Tulokset tästä

1. Lähtö


9 Jussin Sointu matkasi alun 3.ulkona, mistä tamma sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Se painui 900 ennen maalia kärkipaikalle, mistä tamma otti lopussa selvän voiton. 4 Hurja Unelma sai ensimmäisen kaarteen lopussa kärkipaikan haltuunsa. Tamma jäi 950 juostuna johtavan kantaan ja hieman myöhemmin 3.sisään. Se nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Tamma puristi lopussa varmasti toiseksi. 2 Kopsahovin Humma matkasi alun johtavan kannassa, mistä tamma nousi ensimmäisen kaarteen lopussa kuolemanpaikalle. Se otti siinä puolikas juostuna lyhyen laukan ja menetti hieman asemiaan. Tamma teki jatkossa 4.sisältä asiallisen esityksen. Viim. 1500 m 32,2. 7 Nirppis matkasi 3-4.ulkona, mistä tamma jäi päätöskierroksen alkaessa toisen radan vetojuhdaksi. Se eteni loppukaarteen alussa kakkoskeulaksi ja seuraili lopussa maksimisijoitukseen. 3 Täyspiirto otti 100 juostuna pahan laukan ja ori häiritsi samalla hieman vastustajiaan ja putosi kaukaisuuteen. Se suoritti jatkossa taustalla asiallisesti. 10 Syöksyvirtaus matkasi alun toisessa ulkona, mistä ruuna jäi ensimmäisen takasuoran puolivälissä toisen radan vetojuhdaksi. Se painui 950 juostuna kärkipaikalle. Ruuna jäi hieman myöhemmin johtavan kantaan, mistä se taipui päätöspuolikkaan alussa. 1 Werona kiihdytti heti kärkipaikalle, missä tamma laukkasi 300 juostuna. Se laukkaili jatkossa nopeasti hylkäykseen asti. 5 Fliisutar matkasi johtavan kannassa, missä se otti 900 ennen maalia pahan laukan ja keskeytti myöhemmin. 6 Jylhäpiirto laukkasi lähdössä ja ruuna laukkaili jatkossa takajoukoissa hylkäykseen. 8 Svengi laukkasi lähdössä ja pian uudelleen. Tamma laukkaili kulisseissa nopeasti hylkäykseen. Laukat ovat nyt kovin herkässä. 

Väliajat: 39,5 / 4 - 38,0 / 10 - 29,5 / 9 - 33,5 / 9

2. Lähtö

6 Rob Red eteni nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ori painui 450 juostuna kärkipaikalle. Se otti siitä lopussa oikein helpon voiton. 14 Newyorker Li matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se oli lopun tasaisesta rintamasta toinen. 5 Maize seuraili 3.sisältä asiallisesti maaliin asti. 15 Nickelback matkasi 5.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle ja 550 ennen maalia selkään 3.radalle. Ruuna nousi loppusuoran puolivälissä kiriin 4.radalle ilman vetoapua, mutta se tyytyi vain säilyttämään asemansa. 10 Amazing Captor seuraili 4.ulkoa maksimaaliseen sijoitukseen. 12 Peter Mister otti 5.ulkoa lopussa aivan maksimit. 16 Corinne Corinne otti 250 juostuna taustalla sisäradalla laukan ja tamma menetti asemiaan. Se teki jatkossa aivan taustalta asiallisen esityksen. 13 Chestatee seuraili taustalta sisäradalta tasaisesti. 11 Give Me Jam jäi heti alussa kulisseihin, missä se myös pysyi jatkossa. 7 Hariesine jäi ensimmäisen takasuoran puolivälissä toisen radan vetojuhdaksi. Tamma sai 650 juostuna paikan toisesta ulkoa. Se antoi sieltä selvästi periksi loppukaarteen puolivälissä. 4 Listas Kleopatra otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 1 Lucky Moose laukkasi 250 juostuna johtavan kannassa pitkäksi. 2 Smart Leader kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui 450 juostuna. Se nousi 100 ennen maalia toiselle radalle, mutta laukkasi samassa hylkäykseen. 3 Amour Birchbay laukkasi lähdössä pitkäksi. 8 Way To Go matkasi alun toisessa ulkona, mistä ruuna kiertyi toisen kaarteen alussa kuolemanpaikalle. Se laukkasi siitä 100 ennen maalia, missä vaiheessa ruuna oli vielä mukana taistossa toisista rahoista. 9 Jimmy Ray matkasi 4.sisällä, missä ruuna laukkasi 850 ennen maalia pitkäksi.

