää avauskierroksen haluamaansa tahtia. Se sai päätöspuolikkaan alussa kirittäjän rinnalleen, mille ruuna vastasi hyvin maaliin asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. Viim. 700 m 12,0. 8 Liona lähti 5.ulkoa 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi päätöspuolikkaan alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä ruuna tuli aivan juosten maaliin asti. Se oli lopussa pääjoukon parhaana kolmas maalissa. Viim. 700 m 13,6. 2 Snellman Pepper matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna putosi viimeisen takasuoran puolivälissä kärkikaksikon vauhdista, mutta se oli silti loppuun asti mukana kolmoskamppailussa. 3 Sweet Jack kiertyi ensimmäisen takasuoran lopussa 3.radan kautta kuolemanpaikalle. Ruuna putosi siitä voittotaistosta viimeisen takasuoran puolivälissä, mutta se säilytti oman vauhtinsa hyvin ja oli loppuun asti mukana taistossa kolmansista rahoista. 6 Adele S seuraili 4.ulkoa maksimisijoitukseen. 10 Kalanchoe P. R. koitti kierros ennen maalia lähteä taustalta 3.radan letkaan, mutta ori joutui viimeisen takasuoran alussa pudottamaan sisäradalle, missä se tuli lopun vain tasaisesti. 12 Take The Cromwella ei saanut 4.sisältä lopussa mahdollisuutta kirimiseen. 11 Rubiaz pysyi taustalla koko matkan ajan. 9 Lord Seger lähti 6.ulkoa kierros ennen maalia selkään 3.radalle. Ruunan kiri katkesi pahoin loppukaarteen alussa ja se taipui aivan taustalle. 4 Willy Wanton laukkasi 3.sisällä 300 ennen maalia pitkäksi. 7 Caramell Gran laukkasi toisessa ulkona loppukaarteen alussa pitkäksi. 

Väliajat: 16,5 / 1 - 18,0 / 1 - 15,5 / 1 - 13,0 / 5

5. Lähtö

9 Siirin Älli matkasi alun 4.ulkona, mistä ruuna lähti 1200 ennen maalia selkään 3.radalle. Se pääsi 800 ennen maalia pudottamaan toiseen ulos, mistä ruuna lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se purjehti loppusuoralla selvään voittoon. Viim. 700 m 25,4. 6 Turossi matkasi 3.sisällä, mistä ruuna pääsi viimeisen takasuoran puolivälissä nousemaan 3.ulos. Se pääsi jatkossa etenemään toiseen ulos ja lopussa toista rataa pitkin varmasti toisena sisään. 13 Ellan Kymppi lähti 1800 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni tasaisesti kohden kärkeä ja ruuna sai 850 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa. Se eteni 350 ennen maalia kärkipaikalle, mistä ruuna jäi jäi lopussa kolmanneksi. 4 R. R. Seila matkasi toisessa ulkona, missä tamma menetti kolmannessa kaarteessa hieman asemiaan. Se lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma tuli kirinsä aivan rehellisesti sisään asti. Viim. 700 m 26,0. 3 Oskariina matkasi alun 4.sisällä, mistä tamma nousi toisessa kaarteessa 3.ulos. Se pudotti viimeisen takasuoran puolivälissä sisäradalle. Tamma nousi lopussa toiselle radalle ja se tuli aivan juosten maaliin asti. 2 Tuulensuvi matkasi johtavan kannassa, missä tamma menetti loppukaarteen alussa hieman asemiaan. Se mahtui 300 ennen maalia nousemaan 3.ulos. Tamma pudotti loppusuoran alussa takasisin sisäradalle, mutta se jäi aivan viime metreillä vaille kiritilaa. 12 Sopun Haaste matkasi taustalla sisäradalla, missä ori otti kierros ennen maalia laukan. Se otti hieman myöhemmin uuden laukan, minkä jälkeen ori tuli lopun taustalta mukavasti. 11 Ensilento pudotti 4.ulkoa viimeisen takasuoran alussa 3.sisälle. Ruuna nousi 350 ennen maalia selkään 3.radalle ja se oli lopussa vain tasainen. 5 Suristin seuraili taustalta sisäradalta maksimisijoitukseen. 1 Nuoralan Vänskä kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna joutui loppukaarteen alussa paineen alla luopumaan. Se taipui jatkossa melko pahoin. 7 Kasmilaaro juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, minne ruuna sai 850 ennen maalia vetoavun eteensä. Se taipui sieltä selvästi viimeisen takasuoran alussa. 8 Värin Välke oli taustalta sisäradalta rehellisen heikko. 10 Vieluusi laukkaili ensimmäisen takasuoran lopulla taustalla hylkäykseen. 

