Tulokset tästä

1. Lähtö

3 No Money No Honey painui 200 juostuna 3.radan kautta kärkipaikalle. Ruuna otti siitä lopussa selvän voiton. 9 Okay Leader sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä tamma lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni loppusuoran alussa toiseksi ja tamma otti lopussa varmasti toiset rahat. 8 Money And Caviar juoksi 3.sisällä, mistä ori pääsi viimeisen takasuoran puolivälissä nousemaan toiselle radalle. Se lähti 300 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja ori tuli aivan juosten maaliin asti. 2 Gold Wings juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma pudotti loppukaarteen puolivälissä johtavan kantaan. Se tuli raskas juoksu huomioiden hyvin maaliin asti, vaikka lopussa meno vähän hidastuikin. 13 Mr Skywalker matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi 900 juostuna 4.ulos. Se lähti sieltä viimeisen loppukaarteen alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä ruuna tuli lopun tasaisesti. 5 Idea Star otti pahan lähtölaukan ja tamma jäi taustalle. Se kulki siellä jatkossa asiallisesti sisärataa pitkin. 15 True Goal oli 5.ulkoa kirivaiheessa lähinnä tasainen. 6 Speed Of Light pummasi lähdön ja ruuna putosi 7.ulos. Se seuraili sieltä jatkossa maksimisijoitukseen. 12 Knowledge Castle seuraili lopussa vaisusti juostuaan pääosin 4.sisällä. 16 Celine Web juuttui heti alussa taustalla 3.radan kiertäjäksi. Tamma ei käynyt lähdön aikana lainkaan 3.rataa sisempänä ja hevonen teki aivan hyvän esityksen, vaikka se ei saanut rahaa. 1 Rockstone King kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 200 juostuna johtavan kantaan. Se taipui sieltä päätöspuolikkaan alussa selvästi. 11 Cousin Canuck juuttui taustalla 3.radalle ilman vetoapua, missä orin menovesi loppui viimeisen takasuoran alussa ja se taipui aivan taustalle. 10 Westcoast Love lähti 3.ulkoa 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Kiri oli tehokas, mutta suunta oli vain väärä. 14 Don Luca oli taustalta toiselta radalta rehellisen riittämätön lopussa. 7 Classical Star otti pahan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 4 Little Bit Late laukkasi lähdössä pitkäksi.

Väliajat: 19,5 / 3 - 17,5 / 3 - 18,5 / 3 - 16,0 / 3

2. Lähtö

3 Cousin Bowl kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ori sai vetää sopivasti ja se otti lopussa varman voiton. 2 TIlda Lily matkasi johtavan kannassa, mistä tamma oli lopussa tilaa saamatta toinen. 4 Phiony Tag matkasi 3.sisällä, mistä tamma kiertyi 3.radan kautta päätöspuolikkaan alussa kuolemanpaikalle. Se tuli siitä aivan hyvin maaliin asti, vaikka jäikin lopussa kolmanneksi. 9 Sturm Und Sohn lähti 5.ulkoa kierros juostuna selkään 3.radalle. Ruuna siirtyi 650 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se pääsi loppukaarteen alussa pudottamaan 3.radalle ilman vetoapua, missä se kohtaisesti maaliin asti. 10 Maybe Yes lähti 4.ulkoa 1100 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma pudotti 550 ennen maalia toiselle radalle ja 400 ennen maalia edelleen sisäradalle ja se seuraili lopussa maksimisijoitukseen. 11 Blue Pearl lähti 5.ulkoa viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Tamma oli kirissään vain tasainen. 5 Bayside Sirius matkasi alun 3.ulkona, mistä ruuna lähti 1500 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 150 metriä myöhemmin kuolemanpaikalle, mistä ruuna putosi viimeisen takasuoran puolivälissä kärkihevosten kyydistä. Se ei kuitenkaan koskaan aivan täysin lopettanut. 12 Sweet Choco kiersi alussa hetken 3.rataa, mutta tamma pakitteli pian 7.ulos, mistä se lähti viimeisen takasuoran alussa kirini aivan ulkoradoille. Tamma oli kirissään vain tasainen. 7 Julia´s Flight pakitti ensimmäisen kaarteen lopulla 3.radalta 5.sisään, missä tamma haparoi lyhyesti 650 ennen maalia. Se kulki taustalla jatkossa vain tasaisesti. 8 Venus Raiso ei vain riittänyt 3.ulkoa lainkaan. 6 No Lucky Hands sai kuolemanpaikalle vetoavun 750 juostuna. Tamma taipui toisesta ulkoa jo kolmannessa kaarteessa. 1 Versailles K. oli 4.sisältä oikein vaisu lopussa.

