Tulokset tästä

1. Lähtö

2 Ever Wanda matkasi johtavan kannassa, mistä tamma nousi loppusuoran alussa toiselle radalle ja se puristi viime metreillä niukkaan voittoon. 1 Bwt Evergreen kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma tuli hyvin maaliin asti, vaikka tulikin viime metreillä ohitetuksi. 10 Parisiodi matkasi 4.ulkona, mistä tamma sai toisen kierroksen alkaessa paikan toisesta ulkoa. Se lähti sieltä 650 ennen maalia selkään 3.radalle. Tamma jäi 400 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua, missä se tuli asiallisesti sisään asti. 4 Countess Ann otti pahan lähtölaukan ja tamma jäi aivan viimeiseksi. Tamma matkasi jatkossa 4.sisällä, missä se oli viimeisellä takasuoralla vetämättömässä selässä. Tamma siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin aina 5.radalle ilman vetoapua asti, missä se tuli lopun terävästi. 9 Rue Bourbon nousi ensimmäisen takasuoran puolivälissä sisäradalta toiseen ulos. Tamma oli siellä viimeisen takasuoran puolivälissä hetken vailla kiritilaa ja se menetti asemiaan. Tamma siirtyi päätöspuolikkaan alussa kiriin 3-4.radalle, missä se tuli aivan juosten maaliin asti. 8  Now Black Pearl seuraili 3.sisältä maksimisijoitukseen. 7 Arnie´s Photo lähti haparoiden matkaan ja tamma putosi 5.ulos, mistä se oli kirivaiheessa vaisuhko. 5 White Hoof Power otti 150 juostuna kärjen tuntumasta pahan laukan ja ruuna menetti pelinsä. 11 Engracia matkasi 3.ulkona, mistä tamma lähti 950 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni hetken mukavasti.  Tamma eteni 550 ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä se antoi loppusuoralle tultaessa pahoin periksi. 3 Bwt Banzai laukkasi keskijoukoissa ensimmäisen takasuoran alussa pitkäksi. 6 Zap Ben juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna taipui viimeisen takasuoran alussa selvästi. Se laukkasi loppukaarteen alussa väsyneenä pitkäksi.

Väliajat: 24,0 / 1 – 22,0 / 2 – 18,0 / 1 – 19,0 / 2

2. Lähtö

2 Viesker-Siru kiihdytti heti kärkipaikalle, missä ori sai vetää avauskierroksen maltilla. Se nappasi lopussa kovalla lopetuksellaan ylivoimaisen voiton. 1 Tryykäys matkasi alun 3.sisällä, mistä ruuna sai 850 juostuna paikan johtavan kannasta. Se oli sieltä lopussa voittajalle jääneenä varmasti toinen. 12 Venlan Sauperi matkasi koko ajan sisärataa pitkin. Ensin 5.sisällä ja ruuna sai edetä sieltä vapaasti viimeisen takasuoran alussa 3.sisälle. Se otti sieltä lopussa maksimit. 15 Salaman Suhari matkasi takajoukoissa toisella radalla, mistä ruuna pudotti 900 ennen maalia 4.sisälle. Se tuli siellä jatkossa sisäradan vetäessä asiallisesti sisään asti. 3 Vikkeer matkasi johtavan kannasta, mistä ori nousi 850 juostuna kuolemanpaikalle. Se otti siinä 450 ennen maalia laukan ja ori menetti asemiaan. Se tuli lopun laukasta selvittyään terävästi. 7 Huuger matkasi toisessa ulkona, mistä ruuna jäi 400 ennen maalia kuolemanpaikalle. Se oli lopussa vain tasainen. 6 Taajanvaltti otti 100 juostuna laukan ja ruuna putosi taustalle sisäradalle, missä se tuli asiallisesti sisään asti. 4 Poika Vauraus otti ensimmäisen takasuoran alussa kärjen tuntumasta laukan ja ruuna menetti hieman asemiaan. Se pudotti 800 juostuna 3.sisään. Ruuna nousi 900 ennen maalia 3.ulos, mistä se oli lopussa vain tasainen. 5 Varpukan Viksu ei vain riittänyt juostuaan pääosin 4.ulkona. 14 Aurori pysyi takajoukoissa koko matkan ajan. 9 Marveli juuttui alussa taustalle 3.radan kiertäjäksi. Ruuna otti ensimmäisen takasuoran alussa laukan ja se menetti mahdollisuutensa. 10 Katrin Ram jäi heti lähdössä aivan viimeiseksi, missä tamma oli jatkossa heikko. 8 Notholmens Tilli matkasi taustalla sisäradalla, missä tamma meni koko ajan huonoa ravia ja se väsyi selvästi toisen kierroksen alkaessa. Keskeytti myöhemmin. 11 Seekerin Sanni laukkaili taustalla nopeasti hylkäykseen. 13 Turboliini myöhästyi lähdössä ja tamma jäi aivan telineisiin. Keskeytti myöhemmin taustalla.