Väliajat: 33,5 / 1 - 29,0 / 1 - 26,0 / 1 - 25,5 / 9

6. Lähtö

5 Nero Di Girifalco eteni ensimmäisen kaarteen lopussa 3.radan kautta kuolemanpaikalle, missä ori piti koko ajan tempon reippaana, mistä huolimatta se puristi loppumetreillä vahvasti voittoon asti. 7 Quattro Cross lähti 6.ulkoa 600 ennen maalia selkiin 3.radalle. Ruuna siirtyi 300 ennen maalia 5.radalle ilman vetoapua, missä se tuli rehellisesti sisään asti. 6 Star Of Everwood lähti 5.ulkoa 600 ennen maalia selkään 3.radalle. Ruuna siirtyi 400 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä se tuli mukavasti maaliin asti. 1 Montani kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ori sai koko ajan painetta osakseen. Se kesti kuitenkin mukavasti ja ori taipui voittotaistosta vasta hieman ennen maalia. 12 Monsieur Express matkasi 3.sisällä, mistä ruuna nousi 600 ennen maalia 3.ulos. Se oli jatkossa pitkään vailla kiritilaa. Vapaa väylä aukeni vasta 100 ennen maalia ja voimia jäi tuleviin koitoksiin. 8 Skyhill Samba matkasi 7.ulkona, mistä ruuna lähti loppukaarteen alussa selkiin ulkoradoille, missä se tuli aivan juosten maaliin asti. 3 Stone Capes Jive seuraili toisesta ulkoa maksimaaliseen sijoitukseen. 9 Miss Even juoksi 3.ulkona, mistä tamma lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin katkesi nopeasti ja tamma tyytyi lopussa seurailuun. 2 Dottie D. Kemp matkasi johtavan kannassa, mistä tamma taipui viimeisen takasuoran lopulla. 4 Deemed Reliable ei vain riittänyt lopussa juostuaan 4.sisällä. 11 Carlos Lady oli lopussa rehellisen heikko juostuaan pääosin 4.ulkona. 10 Stepping Gigolo oli poissa.

Väliajat: 10,5 / 1 - 13,0 / 1 - 16,5 / 5

7. Lähtö

2 Blue Porsche painui 450 juostuna kuolemanpaikalta kärkipaikalle. Ori lisäsi tahtia viimeisen takasuorana alussa ja se nappasi lopussa ylivoimaisen voiton. Tämä oli hieno avaus uudessa kotimaassa! 1 Saston juuttui ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle, mistä ruuna putosi viimeisen takasuoran alussa johtohevosen kyydistä. Se pudotti päätöspuolikkaan alussa sisäradalle ja ori oli lopussa oikein varmasti toisena maalissa. 5 Melton Kronos matkasi 4.ulkona, mistä ori lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se oli jatkossa varmasti kolmas. Viim. 1000 m 13,5. 10 Bedina Band oli kovassa ylisarjassa aivan hyvä juostuaan pääosin 3-4.sisällä. 8 Special Juliano matkasi pääosin 4-5.sisällä, mistä ruuna tuli loppua tasaisesti. 9 Real De Rabut matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna jäi kierros ennen maalia 3.ulos. Se lähti sieltä 600 ennen maalia kiriin 3.radalle, mutta sen kirissä ei ollut juurikaan potkua ja se tyytyi lähinnä säilyttämään asemansa. 7 Niccolo´ Lavec käynnistyi reippaasti, mutta ori joutui tyytymään paikkaan johtavan kannassa. Se nousi sieltä kierros juostuna toiseen ulos. Ori pudotti 450 ennen maalia sisäradalle ja se seuraili jatkossa maksimaaliseen sijoitukseen. 6 Dojana Komp ei esittänyt kirivaiheessa oikein mitään juostuaan taustalla sisäradalla. 3 Flying Pirot juuttui heti 3.radan kiertäjäksi, missä ruuna pakitti toisen kaarteen lopulla lauman hännille. Se myös pysyi siellä jatkossa. 4 Rite Sakra kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 450 juostuna johtavan kantaan. Se taipui sieltä selvästi viimeisen takasuoran puolivälissä. 

