Tulokset tästä

1. Lähtö

6 Komento sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan 4.ulkoa, mistä tamma lähti 1350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni kierros juostuna kuolemanpaikalle, mistä tamma puristi lopussa vahvasti varmaan voittoon. 16 Katrin Ram lähti aivan pääjoukon hänniltä 1400 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Tamma eteni kierros juostuna kärjen rinnalle 3.radalle. Se tuli pitkän kirinsä vahvasti sisään asti ja nappasi loppusuoralla varmasti toiset rahat. Viim. 1400 m 29,8. 11 Tryykäys lähti heti ajamaan 3-4.rataa ilman vetoapua eteenpäin ja ruuna etenikin 650 juostuna kärkipaikalle saakka. Se tuli siitä hyvin maaliin saakka, vaikka jäikin lopussa tasaisessa rintamassa kolmanneksi. 15 Päivän Pokeri otti 50 juostuna lyhyen laukan. Ori matkasi taustalla toisella radalla, mistä se lähti ensimmäisen takasuoran lopussa selkiin 3.radalle. Ori pudotti kolmannessa kaarteessa toiseen ulos ja se tuli lopun tasaisesti. Viim. 2000 m 31,6. 9 Vilmai sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä tamma jäi kierros juostuna 3.ulos. Se seuraili jatkossa maksimisijoitukseen. 8 Taajanvaltti matkasi 3-4.ulkona, mistä ruuna seuraili maksimisijoitukseen. 2 Seekerin Sanni juuttui alussa kuolemanpaikalle, mistä tamma painui puolikas juostuna kärkipaikalle. Se jäi pian johtavan kantaan. Tamma menetti kierros ennen otteen kärkijoukosta, mutta se säilytti oman vauhtinsa jatkossa kuitenkin kohtalaisesti. 1 Kujalan Erätuuli kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 450 juostuna johtavan kantaan. Se otti jatkossa maksimit juostuaan keskijoukoissa sisäradalla. 7 Uusi- Valtsu matkasi 5.ulkona, mistä ori lähti kierros ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se punnersi pitkän kirinsä asiallisesti sisään asti, vaikka ori ei juuri ohituksia suorittanutkaan. 12 Vili- Huri matkasi 5-6.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni mukavasti, mutta 250 ennen maalia tullut laukka vei muutaman sijan. 10 Aparis matkasi 5.sisällä, missä tamma otti kierros ennen maalia laukan ja se jäi aivan taustalle. Tamma ei tullut loppua mitenkään riehumalla. 14 Sipulla otti 50 juostuna laukan ja tamma jäi lauman hännille. Se otti 850 ennen maalia taustalla uuden laukan ja mahdollisuudet menivät samassa. 3 Ani- Aimo juuttui ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle, minne ruuna sai kierros ennen maalia vetoavun eteensä. Se pudotti 850 ennen maalia sisäradalle, missä ruuna laukkasi 100 metriä myöhemmin pahoin. Se otti loppusuoran alussa taustalla vielä uuden laukan. 4 Kasperi Kuriton laukkasi 250 juostuna sisäradan jonossa pitkäksi. 5 Kukkarosuon Matti laukkaili nopeasti hylkäykseen. 13 Silmukka oli poissa.

Väliajat: 41,0 / 2 - 36,5 / 11 - 29,0 / 11 - 33,0 / 6

2. Lähtö

4 Global Profession kiihdytti heti kärkipaikalle, minkä ruuna luovutti toisen kaarteen alussa. Se nousi johtavan kannasta toiselle radalle loppusuoran puolivälissä ja ruuna puristi loppumetreillä varmaan voittoon. 5 Zap Ben sai heti paikan johtavan kannasta, mistä ruuna jäi toisen kaarteen alussa 3.sisään. Se oli siellä loppukaarteessa vailla kiritilaa. Vapaa väylä aukeni loppusuoran alussa, minkä jälkeen ruuna tuli lopun aivan juosten. 15 Shiny Ray käynnistyi reippaasti ja tamma eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Se eteni toisen kaarteen alussa kärkipaikalle. Tamma lähti loppukaarteen puolivälissä irtiottoon. Viime metrit kuitenkin painoivat hieman ja se putosi kolmanneksi. 14 Millcape´s Devil matkasi 3-4.ulkona, mistä ruuna lähti 1250 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni kierros ennen maalia kuolemanpaikalle. Ruuna putosi siitä loppukaarteessa voittotaistosta, mutta se tuli taas loppusuoraa 3-4.rataa ilman vetoapua terävästi. 7 Stara Dunnock matkasi pääosin 4.sisällä, mistä tamma sai loppusuoralle tultaessa sujuvasti kiritilaa ja se tuli aivan juosten maaliin asti. 8 Who´s Gentleman seuraili 5.sisältä sisäradan vetäessä maksimisijoitukseen. 13 Jackie Brown matkasi 6.sisällä, mistä tamma seuraili maksimaaliseen sijoitukseen. 6 Little Kicks haparoi alussa lyhyesti ja tamma jäi taustalle toiselle radalle. Se oli siellä loppukaarteessa vailla kiritilaa. Vapaa väylä aukeni loppusuoran alussa, minkä jälkeen tamma tuli lopun terävästi. 11 Cake For All juuttui ensimmäisen takasuoran lopussa kuolemanpaikalle. Tamma sai kierros ennen maalia vetoavun eteensä. Se taipui toisesta ulkoa loppukaarteessa. 2 Bwt Cordelia otti pahan lähtölaukan ja tamma putosi aivan taustalle. Se suoritti siellä jatkossa asiallisesti. 10 Truly Brave matkasi pääosin toisessa ulkona, mistä tamma ei vain riittänyt lopussa lainkaan. 16 Amanda Hornline matkasi 7-8.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle, mutta kirissä ei ollut juurikaan potkua. 12 Secret Samira matkasi 4-5.ulkona, mistä tamma lähti 800 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi 450 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua, mutta kirimistä ei enää tapahtunut. 3 Pitbull otti pahan lähtölaukan ja ori putosi lauman hännille sisäradalle. Se nousi kierros juostuna 5.ulos, mistä ori oli lopussa vaisu. 1 Classic Linduva laukkasi lähdössä ja tamma putosi 4.sisään. Tamma nousi toisessa kaarteessa 4.ulos. Se lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamman kiri katkesi loppukaarteen alussa ja se taipui taustalle. 9 Too Lost For You laukkasi alkumetreillä pitkäksi.