Väliajat: 17,0 / 6 - 18,5 / 6 - 16,5 / 6 - 13,0 / 6

3. Lähtö

7 Exotic Linda lähti heti ajamaan 3.rataa eteenpäin. Tamma sai ensimmäisen kaarteen lopulla kuolemanpaikan haltuunsa. Se sai 1400 ennen maalia vetoavun eteensä. Tamma jäi loppukaarteen alussa toisen radan vetojuhdaksi, missä se puristi lopussa niukkaan, mutta varmaan voittoon. Viim. 700 m 14,7. 9 Amour Savage matkasi alun 5.ulkona, mistä tamma lähti 1900 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se sai 1400 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa. Tamma painui 450 ennen maalia kärkipaikalle ja tuli hienosti maaliin saakka, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 1 Gunvald matkasi 3.sisällä, mistä ruuna pääsi 400 ennen maalia nousemaan kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli aivan juosten maaliin saakka. 6 Perfect Choice matkasi 2-3.ulkona, mistä ruuna pudotti 850 ennen maalia 4.sisään. Se nousi 350 ennen maalia selkään 3.radalle ja otti lopussa maksimit. 4 Red Guy User matkasi alun 3-4.ulkona, missä ruuna oli kovin haluton. Se otti 1250 ennen maalia lyhyen laukan, mistä selvittyään ruuna pääsi kunnolla vauhtiin ja tuli taustalta mukavasti maaliin asti. Viim. 1000 m 14,7. 2 Midsummer Bell seuraili johtavan kannasta maksimaaliseen sijoitukseen. 5 Mr Money Maker oli pääjoukon hänniltä toiselta radalta kirivaiheessa vain tasainen. 8 Aspenhill´s Apache matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 900 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi loppukaarteen alkuun ja ruuna tuli lopun vaisusti. 11 Special Major nousi 4.sisältä 1100 ennen maalia toiselle radalle. Ori pudotti loppukaarteen puolivälissä sisäradalle ja otti aivan maksimit. 3 Wicasa Sioux kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai vetää avauskierroksen rauhassa. Se sai toisella kierroksella painetta osakseen ja ruuna antoi loppukaarteessa selvästi periksi. 12 Wrong Breed otti ratkaisevan lähtölaukan. 10 Eyeclass oli poissa.

Väliajat: 15,5 / 3 - 17,0 / 3 - 14,0 / 3 - 16,0 / 7

4. Lähtö

5 Mas Archie matkasi alun 3.ulkona, mistä ori lähti 1650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni toisessa kaarteessa kuolemanpaikalle, mistä ori painui kierros juostuna kärkipaikalle asti. Se hallitsi siitä loppumatkaa varmoin ottein. 2 Atupem matkasi alun 3.sisällä, mistä ori jäi kierros juostuna 4.sisään. Se sai sieltä 250 ennen maalia sujuvasti kiritilaa ja ori tuli lopun oikein hyvin. Viim. 700 m 10,7. 4 Wincent Croft kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui kierros juostuna. Se tuli jatkossa johtavan kannasta asiallisesti sisään asti. 1 Special Director matkasi 4-5.sisällä, mistä ori seuraili sisäradan vetäessä maksimaaliseen sijoitukseen. 6 Callela Elmo matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna pudotti loppusuoran alussa sisäradalle ja tuli lopun asiallisesti. Se oli loppukaarteessa hetken vailla kiritilaa, mutta tuolla ei ollut vaikutusta sijoitukseen. 3 Little Easy matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna jäi kierros juostuna 3.sisään. Se nousi 600 ennen maalia toiseen ulos, mistä ruuna oli lopussa vain tasainen. 11 Empire Shark matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin 3.radalle. Se ei suorittanut lainkaan ohituksia. 7 Obrigado juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä se antoi loppukaarteessa selvästi periksi. 10 Cool On Photos ei vain riittänyt kovassa tehtävässä 5.sisältä. 8 Jumpper Frost oli taustalta sisäradalta riittämätön. 9 Por Nie Rock matkasi 4-5.ulkona, mistä ruuna lähti 800 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni hetken mukavasti, mutta päätöspuolikkaan alussa tullut paha laukka vesitti pelin. 

