Tulokset

1. Lähtö

4 Hit The Road Jack matkasi alun kolmen hevosen lähdössä toisen radan vetojuhtana. Ori painui 650 juostuna kärkipaikalle, mistä se otti lopussa selvän voiton. Viim. 700 m 17,9. 1 Ruthless Chick kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi 650 juostuna johtavan kantaan. Se putosi viimeisen takasuoran alussa kärkihevosen kyydistä, mutta tamma säilytti kuitenkin oman vauhtinsa ja oli varmasti toinen. 3 Almost One Year matkasi johtavan kannassa, missä ori otti ensimmäisen takasuoran puolivälissä pahan laukan ja jäi selvästi lisää. Se kulki jatkossa aivan mukavasti ja ehti lopussa lähes kakkostaistoon. Viim. 1400 m 17,1. 2 Birbante ja 5 Ego Hoss olivat poissa.

Väliajat: 22,0 / 1 - 19,5 / 4 - 16,0 / 4 - 19,0 / 4

2. Lähtö

2 Helkan Urho painui nopeasti kärkipaikalle, missä ori sai vetää haluamaansa tahtia. Se kiihdytti vauhtia toisen kierroksen alkaessa ja ori otti lopussa ajamatta ylivoimaisen voiton. Viim. 700 m 28,5. 6 Laretta käynnistyi mukavasti ja tamma sai nopeasti paikan 3.ulkoa. Se sai vastustajan laukan ansiosta 450 juostuna paikan toisesta ulkoa. Tamma lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 100 metriä myöhemmin kuolemanpaikalle, mistä tamma pudotti loppukaarteessa kakkoskeulaksi ja oli lopulta oikein varmasti toinen. Viim. 700 m 29,5. 10 Särkän Kake sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan 3.ulkoa, mistä ruuna lähti 600 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 300 ennen maalia kolmanneksi ja piti lopussa helposti asemansa. 4 Virman Aida lähti heti ajamaan 3.rataa pitkin eteenpäin. Tamma sai ensimmäisen kaarteen puolivälissä kuolemanpaikan haltuunsa. Se jäi viimeisen takasuoranpuolivälissä toiseen ulos ja tamma seuraili jatkossa tasaisesti. 1 Rikitar matkasi johtavan kannassa, mistä tamma putosi päätöspuolikkaan alussa kärkihevosten kyydistä. Se säilytti kuitenkin oman vauhtinsa ja jäi vielä aivan lopussa vielä hieman vaille kiritilaakin. 8 Rautaneiti suoritti 4.ulkoa tasaisesti. 9 Liiseriina matkasi 4.sisällä, missä tamma otti 650 ennen maalia laukan ja menetti hieman asemiaan. Se tuli lopun vielä taustalta asiallisesti. Viim. 500 m 30,1. 5 Sentti- Jeeta juoksi 3.sisällä, mistä tamma ei vain riittänyt lopussa. 3 Lumi-Nanni juuttui kuolemanpaikalle, minne tamma sai 250 juostuna vetoavun eteensä. Se laukkasi ensimmäisen takasuoran alussa toisesta ulkoa ja putosi kärkijoukon hännille. Tamma ravasi jatkossa hieman kulmikkaasti ja se laukkasikin 650 ennen maalia taustalla uudelleen. Tamma tuli aivan taustalla melko hiljaa maaliin. 7 Sähkömies käynnistyi hitaasti ja ruuna jäi heti aivan kulisseihin, missä se oli jatkossa oikein vaisu. 