Väliajat: 39,0 / 2 – 38,5 / 2 – 355 / 2 – 29,0 / 2

3. Lähtö

9 Ceramic Alley sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa, mistä tamma lähti päätöspuolikkaan alkaessa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se puristi viime metreillä varmaan voittoon, kun pahin kanssakilpailija levisi loppumetreillä laukalle. 3 Cilla Sisu painui 450 juostuna kuolemanpaikalta kärkipaikalle. Tamma tuli siitä mukavasti maaliin asti, vaikka jäikin aivan lopussa toiseksi. 1 Lord Of Spring jäi 200 juostuna johtavan kantaan ja ensimmäisen takasuoran puolivälissä edelleen 3.sisään. Ruuna nousi päätöspuolikkaan alussa toiseen ulos. Se otti sieltä lopussa maksimit. 4 Ramrod Nevil sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan 3.ulkoa, mistä ori lähti loppukaarteen alussa selkään 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Ori oli lopussa tasainen. 8 Diablo Star matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi päätöspuolikkaan alussa 3.ulos. Se nousi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä ruuna tuli lopun aivan juosten. 6 That´s Man pummasi lähdön ja ori putosi 5.sisälle. Se nousi 800 juostuna 4.ulos, mistä ori ei vain riittänyt lopussa. 10 Knowledge Castle oli pääjoukon hänniltä kirivaiheessa vaisu. 2 Combat Mode painui kuolemanpaikalta kärkeen 200 juostuna. Tamma jäi 450 juostuna johtavan kantaan, mistä se taipui päätöspuolikkaan alussa selvästi. 7 Devil´s Rock juuttui ensimmäisen takasuoran puolivälissä kuolemanpaikalle, mistä tamma oli vielä mukava voittotaistossa, mutta se laukkasi 100 ennen maalia hylkäykseen. 5 Count Cocktail oli poissa.

