Tulokset tästä

1. Lähtö

5 Suiketar sai kärkipaikan haltuunsa 200 juostuna, missä tamma sai vetää sopivasti ja se piti loppusuoran terävällä spurtillaan hallittuun voittoon. 6 Karisman Pate juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna kiritti voittajaa vahvasti maaliin asti. 7 Hohdon Iines matkasi toisessa ulkona, mistä tamma putosi loppukaarteen puolivälissä selvästi kovan kärkiparin kyydistä, mutta oli kuitenkin lopulta varmasti kolmas. 3 Grekor juoksi johtavan kannassa, mistä ruuna otti lopussa maksimit. 4 Hallan Kymppi juoksi 3.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä 3.ulos. Se lähti sieltä 350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua, mutta ohituksia ei tapahtunut. 1 Vias Väiski ei vain riittänyt kovassa lähdössä lainkaan 4.sisältä. 2 Pele Majami laukkasi 150 juostuna keulassa pitkäksi.

Väliajat: 30,5 / 5 - 32,5 / 5 - 33,0 / 5 - 27,0 / 5

2. Lähtö

7 Vikunpuuska kiersi ensimmäisen kaarteen alun 3-4.rataa eteenpäin. Ruuna sai ensimmäisen kaarteen puolivälissä kuolemanpaikan haltuunsa, mistä se painui 450 juostuna kärkipaikalle asti. Ruuna hallitsi siitä vaivatta maaliin saakka. 2 Manageri nousi toisen kaarteen alussa 4.sisältä toiseen ulos, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai 350 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa, mistä ruuna oli varmasta toinen. 1 Jamas Victor kiihdytti heti kärkipaikalle, minkä ruuna luovutti 450 juostuna. Se putosi loppukaarteen alussa kärkihevosen kyydistä. Ruuna nousi loppusuoralle tultaessa toiselle radalle ja se tuli lopun vielä asiallisesti. 5 Rolling juuttui 450 juostuna kuolemanpaikalle, mistä ruuna pudotti loppukaarteen puolivälissä johtavan kantaan ja se seuraili lopussa vain tasaisesti. 3 Päivän Pokeri nousi 4.sisältä 850 juostuna 3.ulos, mistä ori taipui loppukaarteen puolivälissä selvästi. 6 Pimun Pimu sai ensimmäisen kaarteen puolivälissä paikan johtavan kannasta, mistä tamma jäi 450 juostuna 3.sisään. Se taipui sieltä selvästi loppukaarteen alussa. 4 Sisu Oskari oli poissa.

Väliajat: 28,0 / 7 - 32,5 / 7 - 35,0 / 7 - 31,0 / 7

3. Lähtö

3 Bel Ari käynnistyi mukavasti, mutta ruuna juuttui kuitenkin nopeasti kuolemanpaikalle. Se eteni siitä 400 ennen maalia kärkipaikalle, mistä ruuna nappasi hallitun voiton, vaikka muut hieman lopussa lähestyivätkin. 1 Special Topwheels matkasi 3.ulkona, mistä ori lähti 350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se hieman satsaili loppusuoralla, eikä ori enää lopussa ehtinyt aivan voittoon asti. 7 Gooseberry Jam kiersi ensimmäiset 450 metriä 3.rataa ilman vetoapua, kunnes tamma pääsi pudottamaan toiseen ulos. Se jäi 400 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä tamma tuli aivan asiallisesti maaliin saakka. 8 Crystal Hill kiersi ensimmäiset 750 metriä 3.rataa pitkin, minkä jälkeen pakitti 5.ulos. Pudotti päätöspuolikkaan alussa sisäradalle ja tuli siellä kohtalaisesti sisään asti. 6 Chic Flick juoksi 4.ulkona, mistä tamma lähti loppusuoralle tultaessa kiriin 3.radalle ja se tuli lopun lähinnä tasaisesti. 4 Classical Star otti 150 juostuna pahan laukan ja ruuna jäi aika paljon. Se kulki jatkossa taustalla sisäradalla aivan hyvin. 2 Tarass Dream kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma joutui loppukaarteen alussa luopumaan ja se taipui jatkossa tasaisesti. 5 Wincent Collins käynnistyi reippaasti, mutta kärkipaikalle asti ei ollut asiaa. Ruuna sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä se taipui selvästi viimeisellä takasuoralla.