Väliajat: 13,5 / 4 - 16,0 / 5 - 14,0 / 5 - 11,0 / 5

5. Lähtö

16 Apilan Pallosalama sai nopeasti paikan 5.ulkoa. Ori pääsi loppukaarteessa etenemään 3.ulos, mistä se lähti loppusuoralle tultaessa selkään 3.radalle. Ori siirtyi loppusuoran puolivälissä kiriin 4.radalle ja otti lopussa varman voiton. Viim. 400 m 22,0. 7 I. P. Muskotti sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä ori lähti 300 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli hyvin maaliin asti ja hävisi voitonkin vain aivan niukasti. 11 Mysteerio lähti heti ajamaan 4.rataa ilman vetoapua eteenpäin. Ori painuikin 550 juostuna väkisin kärkipaikalle, missä se veti jatkossa rauhallisesti, eikä tasavauhtinen menijä pystynyt lopussa palalla vastaamaan ulkoa kirineille. 3 Vaarin Vappu kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi 550 juostuna johtavan kantaan. Se oli sieltä lopussa kunnolla tilaa saamatta neljäs. 2 Valppaus juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna tuli rehellisesti sisään asti, vaikka päätössatanen hieman painoikin. 13 Valtran Pimu matkasi 5.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Se pääsi jatkossa sujuvasti etenemään ja otti lopussa maksimit. 6 Sävel- Taika matkasi 6.ulkona, missä tamma oli pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi vasta loppusuoralle tultaessa, minkä jälkeen se kiri lopun vahvasti ulkoratoja pitkin. 9 Pramia matkasi 4.sisällä, missä se oli pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi 400 ennen maalia, minkä jälkeen tamma tuli lopun tasaisesti. 5 Lintikka laukkasi lähdössä ja tamma putosi taustalle. Se suoritti jatkossa taustalta asiallisesti. 12 Pelarin Tähti seuraili 3.ulkoa maksimaaliseen sijoitukseen. 14 Jamas Victor matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti kierros ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen kirin terä katkesi loppukaarteeseen. Ruuna taipui lopussa taustalle. 10 Larvan Hurmos otti 150 juostuna laukan ja putosi taustalle. Se lähti kierros juostuna selkiin 3.radalle. Orin vahva nousu katkesi viimeisen takasuoran lopun uuteen laukkaan. Se tuli lopun taustalla vielä terävästi. 1 Eivar matkasi 3.sisällä, mistä ruuna ei vain riittänyt lopussa lainkaan. 15 Loikkaus juuttui taustalla 3.radan kiertäjäksi. Se otti 1050 ennen maalia taustalla lyhyen laukankin. Tämän juoksun voi unohtaa. 4 Hymyhattara laukkasi lähdössä ja putosi aivan taustalle. Tamma lähti takajoukoista 1150 ennen maalia kiriin 3.radalle. Se siirtyi 650 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Tamman kiri katkesi 550 ennen maalia tulleeseen pahaan laukkaan. 8 Caparos oli poissa.

Väliajat: 30,5 / 3 - 29,0 / 11 - 28,0 / 11 - 23,5 / 16

6. Lähtö

8 Callela Eliza käynnistyi mukavasti ja tamma eteni nopeasti kuolemanpaikalle. Se painui puolikas juostuna kärkipaikalle. Tamma sai jatkossa rauhoittaa ja se otti lopussa reippaalla lopetuksellaan leikittelevän helpon voiton. Viim. 700 m 11,0. 5 Golda Paris kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma luopui 450 juostuna. Se seuraili johtavan kannasta selvästi voittajalle hävinneenä varmasti toisena sisään. 7 Rosemary Yankee matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi loppusuoran alussa toiselle radalle ja nappasi lopussa varmasti kolmannet rahat. 11 Mentha matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti loppukaarteen puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli lopun asiallisesti. Viim. 400 m 13,0. 9 Ballerina Fastback matkasi 5.sisällä, mistä tamma nousi loppusuoralle tultaessa kiriin ulkoradoille ja se tuli lopun juosten. 12 Cinderella Hoss otti toisesta ulkoa maksimit. 2 Girl On Fire juuttui ensimmäisen takasuoran puolivälissä toisen radan vetojuhdaksi, vaikkakin tamma oli tuossa vaiheessa vielä kaukana toisella radalla. Se antoi siitä loppukaarteessa selvästi periksi. 1 Diamond Bay laukkaili nopeasti hylkäykseen asti. 3 Silica Sister matkasi 4.sisällä, missä tamma laukkasi 300 ennen maalia pitkäksi. Laukkaan paloi rahasija. 10 Anni Sue matkasi 6.sisällä, mistä tamma väsyi pahoin viimeisen takasuoran alussa. 4 Free Me ja 6 Bwt Burning Alive olivat poissa.