Väliajat: 20,0 / 3 – 20,5 / 3 – 19,0 / 3 – 16,5 / 9

4. Lähtö

11 Ekon Heko matkasi 5.ulkona, mistä ori lähti kierros juostuna selkään 3.radalle. Se siirtyi päätöspuolikkaan alussa vetämättömästä selästä kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Ori puristi loppusuoralla varmasti niukkaan voittoon. 4 Hastalavista matkasi toisessa ulkona, mistä tamma lähti 550 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se eteni loppusuoran alussa kärkeen ja tamma vastaili hyvin maaliin asti, vaikka jäikin aivan lopussa toiseksi. 5 Maippiina matkasi 3.ulkona, mistä tamma nousi 350 ennen maalia selkään 3.radalle ja se tuli asiallisesti sisään asti. 7 Vikunpuuska otti pahan lähtölaukan ja ruuna putosi aivan viimeiseksi. Se eteni ensimmäisen takasuoran lopulla 3.sisään. Ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos, mutta vapaata rataa ei vielä löytynyt. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen ruuna tuli lopun aivan juosten. 3 Virin Toivo kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori antoi loppusuoralla hieman periksi. 6 Seppälän Wouti juuttui nopeasti kuolemanpaikalle, mistä ruuna putosi päätöspuolikkaan alussa kärkihevosten vauhdista. Se säilytti oman vauhtinsa asiallisesti. 10 Ritemi sai ensimmäisen kaarteen lopussa paikan johtavan kannasta, minne ori jäi lopussa vaille kiritilaa. 12 Metkun Temppu ei vain riittänyt taustalta sisäradalta lopussa lainkaan. 1 Sirkan Sulttaani otti pahan lähtölaukan ja ruuna putosi lauman hännille. Se pudotti ensimmäisen takasuoran puolivälissä 4.sisään, missä ruuna otti loppusuoran alussa uuden laukan ja se menetti pelinsä. 9 Hymyhattara lähti 4.ulkoa kierros juostuna kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamman kirissä ei oikein missään vaiheessa ollut potkua ja se taipui viimeisen takasuoran puolivälissä selvästi. 8 Topassi väsyi pääjoukon hänniltä selvästi viimeisen takasuoran alussa. 2 Valter Myrberg laukkasi lähdössä pitkäksi.

Väliajat: 29,5 / 3 – 31,0 / 3 – 28,0 / 3 – 26,5 / 11

5. Lähtö

3 Sahara Rouge sai kärkipaikan haltuunsa 200 juostuna. Ruuna otti siitä lopussa hallitun voiton. 1 Will Be Crescent matkasi johtavan kannassa, mistä ruuna pääsi 80 ennen maalia nousemaan toiselle radalle ja se ehti lopussa puolittain voittajan rinnalle. 10 Feeling Future juoksi toisessa ulkona, mistä ruuna lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kirinsä aivan hyvin maaliin asti. 6 Gene Touch matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia selkään 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä ruuna oli loppumetreillä tasainen. 9 Gasell Windcape matkasi 3.sisällä, mistä tamma nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Kirikaista pysyi loppukaarteessa kiinni. Se pääsi loppusuoran alussa nousemaan selkään 3.radalle, mutta vapaata rataa ei lopussa kunnolla tullut. 8 Money And Caviar pakitti 5.sisään, mistä ori nousi 850 ennen maalia toiselle radalle. Se siirtyi loppukaarteen alussa kiriin ulkoradoille, missä ori tuli aivan juosten maaliin asti. 7 Hopeless Guy ajoi voimalla eteenpäin ja ruuna saikin ensimmäisen kaarteen lopulla kuolemanpaikan haltuunsa, mistä se antoi päätössatasella selvästi periksi. 11 Jailhouse Riot oli 4.ulkoa kirivaiheessa lähinnä tasainen. 12 Alfa Deja Vu oli 5.ulkoa lopussa rehellisen riittämätön. 2 Kasirga Zafir pudotti ensimmäisen takasuoran alussa 4.sisään, missä ruuna laukkaili viimeisen takasuoran alussa hylkäykseen. 5 Dorianna käynnistyi reippaasti ja tamma sai nopeasti kärkipaikan haltuunsa, mutta se laukkasi lähes samassa pitkäksi. 4 Bwt Kadavu oli poissa.

