Tulokset tästä

1. Lähtö


1 Rallan Salama kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori hallitsi helposti maaliin asti. 16 Taksoiva käynnistyi takamatkalta vahvasti. Ruuna eteni 3.radan kautta ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalle. Se pyrki hetken kärkipaikalle, mutta tyytyi 600 juostuna paikkaan johtavan kannassa.  Ruuna sai sieltä loppusuoran puolivälissä vapaan radan ja se oli lopussa tasaisesta kakkostaistosta toinen. 2 Suvisipi matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran lopussa toiseen ulos. Se lähti 350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua, mutta se otti pian laukan ja menetti hieman asemiaan. Tamma tuli lopun 4-5.rataa pitkin vahvasti. 6 Tänttärä sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä tamma nousi 1350 ennen maalia kuolemanpaikalle. Se antoi siitä loppusuoralla hieman periksi ja oli tasainen neljäs. 9 Seekerin Lissu matkasi 4.ulkona, mistä tamma lähti 900 ennen maalia kiriin 3.radalle. Se tuli pitkän kirinsä asiallisesti sisään asti. 14 Tähden Haka matkasi alun aivan takajoukoissa, mistä ruuna lähti 1400 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se mahtui 850 ennen maalia pudottamaan toiseen ulos. Ruuna nousi 650 ennen maalia uudelleen kiriin 3.radalle. Se hiljensi välillä, mutta ruuna tuli 300 ennen maalia taas hetken hyvin. Se antoi loppusuoralla hieman periksi. 7 Miss Viehätys matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3-4.radalle ilman vetoapua. Sen vahva kiri katkesi 450 ennen maalia tulleeseen pahaan laukkaan ja mahdollisuudet menivät samassa. 12 Ilmaveivi otti 100 juostuna pahan laukan ja ruuna menetti samassa mahdollisuutensa. 13 Hoviina otti alkumetreillä ratkaisevan laukan ja tamma menetti heti pelinsä. 3 Virkun Vappu laukkasi 4.sisällä ensimmäisellä takasuoralla pitkäksi. 5 Säestäjä matkasi toisessa ulkona, missä se laukkasi kierros ennen maalia pitkäksi. 8 Nopsan Välke laukkasi ensimmäisen takasuoran puolivälissä 5.sisällä pitkäksi. 11 Neean Tyttö matkasi lauman hännillä sisäradalla. Tamma pääsi viimeisen takasuoran lopulla 3.sisään asti. Sen kirikaista pysyi jatkossa kiinni ja tamma laukkasi loppusuoralla rintaman takana hylkäykseen. 4 Riksun Ruusu, 10 Tine ja 15 Rautaneiti olivat poissa.


Väliajat: 42,0 / 1 - 41,0 / 1 - 35,5 / 1 - 35,5 / 1


2. Lähtö


2 MAS The Boss kiihdytti heti kärkipaikalle. Ruuna sai vetää alussa aika rauhassa ja se nappasi reippaalla lopetuksellaan selvän voiton. 7 Like a Power käynnistyi vauhdilla ja ruuna sai nopeasti paikan johtavan kannasta. Se nousi 650 ennen maalia kuolemanpaikalle. Ruuna pudotti loppusuoralla takaisin johtavan kantaan ja oli lopussa isojen tasoerojen lähdössä varmasti toinen. 12 Eeva Relax sai 450 juostuna paikan 3.sisältä, mistä tamma oli lopussa tasainen kolmas. 9 Diego Sisu matkasi 6.sisällä, mistä se oli lopussa tasainen. Viim. 1000 m 18,4. 5 Dancer´s Flame seuraili 4.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 11 Wasabii otti 5.sisältä maksimit. 8 Capricornia juuttui ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle. Tamma antoi siitä viimeisen takasuoran puolivälissä pahoin periksi. 3 Majestic Soul lähti hitaasti ja tamma putosi heti aivan lauman hännille sisäradalle. Se oli siellä jatkossa rehellisen heikko. 6 Kelsey Beyonce laukkasi lähdössä ja tamma putosi aivan porukan hännille. Se ei vain riittänyt jatkossa lainkaan. 10 Beautiful Figure jäi heti lähdössä telineisiin. Tamma otti 350 juostuna takajoukoissa laukankin ja se oli jatkossa rehellisen riittämätön. 1 Lilla Robert otti ensimmäisen takasuoran alussa 3.sisällä laukan ja ruuna jäi jonkin verran. Se sai kierros juostuna paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kiri tasaantui nopeasti ja ruuna palasi 350 ennen maalia sisäradalle. Se ravasi koko ajan aika kulmikkaasti ja ruuna laukkaili loppusuoralla vielä hylkäykseen. 4 Wild Energy oli poissa.


