Tulokset tästä

1. Lähtö

7 Piirtuli sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan 3.hevosena harvassa laumassa. Tamma sai toisen kierroksen alkaessa paikan johtavan kannasta. Se nousi 400 ennen maalia johtohevosen rinnalle. Tamma siirtyi loppusuoran alussa 3-4.radalle, missä se otti lopussa varman voiton. Viim. 1000 m 33,8. 3 Olaus Magnus kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna kiristi tasaisesti tahtia ja se tuli hyvin maaliin asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 2 Tomin Toivo matkasi johtavan kannassa, missä ruuna otti 950 ennen maalia laukan ja se menetti selvästi asemiaan. Ruuna tuli lopun tasaisesti. 10 Sorjan Taiga seuraili taustalta sisäradalta tasaisesti. 9 Siniparta haparoi alussa hieman. Se sai vauhdin nopeasti päälle ja ruuna eteni ensimmäisen takasuoran alussa harvaan jonomuodostelmaan neljänneksi hevoseksi, vaikkakin kauaksi kovaa vetäneistä kärkihevosista. Se suoritti jatkossa vain tasaisesti. Ruuna jäi tosin loppusuoralla vielä vaille kiritilaakin. 4 Helmi- Liekki lähti hitaasti matkaan ja tamma otti ensimmäisen takasuoran alussa pahan laukan menettäen samassa mahdollisuutensa. Se oli jatkossa taustalla vaisu. 1 Pyöriän Assi laukkasi ensimmäisen kaarteen puolivälissä 3.sisältä. Tamma laukkaili jatkossa nopeasti hylkäykseen asti. 5 Seekerin Sara laukkasi lähdössä ja tamma jäi taustalle. Se otti jatkossa asiallisesti vauhtia, mutta uusi loppusuoran puolivälissä tullut laukka johti hylkäykseen. 6 Carmenita laukkaili nopeasti hylkäykseen asti. 11 Majatalon Tähti laukkasi pian lähdön jälkeen. Ruuna laukkaili jatkossakin ja se meni nopeasti hylkäykseen asti. 8 Laksiina oli poissa.

Väliajat: 40,0 / 3 - 37,5 / 3 - 35,0 / 3 - 35,0 / 3

2. Lähtö

8 Floyd Kenwood nousi ensimmäisen takasuoran alussa johtavan kannasta toiseen ulos. Ori lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni loppukaarteen alussa kärkipaikalle ja ori otti lopussa ylivoimaisen voiton. Viim. 700 m 17,0. 2 Fire Walk With Me matkasi 3.sisällä, mistä ruuna nousi loppusuoran alussa toiselle radalle ja se puristi lopussa varmasti toiseksi. 1 Finder Alley kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi päätöspuolikkaan alussa kakkoskeulaksi. Se antoi siitä lopussa hieman periksi, mutta kesti kuitenkin kolmanneksi. 9 Nicce Mour otti 100 juostuna laukan ja aiheutti samassa yhden kanssakilpailijan laukan. Ruuna putosi aivan taustalle, missä se suoritti jatkossa mukavasti ja ehti vielä lopussa neljänneksi. 12 Playzone sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan johtavan kannasta. Tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Se antoi loppukaarteessa hieman periksi ja tamma otti lopussa maksimit. 16 Sundsvik Armani matkasi 4.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se pudotti 550 ennen maalia takaisin toiselle radalle ja ori seuraili lopun vain vailla suurempaa loistoa. 15 Andy Victorioso matkasi alun pääjoukon hännillä, missä ruuna laukkasi 550 juostuna pahoin ja se jäi selvästi. Ruuna otti jatkossa mukavasti vauhtia, mutta uusi 850 ennen maalia tullut laukka pudotti sen taas taustalle. Se tuli lopun tasaisesti. 14 Black Bog´s Lady taklattiin 150 juostuna laukalle ja tamma jäi aivan taustalle. Se suoritti jatkossa asiallisesti. 7 Sigrid laukkasi 200 juostuna toisesta ulkoa pahoin ja tamma jäi heti kaukaisuuteen, missä se myös pysyi jatkossa. 4 Cameron Capewish eteni nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna antoi viimeisen takasuoran alussa selvästi periksi. Viim. 600 m 29,4. 5 Amour Amini matkasi 3.ulkona, missä se ravasi koko ajan oikein kulmikkaasti ja tamma laukkasi lopulta kierros ennen maalia pitkäksi. 6 Meadow Miriam laukkaili nopeasti hylkäykseen asti. Tamma näytti jo ennen lähtöä erittäin epävarmalta. 10 Granite juoksi 5.ulkona, mistä ruuna sai toisen kierroksen alussa paikan 4.ulkoa. Se lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Ruuna jäi 550 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua. Sen vahva kiri katkesi loppusuoran alun laukkaan. Laukkaan paloi totosija. 13 Chic Lilybell matkasi 4.sisällä, mistä tamma aloitti kierros ennen maalia matkan kohden takajoukkoja. Se keskeytti lopulta. 3 MAS Byebye ja 11 Lisebet olivat poissa.

