Tulokset tästä

1. Lähtö

8 Glen Amore matkasi johtavan kannassa, mistä tamma jäi toisen kierroksen alkaessa 3.sisään. Se nousi viimeisen takasuoran alussa toiseen ulos, mistä tamma lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se puristi lopussa varmaan voittoon. 11 Grove´s Harley lähti takajoukoista 1650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni tasaisesti ja ruuna eteni 950 ennen maalia johtavan kantaan. Se nousi 450 ennen maalia kuolemanpaikalle ja ruuna puristi siitä hyvin sisään asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 10 Evi matkasi 2-3.ulkona, mistä tamma seuraili tasaisesti kolmanneksi. 1 Modena Meisels kiihdytti heti kärkipaikalle, missä se veti tasaisen reippaasti. Tamma antoi päätössatasella hieman periksi. 9 Wind Energy seuraili keskijoukoista maksimaaliseen sijoitukseen. 5 Lucky Moose juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi, vaikkakin ruuna matkasi pitkään vasta 2-3.sisähevosen rinnalla. Se antoi selvästi periksi päätöspuolikkaan alkaessa. 13 Hayhill Easter matkasi aivan taustalla sisäradalla, mistä tamma oli rehellisen riittämätön. Sai silti laukkojen sävyttämässä lähdössä vielä rahaakin. 12 Pippadrutt antoi keskijoukoissa viimeisen takasuoran puolivälissä selvästi periksi ja ruuna taipui aivan taustalle. 2 Sigrid matkasi alun 3.sisällä, missä tamma laukkasi 900 juostuna pitkäksi. 3 Wasabii laukkasi 200 juostuna pitkäksi. 4 Laura Express laukkasi lähdössä ja tamma meni samassa peitsille, mistä seurasi hylkäys. 6 Exploding Belle eteni nopeasti kuolemanpaikalle, missä se otti 400 metriä juostuna pitkän laukan ja meni hylkäykseen. Tamma kulki jatkossa mukavasti ja oli maalissa hylättynä viides. 7 Gracelyn laukkasi ensimmäisen kaarteen puolivälissä toisessa ulkona pitkäksi. 

Väliajat: 17,5 / 1 - 18,5 / 1 - 18,0 / 1 - 22,0 / 8

2. Lähtö

1 Mikimani otti 150 juostuna lyhyen laukan. Ruuna sai lähes samassa kuolemanpaikan haltuunsa, missä se piti tempon reippaana. Se painui 400 ennen maalia kärkipaikalle ja ruuna hallitsi loppumatkaa varmoin ottein. Tämä on kyllä tavallista parempi aloittelija. 2 Lakan Leija matkasi johtavan kannassa, missä tamma oli ensimmäisen kierroksen aikana vähän kauempana kärkiparista. Se sai toisen kierroksen alussa tuntuman kärkipariin. Tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle. Se eteni 350 ennen maalia kuolemanpaikalle ja tamma tuli rehellisesti sisään asti. Viim. 1000 m 32,1. 5 Riksun Ruusu kiihdytti heti kärkipaikalle, missä tamma koki 450 ennen maalia motivaatiovaikeuksia ja se jäi kärkiparista selvästi. Tamma tuli lopun vielä vahvasti ja saavutti lopussa selvästi edellä menneitään. 7 Kingston Rols seuraili keskijoukoista sisäradalta maksimaaliseen sijoitukseen. 6 Topias Rok laukkasi lähdössä ja ruuna putosi keskijoukkoihin, missä se oli jatkossa vain tasainen. 3 Hurja Unelma otti 3.sisällä ensimmäisen takasuoran alussa laukan ja tamma putosi taustalle, missä se myös pysyi jatkossa. 8 Nikkarin Tiila ei vain riittänyt taustalta lainkaan. 11 Hiirturi laukkasi taustalla ensimmäisellä takasuoralla kahdesti ja tamman mahdollisuudet menivät samassa. 9 Neean Tyttö otti koko ajan mukavasti vauhtia, mutta laukkoja tuli ja tamma meni lopulta hylkäykseen. 10 Eka- Inteksi laukkasi lähdössä. Ruuna laukkasi ensimmäisen takasuoran lopulla uudelleen. Se laukkaili jatkossa taustalla hylkäykseen. 4 Häyrilän Hero oli poissa.