Väliajat: 21,5 / 2 - 21,0 / 2 - 18,5 / 2 - 16,5 / 2


3. Lähtö


16 Virin Vihtori matkasi alun aivan taustalla, mistä ori lähti 1450 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se puristi lopussa pitkän kirinsä päätteeksi vielä niukkaan voittoon. Viim. 1400 m 29,9. 5 Buugi painui ensimmäisen kaarteen lopulla kuolemanpaikalta kärkeen. Ori sai vetää avausringin rauhassa ja se kiristi tahtia hyvin loppua kohden, vaikka ori jäikin aivan lopussa niukasti toiseksi. Viim. 700 m 31,3. 1 Hipatsu kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 350 juostuna johtavan kantaan. Se oli sieltä lopussa varmasti kolmas. 11 Valentiini matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti kierros ennen maalia selkiin 3.radalle. Se siirtyi päätöspuolikkaan alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli hyvin maaliin asti. 12 Katrin Ram matkasi alun sisäradalla keskijoukoissa, mistä tamma nousi kierros juostuna 4.ulos. Se teki sieltä aivan hyvän 550 metrin kirin 3.rataa pitkin. 13 Tosi- Jytky matkasi hieman pääjoukosta jääneenä sisäradalla. Ruuna tuli sieltä asiallisesti sisään asti. 9 Lankori juuttui ensimmäisen kaarteen lopussa kuolemanpaikalle, mistä ruuna pudotti 700 juostuna 3.sisään. Se otti sieltä lopussa aivan maksimit. 14 Kujalan Erätuuli käynnistyi mukavasti ja ruuna sai jo ensimmäisen takasuoran alussa paikan 3.ulkoa. Se sai 750 juostuna paikan toisesta ulkoa, minne ruuna jäi loppukaarteessa täysin vaille kiritilaa. Vapaata rataa ei enää lopussa koskaan tullut ja voimat jäivät tuleviin koitoksiin. 10 Virin Leimu sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna jäi 700 juostuna kuolemanpaikalle. Se antoi siitä 300 ennen maalia selvästi periksi. 15 Uusi- Valtsu matkasi alun aivan taustalla, missä ori otti ensimmäisen takasuoran alussa laukan ja se jäi selvästi lisää. Ori kulki jatkossa aivan taustalla asiallisesti. 2 Isotalon Kiri lähti 1850 ennen maalia toisesta ulkoa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ori otti puolikas juostuna lyhyen laukan ja se putosi 3.ulos. Ori lähti kierros ennen maalia uudelleen kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se laukkasi 550 ennen maalia uudelleen. Ori tuli lopun taustalla tasaisesti. 6 Svengi otti 100 juostuna pahan laukan ja tamma putosi lauman hännille. Se haparoi taustalla sisäradalla loppusuoran alussa uudelleen lyhyesti. 7 Humika matkasi 3.sisällä, missä tamma otti ensimmäisen takasuoran puolivälissä laukan. Se laukkasi 4.sisällä kierros ennen maalia uudelleen. Tamma ei enää lopussa mitenkään vakuuttanut. 3 Roihuri otti ratkaisevan lähtölaukan. Ori sinetöi epäonnistumisensa ensimmäisen takasuoran alun uudella laukallaan. 4 Päivätär ja 8 Sepän Osuma olivat poissa.