Väliajat: 16,0 / 2 - 21,5 / 2 - 21,0 / 2 - 18,0 / 3

4. Lähtö

4 Count Forever matkasi alun toisessa ulkona, mistä ori jäi ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle. Se laittoi siinä toisen kierroksen alkaessa hieman painetta ja ori jyräsi loppusuoralla hienon juoksun päätteeksi varmaan voittoon. 7 Annie Bell painui puolikas juostuna kuolemanpaikalta kärkeen. Tamma tuli siitä aivan hyvin maaliin asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 3 Man In Black kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori luopui puolikas juostuna. Se oli lopussa johtavan kannasta hyvä kolmonen. 2 That´s Man suoritti 3.sisältä aivan hyvin, vaikka ei aivan kärkitriolle riittänytkään. 8 Bel Air juoksi 4.ulkona, mistä tamma tuli kovassa lähdössä mukavasti maaliin asti. Viim. 500 m 13,4. 1 Dania nousi 4.sisältä toisen kaarteen alussa 3.ulos. Tamma pudotti 750 ennen maalia takaisin 4.sisään, mistä se seuraili kohtalaisesti maaliin saakka. 5 Donovan Web matkasi toisessa ulkona, mistä ori taipui selvästi jo viimeisen takasuoran alussa. 6 Akema´s Girl ei vain kovassa tehtävässä riittänyt 4.sisältä lainkaan.

Väliajat: 15,0 / 7 - 18,5 / 7 - 15,5 / 7 - 15,5 / 4

5. Lähtö

2 Säihkeen Säpinä kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, mistä ori hallitsi helposti maaliin saakka ja se otti lopussa selvän voiton. 3 Vapperi juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ori putosi loppusuoralla voittajan kyydistä, mutta se oli silti mainio kakkonen. 1 Ärsyke sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä ori putosi loppusuoralla voittajan kyydistä, mutta se tuli silti hyvin maaliin asti. Ori nousi loppusuoran puolivälissä toiselle radalle. 8 Normipäivä sai nopeasti paikan 3.sisältä, mistä tamma tuli sisäradan vetäessä hyvin maaliin saakka. 6 Mökin Tähti laukkasi 100 juostuna ja ruuna jäi jonkin verran. Se matkasi jatkossa 3.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle. Se pääsi pian pudottamaan takaisin toiselle radalle ja ruuna tuli aivan juosten maaliin asti. Viim. 1700 m 28,3. 10 Sheikki seuraili 5.sisältä kovassa tehtävässä asiallisesti sisään asti. 9 Vikkeer haparoi 150 juostuna muutaman askeleen. Ori nousi 4.sisältä toisen kaarteen alussa 4.ulos. Se pudotti 900 ennen maalia uudelleen sisäradalle, missä ori tuli omaan tasoonsa nähden hyvin maaliin saakka. 7 Jamas Viljo tippui heti aivan taustalle, missä ori myös pysyi jatkossa. 4 Randeliini matkasi 4.sisällä, missä ori otti kierros ennen maalia pahan laukan ja se menetti täysin asemansa. Ori tuli taustalla melko hiljaa maaliin. 12 Hallan Vara otti 100 juostuna ratkaisevan laukan ja peli oli heti selvä. 11 Larvan Hurmos sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä ori putosi kolmannessa kaarteessa kovien kärkihevosten kyydistä. Sen ravi hajosi 350 ennen maalia ja ori laukkasi 250 ennen maalia pitkäksi. Laukkaan meni todennäköisesti kuudes tila. 5 Taajanvaltti oli poissa.