Väliajat: 36,5 / 5 - 35,5 / 5 - 34,0 / 5 - 30,0 / 1

3. Lähtö

5 Cousin Bowl eteni nopeasti kuolemanpaikalle, missä ruuna ei vaatinut vauhtia. Se puristi siitä loppusuoralla eleettömästi varmaan voittoon. 7 Strait Iron matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä rehellisesti sisään asti ja ehti lopussa puolittain voittaneen rinnalle. Viim. 700 m 14,0. 6 Ribery seuraili toisesta ulkoa tasaisesti kolmanneksi. 1 Enchanting Star kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai vetää sopuisasti. Se antoi päätössatasella hieman periksi. Sateiset olosuhteet saattoivat hieman vaikuttaa asiaan. 9 Stardust Fibber matkasi 4.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Se seuraili jatkossa tasaisesti sisään asti. 4 Donnie Donato matkasi 3.sisällä, minne ori jäi viimeisen takasuoran puolivälissä vetämättömään selkään. Se löysi vapaan radan 300 ennen maalia, minkä jälkeen ori oli vain tasainen lopussa. 2 Crystal Eye sai 150 juostuna paikan johtavan kannasta, mistä tamma putosi kärkihevosten kyydistä viimeisen takasuoran puolivälissä ja se taipui jatkossa taustalle. 3 Liona laukkasi 50 juostuna pahoin ja tamma putosi aivan taustalle, missä se myös pysyi jatkossa. 8 J. A. Monster oli poissa.

Väliajat: 14,0 / 1 - 16,5 / 1 - 16,0 / 5

4. Lähtö

1 Jyllätys kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna hallitsi sopivan matkavauhdin jälkeen vaivatta maaliin asti. 5 Valter Myrberg nousi 5.sisältä 1950 ennen maalia toiseen ulos. Ruuna kiertyi 600 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä se oli lopussa niukasti toinen. 3 Woima matkasi 3.sisällä, missä ori otti 1450 ennen maalia laukan. Se menetti asemiaan jonkin verran. Ori kiersi loppumatkan 3.rataa ilman vetoapua ja tuli rehellisesti sisään asti. 2 Kukkarosuon Matti ei saanut johtavan kannasta lopussa lainkaan kiritilaa. 6 Viulori matkasi aivan takajoukoissa, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja tuli rehellisesti sisään asti. 4 Manionni matkasi 3-4.sisällä, mistä ruuna nousi loppukaarteessa toiseen ulos. Kirikaista ei kuitenkaan auennut lopussa lainkaan ja voimat jäivät tuleviin koitoksiin. 7 Hiskin Heppu matkasi alun 6.sisällä, mistä ruuna nousi kaksi kierrosta ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Se antoi siitä viimeisen takasuoran puolivälissä selvästi periksi. 9 Sävel- Muisto matkasi pääjoukon hännillä sisäradalla, missä ruuna antoi viimeisen takasuoran lopulla pahoin periksi. 8 Edling oli poissa.