Väliajat: 37,0 / 5 - 36,0 / 6 - 30,5 / 6 - 32,5 / 16


4. Lähtö


11 Buck Fever sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 450 ennen maalia kärkipaikalle. Ruuna hallitsi siitä varmoin ottein maaliin saakka, vaikka hevosta pitikin koko ajan hieman muistutella. Viim. 700 m 19,7. 14 Grace Pezzo matkasi 5.ulkona, mistä tamma lähti 800 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi 450 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua, mistä tamma eteni 250 ennen maalia kuolemanpaikalle. Se oli siitä lopussa varmasti toinen. 2 MAS Ambition matkasi 3.sisällä, missä ruuna oli pitkään vailla kiritilaa. Se mahtui 650 ennen maalia nousemaan toiseen ulos, mutta vapaata rataa ei vieläkään tullut. Vapaa rata löytyi vasta 350 ennen maalia, minkä jälkeen ruuna tuli lopun aivan juosten. 6 Toy Surprise sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan johtavan kannasta. Ori jäi sinne viimeisen takasuoran lopussa vaille kiritilaa. Vapaa rata löytyi 300 ennen maalia, minkä jälkeen se kiri loppusuoraa mukavasti. 9 Felicienne matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti 800 ennen maalia selkään 3.radalle. Se jäi pian 3.radan vetojuhdaksi. Tamma sai 450 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa, mistä se pudotti pian sisäradalle ja seuraili lopussa rahasijalle. 5 Fonsie Star juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna jäi loppukaarteen alussa toiseen ulos. Se säilytti jatkossa oman vauhtinsa asiallisesti ja sai vielä rahaa. 12 Inflammable Jam matkasi 4.ulkona, missä ori oli viimeisellä takasuoralla vailla kiritilaa. Se lähti loppukaarteen alussa kiriin 3-4.radalle ja ori oli lopussa tasainen. 8 Felippe Star oli 4.sisällä pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppukaarteen puolivälissä, mutta ori jäi vielä 50 ennen maalia vetämättömään selkään. 4 Fianna sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä tamma sai ensimmäisen takasuoran alussa vastustajan laukan ansiosta kärkipaikan haltuunsa. Se antoi siitä loppukaarteen alussa pahoin periksi ja putosi aivan hännille. Viim. 400 m 34,5. 3 Don Pescador kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, missä ruuna laukkasi ensimmäisen kaarteen lopussa pitkäksi. Se teki jatkossa hylättynä mukavan esityksen ja oli maalissa lopulta viidentenä. 7 Boulder Rocket laukkasi 300 juostuna kärjen rinnalta pahoin. Ruuna laukkaili pian hylkäykseen asti. 13 See His Glory otti 50 juostuna ratkaisevan laukan. Tamma laukkaili nopeasti hylkäykseen. 15 Cheri Sane matkasi 5.sisällä, missä ruuna kohtasi viimeisen takasuoran lopulla pahoja ongelmia ja se keskeytti. 1 Harmigeddon Tinker ja 10 Vanilla Price olivat poissa.


Väliajat: 18,5 / 4 - 19,0 / 4 - 18,0 / 4 - 19,5 / 11


5. Lähtö


9 Sahara Rouge matkasi alun 3.ulkona, mistä ruuna lähti 2350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni reippaalla palallaan 600 juostuna kärkipaikalle asti. Ruuna sai jatkossa vetää rauhassa ja se aukaisi pellit loppusuoran alussa. Ruuna piti lopussa selästään hyökänneen niukasti takanaan. 6 Hamis Fameraiser kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui 550 juostuna. Se sai sieltä loppusuoran puolivälissä kiritilaa ja ruuna kiri lopussa ahnaasti voittaneen rinnalle. 5 Sunbird Chelsea juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä tamma tuli hyvin sisään asti, vaikka putosikin loppusuoralla kovaa lopettaneen kärkiparin tuntumasta. 3 Naomi Wibb seuraili 3.sisältä asiallisesti sisään asti. Tamma nousi loppusuoran alussa turhaan toiseen ulos, mutta sillä oli tuskin mitään vaikutusta sijoitukseen. 4 Wireless otti 4.sisältä maksimit. 2 Heidi Ale käynnistyi hitaasti ja tamma jäi 4.sisään. Se jäi puolikas juostuna 5.sisään. Tammalla ajettiin tauon jäljiltä rauhallisesti ja se sai vasta loppusuoran alussa vapaan radan. Tamma tuli kovassa lopetuksessa porukan mukana maaliin. 8 Proud Leader matkasi 3.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tehtävä oli kuitenkin mahdoton, sillä kärkihevosetkin lopettivat kovaa. Viim. 700 m 13,7. 7 Stardust Fibber seuraili toisesta ulkoa kovassa tehtävässä maksimaaliseen sijoitukseen. 10 Zoltan oli 4.ulkoa reippaassa lopetuksessa täysin vailla mahdollisuuksia. 1 April Love D oli poissa.