Väliajat: 26,0 / 2 - 29,5 / 2 - 26,0 / 2 - 26,0 / 2

6. Lähtö

5 Christopher Star sai kärkipaikan haltuunsa 200 juostuna, missä ori sai vetää rauhallisesti ja se piti lopussa niukkaan, mutta varmaan voittoon. 6 Jamie Ray käynnistyi reippaasti, mutta ruuna joutui ensimmäisen takasuoran alussa tyytymään paikkaan 4.sisähevosena. Se nousi 800 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Ruuna tuli lopun oikein terävästi ja se ehti lopussa aivan voittaneen rinnalle. Viim. 700 m 13,0. 4 Special Firebird matkasi 3.sisällä, mistä ori nousi loppusuoran alussa toiseen ulos ja se tuli aivan juosten maaliin asti. 2 True Goal johti alkumetrit ja matkasi 200 juostuna johtavan kannassa. Ori tuli sieltä kovassa lähdössä mukavasti sisään asti, vaikka aivan viime metrit hieman painoivatkin. 7 Cousin Canuck matkasi 5.sisällä, mistä ori nousi kolmannessa kaarteessa toiseen ulos. Se otti siellä loppusuoran alussa laukan ja ori menetti pahoin asemiaan. 8 Jamas Ludwig jäi ratkaisevasti jo paljon ennen lähtölinjaa ja peli oli heti selvä. 9 Hejo Hector laukkasi 150 juostuna pitkäksi. Ruuna matkasi jatkossa hylättynä taustalla sisäradalla ja se oli lopulta maalissa viidentenä. 1 Debbie´s Delight ja 3 Cute´s Royal Song olivat poissa.

Väliajat: 14,0 / 5 - 19,5 / 5 - 18,0 / 5 - 13,5 / 5

7. Lähtö

8 Mountain Cleaver lähti hieman varmistellen matkaan ja tamma putosi alussa lauman viimeiseksi. Se sai ensimmäisen takasuoran lopulla paikan 3.ulkoa. Tamma lähti päätöspuolikkaan alussa selkään 3.radalle. Se siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja tamma ehti lopussa vielä niukkaan voittoon. Viim. 1000 m 16,0. 7 Armani Cates kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, missä ori oli koko ajan vähän ajettava. Se tuli kuitenkin hyvin sisään asti ja hävisi voitonkin vasta aivan lopussa. 4 Precious Twice oli 3.sisällä pitkään vailla kiritilaa. Vapaa raide löytyi vasta loppusuoran puolivälissä, minkä jälkeen ruuna kiri viime metrit aivan hyvin. 5 Nelilyn Big Boss matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna lähti 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se oli kirissään vain tasainen. 1 Uptown Pilot matkasi johtavan kannassa, mistä tamma mahtui loppusuoran alussa nousemaan toiselle radalle, mutta se tyytyi lopussa vain säilyttämään asemansa. 3 Bella Bay juuttui ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle, mistä tamma antoi loppusuoralle tultaessa selvästi periksi. 6 Decena ei vain lopussa riittänyt lainkaan juostuaan 4.sisällä. 2 Eldwind H oli poissa.

Väliajat: 15,5 / 7 - 18,0 / 7 - 15,0 / 7 - 18,5 / 8

8. Lähtö

5 Dream Run juuttui alussa 3.radalle ilman vetoapua, missä ruuna ajoi ensimmäisellä takasuoralla eteenpäin. Se saikin toisen kaarteen alussa kärkipaikan haltuunsa. Ruuna otti siitä lopussa ajettuna hallitun voiton. 8 Bad Boy Press matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä rehellisesti sisään asti, eikä hävinnyt voittakaan paljoa. 3 Millcape´s Devil juuttui heti kuolemanpaikalle, mistä ruuna puristi oikein hyvin maaliin saakka. 6 Alexs Cates kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, minkä ori luovutti 600 juostuna. Se tuli johtavan kannasta asiallisesti sisään asti, vaikka aivan viime metrit hieman painoivatkin. 2 Zacus Turbo matkasi toisessa ulkona, mistä ori seuraili lopussa maksimisijoitukseen. 1 Don´t Rush nousi taustalta sisäradalta toisen kierroksen alkaessa 5.ulos, mistä tamma ei vain lopussa riittänyt kovassa tehtävässä kärkihevosille. 4 Expanse´s Princess ei vain lopussa riittänyt lainkaan juostuaan pääosin 3.sisällä. 7 She´s No Angel taipui 4.sisältä selvästi jo viimeisen takasuoran alussa. 9 Duvijo juoksi 4.ulkona, missä ruuna otti viimeisen takasuoran lopulla pahan laukan ja sen mahdollisuudet menivät samassa.