Väliajat: 12,0 / 8 - 17,0 / 8 - 14,0 / 8 - 10,5 / 8

7. Lähtö

6 Look Complete käynnistyi reippaasti ja ruuna painui 450 juostuna väkisin kärkipaikalle. Se sai jatkossa hieman rauhoittaa. Ruuna lisäsi päätösringillä vauhtia ja se nappasi lopussa varman voiton. 16 Mr Hot Shot matkasi 5.ulkona, mistä ruuna lähti 900 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se pudotti 550 ennen maalia hetkeksi toiseen ulos. Ruuna lähti loppusuoralle tultaessa kiriin ulkoradoille ja tuli loppuun asti oikein vahvasti. Viim. 1000 m 11,9. 7 Wasa Thunder sai ensimmäisen kaarteen puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Ruuna jäi ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle. Se pudotti 800 ennen maalia johtavan kantaan ja ruuna tuli siellä mainiosti maaliin saakka. 12 Moonlight Cloud juoksi 6.ulkona, mistä tamma lähti 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Se tuli pitkän kirinsä rehellisesti sisään asti. Viim. 700 m 11,8. 3 M. T. Lara Croft juuttui alussa kuolemanpaikalle, mistä tamma pudotti 550 juostuna 3.sisään. Se nousi sieltä viimeisen takasuoran alussa toiseen ulos. Tamma seuraili siellä kovassa lähdössä asiallisesti maaliin asti. 5 Star To Be Loved matkasi 3.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Ori tyytyi lopussa säilyttämään asemansa. 13 Twist Life matkasi 7.ulkona, mistä ori tuli aivan asiallisesti sisään asti. Viim. 1000 m 13,4. 9 Lady´s Ture King otti 4.ulkoa voimallisesti ajettuna maksimit. 15 Oracle matkasi lauman hännillä sisäradalla, mistä ruuna nousi 1050 ennen maalia 8.ulos. Se oli sieltä kirivaiheessa mahdottoman tehtävän edessä. 8 Ellix Rhyme ei saanut koskaan kiritilaa juostuaan pääosin 4.sisällä. 4 Johnny Dahlia ei vain riittänyt lopussa lainkaan juostuaan toisessa ulkona. 11 Aga Khan Boko pysyi taustalla koko matkan ajan. 10 Spider Blessed ei vain riittänyt lopussa 5.sisältä. 2 Ablaze Jam kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna luopui 400 juostuna kovan paineen alla. Jatkoi johtavan kannassa, mistä se taipui selvästi viimeisellä takasuoralla. Viim. 500 m 18,2. 14 Kalanchoe P. R. otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 1 Editor Boko oli poissa.