Väliajat: 21,5 / 9 - 20,0 / 9 - 18,0 / 9 - 13,0 / 9


6. Lähtö


12 Super Mango matkasi 5.ulkona, mistä tamma lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle. Se siirtyi loppukaarteessa kiriin 4-5.radalle ja tamma puristi lopussa varmaan voittoon. 9 Quick Diesel matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkään 3.radalle. Se siirtyi 450 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Ruuna tuli kirinsä aivan rehellisesti sisään asti, vaikka jäikin päätösmetreillä toiseksi. 11 Duanna matkasi 4.sisällä, mistä tamma nousi loppukaarteen puolivälissä toiselle radalle ja se sai jatkossa sujuvasti tilaa ja ehti juuri linjalla kolmanneksi. 7 Gogo Eldorado käynnistyi aivan omaa vauhtiaan ja eteni nopeasti kärkipaikalle. Tamma luovutti paikkansa 500 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Se nousi 350 ennen maalia kuolemanpaikalle. Tamma tuli siitä aivan hyvin sisään asti, vaikka jäikin lopussa niukasti toton ulkopuolelle. 4 Tapon Westwood matkasi 6.ulkona, mistä ruuna kiri loppua aivan mukavasti. 5 Sensible Foal juoksi 4.ulkona, mistä tamma lähti 400 ennen maalia selkään 3.radalle. Se oli lopussa tasainen. 8 Panthera Leo otti alun tarkkaillen ja ruuna matkasi 5.sisällä. Ruuna seuraili sieltä tasaisesti maaliin asti. 3 Arctic Madonna kiertyi ensimmäisen kaarteen lopussa 3.radan kautta kuolemanpaikalle. Tamma painui puolikas juostuna kärkipaikalle. Se sai jatkossa rauhoittaa, mutta tamma antoi silti päätössatasella pahoin periksi. 6 Haraldinho Zon matkasi 7.ulkona, mistä ruuna lähti loppukaarteen alussa kiriin ulkoradoille, mutta sen kirissä ei ollut suurempaa potkua. Viim. 400 m 18,3. 2 Dear Josie matkasi pääosin toisessa ulkona, mistä tamma lähti 600 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi 300 ennen maalia ja tamma tyytyi lopussa seurailuun. 1 Brown Victoria otti 3.sisältä maksimit. 10 Lucky Toy Boy lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ruuna sai 550 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Se antoi siitä loppukaarteen alussa selvästi periksi. Viim. 400 m 29,2. 


Väliajat: 11,5 / 3 -  14,0 / 3 - 17,5 / 12


7. Lähtö


8 Loikkaus pyrki alussa kärkipaikalle, mutta tamma tyytyi 300 juostuna paikkaan johtavan kannassa. Se nousi sieltä 350 ennen maalia kuolemanpaikalle ja tamma jyräsi lopussa varmaan voittoon. 4 Mysteerio otti pahan lähtölaukan ja ori jäi aivan lauman hännille. Se tuli mukavasti maaliin asti ja oli lopulta toinen. Paha laukka suoraan tuomaritornin alla ei ole vielä aiheuttanut laukkamerkkiä. Viim. 1900 m 26,4. 1 Ainon Ilo kiihdytti heti kärkipaikalle, missä tamma veti tasaisen reippaasti. Se tuli hyvin sisään asti, vaikka jäikin lopussa kolmanneksi. 2 Pilsker matkasi toisessa ulkona, mistä ori sai vapaan radan vasta loppusuoran puolivälissä ja voimat jäivät pääosin tuleviin koitoksiin. 11 Joriini matkasi 3.ulkona, mistä ori lähti loppukaarteen puolivälissä selkään 3.radalle. Se oli lopussa tasainen. 12 Untero matkasi 5.sisällä, mistä ori lähti loppukaarteessa kiriin ja se tuli lopun aivan juosten. Viim. 400 m 26,5. 9 Menoks seuraili 3.sisältä tasaisesti maaliin asti. 7 Sävel- Taika pudotti 4.ulkoa toisessa kaarteessa 4.sisään. Tamma ei saanut sieltä lopussa mahdollisuutta kirimiseen. 3 Eskel juuttui nopeasti 3.sisähevosen rinnalle toisen radan vetojuhdaksi. Ruuna laukkasi siinä 100 ennen maalia mahdolliset viimeiset rahat. 5 Siveri, 6 Vikunpuuska ja 10 Sisu Oskari olivat poissa.