Väliajat: 15,0 / 6 - 17,5 / 5 - 18,0 / 5 - 15,5 / 5

9. Lähtö

7 Star Of Everwood juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Ruuna eteni kierros juostuna johtohevosen rinnalle, mistä se painui loppusuoralla hallittuun voittoon. 15 Andy Farming matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 700 ennen maalia kiriin 3.radalle. Se tuli kirinsä rehellisesti maaliin asti ja ehti lopussa toiseksi. Viim. 1000 m 15,6. 1 Lester kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori joutui ensimmäisen kaarteen lopulla paineen alla luopumaan. Se oli siellä loppukaarteessa vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran puolivälissä, minkä jälkeen ori tuli lopun aivan juosten. 11 Lover Shade matkasi 3.ulkona, mistä ruuna seuraili maksimisijoitukseen. 3 Special Maestro oli 4.sisällä pitkään vailla kiritilaa. Tuli loppumetrit sijoitustaan paremmin. 10 Tilde Småbo juoksi 5.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran alussa 3.ulos. Kirikaista pysyi loppukaarteessa kiinni. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, mutta tamma tyytyi lopussa lähinnä vain säilyttämään asemansa. 2 Frau Stahl painui kuolemanpaikalta väkisin 350 juostuna kärkipaikalle, mistä tamma antoi loppusuoralla periksi. 9 Palle Fager seuraili 3.sisältä maksimisijoitukseen. Jäi tosin aivan viime metreillä merkityksettömästi vaille kiritilaa. 16 Quantum Aramis juoksi 5.ulkona, mistä ori lähti 650 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se oli kirivaiheessa vain tasainen. 12 Les Croisos matkasi 6.sisällä, mistä ruuna oli kirivaiheessa melko vaisu. 14 Important Face matkasi 7.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3.radalle. Se otti 350 ennen maalia pahan laukan ja mahdollisuudet menivät samassa. 4 Matterhorn matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna lähti 550 ennen maalia 3.radan vetojuhdaksi. Se oli vielä loppusuoran alussa tiukasti voittotaistossa mukana, mutta 150 ennen maalia tullut laukka vesitti pelin. 6 Lucky Face otti ratkaisevan lähtölaukan. Keskeytti myöhemmin. 13 Photofinish F. H. laukkasi lähdössä pitkäksi. 5 Stepping Gigolo ja 8 Stoms Max olivat poissa.

Väliajat: 15,0 / 2 - 19,0 / 2 - 19,5 / 2 - 15,0 / 7

10. Lähtö

8 Dellarose käynnistyi reippaasti ja tamma eteni ensimmäisen kaarteen puolivälissä kärkipaikalle. Se nappasi siitä lopussa niukan, mutta varman voiton. 9 Phiony Tag matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi loppukaarteen puolivälissä toiseen ulos. Se lähti 250 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja tamma ehti lopussa toiseksi. 6 Jaquinta Goza kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 300 juostuna johtavan kantaan. Se ei saanut sieltä lopussa mahdollisuutta kirimiseen. 4 John Palmen juuttui ensimmäisen kaarteen puolivälissä kuolemanpaikalle, mistä ruuna tuli mukavasti maaliin asti. 1 Fun Factory nousi puolikas juostuna sisäradan jonosta 3.ulos. Tamma lähti 550 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi 300 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja tamma tuli lopun asiallisesti. 5 Vanity Coger juoksi toisessa ulkona, mistä ruuna seuraili lopussa maksimisijoitukseen. Se ravasi koko ajan melko kankeasti. 11 Qualified nousi viimeisestä sisältä kierros ennen maalia 5.ulos. Ruuna tuli sieltä loppua kohtalaisesti. 3 Danny Daylight matkasi 4.ulkona, mistä ruuna pudotti 900 ennen maalia 4.sisään ja se nappasi lopussa maksimaalisen sijoituksen. 10 Mr Philip matkasi 4-5.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi loppukaarteeseen ja ruuna taipui taustalle. 12 Brown Royal oli lopussa vaisu juostuaan pääosin taustalla sisäradalla. 2 Midsummer Flame putosi heti taustalle, missä tamma oli jatkossa oikein vaisu. 7 Cilic oli poissa.