Väliajat: 45,0 / 2 - 41,5 / 2 - 33,5 / 2 - 27,5 / 2

3. Lähtö

11 Nemea Facade sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä tamma lähti loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se nappasi lopussa helpon voiton. Viim. 700 m 14,9. 1 Mountain Dior kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma tuli asiallisesti sisään asti ja peri lopulta vastustajan laukan ansiosta vielä toiset rahat. 3 Crossfire Bonfire matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna nousi loppusuoran puolivälissä toiselle radalle. Se tuli aivan juosten maaliin asti ja näytti siltä, että varaakin jäi jonkin verran. 9 Baron Box matkasi 3.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä aivan asiallisesti maaliin asti. 6 Majestic Soul haparoi lähdössä lyhyesti ja tamma putosi lauman hännille. Se matkasi lopulta 4.sisällä, mistä tamma otti aivan maksimit. 10 Olympia Candy juoksi 3.sisällä, mistä tamma taipui loppukaarteessa, mutta kesti kuitenkin rahasijalle. 12 Kelsey Beyonce ei vain riittänyt lauman hänniltä lopussa lainkaan. 5 Mister Balderino juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi, missä ruuna otti 150 juostuna pahan laukan ja se putosi aivan taustalle. Ruuna sai viimeisen takasuoran tuntuman pääjoukkoon ja se lähti samassa 3.radan kiertolaiseksi. Ruunan kiri katkesi nopeasti ja se pysyi reippaassa lopetuksessa taustalla. Viim. 1700 m 16,9. 2 Maria Sånna otti heti pysähdyslaukan ja peli oli selvä. 4 MAS Byebye juuttui nopeasti kuolemanpaikalle,mistä ruuna sai loppusuoralla otteen kärkihevosesta. Se laukkasi hieman ennen maalia täysin yllättäen, mihin se menetti toiset rahat. 7 Fakir Le Mont laukkaili nopeasti hylkäykseen asti. Ruuna on saanut selvästi lisää vauhtia, mutta epävarmuus vaivaa. 8 Davy Treasure ja 13 Sundsvik Samurai olivat poissa.

Väliajat: 23,5 / 1 - 21,5 / 1 - 21,5 / 1 - 14,0 / 11

4. Lähtö

6 Feeling Dream juoksi 3.ulkona, mistä ori lähti 900 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni loppusuoran puolivälissä kuolemanpaikalle ja ori puristi vahvasti voittoon. Viim. 700 m 12,0. 5 Luna De Paris eteni nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma painui puolikas juostuna kuolemanpaikalle. Se sai vetää jatkossa oikein rauhallisesti. Tamma kiihdytti tahtia loppua kohden ja tuli mukavasti maaliin asti, vaikka tulikin aivan lopussa ohitetuksi. 2 Pitbull painui ensimmäisen kaarteen puolivälissä kuolemanpaikalta kärkeen. Ori luovutti paikkansa 550 juostuna. Se oli lopussa johtavan kannasta niukasti kolmas. 7 Anni Sue sai ensimmäisessä kaarteessa paikan 3.ulkoa. Tamman paikka parani 550 juostuna toiseen ulos. Se oli siellä jatkossa pitkään vailla kiritilaa. Vapaa väylä löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen tamma tuli lopun 3-4.rataa pitkin aivan juosten. 4 Catahecassa Zest matkasi alun toisessa ulkona, mistä ori jäi 550 juostuna kuolemanpaikalle. Se tuli siitä mukavasti maaliin asti, vaikka meno loppusuoralla hieman tasaantuikin. 11 Expanse´s Hope juoksi 5.sisällä, mistä tamma nousi 850 ennen maalia 3.ulos. Se nousi 300 ennen maalia selkään 3.radalla ja samassa kiriin aivan ulkoradoille. Tamma tuli lopun tasaisesti. 9 High Profile matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi 300 ennen maalia 3.ulos. Se tuli lopun asiallisesti. 8 Man Of Mill otti alun rauhassa ja ruuna matkasi 5.ulkona. Se lähti sieltä 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Ruunan kiri katkesi 250 ennen maalia tulleeseen laukkaan. Se tuli lopun tasaisesti laukasta selvittyään. 1 Sahar Preacherman jäi paineen alla 200 juostuna johtavan kantaan. Ruuna jäi 550 juostuna 3.sisään. Se oli siellä pitkään paketissa ja ruuna laukkasi loppusuoran puolivälissä rintaman takana paineissaan hylkäykseen. 3 Goldshoe Bonnie, 10 Expanse´s Princess ja 12 Queen Of Victory olivat poissa.