Väliajat: 17,0 / 4 - 18,0 / 15 - 17,0 / 15 - 15,0 / 4

3. Lähtö

3 Tytön Totemi juuttui heti kuolemanpaikalle, mistä ori painui puolikas juostuna kärkipaikalle. Se otti 100 metriä myöhemmin laukan ja ori menetti asemiaan. Se lähti kierros ennen maalia 5.ulkoa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori eteni 300 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä se nappasi lopussa niukan voiton. Viim. 1300 m 27,8. 1 Parenski kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori tuli hyvin sisään asti ja se hävisi voitonkin vain erittäin niukasti. 10 Seppo Tuisku käynnistyi hyvin ja ruuna eteni nopeasti toiseen ulos. Se otti puolikas juostuna laukan ja ruuna putosi keskijoukkoihin 3.radalle. Ruuna eteni 950 juostuna kärjen rinnalle 3.radalle. Se pääsi hieman myöhemmin pudottamaan toiseen ulos. Ruuna pudotti viimeisen takasuoran alussa johtavan kantaan. Se nousi 300 ennen maalia kiriin 3.radalle, mutta ruuna tyytyi lopussa säilyttämään asemansa. Viim. 1500 m 28,7. 12 Meliisi matkasi 4-5.sisällä, missä tamma oli pitkään vailla kiritilaa. Vapaa väylä aukeni vasta loppusuoran alussa, mutta tamma ei enää ehtinyt taustalta suuremmin parantamaan. 16 Huvi- Ralli matkasi taustalla sisäradalla, mistä ori nousi kolmannessa kaarteessa 4.ulos. Se lähti sieltä 700 ennen maalia selkään 3.radalle. Ori pudotti loppukaarteen alussa uudelleen sisäradalle ja se otti lopussa maksimit. 8 Sivellin otti alkumetreillä pahan laukan ja tamma jäi aivan lauman hännille. Se teki jatkossa taustalta hyvän esityksen ja tammalle jäi rintaman takana vielä hieman voimiakin tähteelle. Viim. 1900 m 27,6. 2 Vauhti- Viima matkasi pääosin 3.ulkona, mistä tamma lähti 550 ennen maalia kiriin 3.radalle, mutta se oli kirissään vain tasainen. 6 Viulori otti ensimmäisen takasuoran alussa taustalla laukan ja ruuna menetti asemiaan. Se suoritti jatkossa asiallisesti. 7 Turotin ei vain riittänyt lopussa toiselta radalta keskivaiheilta. 14 Pikartti matkasi lauman hännillä toisella radalla, mistä ruuna lähti 800 ennen maalia kiriin, mutta sen kirissä ei ollut lainkaan potkua. 13 Caraleo matkasi alun neljäntenä hevosena, mistä ori nousi toisen kaarteen lopulla kuolemanpaikalle. Se taipui siitä selvästi 300 ennen maalia. 11 Himpun Humu jäi heti aivan taustalle, missä ruuna myös pysyi jatkossa. 4 Tähti- Auraus matkasi kärjen tuntumassa, missä ruuna laukkasi viimeisen takasuoran puolivälissä pitkäksi. 5 Tähden Visu matkasi 3.sisällä, mistä ruuna sai päätöspuolikkaan alussa paikan johtavan kannasta. Ruuna nousi loppusuoran alussa toiseen ulos, missä sen ravi hajosi 100 ennen ja rahasija karkasi. 9 Sisu Oskari laukkaili nopeasti hylkäykseen asti. 15 Salmen Simo oli poissa.