Väliajat: 23,5 / 1 - 26,5 / 1 - 26,5 / 1 - 28,5 / 8


8. Lähtö


5 Ralli- Tähkä juuttui alussa takajoukkoihin 3.radan kiertäjäksi, missä ruuna pakitti puolikas juostuna 5.ulos. Se lähti kierros juostuna selkään 3.radalle. Ruuna jäi 850 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua. Se puristi lopussa pitkällä kirillään hallittuun voittoon. Viim. 1000 m 29,9. 3 Viano matkasi toisessa ulkona, missä tamma oli pitkään vailla kiritilaa. Se nousi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja tamma oli lopulta tasainen toinen. 10 Eka Mari juoksi 4.ulkona, mistä tamma lähti kierros juostuna kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni 800 ennen maalia kuolemanpaikalle. Tamma eteni loppusuoran alussa kärkipaikalle, mutta päätössatanen hieman painoi ja se jäi kolmanneksi. 9 Siirin Hilla matkasi 3.ulkona, mistä tamma oli kirivaiheessa vain tasainen. 6 Multi Tähti sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä ori jäi 350 juostuna kuolemanpaikalle. Se painui siitä 850 ennen maalia kärkipaikalle. Ori putosi loppusuoran alussa tototaistosta, mutta piti silti rahasijalle. 8 Emman Joihu matkasi lauman hännillä, mistä ori seuraili aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 4 Vapun Veera kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi 300 juostuna johtavan kantaan. Se jäi sinne 750 ennen maalia pahoin vaille kiritilaa. Tamma löysi vapaan radan 550 ennen maalia, minkä jälkeen se oli varsin vaisu. 1 Virin Toivo matkasi 3.sisällä, missä ori otti viimeisen takasuoran alussa laukan. Se tuli lopun asiallisesti. 11 Torpparin Sisu oli taustalta sisäradalta rehellisen riittämätön. 7 Joikukka painui kuolemanpaikalta kärkeen ensimmäisen kaarteen lopulla. Tamma jäi 800 ennen maalia johtavan kantaan. Se taipui jatkossa tasaisesti kohden takajoukkoja. 2 Valtrauksen Tähkä oli poissa.


Väliajat: 28,0 / 7 - 30,0 / 7 - 30,0 / 6 - 31,0 / 5


9. Lähtö


6 Global Kid juuttui alussa takajoukkoihin 3-4.radalle. Ruunalla ajettiin voimalla eteenpäin ja se painuikin 750 juostuna kärkipaikalle asti. Ruuna hallitsi siitä oikein sopivaa tehtävää varmoin ottein sisään asti ja otti lopussa helpon voiton. 3 Global Lizzie kiihdytti nopeasti kärkipaikalle, mistä tamma luopui 700 juostuna. Se nousi johtavan kannasta loppusuoran puolivälissä toiselle radalle ja oli lopussa varmasti toinen. 1 Super Classic matkasi 2-3.sisällä, mistä ori oli sisäradan vetäessä varmasti kolmas. 5 Count Forever sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Ruuna lähti 900 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni viimeisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Ruuna oli siitä lopussa aivan asiallinen neljäs. 11 Donaldinjo matkasi 7.ulkona, mistä ruuna lähti kierros ennen maalia selkiin 3.radalle. Se siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 4.radalle ilman vetoapua, mutta ruuna tyytyi vain säilyttämään asemansa. 10 Man In Black matkasi 5.ulkona, mistä ori lähti 800 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin aivan ulkoradoille ja tuli lopun terävästi. 12 Bear Yankee matkasi 6.ulkona, mistä ruuna lähti kierros juostuna kiriin 3.radalle. Se jäi 800 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua. Ruunan kirin terä hieman katkesi loppusuoran puolivälissä, mutta se ei silti koskaan luovuttanut. 9 Ranch Keen juoksi 4.ulkona, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Se oli ratkaisumetreillä vain tasainen. 4 Bottoms Up matkasi 3.ulkona, minne ori jäi 850 ennen maalia pahoin vaille kiritilaa. Se pudotti viimeisen takasuoran alussa sisäradalle. Ori ei löytänyt missään vaiheessa vapaata väylää ja voimat säästyivät. 7 Do It Valiant kiersi ensimmäisen kaarteen takajoukoissa 4-5.rataa pitkin. Pääsi ensimmäisen takasuoran alussa pudottamaan 3.radalle. Ruuna pakitti ensimmäisen takasuoran lopussa lauman hännille sisäradalle, missä se antoi loppusuoralle tultaessa periksi. 2 Adele S matkasi 4.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran alussa toiseen ulos. Se oli sieltä lopussa rehellisen riittämätön. 8 Donnie Donato käynnistyi reippaasti, mutta ori jäi 3.radan kiertäjäksi. Se eteni siellä ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle. Ori aloitti siinä 900 ennen maalia matkan kohden takajoukkoja ja se oli lopussa oikein vaisu. 