Väliajat: 13,5 / 2 - 17,0 / 5 - 12,5 / 6

5. Lähtö

2 Wauhti kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna veti koko ajan tasaisesti vauhtia kiihdyttäen ja se hallitsi erittäin helposti maaliin asti. Viim. 700 m 22,8. 5 Tohari matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi 650 ennen maalia toiseen ulos. Se lähti loppusuoralle tultaessa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja tamma puristi lopussa niukasti toiseksi. 1 Normipäivä matkasi johtavan kannassa, mistä tamma putosi loppusuoralla voittajan kyydistä, mutta oli silti loppuun asti taistossa toisista rahoista. 10 Metkutus matkasi lauman hännillä 5.ulkona, mistä ori lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli mukavasti maaliin asti, mutta takaa oli vain reippaassa lopetuksessa mahdotonta nousta. Viim. 1000 m 24,2. 11 Elias Intomieli lähti rauhallisesti matkaan ja ori jäi alussa hieman lisää. Se kulki jatkossa taustalla maalipaalulta ensimmäisen kierroksen 22,6. Ori lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se siirtyi 300 ennen maalia selkään 4.radalle ja tuli aivan mukavasti sisään asti. Viim. 1000 m 24,2. 4 Tuulensuvi matkasi 4.sisällä, mistä tamma nousi 800 juostuna toiseen ulos. Se lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamman kirin terä katkesi loppusuoralle tultaessa, mutta se ei kuitenkaan missään vaiheessa luovuttanut. Viim. 700 m 24,7. 9 Sopun Haaste eteni taustalta tasaisesti ja ori sai toisessa kaarteessa paikan 3.ulkoa. Se otti sieltä lopussa aivan maksimit. 6 Sävel- Taika lähti omaan tyyliinsä melko rauhallisesti matkaan ja tamma putosi takajoukkoihin. Se nousi 800 juostuna 4.ulos. Tamma oli siellä loppukaarteessa vailla kiritilaa. Se sai pian vapaan radan ja tamma pudotti sisäradalle ja tuli asiallisesti maaliin asti. Laukkamerkki on mysteeri, sillä hevonen ei laukannut missään vaiheessa. 3 Vermon Voitto otti 200 juostuna pysähdyslaukan ja hevosen mahdollisuudet menivät samassa. Se keskeytti toisen kierroksen aikana taustalla. 7 Joriini käynnistyi asiallisesti ja ori eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi, vaikkakin vasta 4.sisähevosen rinnalle. Se eteni 900 juostuna keulahevosen rinnalle. Ori oli tekemässä siitä oikein vahvaa esitystä, mutta 50 ennen maalia tullut laukka vei todennäköiset toiset rahat. 8 Vihin Mahti matkasi lauman hännillä sisäradalla, missä ori laukkasi loppusuoran alussa hylkäykseen. 

Väliajat: 29,5 / 2 - 29,0 / 2 - 26,5 / 2 - 23,0 / 2

6. Lähtö

9 Kat´s Commander juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se painui loppusuoralla väkisin kärkeen ja nappasi hallitun voiton. Viim. 1000 m 13,8. 7 Gunvald käynnistyi tapansa mukaisesti tasaisesti. Ruunalla ajettiin 3.rataa eteenpäin ja se sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikan haltuunsa. Ruuna piti siitä tempon tasaisen reippaana ja se puristi umpirehellisesti sisään asti. Viim. 700 m 14,4. 11 Tribestream juoksi 5.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Tamma tuli aivan juosten sisään asti, vaikkakin loistokkuus oli pienen tauon jälkeen poissa. Viim. 1000 m 13,7. 6 Titan As kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, mistä ruuna putosi päätössatasella niukasti toton ulkopuolelle. 1 Vigoroso Mi Amor matkasi 3.sisällä, mistä ruuna nousi 250 ennen maalia toiselle radalle ja se seuraili lopussa maksimisijoitukseen. 8 Don Pescador käynnistyi oikein hyvin, mutta ruuna otti 200 juostuna keulataistosta laukan ja jäi jonkin verran. Se sai ensimmäisen takasuoran lopussa paikan 4.sisältä. Ruuna oli siellä loppukaarteessa hetken vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoralle tultaessa ja se tuli mukavasti maaliin asti. Viim. 1700 m 14,4. 2 Bwt Hellraiser matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna seuraili maksimisijoitukseen. 12 Quick Petrol matkasi lauman hännillä 6.ulkona. Ruuna lähti sieltä loppukaarteen alussa kiriin 4-5.radalle ilman vetoapua. Se tuli lopun vain tasaisesti. 4 Viva Adriana juuttui ensimmäisen kaarteen puolivälissä kuolemanpaikalle. Tamma sai 450 juostuna vetoavun eteensä. Se taipui loppukaarteessa toisesta ulkoa. 3 Debbie´s Dartque matkasi 3.ulkona, mistä ruuna nousi 450 ennen maalia kiriin 3.radalle. Kirin suunta oli valitettavasti taaksepäin. Viim. 400 m 21,0. 5 Ebby Ride ja 10 Adrianne H olivat poissa.