Väliajat: 20,5 / 1 - 21,5 / 1 - 21,0 / 1 - 17,0 / 8

3. Lähtö

2 Nagareboshi Gin kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna veti koko ajan pienellä erolla muihin ja se otti lopussa oikein helpon voiton. 11 Zelle´s Escalade käynnistyi mukavasti ja ruuna sai nopeasti paikan 4.sisältä. Se sai toisen kaarteen alussa paikan 3.sisältä. Ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa kakkoskeulan rinnalle. Se eteni loppukaarteessa toiseksi ja piti lopun tasaisesta rintamasta niukasti toiseksi. Viim. 700 m 20,2. 14 Be My Hot Stuff matkasi 5.ulkona, mistä ruuna lähti loppukaarteessa kiriin 3.radalle ja se tuli mukavasti maaliin asti. Viim. 700 m 17,9. 4 Gilding Wall sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä ruuna seuraili tasaisesti maaliin asti. 10 Queesland seuraili keskijoukoista toiselta radalta asiallisesti maaliin asti. 12 Summer Prince suoritti 3-4.ulkoa asiallisesti ja oli lopulta kuudes. 15 Pitch Command jäi alussa lisää. Ruuna kulki taustalla ensimmäisen kierroksen 15,6- tempolla ja toisen 18,7. Se ei kuitenkaan ottanut missään vaiheessa oikein kunnolla vauhtia. 1 Nice My Sin matkasi alun 3.sisällä, mistä tamma nousi ensimmäisen takasuoran lopussa toiseen ulos. Se oli sieltä lopussa melkoisen vaisu. 8 Quick Sugar seuraili keskijoukoista sisäradalta aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 16 Oracle pysyi taustalla koko matkan ajan. 6 Xbaron Kemp pummasi hieman lähdön ja ruuna putosi keskijoukkoihin. Se eteni jatkossa vauhdilla ja sai ensimmäisen takasuoran lopussa paikan kakkoskeulan rinnalta. Ruuna antoi siitä kolmannessa kaarteessa periksi ja matka kohden takajoukkoja alkoi. 7 Victor Collins matkasi 5.sisällä, mistä ruuna oli jo kierros juostuna vaikeuksissa ja se taipui lopussa aivan viimeiseksi. 3 Lady Devil otti alussa pysähdyslaukan ja tamma menetti heti pelinsä. Se laukkaili jatkossa taustalla hylkäykseen. 5 Global Profession laukkasi lähdössä pitkäksi. 9 Highest Hope matkasi aivan pääjoukon hännillä, missä ruuna laukkasi 300 ennen maalia. Se laukkasi vielä taustalla loppusuoralla uudelleen hylkäykseen. 13 Maestro Kemp oli poissa.