Väliajat: 36,5 / 1 - 36,0 / 1 - 32,5 / 1 - 32,5 / 1

5. Lähtö

5 Gunvald juuttui heti keskijoukkoihin 3.radan kiertäjäksi. Ruuna sai puolikas juostuna paikan toisesta ulkoa. Se lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna eteni 400 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä se painui loppusuoralle tultaessa kärkipaikalle. Ruuna nappasi lopussa varman voiton, kun pahin kanssakilpailija otti loppusuoran alussa lyhyen laukan. 9 Midsummer Bell matkasi 3.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Se lähti 400 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna laukkasi lyhyesti 250 ennen maalia, minkä jälkeen se tuli lopun vahvasti ja laukkaan taisi palaa voitto. 1 Tyrone Steele juoksi johtavan kannassa, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Se tuli lopun tasaisesti ja oli maalissa varmasti kolmas. 7 A. I. Fat sai kuolemanpaikan nopeasti haltuunsa, mistä tamma painui 550 ennen maalia kärkipaikalle. Se tuli siitä aivan hyvin maaliin asti, vaikka jäikin loppusuoralla toton ulkopuolelle. 10 Shorthanded Tally matkasi 3.ulkona, missä tamma ei matkalla pitänyt selkäänsä. Se innostui 300 ennen maalia taustalla uudelleen ja tamma tuli lopun asiallisesti. 4 Expanse´s Hope kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi 550 ennen maalia johtavan kantaan. Se antoi sieltä lopussa selvästi periksi. 3 Hot Wurst ei vain riittänyt lopussa lainkaan juostuaan 4.sisällä. 6 Give Me Jam oli 4.ulkoa kirivaiheessa vailla suurempaa virtaa. 8 R. K. Angel otti alun rauhassa ja tamma matkasi lauman hännillä, missä se myös pysyi jatkossa. 2 Mr Legacy laukkasi lähdössä ja ori putosi aivan taustalle, missä se ei vain riittänyt jatkossa lainkaan. 11 Belpion ja 12 Amour Finn olivat poissa.

Väliajat: 14,0 / 4 - 15,5 / 7 - 19,5 / 5

6. Lähtö

5 Diesel Devoted kiihdytti heti kärkipaikalle, missä tamma sai vetää sopuisasti ja se nappasi loppusuoralla varman voiton. 3 Atos Palmen matkasi 3-4.ulkona, mistä ruuna lähti 350 ennen maalia hieman ahtaasti kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä rehellisesti sisään asti ja ehti lopussa puolittain voittaneen rinnalle. Viim. 400 m 15,5. 4 Carajoso matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 400 ennen maalia kiriin 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran puolivälissä kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli aivan juosten maaliin asti. 6 Do It Valiant lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ruuna eteni 550 juostuna kuolemanpaikalle, mistä se antoi päätössatasella periksi, muta ei silti koskaan täysin luovuttanut. 10 Haraldinho Zon tuli loppua asiallisesti juostuaan pääosin 5.ulkona. 1 Case Closed matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna antoi loppusuoralla periksi. 7 Tapon Westwood eteni nopeasti kuolemanpaikalle, missä ruuna pyrki hetken kärkipaikalle. Se sai puolikas juostuna paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna seuraili lopussa maksimisijoitukseen. 9 Super Classic ei saanut 3.sisältä lainkaan kiritilaa. 2 Adele S jäi heti 4.sisään, mistä tamma taipui loppukaarteessa selvästi. Viim. 400 m 23,0. 8 Take That matkasi alun 3.ulkona, mistä ruuna pudotti 900 ennen maalia 4.sisään. Se antoi sieltä loppukaarteessa pahoin periksi. 

Väliajat: 14,0 / 5 - 16,5 / 5 - 17,0 / 5

7. Lähtö

1 Vilkkaan Tuuri matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 1200 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai loppukaarteen puolivälissä kuolemanpaikan haltuunsa, mistä ruuna puristi lopussa varmaan voittoon. 2 Almus matkasi 5.ulkona, mistä ruuna lähti 1300 ennen maalia selkään 3.radalle. Se ei pitänyt viimeisellä takasuoralla vetoapunsa selkää. Ruuna säilytti kuitenkin oman vauhtinsa rehellisesti sisään asti ja nousi päätössatasella toiseksi. 8 Hallan Kymppi sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä ruuna nousi 400 ennen maalia toiselle radalle. Se pudotti pian takaisin sisäradalle ja ruuna seuraili jatkossa tasaisesti kolmanneksi. 12 Hymynväre sai nopeasti kuolemanpaikan haltuunsa. Tamma painui siitä 400 ennen maalia kärkipaikalle. Se tuli aivan juosten sisään asti, vaikka jäikin lopussa niukasti toton ulkopuolelle. 3 Lötens Elina sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä tamma seuraili tasaisesti sisään asti. 4 Parenski matkasi 3.sisällä, missä ori koki kierros ennen maalia seuraamisvaikeuksia. Se tuli kuitenkin aivan taustalta loppua asiallisesti. 11 Venlan Vekkuli juuttui taustalla heti 3.radan kiertäjäksi. Ruuna pudotti 850 ennen maalia 4.ulos. Se antoi sieltä loppusuoran alussa selvästi periksi. 9 Liipotti matkasi pääjoukon hännillä, missä ori antoi viimeisellä takasuoralla selvästi periksi. 7 Ruskan Lento kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna antoi loppukaarteen alussa selvästi periksi. 5 Hiirotar otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 6 Vias Väiski sai ensimmäisessä kaarteessa paikan 4.ulkoa. Ruuna laukkasi siellä 950 ennen maalia pitkäksi. Se tuli jatkossa hylättynä asiallisesti ja oli maalissa kuudes. 10 N. P. Turbo laukkasi toisessa kaarteessa takajoukoissa pitkäksi. 