Väliajat: 13,0 / 2 - 14,0 / 2 - 12,0 / 2 - 15,0 / 2

8. Lähtö

14 Tag The Gel lähti aivan pääjoukon hänniltä 1350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori eteni 950 ennen maalia kärkipaikalle asti, mistä se otti lopussa selvän voiton. Viim. 1400 m 14,8. 11 Sahara Rouge nousi pitkästä sisäradan jonosta toisen kaarteen alussa toiseen ulos. Ori lähti sieltä 950 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni päätöspuolikkaan alussa kakkoskeulaksi, missä ori tuli umpirehellisesti maaliin asti. Viim. 1000 m 14,6. 6 Strait Iron matkasi 3.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran lopulla toiselle radalle ja loppukaarteen puolivälissä kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä se tuli aivan juosten maaliin asti. 8 Zap Archie nousi toisen kaarteen alussa 4.sisältä kuolemanpaikalle. Ruuna putosi siitä viimeisen takasuoran alussa voittotaistosta, mutta se oli loppuun asti mukana taistelussa viimeisestä totosijasta. 7 Lucky Tempest matkasi 4.sisällä, mistä se nousi 650 ennen maalia toiselle radalle. Ruuna kolautti loppukaarteen alussa hieman ahtaassa tilanteessa vastustajan kärryyn ja se otti samassa lyhyen laukan. Ruuna tuli lopun laukasta selvittyään vielä terävästi. 15 In Choco Loco lähti 3.ulkoa viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Ruunan vetoapu karkasi pian ja se jäi 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna puristi aivan mukavasti loppusuoran puoliväliin, minkä jälkeen se oli vain tasainen lopussa. 12 Kasirga Zafir nousi 6.sisältä toisen kaarteen alussa kuolemanpaikalle. Ruuna painui 900 juostuna kärkipaikalle asti, mistä se jäi kierros ennen maalia johtavan kantaan. Ruuna taipui siitä loppukaarteen alussa. 4 Kelly Street kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi 900 juostuna johtavan kantaan ja kierros ennen maalia 3.sisään. Tamma oli siellä pitkään vailla kiriväylää. Se pääsi 350 ennen maalia nousemaan toiselle radalle, mutta kiritila aukeni vasta aivan lopussa ja voimia jäi jäljelle. 10 Decena ei saanut lopussa mahdollisuutta kirimiseen juostuaan taustalla sisäradalla. 9 Black Rose Queen laukkasi lähdössä ja tamma jäi taustalle, missä se oli jatkossa tasainen. 13 Cherecan Case otti ratkaisevan lähtölaukan. 1 Jamas Ludwig matkasi taustalla sisäradan jonossa, mistä ori sai loppukaarteessa paikan 3.sisältä. Se jäi sinne vaille kiritilaa ja ori laukkasi hieman ennen maalia paineissaan hylkäykseen. 2 Max Magic laukkasi ensimmäisen kaarteen puolivälissä kärjen tuntumasta pitkäksi. 3 Phenom Tag laukkasi lähdössä pitkäksi. 5 Celine Web oli poissa.

Väliajat: 18,5 / 4 - 21,5 / 12 - 14,0 / 14 - 16,0 / 14

9. Lähtö

1 Grand Ale kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori otti lopussa ajamatta ylivoimaisen voiton. Viim. 700 m 13,6. 9 Spear Acorn matkasi 3.sisällä, mistä tamma oli nappasi lopussa niukasti, mutta varmasti toiset rahat. 8 Crystal Eye juuttui alussa hetkeksi 3.radan kiertäjäksi. Tamma pakitti puolikas juostuna 5.ulos. Se lähti sieltä 550 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Tamma tuli kirinsä rehellisesti sisään asti. Viim. 700 m 13,6. 12 Guapita C matkasi 7.ulkona, mistä tamma teki mukavan 500 metrin kirin ulkoratoja pitkin. 11 Tender Pilgrim tuli 4.sisältä sisäradan vetäessä asiallisesti sisään asti. 6 Black Madicken oli 3.ulkoa kirivaiheessa vain tasainen. 4 Choco Love lähti toisesta ulkoa viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma eteni päätöspuolikkaan alussa kakkoskeulan rinnalle, mistä se taipui loppukaarteessa. 3 Brown Victoria lähti hitaasti ja tamma putosi 6.ulos, mistä se ei vain riittänyt jatkossa. 7 Summer Breeze eteni nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma taipui selvästi viimeisen takasuoran puolivälissä. 10 Don Duke oli 4.ulkoa kirivaiheessa ponneton. 2 Demon Boy laukkasi johtavan kannassa 400 juostuna pitkäksi. Pääsi nousemaan sieltä ulos vasta loppukaarteen puolivälissä. 5 Mr Legacy otti ratkaisevan lähtölaukan. Keskeytti myöhemmin.