Väliajat: 16,0 / 3 - 19,0 / 3 - 18,0 / 3 - 16,0 / 3

3. Lähtö

5 Ellen Merrylegs juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma painui 650 ennen maalia kärkipaikalle. Se otti lopussa selvän voiton. 6 Extreme Emil juoksi toisessa ulkona, mistä ruuna pääsi 550 ennen maalia pudottamaan kakkoskeulaksi. Se piti siitä lopussa varmasti toiseksi. 12 Digital Design matkasi 5.ulkona, mistä tamma lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni loppukaarteen alussa kakkoskeulan rinnalle, missä tamma tuli aivan hyvin maaliin asti, vaikka se jäikin lopussa kolmanneksi. 9 Brown Royal otti 200 juostuna 3.sisäläl laukan ja ruuna jäi 4.sisään. Se jäi pian 5.sisälle, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle ja ruuna eteni loppukaarteen alussa viidenneksi. Se nousi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli aivan hyvin maaliin asti. 7 Felicia Factor juoksi 4.ulkona, mistä tamma sai 800 ennen maalia paikan 3.ulkoa. Se pudotti päätöspuolikkaan alussa 3.sisälle, mistä tamma oli lopussa kunnolla tilaa saamatta viides. Voimia ei kyllä välttämättä ollut juuri tähteellä. 11 Bablo matkasi taustalla toisella radalla, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Sen vetoapu katosi nopeasti ja ruuna tyytyi lopussa seurailuun. 1 Spear Acorn matkasi johtavan kannassa, minne tamma jäi viimeisen takasuoran puolivälissä pahoin pakettiin ja se menetti asemiaan. Tamma pääsi loppukaarteen alussa nousemaan toiselle radalle, mutta kirimistä ei enää tapahtunut. 4 Come On Aria matkasi 3.ulkona, mistä ruuna pudotti 950 ennen maalia 3.sisään. Se otti sieltä lopussa maksimaalisen sijoituksen. 10 Goddess oli lopussa rehellisen riittämätön juostuaan pääosin 3-4.sisällä. 3 Timorous kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma joutui viimeisen takasuoran alussa paineen alla luopumaan ja se taipui jatkossa aivan taustalle. 8 Rainy Vacation otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 2 Choco Chip Cake laukkasi 250 juostuna pitkäksi.