Väliajat 31,0 / 3 - 30,5 / 1 - 29,0 / 1 - 29,0 / 3

4. Lähtö

11 Hamtaro S matkasi alun 4.ulkona, mistä ruuna sai ensimmäisen takasuoran lopussa paikan toisesta ulkoa. Se lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna eteni loppukaarteen puolivälissä kuolemanpaikalle, mistä se nappasi loppusuoralla hallitun voiton. Viim. 1000 m 13,5. 2 Opening Day kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ori veti vauhdilla ja se tuli hyvin maaliin saakka, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 4 Jailhouse Diablo pudotti ensimmäisen kaarteen lopulla kuolemanpaikalta johtavan kantaan. Ori seuraili sieltä lopussa maksimisijoitukseen. 1 Star Of Everwood matkasi 3.sisällä, missä ruuna oli loppukaarteessa vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran puolivälissä, minkä jälkeen se tuli lopun asiallisesti. 12 Bwt Firefox matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti 350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli lopun tasaisesti. 7 Four Johannes matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti loppukaarteen puolivälissä kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja se tuli lopun tasaisesti. 3 Cross De Luxe otti ensimmäisen kaarteen puolivälissä pahan laukan ja ruuna jäi aivan taustalle. Se suoritti jatkossa taustalta mukavasti. 6 Will Be Blackout kiertyi toisen kaarteen alussa keskijoukoista kuolemanpaikalle, mistä ruuna taipui loppukaarteen puolivälissä. 9 Montani seuraili 4.sisältä maksimisijoitukseen. 8 Höwings Ofelia oli pääjoukon hänniltä rehellisen riittämätön. 5 Bwt Greenlight pudotti ensimmäisen takasuoran lopulla kuolemanpaikalta 5.sisään. Ruuna taipui sieltä kolmannessa kaarteessa ja se keskeytti myöhemmin. 10 Stoms Max laukkasi lähdössä pitkäksi.

Väliajat: 13,0 / 2 - 14,5 / 2 - 14,0 / 2 - 14,0 / 11

5. Lähtö

6 Tapon Westwood sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Ruuna pudotti viimeisen takasuoran puolivälissä hetkeksi sisäradalle, mistä se nousi 300 ennen maalia kiriin ulkoradoille ja ruuna nappasi lopussa vielä selvän voiton. Viim. 400 m 13,5. 1 Mr Legacy kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ori sai koko ajan painetta osakseen, mistä huolimatta se tuli hyvin maaliin saakka ja hävisi voitonkin vasta lopussa. 9 Do It Valiant matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se pääsi 450 ennen maalia pudottamaan toiseen ulos, mistä ruuna nousi loppusuoralle tultaessa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli mukavasti maaliin saakka. 7 Imagine Look matkasi johtavan kannassa, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle. Se tuli siitä asiallisesti sisään asti, vaikka aivan viime metrit hieman painoivatkin. 14 Carajoso matkasi 5.ulkona, mistä ruuna nousi 400 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se siirtyi loppusuoralla 4-5.radalle ilman vetoapua ja se tuli lopun aivan juosten. 12 Blue Pearl teki 7.ulkoa asiallisen 850 kirin 3.rataa pitkin. 15 Flight April teki 6.ulkoa 900 metrin kirin. Tamman kirin terä katkesi loppukaarteen puolivälissä ja se tyytyi lopussa seurailuun. 16 Mountain Cleaver matkasi pääjoukon hännillä toisella radalla, mistä tamma pudotti viimeisen takasuoran alussa sisäradalle. Kirikaistat pysyivät loppuun asti kiinni. 3 Rick Nash haparoi alussa pari askelta. Ruuna matkasi jatkossa 3.ulkona, mistä se pudotti viimeisen takasuoran puolivälissä sisäradalle ja ruuna seuraili jatkossa maksimisijoitukseen. 13 Perfektion matkasi 8-9.ulkona, mistä tamma ei vain riittänyt kirivaiheessa lainkaan. 2 Goldie Laukko juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma antoi viimeisen takasuoran puolivälissä periksi ja matka kohden takajoukkoja alkoi. 5 True Goal haparoi alussa pari askelta. Ori juuttui jatkossa 3.radalle ilman vetoapua, missä se taipui viimeisen ymmärrettävästi viimeisen takasuoran puolivälissä. 4 Joie De Fleure otti 100 juostuna ratkaisevan laukan ja peli oli heti selvä. 8 Cousin Cap matkasi 3.sisällä, mistä ruuna sai päätöspuolikkaan alussa paikan johtavan kannasta. Se laukkasi 200 ennen maalia väsyneen oloisena pitkäksi. 11 Magical Annie otti ratkaisevan lähtölaukan ja keskeytti myöhemmin. 10 Duncan Boko oli poissa.

Väliajat: 14,0 / 1 - 16,0 / 1 - 17,0 / 1 - 15,0 / 6

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net