Väliajat: 12,0 / 6 - 15,0 / 6 - 12,5 / 6 - 14,0 / 6

8. Lähtö

9 Charexcel matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se nappasi lopussa hallitun voiton. 12 Laura Vixi jäi hieman lähdössä ja tamma matkasi 6.ulkona. Se lähti päätöspuolikkaan alussa selkiin 3.radalle ja tamma tuli hienosti sisään asti. Viim. 2000 m 13,9. 8 Gold Narva ajoi heti 3.rataa eteenpäin ja ori sai toisen kaarteen alussa kuolemanpaikan haltuunsa. Se aloitti siinä päätösringin alussa rivakan prässin ja ori painui 300 ennen maalia kärkipaikalle. Se tuli vahvasti sisään asti, vaikka putosikin päätössatasella kolmanneksi. 11 Ali Baba Rajmar matkasi 5.ulkona, mistä ori lähti 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä asiallisesti sisään asti. 10 Wasa Windy tuli 4.ulkoa tasaisesti perille saakka. 5 Titan As painui ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalta keulaan. Ruuna sai viimeisen takasuoran alusta alkaen kovaa painetta ja se joutui loppusuoralla antamaan hieman periksi. Esityksessä ei ollut mitään vikaa. 1 Queesland matkasi 3.sisällä, missä ruuna oli viimeisellä takasuoralla vailla kiritilaa. Se nousi päätöspuolikkaan alussa toiselle radalle, mutta kirikaista aukeni vasta 250 ennen maalia, minkä jälkeen ruuna tuli lopun asiallisesti. 4 Super Classic seuraili 4.sisältä maksimisijoitukseen. 2 Rowhill´s Jack ei vain riittänyt lopussa juostuaan pääosin toisessa ulkona. 3 Julianne Cane kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma jäi 350 juostuna paineen alla johtavan kantaan. Se antoi sieltä viimeisen takasuoran alussa selvästi periksi. 6 Global Treasure laukkasi lähdössä pitkäksi. 7 Excalibur It oli poissa.

Väliajat: 10,0 / 5 - 14,5 / 5 - 13,0 / 5 - 15,0 / 9

9. Lähtö

5 Little Boss eteni nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna runttasi lopussa vakuuttavasti niukkaan voittoon. Viim. 700 m 12,0. 3 Vixpress Li kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori tuli vahvasti sisään asti, vaikka jäikin juuri linjalla toiseksi. 1 Dancinginthedark oli johtavan kannasta lopussa varmasti kolmas. 6 Deangelo oli 3.sisältä sisäradan vetäessä neljäs. 9 Hotshot Luca matkasi 3.ulkona, mistä ori lähti 900 ennen maalia selkään 3.radalle. Se ajautui talikaarteessa hetkeksi ulospäin ja menetti hieman asemiaan. Ori tuli loppumatkan rehellisesti 3.rataa pitkin. Viim. 700 m 12,0. 10 Ratu Release otti 3.ulkona 150 juostuna lyhyen laukan. Se matkasi jatkossa 4.ulkona. Ruuna sai viimeisen takasuoran alussa aikan toisesta ulkoa, mistä se antoi loppusuoralla hieman periksi. 11 Mas The Boss seuraili 5.sisältä maksimisijoitukseen. 7 Volume Ace matkasi 6.sisällä, mistä ori nousi päätösringin alussa toiselle radalle. Se lähti päätöspuolikkaan alussa takajoukoista kiriin 3.radalle ja tuli lopun asiallisesti. Viim. 400 m 12,5. 8 Gravy Train Web sai ensimmäisen kaarteen lopussa paikan toisesta ulkoa. Ori lähti sieltä 850 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Sen rytmi sekosi hetkeksi viimeisen takasuoran alussa. Orin kirin terä katkesi loppukaarteen puolivälissä ja se tyytyi lopussa seurailuun. 2 Ypäjä Lourve seuraili 4.sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 4 Santos Brave ei vain riittänyt lauman hänniltä toiselta radalta kovassa tehtävässä lainkaan. 12 Creation Primero matkasi 5.ulkona, mistä ori lähti 950 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se kävi 650 lähes polvillaan ja laukkasi samassa pitkäksi. 