Väliajat: 13,5 / 3 - 16,0 / 6 - 17,0 / 6 - 15,5 / 6


10. Lähtö


5 Feeling Fast Boy käynnistyi hyvin ja ori eteni heti kärkipaikalle. Se menetti ensimmäisen kaarteen lopussa hetkeksi paikkansa, mutta ori painui 550 juostuna uudelleen keulapaikalle. Se vastaili siitä lopussa varmaan voittoon. 3 Gunvald matkasi alun 4.sisällä, mistä ruuna nousi 2050 ennen maalia kuolemanpaikalle. Se puristi siitä umpirehellisesti sisään asti ja hävisi voitonkin vain niukasti. Viim. 700 m 16,0. 14 Viva Adriana juoksi koko ajan sisärataa pitkin noin 5.sisällä, mistä tamma sai vapaasti edetä maksimaaliseen sijoitukseen. 6 Just For Me painui kuolemanpaikalta kärkeen 350 juostuna. Ruuna jäi puolikas juostuna johtavan kantaan. Se nousi 300 ennen maalia toiseen ulos ja samassa kiriin 3.radalle. Ruuna oli lopussa tasainen neljäs. 8 Excalibur It matkasi 3.ulkona, mistä ruuna pudotti loppukaarteessa sisäradalle ja se seuraili tasaisesti maaliin asti. 2 Because I Love You matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Se seuraili sieltä lopussa maksimaaliseen sijoitukseen. 9 Bajkal Graff matkasi pääjoukon hännillä toisella radalla, mistä ruuna lähti kierros ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli pitkän kirinsä asiallisesti sisään asti. 15 Wincent Collins juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 1800 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pudotti 1450 ennen maalia ahtaan oloisesti toiseen ulos. Ruuna putosi sieltä viimeisen takasuoran puolivälissä kärkihevosten kyydistä, mutta kesti kuitenkin vielä viimeiselle rahasijalle. 7 Super It matkasi 5.sisällä, mistä ruuna nousi 1100 ennen maalia 4.ulos. Se oli sieltä kirivaiheessa vain tasainen. 12 Sturm Und Sohn oli pääjoukon hänniltä lopussa vain tasainen. 16 Perfect Choice pysyi takajoukoissa koko matkan ajan. 4 Classical Star lähti hitaasti ja ruuna otti vielä 100 juostuna pahan laukan ja jäi heti ratkaisevasti. 11 Tilda Lily oli keskijoukoista sisäradalta lopussa erittäin heikko. Viim. 400 m 36,5. 1 Crossifire Gale matkasi 4.sisällä, mistä ori nousi 1400 ennen maalia toiselle radalle, mutta se laukkasi samassa pitkäksi. 10 Lötens Love Gossip jäi alussa aivan taustalle, mistä tamma nousi 1050 ennen maalia 7.ulos. Se lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma pudotti loppukaarteessa toiselle radalle. Se laukkasi loppusuoralle tultaessa lyödyn oloisena pitkäksi. 13 Pine Nordica sai puolikas juostuna paikan toisesta ulkoa, missä ori laukkasi 1400 ennen maalia häiriöstä ja se putosi taustalle. Ori keskeytti taustalla viimeisellä takasuoralla. 


Väliajat: 21,0 / 5 - 21,0 / 5 - 17,5 / 5 - 18,0 / 5

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry | Ravitie 9 | 60120 Seinäjoki | 06 428 9200 | seinajoen.ravit@seinajoenravit.net