Väliajat: 11,5 / 3 - 14,5 / 5 - 16,5 / 5

4. Lähtö

5 Fire Spruce matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti 650 ennen maalia selkään 3.radalle. Se pudotti loppukaarteen alussa toiseen ulos, mistä tamma siirtyi 300 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se nappasi lopussa selvän voiton. 4 An- Anastasia sai ensimmäisen kaarteen puolivälissä kärkipaikan haltuunsa, minkä jälkeen tamma jäi hetkeksi johtavan kantaan, mutta se painui ensimmäisen takasuoran lopulla uudelleen kärkipaikalle. Tamma tuli siitä mukavasti maaliin asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 6 Moonlight Love matkasi toisessa ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 550 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä tamma tuli aivan hyvin maaliin asti. 7 Bwt Hard As Rock käynnistyi reippaasti ja tamma ajoi voimalla eteenpäin. Se saikin 450 juostuna kärkipaikan haltuunsa, minkä jälkeen se luovutti paikkansa. Tamma seurasi sieltä lopussa ajettuna maksimaaliseen sijoitukseen. 9 Arctic Excellence juoksi 4.sisällä, mistä tamma nousi 550 ennen maalia toiselle radalle. Se siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 3.radalle ilman vetoapua, missä tamma tuli lopun kohtaisesti. 1 An- Lady kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi ensimmäisen kaarteen puolivälissä johtavan kantaan ja ensimmäisen takasuoran lopulla 3.sisään. Tamma nousi 300 ennen maalia toiselle radalle ja se seuraili lopussa maksimisijoitukseen. 10 Carola Coktail laukkasi alussa pahoin ja tamma jäi aivan taustalle, missä se suoritti jatkossa mukavasti. 3 Snowline Dream jäi ensimmäisen takasuoran lopulla toisesta ulkoa kuolemanpaikalle, mistä tamma antoi periksi viimeisen takasuoran puolivälissä. 11 Come Back To Me oli 4.ulkoa kovassa lähdössä lopussa rehellisen riittämätön. 2 Uptown Pilot laukkasi alkumetreillä pitkäksi. 8 Erica Luxx ja 12 Chantal Web olivat poissa.

Väliajat: 12,0 / 7 - 16,0 / 4 - 17,0 / 4 - 13,5 / 5

5. Lähtö

3 Maisema juuttui alussa 3.radalle ilman vetoapua, missä ori ajoi eteenpäin ja se eteni ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle. Ori painui 600 juostuna kärkipaikalle asti, missä se vastaili loppuun asti pahimmalle uhkaajalleen. 5 Vihjeen Veto otti alun tarkkaillen ja ori putosi taustalle 3.radalle, mistä se nousi ensimmäisen takasuoran alussa 4.radalle ilman vetoapua. Ori eteni toisen kaarteen alussa kuolemanpaikalle, mistä se tuli oikein rehellisesti sisään asti. 9 Sävel- Muisto juoksi 3.ulkona, mistä ruuna pudotti 550 ennen maalia johtavan kantaan. Se seuraili sieltä asiallisesti kolmanneksi. 2 Viapori matkasi pääosin toisessa ulkona, mistä ori nousi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tyytyi lopussa säilyttämään asemansa. 4 Tumen Tomera juuttui alussa kuolemanpaikalle, mistä ruuna pudotti ensimmäisen kaarteen lopulla johtavan kantaan. Se jäi ensimmäisen takasuoran puolivälissä 3.sisään. Ruuna oli siellä jatkossa pitkään vetämättömässä selässä. Se nousi päätöspuolikkaan alussa 4.ulos, mistä ruuna kiri loppua asiallisesti. 10 Sata Salamaa seuraili 4.ulkoa lähinnä tasaisesti. 12 Siveri matkasi 6.ulkona, tamma lähti 900 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 4.radalle. Tamma jäi 550 ennen maalia 4.radalle ilman vetoapua, missä se hieman haparoi loppukaarteen puolivälissä. Tamma tuli lopun tasaisesti. 6 Eivar matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle ja loppukaarteessa selkiin 3.radalle. Se oli kirivaiheessa melko saamaton. 1 Kangster kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna joutui 600 juostuna luopumaan. Se taipui johtavan kannasta viimeisen takasuoran alussa ja matka kohden takajoukkoja alkoi. 11 Varjomanni lähti 5.ulkoa 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Ruuna siirtyi viimeisen takasuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se pääsi 550 ennen maalia pudottamaan 3.radan vetojuhdaksi. Ruunan kiri katkesi samassa ja se taipui aivan taustalle. 8 Pikartti juuttui heti 3.radan kiertäjäksi, missä ruuna taipui viimeisellä takasuoralla. 7 TIltun Topi oli poissa.