Väliajat: 12,0 / 3 - 15,0 / 3 - 15,0 / 3 - 13,0 / 5

10. Lähtö

6 Tähen Toivomus matkasi 3.ulkona, mistä ori lähti 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni nopeasti kuolemanpaikalle ja ori lipui lopussa edelleen eleettömään voittoon. Viim. 700 m 20,4. 2 Ryti- Tyttö jäi 450 juostuna kuolemanpaikalle, mistä tamma painui 550 ennen maalia kärkipaikalle. Se oli siitä lopussa vahvalla esityksellä varmasti toinen. 3 Syytinki kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi 550 ennen maalia johtavan kantaan. Se oli lopussa varmasti kolmas. 1 Suvi Kevätön nousi 3.sisältä 800 juostuna 4.ulos. Tamma oli sieltä kirivaiheessa tasainen neljäs. 10 Rapin Aatos laukkasi lähdössä ja ori jäi paljon. Se teki jatkossa hyvän esityksen ja sai vielä rahaa. 4 Tupla- Timo pyrki alussa kärkipaikalle, mutta ruuna joutui 300 juostuna tyytymään paikkaan johtavan kannassa. Se seuraili sieltä ajettuna maksimaaliseen sijoitukseen. 9 Aki- Vei seuraili lauman hänniltä maksimaaliseen sijoitukseen. 7 Tuli- Ritari ei vain riittänyt lopussa juostuaan 5.ulkona. 5 Vektorin Maine sai nopeasti paikan toisesta ulkoa, mistä ruuna antoi loppukaarteessa selvästi periksi. 8 Fjeldstad Goggen pudotti 4.ulkoa 950 juostuna 3.sisään. Ori taipui sieltä loppukaarteessa selvästi. Viim. 400 m 32,2. 

Väliajat: 27,0 / 3 - 26,0 / 3 - 22,0 / 3 - 21,5 / 6

11. Lähtö

2 Mikimani kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ruuna sai vetää avausringin rauhassa. Se sai päätöskierroksen alussa prässääjän rinnalleen, mille ruuna vastaili ja nappasi lopussa niukan voiton. 6 Jonnin Joutava juuttui ensimmäisen takasuoran lopussa kuolemanpaikalle. Tamma laittoi siinä löylyä toisen kierroksen alkaessa. Se näytti 100 ennen liukuvan voittoon, mutta keulahevonen vastaili vielä lopussa niukkaan voittoon. Viim. 1000 m 25,6. 15 Vikkeer matkasi 3.ulkona, mistä ruuna jäi 400 ennen maalia kakkoskeulan rinnalle. Se puristi lopussa niukasti kolmanneksi. 14 Päivän Pokeri nousi sisäradalta ensimmäisen takasuoran lopussa toiseen ulos. Ori pudotti 450 ennen maalia kakkoskeulaksi, mistä se oli loppuun asti mukana taistossa kolmansista rahoista. 1 Taajanvaltti seuraili asiallisesti sisään asti juostuaan pääosin 4.sisällä. 12 Sivellin otti lopussa aivan maksimit juostuaan 6.sisällä. 16 Sävel- Tähti matkasi aivan lauman hännillä, mistä ruuna lähti kierros ennen maalia selkiin 3.radalle. Vetoavusta oli tosin vain haittaa. Ruuna siirtyi 650 ennen maalia vapaalle radalle ja eteni hetken oikein hyvin. Sen rytmi sekosi 350 ennen maalia ja ruuna otti pienen laukankin. Ravilla kolmas sija olisi ollut hyvinkin mahdollinen. 7 Virin Toivo pääsi pudottamaan kuolemanpaikalta 600 juostuna johtavan kantaan. Ori putosi sieltä viimeisen takasuoran alussa kärkiparin kyydistä, mutta se kesti lopulta kuitenkin rahasijalle. 3 Vivaltsu sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä ori jäi 550 juostuna 3.sisään. Se oli sieltä lopussa rehellisen riittämätön. Viim. 400 m 37,5. 11 Henkan Huilu matkasi 4.ulkona, mistä tamma aloitti kierros ennen maalia matkan kohden takajoukkoja. 8 Vauhti- Viima oli 5.sisältä rehellisen riittämätön. 4 Hillervo otti 100 juostuna pahan laukan ja tamma putosi taustalle, missä se myös pysyi jatkossa. 5 Temetrius otti 200 juostuna pahan laukan ja peli oli heti selvä. 9 Vinksahti laukkaili nopeasti hylkäykseen asti. 10 Hymynhäivä ravasi koko ajan hieman epärytmisesti ja laukkailikin lopulta viimeisen takasuoran alussa hylkäykseen. 13 Tuiskuta matkasi takajoukoissa toisella radalla. Tamma laukkasi viimeisellä takasuoralla ja se laukkasi loppukaarteessa hylkäykseen. 

Väliajat: 32,0 / 2 - 31,0 / 2 - 23,0 / 2 - 27,5 / 2

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry | Ravitie 9 | 60120 Seinäjoki | 06 428 9200 | seinajoen.ravit@seinajoenravit.net