Väliajat: 13,5 / 3 – 17,0 / 3 – 17,0 / 3 – 16,0 / 3

6. Lähtö

15 Akaasia matkasi 4.sisällä, minne tamma jäi kierros juostuna vetämättömään selkään. Vapaa rata löytyi 400 ennen maalia ja tamma kiri lopun ulkoratoja pitkin ylivoimaista vauhtia ja se ehti lopussa vielä voittoon asti. 3 A. T. Veeti otti alkumetreillä lyhyen laukan. Ori painui ensimmäisen takasuoran lopulla kuolemanpaikalta kärkeen. Se tuli siitä hyvin maaliin asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 8 Viinun Tuuri jäi ensimmäisen takasuoran lopussa toisesta ulkoa kuolemanpaikalle. Ruuna antoi päätöskierroksen painetta kärjessä juosseelle ja se tuli hyvin maaliin saakka, vaikka jäikin lopun tasaisesta rintamasta kolmanneksi. 11 Viksun Veera sai 700 juostuna paikan toisesta ulkoa, mistä tamma lähti loppusuoran alussa kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se oli lopussa lähinnä tasainen. 9 Lentopiki laukkasi lähdössä ja ori jäi aivan taustalle. Se suoritti jatkossa 5.ulkoa asiallisesti sisään asti. 4 Salaisuus Rok taipui 3.sisältä kärjen vauhdista jo kierros juostuna. Tamma säilytti kuitenkin oman vauhtinsa asiallisesti sisään asti ja oli laukkojen sävyttämässä lähdössä vielä kuudes. 12 Caparos matkasi 4.ulkona, mistä ruuna pudotti viimeisen takasuoran puolivälissä 3.sisään. Se jäi loppusuoran alussa pakettiin väsyneen vastustajan taakse ja mahdollisuudet menivät. 14 Kasmilaaro lähti aivan pääjoukon hänniltä kierros juostuna selkään 3.radalle. Ori ei pysynyt vetoapunsa kyydissä, mutta se säilytti kuitenkin oman vauhtinsa kohtalaisesti. 16 Volsunen ei vain riittänyt lopussa juostuaan pääosin 5.sisällä. 7 Huvi- Ralli kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ori jäi 650 juostuna johtavan kantaan. Se antoi sieltä 300 ennen maalia pahoin periksi. 10 R. R. Veera matkasi 3.ulkona, missä tamma otti 800 ennen maalia pahan laukan ja se menetti mahdollisuutensa. 5 Vieskerin Toive otti alkumetreillä pahan laukan ja tamma putosi aivan pääjoukon hännille. Se lähti 1100 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma pääsi viimeisen takasuoran puolivälissä pudottamaan 3.ulos. Se nousi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua, mutta tamman kiri katkesi 100 ennen maalia tulleeseen laukkaan. 6 Puharin Armas laukkasi lähdössä ja ori jäi taustalle. Se eteni jatkossa hyvin, mutta ori otti 600 juostuna kärjen rinnalta uuden laukan ja se meni hylkäykseen. 1 Jenkan Jytke, 2 Rilleri ja 13 Kantri olivat poissa.

Väliajat: 32.0 / 7 – 29,0 / 3 – 24,5 / 3 – 27,5 / 15

7. Lähtö

5 Finish Flyer kiihdytti vauhdilla ja ruuna sai ensimmäisen kaarteen lopulla kärkipaikan haltuunsa. Se jäi 550 juostuna johtavan kantaan. Ruuna löysi loppusuoran puolivälissä kiritilaa ja se ehti vielä loppumetreillä varmaan voittoon. 6 Johnny Muscles painui 550 juostuna kuolemanpaikalta kärkeen ja ruuna veti vauhdilla. Se näytti vielä loppusuoran alussa aivan voittajalta, mutta ruuna tuli aivan viime metreillä ohitetuksi. 10 Asante matkasi alun 2-3.ulkona, mistä ruuna jäi kierros ennen maalia kuolemanpaikalle. Se tuli siitä vahvasti sisään asti ja oli maalissa tasaisessa kärkirintamassa hyvä kolmas. 9 Victory Lane seuraili toisesta ulkoa maksimisijoitukseen. 3 Quantanamera painui ensimmäisen kaarteen puolivälissä kärkipaikalle. Tamma luovutti pian paikkansa. Se jatkoi 600 juostuna 3.sisällä, mistä tamma seuraili maksimaaliseen sijoitukseen. 1 Classical Winner matkasi 4.sisällä, mistä ruuna nousi 300 ennen maalia toiselle radalle ja loppusuoralla edelleen kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Se tuli kovassa sarjassa hyvin maaliin saakka. 8 Saida Gold Wind oli kirivaiheessa vaisu juostuaan 5-6.sisällä. 4 Oliwer Twist matkasi 5.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Kirivaiheessa ei kuitenkaan tapahtunut yhtään mitään. 7 Real De Rabut matkasi 3.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Kiri katkesi loppukaarteen alussa tulleeseen pahaan laukkaan. 2 Gegis Khan Alca ja 11 Melton Kronos olivat poissa.