Väliajat: 32,5 / 7 - 33,5 / 7 - 29,0 / 7 - 33,5 / 1

8. Lähtö

10 Karman Jaromir sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä ori jäi ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle. Se painui 800 ennen maalia kärkipaikalle ja ori teki samassa selvän eron muihin. Lyhyt laukka 200 ennen maalia tasoitti tilanteita, mutta ori ehti vielä lopussa ulkoratoja pitkin varmaan voittoon. 4 Milda Makter painui 400 juostuna kuolemanpaikalta kärkeen. Tamma jäi 700 juostuna johtavan kantaan. Se sai loppusuoran alussa kärkipaikan vastustajan laukan ansiosta haltuunsa. Tamma oli lopussa varmasti toinen. 9 Ilmaveivi lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ruuna saikin 700 juostuna kärkipaikan haltuunsa. Se jäi 800 ennen maalia johtavan kantaan. Ruuna seuraili jatkossa kolmantena harvassa kärkiryhmässä ja se piti paikkansa varmasti maaliin asti. 7 Aarteen Kamreeri otti 150 juostuna hieman ahtaassa paikassa lakan ja ori jäi taustalle. Se otti jatkossa mukavasti vauhtia, mutta uusi loppukaarteen alussa tullut laukka vei ehkä vielä totosijan. 8 Aamun Lumo otti 100 juostuna laukan ja tamma putosi taustalle. Se lähti lauman hänniltä 1550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma pääsi loppukaarteen alussa pudottamaan toiselle radalle ja se tuli juoksu huomioiden hienosti sisään asti. 13 Hipatsu matkasi keskijoukoissa, missä ruuna otti kierros ennen maalia laukan ja se menetti hieman asemiaan. Ruuna tuli lopun taustalta mukavasti ja sai vielä rahaa. 11 Vilmai teki takajoukoista tasaisen esityksen. 6 Sirena Rok ei vain riittänyt lopussa juostuaan keskijoukoissa. 15 Volsun Tähti pysyi taustalla koko matkan ajan. 2 Rojaali laukkasi 4.sisällä lyhyesti ensimmäisen takasuoran lopulla. Ori oli jatkossa taustalla sisäradalla heikko. 5 Variant Kneset matkasi kakkosryhmän keulassa, missä ruuna otti viimeisen takasuoran alussa pahan laukan ja se menetti samassa mahdollisuutensa. 14 Menorilla lähti kierros juostuna takajoukoista selkään 3.radalle. Se otti 950 ennen maalia laukan ja tamma mahdollisuudet menivät samassa. 3 Werona kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi 400 juostuna johtavan kantaan. Se laukkasi lähes samassa pitkäksi. 12 Tangen Balder otti takajoukoissa 900 juostuna pahan laukan. Ori laukkasi pian uudelleen ja keskeytti myöhemmin. 1 Hennylän Santra oli poissa.

