Tulokset tästä

1. Lähtö

8 Ove lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ori sai 350 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Se puristi siitä loppumetreillä niukkaan, mutta varmaan voittoon. Viim. 700 m 18,8. 3 Captain Cruise juoksi 3.ulkona. Ori lähti 600 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja se tuli mukavasti maaliin asti. Ori ehti lopussa puolittain voittaneen rinnalle. 6 Granite juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi. Ruuna eteni vauhdilla eteenpäin ja se sai puolikas juostuna kärkipaikan haltuunsa. Ruuna sai toisella kierroksella pientä painetta osakseen ja se putosi päätösmetreillä kolmanneksi. 1 Callela Kassius kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi puolikas juostuna johtavan kantaan. Se nousi loppusuoran puolivälissä toiselle radalle, mutta ori tyytyi vain säilyttämään asemansa. 4 Olympia Candy otti pahan lähtölaukan, minkä jälkeen tamma kulki tähän lähtöön ylivoimaisia vauhteja ja nousi lopussa viidenneksi. Viim. 1900 m 18,6. 9 Bluehill´s Missile matkasi 4.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Se lähti 450 ennen maalia selkään 3.radalle ja loppusuoran alussa edelleen 4.radalle ilman vetoapua. Tamma oli lopussa vain tasainen. 2 Kelsey Beyonce seuraili 3.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 5 Candy Sisu eteni nopeasti kuolemanpaikalle, minne tamma sai 350 juostuna vetoavun eteensä. Se laukkasi toisessa ulkona loppusuoran alussa hylkäykseen. 7 Mirischia matkasi alun 4.ulkona, mistä tamma lähti 1650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se laukkasi 750 juostuna, mistä selvittyään tamma jatkoi 3.rataa ilman vetoapua. Se otti viimeisellä takasuoralla laukan ja putosi lauman hännille. Sen ravi oli koko ajan melko haparoivaa ja tamma laukkasikin loppukaarteessa hylkäykseen. 

Väliajat: 23,0 / 6 - 23,5 / 6 - 20,0 / 6 - 19,0 / 6

2. Lähtö

2 Tähti- Tuulikki kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma hallitsi oikein helposti maaliin asti. 7 Apilan Ruska laukkasi lähdössä ja tamma jäi lisää. Se sai ensimmäisen takasuoran lopulla paikan 3.sisältä. Tamma nousi viimeisen takasuoran alussa toiseen ulos. Se lähti 350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja tamma tuli aivan juosten maaliin asti. Viim. 1900 m 35,9. 1 Tomin Toivo matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna nousi 650 ennen maalia kuolemanpaikalle. Se oli siitä lopussa varmasti kolmas. 8 Seekerin Sara laukkasi lähdössä ja tamma putosi taustalle. Se eteni siellä alun rauhallisessa vauhdissa toisessa kaarteessa harvassa laumassa 4.sisähevoseksi, tosin kaukana kärkihevosten takana. Tamma sai 800 ennen maalia paikan kärkihevosten tuntumasta. Se antoi päätössatasella jonkin verran periksi. Viim. 1900 m 35,6. 10 Härmän Suvituuli lähti haparoiden matkaan ja tamma jäi heti alussa lisää. Se otti taustalla 150 juostuna uuden lyhyen laukan. Tamma otti jatkossa oikein hyvin vauhtia, mutta se laukkasi taas 850 ennen maalia. Tamma oli jatkossa keskijoukoissa sisäradalla jatkossa tasainen. Ainakin yksi laukka on jäänyt huomaamatta, sillä hylkäystä ei ole tullut. 9 Werona otti 100 juostuna takajoukoissa laukan ja tamma jäi lisää. Se otti taustalla jatkossa asiallisesti vauhtia ja tamma sai viimeisen takasuoran lopussa paikan kärkijoukon hänniltä. Se lähti loppukaarteen alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamman kiri katkesi 350 ennen maalia tulleeseen uuteen pahaan laukkaan. Se tuli lopun laukasta selvittyään tasaisesti. 5 Sorjan Taika otti 100 juostuna pahan laukan ja tamma putosi taustalle, missä se myös pysyi jatkossa. 3 Liiseriina laukkaili nopeasti hylkäykseen asti. 4 Taajaninto matkasi alun kakkoskeulana, missä ruuna otti 650 juostuna pahan laukan. Se sinetöi epäonnistumisensa 200 metriä myöhemmin tulleella uudella pahalla laukallaan. Ruuna laukkasi takajoukoissa loppusuoralla hylkäykseen. 6 Majatalon Tähti matkasi alun 4.sisähevosen rinnalla. Ruuna haparoi siellä lyhyesti 600 juostuna. Se putosi samassa aivan lauman hännille, missä ruuna laukkaili viimeisellä takasuoralla hylkäykseen asti. 