Väliajat: 29,5 / 1 - 29,5 / 3 - 30,0 / 3 - 27,0 / 3

6. Lähtö

1 Tomorrowsine kiihdytti heti kärkipaikalle, missä tamma sai alussa painetta osakseen. Se sai jatkossa vetää erittäin sopuisasti ja tamma otti kovalla lopetuksellaan hallitun voiton. 3 Boulder Gladiator koitti alussa päästä ohi keulahevosesta, mutta ori tyytyi 250 juostuna paikkaan johtavan kannassa. Se pääsi 250 ennen maalia nousemaan kuolemanpaikalle, mistä ori oli oikein varmasti toinen. 10 Hugo Pinnacle tuli 3.sisältä sisäradan vetäessä asiallisesti sisään asti. 12 Brown Victoria juoksi 5.sisällä, mistä tamma nousi päätöspuolikkaan alussa selkään 4.radalle. Se siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 5.radalle ilman vetoapua ja tamma tuli rehellisesti sisään asti. 9 Agobra Mylord otti 4.sisältä sisäradan vetäessä maksimit. 6 Glorious Sunbeam matkasi 4.ulkona, mistä tamma pääsi loppukaarteessa toiseen ulos. Kirikaista pysyi kuitenkin kiinni. Se mahtui loppusuoran alussa pudottamaan sisäradalle, mutta sieltäkään ei tullut lopussa täyttä mahdollisuutta kirimiseen. 5 Miss Lollapalooza juoksi 3.ulkona, mistä tamma lähti 450 ennen maalia selkään 3.radalle. Se tuli kirinsä vailla suurempaa loistoa sisään. 8 Rick Nash kiertyi ensimmäisen kaarteen lopulla 3.radan kautta kuolemanpaikalle. Ruuna antoi siitä loppukaarteen puolivälissä periksi. 11 Golden Figaro matkasi 5.ulkona, mistä ruuna lähti 600 ennen maalia kiriin 3-4.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi loppusuoran alkuun, minkä jälkeen ruuna oli melko vaisu lopussa. 4 Belagia matkasi toisessa ulkona, mistä tamma lähti loppukaarteen alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Kirin suunta muuttui nopeasti ja se tamma taipui taustalle. 2 Black Madicken ja 7 Toss And Turn olivat poissa.

Väliajat: 15,0 / 1 - 20,0 / 1 - 13,0 / 1

7. Lähtö

14 Akaasia käynnistyi takamatkalta reippaasti ja tamma eteni ensimmäisen takasuoran alussa kärkipaikalle. Se otti siitä lopussa oikein helpon voiton. 9 Kantri matkasi harvassa laumassa viidentenä. Ori sai 800 juostuna paikan 3.ulkoa, mistä se lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori pääsi loppukaarteessa pudottamaan hetkeksi toiseen ulos, mistä se lähti loppusuoralle tultaessa uudelleen kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori oli lopussa varmasti toinen. 1 Tuulensuvi kiihdytti heti kärkipaikalle, minkä tamma menetti 300 juostuna. Se nousi samassa kuolemanpaikalle, missä tamma piti tempon aika reippaana. Se otti johtohevosen kupeelta loppusuoran alussa laukan, minkä jälkeen se oli vielä lopussa varmasti kolmas. 3 Jekku- Patteri laukkasi 50 juostuna ja ori putosi 4.sisälle, mistä se otti lopussa maksimaalisen sijoituksen. 5 Sopun Aino otti pahan lähtölaukan ja tamma putosi taustalle, missä se kulki jatkossa aivan mukavasti. 10 Lokson Lipper käynnistyi mukavasti ja ruuna matkasi alun 3.sisällä, mistä se nousi kierros juostuna toiseen ulos. Ruuna otti sieltä lopussa maksimaalisen sijoituksen. 6 Rilleri otti pahan lähtölaukan ja tamma putosi aivan viimeiseksi, missä se kulki jatkossa ihan hyvin. 4 Ullan Tatu otti alkumetreillä lyhyen laukan, mutta ruuna sai silti pian paikan johtavan kannasta. Se tippui viimeisen takasuoran alussa kärkiparin kyydistä, mutta ruuna piti silti lopussa suurten tasoerojen lähdössä vielä rahoille. 8 Tähden Tarina otti 4.sisällä ensimmäisen takasuoran alussa laukan ja tamma menetti hieman asemiaan. Se matkasi jatkossa 5.sisällä, mistä tamma otti jatkossa aivan maksimit. 16 I. P. Ohjus matkasi pääjoukon hännillä, missä se otti loppusuoran alussa laukan. Ori menetti siinä rahasijan. 2 Liukkaan Sissi otti alkumetreillä pahan laukan ja ajoi samassa yhden kilpakumppanin päälle. Tamma putosi kaukaisuuteen, missä se kulki jatkossa kohtalaisesti. 13 Suikun Syke putosi lähtölaukallaan aivan taustalle, missä se myös pysyi jatkossa. 15 R. R. Seila otti ensimmäisen takasuoran alussa taustalla pahan laukan ja tamman mahdollisuudet menivät samassa. 7 Tumelii putosi heti pääjoukon hännille, missä ruuna laukkaili kierros juostuna hylkäykseen. 11 Turossi otti alkumetreillä häiriöstä pahan laukan ja ruuna jäi taustalle. Se sinetöi epäonnistumisensa ensimmäisen takasuoran lopun uudella laukallaan. Keskeytti myöhemmin. 12 Caparos oli poissa.