Väliajat: 22,0 / 2 - 19,5 / 2 - 18,0 / 2 - 21,5 / 2

4. Lähtö

10 Temetrius matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 1350 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi päätöspuolikkaan alussa 3.radalle ilman vetoapua, missä ruuna puristi loppusuoralla varmaan voittoon. Viim. 1000 m 30,2. 8 Tutun Impi laukkasi lähdössä ja tamma jäi lauman hännille. Se lähti lauman hänniltä viimeisen takasuoran lopulla selkiin 3.radalle. Tamma siirtyi 400 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja se tuli vahvasti sisään asti. Viim. 2000 m 30,0. 3 Ekomani juoksi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 1350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai loppukaarteen alkaessa kuolemanpaikan haltuunsa, mistä ruuna oli loppuun asti mukana kakkostaistossa. 7 Herra Hanuri seuraili toisesta ulkoa tasaisesti sisään asti. 12 Lakan Leija juoksi 5-6.sisällä, mistä tamma nousi kierros juostuna 5.ulos. Se lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Tamman oli kirissään tasainen. 11 Nopsa Palma juoksi 4.sisällä, mistä ruuna nousi 850 juostuna 3.ulos. Se seuraili sieltä lopussa maksimisijoitukseen. 2 Velars matkasi johtavan kannassa, minne ruuna jäi viimeisen takasuoran lopulla pahoin vaille kiritilaa. Se löysi vapaan radan vasta 250 ennen maalia ja ruuna tuli lopun selvästi sijoitustaan paremmin. Vapaa rataa ei lopussakaan täysin tullut. 9 Sadehelmi juuttui nopeasti kuolemanpaikalle. Tamma painui siitä 550 ennen maalia kärkipaikalle. Se antoi loppusuoralla siitä ymmärrettävästikin periksi. 1 Nokeva juoksi 3.sisällä, mistä tamma nousi päätöspuolikkaan alussa 4.ulos. Se oli siellä loppukaarteessa vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, mutta oikein mitään ei enää tapahtunut. 6 Sentter juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi, missä ruuna peruutti ensimmäisen takasuoran alussa 5.sisään. Se oli jatkossa lauman hänniltä sisäradalta vain tasainen. 5 Kujalan Erätuuli kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, mistä ruuna antoi 550 ennen maalia selvästi periksi. 4 Kalevatar otti alun rauhassa ja tamma jäi 5.ulos. Se lähti sieltä 1050 ennen maalia selkään 3.radalle. Tamma siirtyi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua, mutta se laukkasi lähes samassa hylkäykseen. 

Väliajat: 28,0 / 5 - 31,5 / 5 - 30,5 / 5 - 30,5 / 10

5. Lähtö

8 Winehouse sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Tamma lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se painui loppusuoralle tultaessa kärkipaikalle ja otti lopussa hallitun voiton. Viim. 700 m 14,3. 4 Callaway Scoop juoksi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi loppusuoran alussa 3.radalle ilman vetoapua ja oli lopussa varmasti toinen. 1 Blue Pearl kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma luopui puolikas juostuna. Se jäi johtavan kantaan päätöspuolikkaan alussa vaille kiritilaa. Vapaa rata löytyi 250 ennen maalia, minkä jälkeen tamma tuli lopun aivan juosten. 9 Global Lizzie matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi 650 ennen maalia toiseen ulos. Se oli siellä jatkossa hetken vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi 300 ennen maalia, minkä jälkeen tamma tuli lopun asiallisesti. 2 Umberto Croft juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna painui puolikas juostuna keulaan. Se antoi siitä loppusuoralla hieman periksi, mutta ei silti koskaan luovuttanut. 11 Castor U. M. seuraili 4.ulkoa maksimaaliseen sijoitukseen. 5 Bebina käynnistyi reippaasti, mutta tamma joutui silti tyytymään paikkaan toisessa ulkona. Se jäi siitä puolikas juostuna kuolemanpaikalle. Tamma antoi siitä 350 ennen maalia periksi ja se taipui taustalle. 6 Cobbys Starlord otti alun rauhassa ja ruuna peruutteli 5.ulos. Se haparoi siellä hieman 650 ennen maalia. Ruuna tuli lopun laukasta selvittyään vain tasaisesti. 10 Global Rebellion ei vain riittänyt lopussa juostuaan 4.sisällä. 3 Todays Ppular, 7 Rosi´s Bianca ja 12 Ingrosso olivat poissa.