Väliajat: 39,0 / 2 - 39,0 / 2 - 38,0 / 2 - 35,0 / 2

3. Lähtö

9 Burning Flight sai heti paikan toisesta ulkoa, mistä se jäi ensimmäisen kaarteen lopussa kuolemanpaikalle. Ruuna ajoi vauhdilla eteenpäin ja painui 550 juostuna kärkipaikalle. Se irtosi siitä lopussa oikein helppoon voittoon ja varaa näytti jäävän. 2 Pitbull kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori luopui 550 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Se sai sieltä loppusuoran puolivälissä sujuvasti kiritilaa ja ori oli lopussa varmasti toinen. Viim. 400 m 18,3. 7 High Profile käynnistyi mukavasti ja ruuna eteni nopeasti kuolemanpaikalle. Se mahtui ensimmäisen kaarteen lopussa pudottamaan johtavan kantaan. Ruuna jäi 550 juostuna 3.sisään, mistä se oli lopussa sisäradan vetäessä varmasti kolmas. 5 Cao K. matkasi alun 3.ulkona, mistä tamma lähti 1250 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai 1050 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa. Tamma tuli siitä asiallisesti sisään asti, vaikka päätössatasella meno hieman painoikin. 4 Runner Wili pudotti ensimmäisen takasuoran alussa 5.sisään. Tamma nousi sieltä 850 juostuna 5.ulos. Se lähti 450 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua ja tamma tuli lopun tasaisesti. 8 Lötens Love Gossip juuttui alussa 3.radan kiertäjäksi, mitä tamma sai ensimmäisen takasuoran lopussa paikan toisesta ulkoa. Se jäi puolimatkassa 3.ulos. Tamma lähti 700 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi loppusuoralle tultaessa, mutta esitys oli silti aivan hyvä. 1 Quick Sugar matkasi alun johtavan kannassa, mistä tamma jäi 300 juostuna 3.sisään. Se nousi 450 juostuna kuolemanpaikalle. Tamma sai 1050 ennen maalia paikan toisesta ulkoa. Se otti sieltä lopussa maksimit. 10 Pete Mister matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Se ei saanut koskaan mahdollisuutta kirimiseen. 6 Confident Chip putosi heti lauman hännille sisäradalle, mistä seuraili lopussa aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 11 Hamilton Real Lady matkasi 3-4.ulkona, mistä tamma lähti 700 ennen maalia selkään 3.radalle. Sen kirin terä katkesi loppusuoralle tultaessa ja tamma taipui aivan taustalle. 3 Denna laukkasi 200 juostuna kärjen tuntumasta pitkäksi.