Väliajat: 31,0 / 14 - 29,0 / 14 - 26,5 / 14 - 26,0 / 14

8. Lähtö

1 Quattro Cross kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai tiukan avauksen jälkeen rauhoittaa ja se nappasi lopun terävällä lopetuksellaan helpon voiton. 4 Saida Gold Wing pyrki alussa tosissaan kärkipaikalle, mutta ruuna joutui 300 juostuna tyytymään paikkaan johtavan kannassa. Se oli sieltä lopussa niukasti toinen. 7 Embassy Photo lähti 4.ulkoa 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Ruuna jäi viimeisen takasuoran puolivälissä 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 400 ennen maalia kakkoskeulan rinnalle ja ruuna oli siitä loppuun asti kakkostaistossa. 3 Night Bird matkasi 4.sisällä, mistä tamma nousi loppusuoran alussa toiselle radalle ja se tuli lopun asiallisesti. 6 Monsieur Express seuraili 3.sisältä maksimisijoitukseen. 5 Bedina Band matkasi alun toisessa ulkona, mistä tamma kiertyi 900 juostuna kuolemanpaikalle. Se antoi siitä loppukaarteen alussa periksi kärkisijoitusten suhteen. 10 Zenita H lähti 3.ulkoa 900 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma pääsi viimeisen takasuoran puolivälissä pudottamaan toiseen ulos, mistä se oli lopussa melkoisen vaisu. 8 Carlos Lady oli 5.sisältä lopussa rehellisen heikko. 2 Twobell juuttui alussa kuolemanpaikalle, minne ruuna sai 900 juostuna vetoavun eteensä. Sen matka toisesta ulkoa kohden takajoukkoja alkoi lähes samassa ja ruuna jäi lopussa kaukaisuuteen. 9 Four Johannes oli poissa.