Väliajat: 15,0 / 6 - 16,0 / 6 - 15,0 / 6 - 15,0 / 9

7. Lähtö

2 Grainfield Ace kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ori jäi alussa hieman painamaan päälle. Se rauhoittui kuitenkin ensimmäisen takasuoran lopussa. Ori lisäsi tempoa viimeisellä takasuoralla ja se nappasi lopussa hienolla esityksellä selvän voiton. Viim. 700 m 11,0. 11 Don Juan Sisu matkasi 4.ulkona, mistä ori lähti 850 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi loppukaarteen alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ori tuli vahvasti sisään asti. Viim. 700 m 10,6. 12 Double Boost matkasi 5.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3-4.radalle. Se tuli kirinsä rehellisesti sisään asti ja ehti juuri linjalla kolmanneksi. Viim. 700 m 11,1. 6 Strait Iron eteni nopeasti kuolemanpaikalle, minne ruuna sai 550 juostuna vetoavun eteensä. Se sai loppusuoralle tultaessa vapaan radan eteensä ja ruuna tuli mukavasti maaliin asti. 8 Hamis Fameraiser juuttui ensimmäisessä kaarteessa 3.radan kiertäjäksi, missä ruunalla ajettiin ensimmäisellä takasuoralla eteenpäin. Se saikin 550 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Ruuna pudotti 550 ennen maalia johtavan kantaan, mistä se seuraili tasaisesti maaliin asti. 5 Haras Du Pin sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä ruuna putosi loppukaarteessa kärkihevosen vauhdista ja se seuraili jatkossa maksimisijoitukseen. Viim. 700 m 13,2. 9 Incognito Tooma haparoi alussa lyhyesti ja se sai paikan 4.sisältä, mistä ruuna seuraili reippaassa lopetuksessa asiallisesti. 10 Inspis Arioso juoksi 3.sisällä, mistä ruuna nousi 850 ennen maalia 3.ulos. Se ei vain riittänyt sieltä jatkossa lainkaan. 3 Star To Be Loved juoksi 3.ulkona, mistä ori lähti 900 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kiri katkesi loppusuoralle tultaessa ja matka kohden takajoukkoja alkoi. 1 Atos Palmen laukkasi lähdössä pitkäksi. 4 Duquesa laukkasi lähdössä pahoin ja tamma menetti heti pelinsä. Se keskeytti taustalla myöhemmin. 7 Super Cent oli poissa.

Väliajat: 12,5 / 2 - 15,0 / 2 - 15,0 / 2 - 10,5 / 2

8. Lähtö

3 Piilotar matkasi alun kuolemanpaikalla, mistä tamma pudotti ensimmäisen takasuoran alussa johtavan kantaan. Se jäi 750 juostuna 3.sisään. Tamma nousi kierros juostuna toiseen ulos. Se jäi 350 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä tamma puristi lopussa hallittuun voittoon. Viim. 700 m 30,3. 5 Vietävän Ekotar eteni nopeasti kärkipaikalle, mistä tamma jäi 750 juostuna johtavan kantaan. Se nousi 350 ennen maalia toiseen ulos. Tamma oli jatkossa hetken vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa ja tamma kiri loppua pirteästi ja ehti lopussa aivan voittaneen rinnalle. 6 Puhti- Veikko matkasi alun 2-3.ulkona, mistä ori jäi toisen kaarteen lopulla kuolemanpaikalle. Se painui loppukaarteen puolivälissä kärkipaikalle. Ori putosi päätössatasella kärkiparin vauhdista ja piti lopussa niukasti kolmanneksi. 7 Miss Viehätys ajoi taustalta tasaisesti kohden kärkeä ja tamma saikin kierros juostuna paikan pääjoukon hänniltä 3.ulkoa. Se lähti loppukaarteen alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma tuli loppusuoran alussa hieman nostetuksi, minkä jälkeen se tuli lopun asiallisesti. Viim. 1000 m 31,3. 2 Aika- Veto laukkasi 50 juostuna lyhyesti. Ruuna otti 150 juostuna uuden lyhyen laukan ja se putosi taustalle. Se vähintäänkin haparoi taustalla jatkossa useita kertoja, eikä ravi ollut oikein balanssissa. 1 Onon Nopsaeko matkasi alun johtavan kannassa, mistä ruuna nousi ensimmäisen takasuoran alussa toiselle radalle. Se painui 750 juostuna kärkipaikalle. Ruuna menetti kärkipaikkansa 400 ennen maalia ja se jäi johtavan kantaan. Ruuna nousi loppusuoralla toiselle radalle, mutta 50 ennen maalia tullut laukka vesitti pelin. 4 Harjan Merituuli matkasi 3-4.sisällä, mistä tamma nousi loppukaarteen alussa 3.ulos. Se laukkasi loppusuoran puolivälissä yllättäen hylkäykseen. 