Väliajat: 11,0 / 5 – 11,5 / 6 – 16,0 / 5

8. Lähtö

16 Sweet Jack matkasi 3.ulkona, mistä ruuna kiertyi viimeisen takasuoran alussa 3.radan kautta toiseen ulos. Se lähti sieltä loppukaarteen puolivälissä kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Ruuna nappasi loppusuoralla varman voiton. 4 It´s Only Love sai nopeasti paikan johtavan kannasta, mistä ruuna jäi ensimmäisen takasuoran lopulla 3.sisään. Se nousi päätöspuolikkaan alussa 3.ulos ja lähes samassa selkään 3.radalle. Ruuna nousi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja se ehti lopussa aivan voittaneen rinnalle. 7 Back The Devil matkasi 4-5.sisällä, mistä ruuna nousi loppukaarteen alussa toiselle radalle. Kirikaista pysyi edelleen kiinni. Vapaa rata löytyi vasta loppusuoran puolivälissä, minkä jälkeen se tuli lopun terävästi. Voimia jäi tuleviin koitoksiin. 2 Coktail Venus otti pahan lähtölaukan ja tamma putosi aivan taustalle. Se nousi 6.sisältä viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle ja 600 ennen maalia selkiin 3.radalle. Tamma siirtyi 450 ennen maalia kiriin 4.radalle ilman vetoapua, missä se tuli hyvin maaliin saakka. 3 Feeling Brave kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi ensimmäisen takasuoran lopulla johtavan kantaan. Se oli siellä loppukaarteessa vailla kiritilaa. Ruuna nousi loppusuoralle tultaessa toiseen ulos, mistä se otti lopussa maksimit. 12 Son Of Ocean teki 5.ulkoa kohtalaisen 700 metrin kirin. 14 Badlands Nevil matkasi 6.sisällä, mistä ruuna nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle ja loppukaarteessa edelleen kiriin ulkoradoille. Se tuli tauko huomioiden asiallisesti maaliin asti. 9 Debbie´s Dartque ajoi alussa 3.rataa ilman vetoapua eteenpäin ja ruuna saikin ensimmäisen takasuoran lopulla kuolemanpaikan haltuunsa. Se piti siinä koko ajan tempoa yllä, mihin nähden päätössatasen lievä taipuminen oli ymmärrettävää. 6 Zap Archie jäi lopussa täysin vaille kiritilaa juostuaan pääosin 4.sisällä. 8 Black Madicken painui 650 juostuna kuolemanpaikalta kärkipaikalle. Tamma antoi siitä loppusuoralle tultaessa selvästi periksi. 5 Briliantti otti ratkaisevan lähtölaukan ja tamma menetti heti pelinsä. 11 Shock Wave matkasi 4.ulkona, mistä ori lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.radalle. Sen kiri katkesi pahoin loppukaarteen alkuun. 15 Good Coming sai ensimmäisen takasuoran lopulla paikan toisesta ulkoa, mistä tamma taipui selvästi toisen kierroksen alkaessa. 10 Mr Philip otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 1 Sweet Choco laukkasi lähdössä pitkäksi. 13 Wild Erik oli poissa.