Väliajat: 14,0 / 9 - 18,0 / 9 - 17,0 / 9 - 18,0 / 9

4. Lähtö

2 Birthday Cloud juuttui heti kuolemanpaikalle, mistä ruuna puristi lopun tasaisesta rintamasta niukkaan voittoon. 9 Like a Vittoria juoksi 4.sisällä, mistä tamma nousi 350 ennen maalia toiseen ulos. Se löysi sieltä loppusuoran alussa kiritilaa ja tamma tuli lopun mukavasti. 7 Västerbo My Lady käynnistyi mukavasti ja tamma eteni 300 juostuna kärkipaikalle. Se sai jatkossa vetää sopuisasti. Tamma putosi aivan viime metreillä kolmanneksi. 1 Ewerth kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 300 juostuna johtavan kantaan. Se jäi sinne lopussa täysin vaille kiritilaa. 3 Can Conor matkasi 3.sisällä, mistä ruuna tuli asiallisesti maaliin asti. 11 Duncan Boko juoksi 5.sisällä, mistä ruuna sai loppukaarteen puolivälissä paikan 4.sisältä. Se tuli sieltä sisäradan vetäessä mukavasti maaliin asti. 6 Classical Star matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna lähti 350 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin suunta oli loppusuoralla taaksepäin. 5 Still Counting ei vain lopussa riittänyt juostuaan 4.ulkona. 10 Hollywood Hawk juoksi 3.ulkona, mistä tamma lähti 350 ennen maalia selkään 3.radalle. Se ei vain riittänyt lopussa lainkaan. 4 Read More ja 8 Cousin Canuck olivat poissa.

Väliajat: 14,0 / 7 - 17,5 / 7 - 19,0 / 7 - 18,0 / 2

5. Lähtö

8 Tribestream käynnistyi reippaasti ja tamma painui nopeasti kärkipaikalle. Se sai jatkossa rauhoittaa ja tamma nappasi lopun reippaalla lopetuksellaan ajamattoman voiton. Viim. 700 m 13,0. 6 Kat´s Commander matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.radalle. Se jäi 450 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Ruuna puristi rehellisesti sisään asti ja oli lopussa varmasti toinen. Viim. 700 m 12,6. 2 Emanuel Web juoksi 4.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.radalle. Se pääsi 350 ennen maalia pudottamaan toiselle radalle ja ruuna tuli oikein hyvin maaliin asti. Viim. 700 m 12,4. 4 Viva Adriana juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, minne tamma sai ensimmäisen takasuoran lopulla vetoavun eteensä. Se lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma pääsi 450 ennen maalia pudottamaan johtavan kantaan ja se oli lopussa selvien tasoerojen lähdössä asiallinen neljäs. Viim. 700 m 14,7. 12 Zacus Turbo matkasi 4.sisällä, mistä ruuna sai viimeisen takasuoran alussa paikan 3.sisältä. Se nousi 250 ennen maalia toiselle radalle ja ruuna tuli lopun aivan juosten. Viim 400 m 15,3. 10 Pops´ Sunrise seuraili lopussa asiallisesti juostuaan pääosin 5.sisällä. 3 Fantastic Fullhand matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna taipui loppukaarteessa selvästi ja otti lopussa aivan maksimit. Viim. 400 m 19,7. 7 Dance The Night In peruutti ensimmäisen kaarteen lopulla 6.ulos. Tamma lähti sieltä 400 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se näytti 250 ennen maalia jäävän hetkeksi hakauksiin vastustajan kärryjen kanssa ja tamma menetti vauhtiaan. Se tuli lopun tasaisesti. 1 Bella Bay matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran alussa toiseen ulos. Se jäi sinne loppukaarteessa täysin vaille kiritilaa ja tamma jäi vielä 250 ennen maalia hetkeksi hakauksiin vastustajan kanssa. Se tuli lopun vielä lauman hännillä asiallisesti. 9 Quick Diesel juoksi 5.ulkona, mistä ruuna lähti 900 ennen maalia selkiin 3.radalle. Sen kirin terä katkesi loppusuoralle tultaessa ja ruuna taipui lopussa. 5 Debbies Dartque lähti heti ajamaan 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ruuna sai 550 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Se aloitti siitä loppukaarteen alussa matkan kohden takajoukkoja ja loppu oli melko työlästä. Viim. 400 m 25,2. 11 Blue Pearl laukkasi lauman hännillä ensimmäisen takasuoran alussa pitkäksi. Tamma matkasi jatkossa hylättynä 6.sisällä, mistä se nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Tamma jäi loppukaarteessa vetämättömään selkään ja se putosi lauman hännille. Tamma löysi loppusuoran alussa vapaan radan ja se oli lopulta hylättynä seitsemäntenä maalissa.

Väliajat: 17,0 / 8 - 19,0 / 8 - 20,0 / 8 - 13,5 / 8

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry | Ravitie 9 | 60120 Seinäjoki | 06 428 9200 | seinajoen.ravit@seinajoenravit.net