Väliajat: 42,5 / 5 - 37,5 / 1 - 33,0 / 1 - 31,5 / 3

9. Lähtö

16 Sävel- Tähti otti taustalla 150 juostuna laukan ja ruuna jäi selvästi lisää. Se sai toisen kaarteen alussa paikan lauman hänniltä 9.ulkoa. Ruuna lähti 1050 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se siirtyi viimeisen takasuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ruuna eteni vahvasti. Se runttasi loppusuoralla pitkän kirin jälkeen niukkaan, mutta hallittuun voittoon. Viim. 1700 m 26,7. Tästä viimeiset 700 metriä sujuivat 23,5. 1 Ainoa kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma tuli oikein hyvin sisään asti, vaikka tulikin aivan lopussa ohitetuksi. Viim. 700 m 26,1. 10 Suvisipi matkasi alun toisessa ulkona, mistä tamma lähti 1650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai sata metriä myöhemmin kuolemanpaikan haltuunsa. Tamma puristi siitä umpirehellisesti sisään asti ja oli loppuun asti voittotaistossa. Viim. 1000 m 28,2. 7 Lakan Leija matkasi 4.ulkona, mistä tamma lähti kierros juostuna selkään 3.radalle. Se jäi viimeisen takasuoran alussa 3.radalle ilman vetoapua. Tamma tuli siellä tauko huomioiden rehellisesti maaliin asti. Viim. 700 m 26,1. 15 Vinksahti juoksi aivan lauman hännillä 8.ulkona. Ruuna lähti sieltä kierros juostuna selkiin 3.radalle. Se lähti loppukaarteen puolivälissä kiriin 4.radalle ja ruuna tuli asiallisesti maaliin asti. 13 Vapun Muisto juoksi 6.ulkona, mistä tamma lähti 1200 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se puristi pitkän kirinsä juosten perille saakka. 2 Kotorinnan Topi laukkasi lähdössä ja ruuna jäi jonkin verran. Se lähti ensimmäisen takasuoran alussa ajamaan 3.rataa eteenpäin. Ruuna pääsi toisen kaarteen puolivälissä pudottamaan toiseen ulos. Se seuraili sieltä jatkossa maksimaaliseen sijoitukseen. Viim. 2000 m 30,1. 9 Lankori matkasi 3.sisällä, missä ruuna oli viimeisellä takasuoralla vailla kiritilaa. Se mahtui loppukaarteen alussa nousemaan toiselle radalle. Ruuna tuli lopun asiallisesti ja sai lopussa viimeiset rahat. 8 Siinan Tähti juoksi 5.ulkona, mistä ruuna sai kierros ennen maalia paikan 4.ulkoa. Se seuraili sieltä jatkossa tasaisesti maksimisijoitukseen. 11 Passinto matkasi 3.ulkona, mistä ruuna seuraili maksimaaliseen sijoitukseen. 14 Kömin Lento juoksi 7.ulkona, mistä tamma lähti loppukaarteen alussa selkiin 3-4.radalle. Se lähti 300 ennen maalia kiriin aivan ulkoradoille ja tamma tuli lopun asiallisesti. 12 Hurjaharja matkasi 5.sisällä, mistä ori nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle ja pian selkiin 3.radalle. Se oli taustalta reippaassa lopetuksessa vailla mahdollisuuksia. Viim. 400 m 26,0. 6 Taajanvaltti juoksi 4.sisällä, mistä ruuna seuraili suuremmin vakuuttamatta maksimaaliseen sijoitukseen. 3 Tuulen Kuva sai nopeasti paikan johtavan kannasta. Ori antoi sieltä selvästi periksi viimeisen takasuoran puolivälissä. Viim. 400 m 52,1. 4 Virin Toivo juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, minne ori sai 550 ennen maalia vetoavun eteensä. Se laukkasi toisessa ulkona 650 juostuna ja jäi keskijoukkoihin 3.radan kiertäjäksi. Ori otti 750 ennen maalia uuden laukan ja putosi taustalle. Se keskeytti siellä myöhemmin. 5 Vette laukkasi lyhyesti lähdössä. Ruuna otti 100 juostuna uuden laukan. Se sinetöi hylkäyksensä taustalla ensimmäisen takasuoran alun kolmannella laukallaan. 