Väliajat: 42,0 / 4 - 37,5 / 9 - 32,5 / 10 - 35,5 / 10

9. Lähtö

3 Laser Jet matkasi alun toisena, mistä tamma painui 450 juostuna kärkipaikalle. Se lisäsi vauhti viimeisen takasuoran alussa ja tamma otti lopulta aivan ylivoimaisen voiton. 4 Devil´s Rock jäi ensimmäisen takasuoran puolivälissä toisen radan vetojuhdaksi, vaikkakin vasta 3.sisähevosen rinnalle. Tamma säilytti siinä vauhtinsa maaliin asti ja se oli lopulta varmasti toinen. 6 Iron Max kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi 450 juostuna johtavan kantaan. Se putosi päätöspuolikkaan alussa kärkihevosen kyydistä, mutta ori oli loppuun asti mukana kakkostaistossa. 10 Arctic Skipper matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa toiseen ulos. Se oli sieltä lopussa tasainen. 5 Candyface matkasi 3.sisällä, mistä tamma otti lopussa maksimit. 11 Acadian Cavi matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se oli kirissään vain tasainen. 2 My Honey Bunny Kid otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 8 Royal Riddle matkasi 3.ulkona, mistä ori ei vain riittänyt lopussa. 7 Mountain Awesome laukkasi lähdössä ja ruuna jäi taustalle. Se matkasi jatkossa hännillä sisäradan jonossa, missä ruuna laukkasi loppukaarteen puolivälissä hylkäykseen. 1 Lindy Blizz, 9 Adermann ja 12 J. A. Priscilla olivat poissa.

Väliajat: 19,5 / 3 - 21,5 / 3 - 19,0 / 3 - 21,5 / 3

10. Lähtö

5 Super Pepper kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma piti lopussa niukkaan, mutta varmaan voittoon. 3 No Sense Via matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se sai 300 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa, mistä ruuna oli loppuun asti mukana voittotaistossa. Viim. 700 m 18,9. 2 Fonseca Boko matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna nousi loppusuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tyytyi lopussa säilyttämään asemansa. 9 Bwt Hellraiser matkasi alun 5.sisällä, mistä ruuna nousi ensimmäisen takasuoran alussa toiselle radalle. Se matkasi jatkossa 3.ulkona, mistä ruuna lähti 700 ennen maalia selkään 3.radalle. Se pudotti 450 ennen maalia toiseen ulos. Ruuna oli siellä loppukaarteessa hetken vailla kiritilaa. Se lähti loppusuoran alussa uudelleen kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja tuli lopun aivan juosten. 4 Demon Boy seuraili 3.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 1 Super It matkasi alun sisäradan jonossa, mistä ruuna ensimmäisen takasuoran lopulla toiseen ulos. Se jäi sinne viimeisen takasuoran lopulla vaille kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppukaarteen puolivälissä, minkä jälkeen ruuna tuli lopun asiallisesti ulkoratoja pitkin. 11 Evolution Web matkasi lauman hännillä toisella radalla, mistä tamma lähti 900 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se siirtyi viimeisen takasuoran alussa aina 5.radalle ilman vetoapua. Tamma pudotti loppukaarteessa 3.radalle, missä se antoi loppusuoran alussa selvästi periksi. 10 Ebby Ride matkasi alun 3.ulkona, mistä ruuna lähti 1650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni kierros ennen maalia 3.radalle kärjen rinnalle. Ruuna eteni päätöspuolikkaan alussa kuolemanpaikalle, mistä se antoi loppusuoralle tultaessa selvästi periksi. 7 Decena juuttui heti 3.radan kiertäjäksi. Tamma eteni 550 juostuna kuolemanpaikalle. Se antoi siitä kierrosta myöhemmin selvästi periksi. 8 Arrowsrain otti 100 juostuna laukan ja ruuna putosi lauman hännille. Se nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle ja päätöspuolikkaan alussa edelleen selkiin 3.radalle. Ruuna ei jaksanut enää lopussa kiriä ja se taipui taustalle. 6 Ghost Story oli poissa.

Väliajat: 19,0 / 5 - 20,5 / 5 - 18,5 / 5 - 20,0 / 5

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry | Ravitie 9 | 60120 Seinäjoki | 06 428 9200 | seinajoen.ravit@seinajoenravit.net