Väliajat: 13,0 / 2 - 17,5 / 2 - 16,0 / 2 - 14,0 / 8

6. Lähtö

11 Sweet Malkin matkasi 5.ulkona, mistä ruuna lähti 1050 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni nopeasti kärjen rinnalle 3.radalle. Ruuna jyräsi päätöspuolikkaan alkaessa kärkipaikalle ja se otti lopussa selvän voiton. Viim. 1000 m 16,0. 6 Emanuel Web matkasi 6.sisällä, mistä ruuna nousi kierros ennen maalia 5.ulos. Se lähti sieltä 850 ennen maalia selkiin 3.radalle. Ruuna siirtyi 650 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Se tuli pitkän kirinsä vahvasti maaliin asti. Viim. 700 m 14,9. 2 Eyeclass matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 850 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi 600 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna tuli mukavasti maaliin asti ja oli lopulta varmasti kolmas. 5 Kat´s Commander juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi. Ruuna sai 550 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Se sai 1450 ennen maalia vetoavun eteensä. Ruuna sai päätöspuolikkaan alussa kuolemanpaikan haltuunsa, mistä se oli lopussa tasainen neljäs. 10 Grove´s Harley juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 1700 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai 1450 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa. Ruuna pääsi loppukaarteen alussa pudottamaan johtavan kantaan ja se tuli lopun tasaisesti. 9 Jimmy Ray matkasi 4.ulkona, mistä ruuna sai 800 ennen maalia paikan 3.ulkoa. Se lähti sieltä 550 ennen maalia selkään 3.radalle. Ruuna siirtyi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja oli lopussa tasainen. 12 Sand Of Holmö matkasi 4.sisällä, missä se oli pitkään vailla kiritilaa. Tamma lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin ulkoradoille ja se tuli lopun asiallisesti. Viim. 400 m 15,9. 7 Always To Excel matkasi alun taustalla 3.rataa pitkin. Ori sai puolikas juostuna paikan parijonon hänniltä toiselta radalta. Se lähti sieltä kierros ennen maalia selkään 3.radalle. Orin kirin terä katkesi viimeisellä takasuoralla. Se ei kuitenkaan koskaan täysin luovuttanut. 4 Wincent Collins eteni nopeasti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui 350 juostuna. Se nousi 550 ennen maalia toiselle radalle ja seuraili jatkossa aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 8 Basswood Grove peruutti alussa 5.sisään. Ruuna nousi sieltä viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Se oli lopussa takajoukoissa melko vaisu. 1 Vanity Coger matkasi 3.sisällä, mistä ruuna ei vain riittänyt lopussa lainkaan. 3 Feeling Fast Boy painui ensimmäisen kaarteen lopulla kuolemanpaikalta kärkeen. Ori antoi kärkipaikalta selvästi periksi viimeisen takasuoran puolivälissä. 

Väliajat: 16,0 / 3 - 17,5 / 3 - 20,0 / 3 - 15,0 / 11

7. Lähtö

5 Hamis Fameraiser sai nopeasti kärkipaikan haltuunsa, missä ruuna piti vauhdin erittäin rauhallisena. Se kiihdytti lopussa vauhtia ja otti erittäin helpon voiton. 1 The Swede matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna sai vasta hieman ennen maalia kiritilaa, eikä se enää ehtinyt haastamaan keulahevosta. 9 Edlance tuli 3.sisältä sisäradan vetäessä mukavasti maaliin asti. 6 Cousin Bowl sai nopeasti kuolemanpaikan haltuunsa, mistä ruuna tuli taktiikkajuoksussa juosten sisään asti. 10 Hopeless Guy juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä aivan mukavasti sisään asti. Viim. 700 m 13,7. 2 Tut a P matkasi toisessa ulkona, mistä tamma seuraili tasaisesti maaliin asti. 8 Haras Du Pin lähti heti ajamaan 3.rataa eteenpäin. Ruunaa otettiin 200 juostuna kiinni ja se peruutti 4.sisään. Kiritila pysyi pitkään kiinni. Ruuna ei enää aivan lopussa pysynyt vetoapunsa selässä. 4 Atos Palmen juoksi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 350 ennen maalia selkään 3.radalle. Se oli kirissään tasainen. 3 Kalanchoe P. R. otti alun oikein rauhassa ja ori putosi heti 5.ulos. Se putosi sieltä loppusuoralle tultaessa pääjoukon kyydistä. 7 Lemon Breezer ja 11 Badass olivat poissa.