Väliajat: 12,5 / 1 - 16,5 / 1 - 17,0 / 1 - 12,0 / 1

9. Lähtö

14 Ekin Toive lähti hieman haparoiden matkaan ja ori jäi lisää. Se sai tuntuman pääjoukkoon toisessa kaarteessa ja ori lähti 1300 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi 600 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä ori puristi loppusuoralla hallittuun voittoon. 2 Tuiskuri kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, mistä ruuna tuli hyvin maaliin asti ja nappasi varmasti toiset rahat. 9 Kukkarosuon Manu lähti taustalta toiselta radalta kierros juostuna selkiin 3.radalle. Ruuna siirtyi 600 ennen maalia selkään 4.radalle, missä se tuli aivan juosten maaliin asti. 7 Menoks nousi 5.ulkoa päätöspuolikkaan alussa selkään 3.radalle ja loppukaarteessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä ori tuli lopun tasaisesti. 16 Ekon Heko lähti ensimmäisen takasuoran alussa taustalta kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori pääsi toisen kaarteen alussa pudottamaan toiseen ulos, mistä se jäi viimeisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle. Ori taipui siitä loppukaarteessa kärkisijoitusten suhteen, mutta se sai silti rahaa. 13 Vikunpuuska seuraili 4.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 10 Ruskatar laukkasi alkumetreillä ja tamma jäi taustalle. Se lähti pääjoukon hänniltä 700 ennen maalia selkiin 3.radalle. Tamma lähti loppukaarteessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä se tuli aivan juosten maaliin asti. 15 Sisu Oskari käynnistyi takamatkalta reippaasti ja ori eteni nopeasti 3.ulos. Se oli siellä toisessa kaarteessa hetken hakauksissa vastustajan kanssa, mutta ori sai pian uudelleen paikan 3.ulkoa. Se nousi sieltä loppusuoran alussa kiriin 3.radalle, minkä jälkeen ori oli lopussa vain tasainen. 3 R. R. Siro Mix matkasi 3.sisällä, missä tamma otti loppusuoran alussa laukan, mihin se menetti mahdollisesti rahasijan. 1 Säpin Tytinä matkasi johtavan kannassa, mistä tamma nousi loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se oli tiukasti kakkostaistossa kiinni, mutta juuri linjalla tullut laukka johti hylkäykseen. 4 Napander laukkasi 4.sisällä kierros juostuna pitkäksi. 5 Taiga Tuulia otti 4.sisällä 200 juostuna laukan ja tamma jäi paljon. Se kulki jatkossa mukavasti, mutta hyvä esitys vesittyi hieman ennen maalia tulleeseen uuteen laukkaan. 6 Sheikki juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, missä ori levisi viimeisen takasuoran alussa laukalle. Se otti viimeisen takasuoran lopulla 5.radalla uuden laukan, mikä johti hylkäykseen. 8 Derek lähti 3.ulkoa 1350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna hieman haparoi viimeisen takasuoran puolivälissä ja aiheutti samalla takana juosseille kiperiä tilanteita. Se sai pian rytmistä kiinni ja ruuna oli etenemässä kohden kärkeä, mutta se laukkasi 350 ennen maalia pitkäksi. 12 Grekor laukkasi ensimmäisen takasuoran lopussa keskijoukoissa pitkäksi. 11 Hilin Ihme oli poissa.

Väliajat: 38,0 / 2 - 35,0 / 2 - 31,5 / 2 - 30,0 / 14

10. Lähtö

2 Owen Croft sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä ruuna sai loppusuoran alussa sujuvasti kiritilaa ja se kiri lopussa iloisesti varmaan voittoon. 5 Liona kiertyi ensimmäisen takasuoran lopulla 4.ulkoa kuolemanpaikalle. Tamma puristi siitä rehellisesti sisään asti ja se hävisi voitonkin vasta aivan lopussa. 3 Arctic Hurricane kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ori sai vetää maltilla. Se antoi kuitenkin loppusuoralla yllättäen periksi voittotaiston suhteen. Ori piti kuitenkin kolmanneksi. 12 Incanto matkasi 4.ulkona, mistä tamma lähti 350 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa 5.radalle ilman vetoapua, missä tamma tuli juosten maaliin asti. 10 Latro matkasi 4.ulkona, mistä ruuna sai sujuvasti edetä toista rataa pitkin ja se otti lopussa ajettuna maksimit. 1 Nero Doc jäi lopussa täysin vaille kiritilaa juostuaan 3.sisällä. 4 Take The Cromwella matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti 350 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se oli ratkaisumetreillä vain tasainen. 9 Pamela D. K. jäi lopussa pakettiin juostuaan 4.sisällä. 11 Adele S juoksi 5.sisällä, mistä tamma nousi 250 ennen maalia kiriin ulkoradoille, missä se tuli lopun aivan juosten. 6 Rubiaz seuraili toisesta ulkoa lopussa maksimisijoitukseen. 8 Caramell Gran pysyi 6.ulkoa koko matkan taustalla. 7 Take That laukkasi lähdössä pitkäksi.

Väliajat: 16,0 / 3 - 17,5 / 3 - 18,5 / 3 - 14,5 / 2

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net