Väliajat: 15,0 / 8 - 16,5 / 8 - 17,0 / 8

11. Lähtö

2 Felicia Factor ajoi alussa toista rataa pitkin eteenpäin ja tamma matkasi alun kuolemanpaikalla. Se painui siitä toisen kaarteen puolivälissä kärkipaikalle, mistä tamma otti lopussa selvän voiton. 11 Kalanchoe P. R. matkasi alun takajoukoissa, mistä ori lähti 1550 ennen maalia kiertämään 3.rataa ilman vetoapua. Se eteni 800 juostuna kuolemanpaikalle, mistä ori tuli oikein rehellisesti sisään asti. 7 Back The Devil juoksi 6.ulkona, mistä ruuna lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin ulkoradoille ja se ehti lopussa vielä niukasti kolmanneksi. Viim. 400 m 17,0. 3 Håstens Daleoro kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi 750 juostuna johtavan kantaan. Se nousi 450 ennen maalia toiseen ulos ja loppusuoralla edelleen kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori antoi aivan viime metreillä periksi ja se jäi juuri linjalla neljänneksi. 6 Tax Exemption seuraili 3.ulkoa maksimisijoitukseen. 1 Crystal Eye sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä tamma siirtyi 600 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirissä ei kuitenkaan ollut suurta potkua ja tamma menetti lopussa hieman asemiaan. 9 Lewis Hip matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 850 ennen maalia kiriin 3.radalle. Sen kirin terä katkesi loppukaarteen alkuun ja ruuna taipui lopussa. 12 Badlands Nevil oli 5.ulkoa kirivaiheessa vaisu. 5 Memory Leader matkasi 3.sisällä, mistä vetoköysi venyi viimeisen takasuoran alussa. Tamma oli jatkossa vaisu. 10 Bumblebee Laday oli 4.sisältä rehellisen riittämätön. 4 Adele S ja 8 Vito Mafioso olivat poissa.

Väliajat: 16,0 / 3 - 18,5 / 2 - 17,0 / 2 - 17,0 / 2

12. Lähtö

13 Tähti Kepu käynnistyi tapansa mukaan hitaasti. Ruuna sai 1200 ennen maalia tuntuman pääjoukkoon ja se nousi samassa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna eteni viimeisen takasuoran lopulla kuolemanpaikalle, mistä se puristi lopussa varmaan voittoon. 9 Sirkan Sulttaani jäi harvassa laumassa toisessa kaarteessa kuolemanpaikalle, mistä ruuna painui loppukaarteen alussa kärkipaikalle. Se tuli mukavasti maaliin asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 11 Jonne- Mi oli 3.ulkona jonkin aikaa vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppukaarteen puolivälissä, minkä jälkeen ruuna tuli lopun kohtalaisesti ja peri laukkojen avustamana vielä kolmannet rahat. 12 Huhutaro lähti 4.ulkoa kierros ennen maalia selkään 3.radalle. Tamma jäi päätöspuolikkaan alussa 3.radalle ilman vetoapua, mistä se pudotti loppusuoran alussa sisäradalle ja se seuraili lopussa tasaisesti. 2 Pila Fröken matkasi johtavan kannassa, mistä tamma taipui viimeisen takasuoran lopulla kärkisijoitusten suhteen ja se seuraili jatkossa maksimisijoitukseen. 7 Viulori lähti hitaasti matkaan ja ruuna menetti hieman asemiaan. Se lähti pääjoukon hänniltä kierros ennen maalia kiriin 3.radalle. Ruuna siirtyi loppukaarteessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja se oli nousemassa taistoon kolmansista rahoista, mutta 100 ennen maalia tullut laukka vesitti pelin. 3 Tähti- Auraus matkasi 3.sisällä, missä tamma otti 850 ennen maalia pahan laukan. Se tuli lopun taustalla tasaisesti. 6 Sivellin matkasi toisessa ulkona, mistä tamma antoi loppukaarteessa pahoin periksi. 10 Vauhti- Viima otti pahan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 1 Tuuperi kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna laukkasi 400 juostuna pitkäksi. 4 Tuulten Toivo matkasi 4.sisällä, missä ruuna laukkasi 850 ennen maalia hieman ahtaassa tilanteessa pitkäksi. 5 Woima painui kuolemanpaikalta kärkeen 550 juostuna. Ori laukkasi siitä viimeisen takasuoran alussa paineen alla pitkäksi. 8 Tumelii oli poissa.

Väliajat: 36,5 / 5 - 35,5 / 5 - 32,0 / 9 - 32,0 / 13

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net