Väliajat: 12,5 / 1 - 15,0 / 1 - 15,5 / 1 - 13,5 / 1

10. Lähtö

8 Dasteri käynnistyi terävästi ja ruuna sai jo ensimmäisen kaarteen puolivälissä kuolemanpaikan haltuunsa. Se puristi siitä lopun tasaisessa taistossa varmaan voittoon. 7 Tähtilinda matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna nousi loppukaarteen puolivälissä toiseen ulos. Se nousi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja ruuna oli lopussa niukasti toinen. 12 Kangster matkasi taustalla toisella radalla, mistä ruuna pudotti 900 ennen maalia sisäradalle. Se nousi loppusuoran alussa toiselle radalle, mutta kirikaista pysyi kiinni. Ruuna mahtui hieman ennen maalia pudottamaan sisäradalle ja se tuli kolmantena sisään. 9 Aksentti matkasi alun 3.ulkona, mistä ruuna sai viimeisen takasuoran alussa paikan toisesta ulkoa. Se otti 350 ennen maalia yllättäen laukan, minkä jälkeen ruuna tuli lopun oikein terävästi. 3 Grudi kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna antoi loppusuoralla hieman periksi. 13 Sävel- Muisto matkasi taustalla toisella radalla, mistä ruuna pudotti viimeisellä takasuoralla sisäradalle ja se säilytti jatkossa vauhtinsa hyvin maaliin asti. 5 Virin Toivo laukkasi lähdössä, mutta ori sai silti paikan 4.ulkoa. Se eteni viimeisen takasuoran alussa 3.ulos. Ori oli sieltä kirivaiheessa tasainen. 1 Ryti- Tyttö matkasi toisessa ulkona, missä se otti 900 ennen maalia laukan. Tamma tuli lopun laukasta selvittyään aivan hyvin. 4 Supanteri otti pahan lähtölaukan ja ori jäi aivan taustalle, missä se kulki loppumatkan mukavasti. 2 Kultasieppi otti ratkaisevan lähtölaukan ja häiritsi samalla kahta kilpakumppaniaan. Peli oli heti menetetty. 10 Kamoon otti taustalla sisäradalla 850 juostuna pahan laukan ja orin mahdollisuudet menivät samassa. 11 Viriteri tuli 150 juostuna pahoin vastustajan häiritsemäksi ja ruuna otti samassa pahan laukan ja se putosi kaukaisuuteen, missä ruuna myös pysyi jatkossa. 6 Rikaste otti 150 juostuna vastustajan häiritsemänä laukan. Ruuna laukkaili pian uudelleen hylkäykseen asti. 14 Turoke laukkasi ensimmäisen kaarteen alussa taustalla pitkäksi. 

Väliajat: 32,0 / 3 - 28,5 / 3 - 31,0 / 8

11. Lähtö

3 Vermon Voitto juuttui 400 juostuna kuolemanpaikalle, mistä ruuna painui 350 ennen maalia kärkipaikalle ja se otti lopussa hallitun voiton. 9 Tohari matkasi toisessa ulkona, mistä tamma jäi loppukaarteen puolivälissä kuolemanpaikalle. Se oli siitä varmasti toinen. 2 Aniitta matkasi 3.sisällä, mistä tamma mahtui loppusuoran alussa nousemaan toiselle radalle. Se pudotti pian takaisin sisäradalle ja tamma oli lopussa niukasti kolmas. 10 Ullan Tatu matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti loppusuoran alussa kiriin 3.radalle, mutta se tyytyi vain säilyttämään asemansa. 11 Jalomies matkasi 4.sisällä, mistä ori lähti loppukaarteen alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä se tuli lopun asiallisesti hieman kulmikkaalla ravilla. 6 Caraleo kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi 450 juostuna johtavan kantaan. Se oli siellä loppukaarteessa vailla kiritilaa. Ori pääsi 250 ennen maalia nousemaan toiselle radalle ja loppusuoralla edelleen 3.radalle. Se tyytyi lopussa säilyttämään asemansa. 7 Suleman painui kuolemanpaikalta kärkipaikalle 450 juostuna. Ruuna antoi siitä periksi loppukaarteen puolivälissä ja se taipui jatkossa pääjoukon viimeiseksi. 5 Mylverin Camaro lähti hitaasti ja ori putosi heti taustalle. Se matkasi 5.sisällä, mistä ori nousi kierros juostuna 4.ulos. Se otti loppusuoran alussa hieman ahtaassa paikassa pahan laukan ja orin mahdollisuudet menivät samassa. 12 Vieskerin Toive nousi sisäradan jonosta 800 juostuna 4.ulos. Tamma otti siellä kierros juostuna pahan laukan ja se menetti mahdollisuutensa. 8 Kundi otti ratkaisevan lähtölaukan ja ruunan peli oli heti selvä. 4 I. P. Osinko putosi heti lähdössä pääjoukon hännille, missä ruuna otti kierros juostuna laukan ja se jäi lisää. Se oli jatkossa taustalla vaisu. 1 Pulveri oli poissa.

Väliajat: 25,5 / 7 - 28,5 / 7 - 28,5 / 7 - 28,0 / 3

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net