Väliajat: 35,5 / 1 - 33,0 / 1 - 32,5 / 1 - 25,0 / 16

10. Lähtö

3 Sahara Ayanna lähti varmistellen matkaan. Tamma sai ensimmäisen kaarteen puolivälissä laukkojen sävyttämällä alkumatkalla paikan johtavan kannasta. Se painui 600 juostuna kärkipaikalle. Tamma sai vetää jatkossa rauhallisesti ja se nappasi lopussa helpon voiton. VIim. 700 m 16,0. 4 Original Hope painui ensimmäisen kaarteen puolivälissä kuolemanpaikalta kärkeen. Ruuna luopui paikastaan 550 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Se oli sieltä lopussa varmasti toinen. 5 Grande Amour laukkasi 150 juostuna kolmannelta sijalta ja ori putosi lauman keskivaiheille. Se laukkasi 950 juostuna uudelleen ja putosi aivan lauman hännille. Ori suoritti jatkossa mukavasti ja ehti lopussa vielä kolmanneksi selvästi kärkiparille jääneenä. Viim. 1500 m 17,4. 2 Igge Xadd kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, missä ruuna otti 150 juostuna paineen alla laukan. Se matkasi jatkossa 4.ulkona. Ruuna lähti sieltä 450 ennen maalia kiriin 3.radalle ja se tuli aivan juosten maaliin asti. 12 Parisiodi seuraili 6.sisältä sisäradan vetäessä asiallisesti maaliin asti. 13 Choco Rose matkasi alun keskijoukoissa, mistä tamma sai 800 juostuna paikan toisesta ulkoa. Se lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamman pääsi 450 ennen maalia pudottamaan toiselle radalle ja loppusuoran alussa edelleen sisäradalle. Se otti lopussa isojen tasoerojen lähdössä vielä rahasijan. 15 Denna matkasi alun aivan takajoukoissa, missä tamma menetti ensimmäisen kaarteen hässäkän seurauksena hieman asemiaan. Se matkasi jatkossa 5.sisällä, mistä tamma nousi 450 ennen maalia toiselle radalle vetämättömään selkään. Se nousi 300 ennen maalia vapaalle radalle ja tamma kiri loppua selvästi sijoitustaan paremmin. 14 Like a Vittoria menetti ensimmäisessä kaarteessa hieman asemiaan. Tamma matkasi lauman hännillä sisäradalla, mistä se nousi 1200 juostuna 3.ulos. Tamma lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa kiriin 3-4.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi loppusuoralle tultaessa ja tamma putosi lopussa vielä rahasijojen ulkopuolelle. 9 Mountain Rescue lähti keskijoukoissa heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Se otti 250 juostuna laukan ja jäi jonkin verran. Ruuna matkasi 5.ulkona, mistä se lähti viimeisen takasuoran lopulla selkiin 3.radalle. Ruuna otti 250 ennen maalia uuden laukan, mistä selvittyään se tuli lopun taustalla asiallisesti. 7 Gulliver Hangover juuttui 700 juostuna kuolemanpaikalle, mistä ruuna antoi viimeisellä takasuoralla selvästi periksi. 11 Citpress Li matkasi alun keskijoukoissa sisäradalla, missä se tuli ensimmäisen kaarteen puolivälissä pahoin vastustajan häiritsemäksi ja jäi vastustajan kanssa hakaukseen. Tamma menetti samassa mahdollisuutensa. 1 Florentina laukkasi 100 juostuna pitkäksi. Tammaa otettiin samassa voimakkaasti kiinni ja se ajautui hakauksiin vastustajan kanssa. Tamma suoritti jatkossa aivan taustalta hylättynä asiallisesti. 6 Ginelle matkasi 3.sisällä, missä tamma laukkasi 550 ennen maalia yllättäen pitkäksi. 8 Eternell Hope matkasi alun keskijoukoissa, mistä ruuna pudotti puolikas juostuna 4.sisään. Se laukkasi siellä 250 ennen maalia pitkäksi. 10 Make It Allright oli poissa.

Väliajat: 21,5 / 4 - 21,0 / 3 - 19,5 / 3 - 16,0 / 3

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry | Ravitie 9 | 60120 Seinäjoki | 06 428 9200 | seinajoen.ravit@seinajoenravit.net