Väliajat: 18,0 / 5 - 17,5 / 5 - 13,5 / 5

8. Lähtö

2 Fiannan Mahti matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle. Se puristi siitä loppusuoralla varmaan voittoon. Viim. 700 m 34,5. 13 Rojaali lähti takajoukoista 1100 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua. Ori pääsi 450 ennen maalia pudottamaan toiselle radalle. Se siirtyi loppusuoralla uudelleen kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja ehti lopussa aivan voittaneen tuntumaan. Viim. 1100 m 32,7. 1 Lumi- Kustaa kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna veti tasaisen reippaasti. Se putosi päätössatasella voittotaistosta, mutta oli kuitenkin varmasti kolmas. 6 Eka- Inteksi eteni nopeasti harvaan laumaan kolmanneksi. Ruuna laukkasi siellä lyhyesti 550 juostuna. Se eteni viimeisen takasuoran alussa kärkiparin tuntumaan. Ruuna nousi 600 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua, missä se laukkasi 400 ennen maalia ja menetti asemansa. Ruuna tuli lopun vielä juosten ja olisi ollut ilman toista laukkaansa vielä tiukasti voitossa kiinni. 7 Hissutar matkasi keskijoukoissa sisäradalla, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Se seuraili jatkossa tasaisesti. 14 Routari suoritti takajoukoista asiallisesti. 12 Hotlinki lähti mukavasti, mutta ruuna otti 100 juostuna laukan ja se jäi taustalle. Ruuna suoritti jatkossa aivan taustalta mukavasti. 5 Hilmin Helinä laukkasi ensimmäisen kaarteen puolivälissä keskijoukoissa pahoin. Tamma oli jatkossa taustalta asiallinen. 8 Werona tuli 300 juostuna hieman häirityksi ja tamma haparoikin samassa muutaman askeleen. Se suoritti jatkossa keskijoukoissa vailla suurempaa loistoa. 10 Topias Rok matkasi harvassa laumassa 3.sisällä, mistä ruuna antoi viimeisen takasuoran lopussa selvästi periksi. 11 Virkun Vappu matkasi harvassa laumassa 4.sisällä, mistä tamma nousi 950 juostuna toiseen ulos. Se antoi sieltä loppukaarteessa selvästi periksi. Viim. 500 m 2:00,4. 3 Hissun Mahti otti ensimmäisen kaarteen puolivälissä pahan laukan ja ruuna putosi aivan taustalle. Se myös pysyi jatkossa taustalla. 4 Nurmon Neito laukkaili nopeasti hylkäykseen asti. 9 Vieskerin Virva laukkasi lähdössä ja tamma laukkaili pian hylkäykseen asti. 

Väliajat: 34,5 / 1 - 35,5 / 1 - 35,0 / 1 - 35,0 / 2

9. Lähtö

1 Eco Creek nousi heti toiseen ulos. Ori jäi ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle. Se painui siitä päätöspuolikkaan alussa kärkipaikalle ja ori hallitsi loppumatkaa varmoin ottein. Viim. 700 m 18,8. 10 Birthday Cloud juuttui ensimmäisessä kaarteessa taustalla 3.radan kiertäjäksi. Ruuna sai 450 juostuna paikan 4.ulkoa. Se lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna puristi lopussa varmasti toiseksi. Viim. 700 m 18,5. 3 Real Arch matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi 550 ennen maalia toiselle radalle. Se siirtyi loppukaarteen alussa selkään 3.radalle. Ruuna siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin aivan ulkoradoille ja se tuli lopun mukavasti. 9 Mountain Rescue matkasi 5.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Se siirtyi viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Ruuna jäi 350 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua ja se tuli aivan juosten maaliin asti. 11 Flywithme sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä tamma jäi 450 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Se pudotti pian sisäradalle ja otti lopussa maksimit. 5 Soul Fly käynnistyi vauhdilla ja tamma sai ensimmäisen kaarteen puolivälissä paikan johtavan kannasta. Se jäi 400 juostuna 3.sisään. Tamma jäi sinne viimeisellä takasuoralla pahoin vaille kiritilaa. Se nousi loppukaarteen alussa toiselle radalle, mutta kiriväylä pysyi edelleen kiinni. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa. Tamma tuli lopun asiallisesti. 8 Dancer´s Flame otti alun rauhassa ja ruuna matkasi 6.sisällä. Se nousi 1050 ennen maalia 5.ulos. Ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se pääsi 350 ennen maalia pudottamaan takaisin toiselle radalle. Ruuna oli lopussa vain tasainen. 12 Fayette Web matkasi 3.ulkona, mistä tamma oli lopussa vaisu. 2 Raibow Giant kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 350 juostuna johtavan kantaan. Se jäi sinne loppukaarteen alussa pahoin vaille kiritilaa. Ruuna löysi vapaan radan vasta loppusuoran alussa. 6 Ewerth lähti heti ajamaan 3.rataa pitkin eteenpäin. Ruuna eteni 350 juostuna kärkipaikalle. Se antoi siitä viimeisen takasuoran puolivälissä selvästi periksi ja ruuna taipui lopussa aivan taustalle. 7 Honey Star otti ratkaisevan lähtölaukan ja ruuna menetti heti pelinsä. 4 Taigo Blessed laukkasi 100 juostuna kärjen tuntumasta pitkäksi. 

Väliajat: 15,0 / 6 - 18,5 / 6 - 21,0 / 6 - 17,5 / 1

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry | Ravitie 9 | 60120 Seinäjoki | 06 428 9200 | seinajoen.ravit@seinajoenravit.net