Väliajat: 21,0 / 3 – 19,5 / 8 – 18,0 / 8 – 17,5 / 16

9. Lähtö

9 Amour Avenger matkasi 5.ulkona, mistä ruuna lähti kierros juostuna selkään 3.radalle. Se siirtyi päätöspuolikkaan alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua. Ruuna eteni loppusuoran alussa johtohevosen rinnalle, mistä se painui lopussa väkisin ohi. 7 Madickens Stjärna painui 550 juostuna kuolemanpaikalta kärkeen, mistä ruuna tuli mukavasti maaliin asti, vaikka aivan viime metrit hieman painoivatkin. 10 Redry matkasi 4.ulkona, mistä ruuna lähti 650 ennen maalia selkiin 3.radalle. Se jäi 400 ennen maalia 3.radalle ilman vetoapua, minkä jälkeen ruuna tuli mukavasti maaliin asti. 4 Skyhill Samba matkasi 3.ulkona, mistä ruuna nousi päätöspuolikkaan alussa selkään 3.radalle. Se siirtyi loppusuoran alussa kiriin 4.radalle ilman vetoapua ja ruuna tuli aivan juosten maaliin asti. 5 Feeling Girl käynnistyi reippaasti, mutta se jäi kuolemanpaikalle. Tamma pudotti ensimmäisen takasuoran alussa johtavan kantaan ja se matkasi pian 3.sisällä. Tamma oli pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen tamma tuli lopun terävästi. 2 Secret Pilot kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä ruuna jäi ensimmäisen takasuoran puolivälissä johtavan kantaan. Se taipui päätöspuolikkaan alussa johtohevosen kyydistä. Ruuna antoi lopussa hieman periksi. 3 Holiday Ors jäi lopussa täysin vaille kiritilaa juostuaan toisessa ulkona. 11 Sophie Savage juuttui heti 3.radan kiertäjäksi. Tamma pääsi 450 ennen maalia pudottamaan kakkoskeulan rinnalle, mistä tamma ymmärrettävästi taipui lopussa hieman. 8 Texas Gel jäi lopussa täysin vaille kiritilaa juostuaan pääosin 4.sisällä. 12 Wasa Aragorn oli lopussa 5.sisältä kovassa lopetuksessa vailla mahdollisuuksia. 6 Bombay putosi heti taustalle sisäradalle, missä ruuna oli rehellisen heikko. 1 Vito Mafioso nousi ensimmäisen takasuoran puolivälissä sisäradan jonosta kuolemanpaikalle. Ori laukkasi siinä viimeisen takasuoran alussa pitkäksi.

Väliajat: 12,5 / 7 – 15,5 / 7 – 15,5 / 7 – 16,0 / 9

10. Lähtö

1 Nice Kometa matkasi alun johtavan kannassa. Tamma nousi 800 juostuna kuolemanpaikalle, mistä se puristi viime metreillä hallittuun voittoon. 2 Golden Line kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tamma tuli asiallisesti sisään asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 6 Lonely Rose matkasi 3.sisällä, mistä tamma sai toisen kaarteen lopulla paikan johtavan kannasta. Se nousi sieltä päätöspuolikkaan alussa toiseen ulos ja loppusuoralla edelleen kiriin 3.radalle ilman vetoapua. Tamma oli loppumetreillä vain tasainen. 12 Igor Zok seuraili lopussa sisäradan vetäessä maksimisijoitukseen juostuaan 3-4.sisällä. 7 Subella matkasi 4-5.sisällä, mistä tamma otti lopussa aivan maksimit. 13 Fast Winner seuraili 3.ulkoa suuremmin vakuuttamatta. 5 Kaizer oli toisesta ulkoa rehellisen riittämätön. 14 Napoleon Nova ei kirivaiheessa esittänyt oikein mitään parijonon hänniltä. 10 Truly Brave otti 150 juostuna laukan ja tamma putosi 5.sisään, mistä se ei vain riittänyt lopussa. 8 Raibow Beauty ei vain riittänyt 4.ulkoa lainkaan. 9 Elitserie oli 6.ulkoa kirivaiheessa heikko. 3 Ingrid Saknussen otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 4 Two Moon otti erittäin pahan lähtölaukan ja tamman mahdollisuudet menivät samassa. 11 Idea Star otti alussa pysähdyslaukan ja tamman mahdollisuudet sulivat heti.

Väliajat: 22,0 / 2 - 21,5 / 2 - 16,0 / 2 - 18,5 / 1

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net