Tuoreimmat uutiset:

4.12.2020

ROPERTTO MYYDÄÄN NETTIHUUTOKAUPALLA
Talli Farmareista Kunkkareihin päättyy vuoden lopussa ja sen kimppahevonen Ropertto huutokaupataan. Koronaepidemian kiihdyttyä suunnitelmat huutokaupata Roope Seinäjoen 4.12. raveissa livenä kariutuivat ja näin kimpan edustajisto päätyi järjestämään kauppatilaisuuden tutulla sivustolla auction.hevoshuutokaupat.fi. Samalla sivustolla tullaan käymään myös pääosa Raviliigan-hevosten myynnistä.
Huutokauppa ajoittuu joulunpyhiin, päättyen maanantaina 28.12. klo 20 Seinäjoella ravattavien Magic Monday -ravien aikana. Ropertton huutokauppailmoitus ja siihen liittyvät myyntitiedot julkaistaan huutokauppasivustolla myöhemmin. Kimpan sääntöjen mukaisesti Ropertto-kimppa purkautuu huutokaupan jälkeen vuodenvaihteessa. Kaikki hevosen tilillä olevat varat vuodenvaihteeseen saakka kertyneiden kulujen jälkeen, mukaan lukien kauppahinta, jaetaan osakkaiden kesken osuuksien suhteessa.

1.9.2020

Talli Farmarista Kunkkareihin sääntöjen mukaan Ropertto myydään huutokaupalla joulukuussa 2020. Osakkuden omistajien kiinnostusta kimpan jatkamiselle tullaan tiedustelemaan syksyn aikana sähköpostitse. Uutiskirje on postitettu osakkaille 1.9. Mikäli posti ei ole tullut perille, niin siitä voi ilmoittaa ropertto (a) seinajoenravit.net osoitteeseen.  


7.8.2020
Ropertto kävi tarkistuskontrollissa eläinlääkärillä. Murtuma on paranee hyvässä tahdissa ja Ropertton valmentaminen voidaan aloittaa kävelytreenillä. Seuraava eläinlääkärikäyti on noin kahden kuukauden kuluttua.

25.5.2020

Ropertton nuljuluu operoitiin Tampereen Hevosklinikalla. Seuraavat kaksi viikkoa se viettää karsinassaan.

20.5.2020

Ropertton vasemmassa takajalassa on nuljuluun yuläosan murtuma. Sairastaukoa tulee vähintään puoli vuotta. 

18.10.2019

Ropertton Porin juoksu ei mennyt kuten oli suunniteltu. Tuloksena HLL eli hylätty liioista laukoista. Kierroksen kohdalla tuli ensimmäinen laukka, viimeisellä takasuoralla toinen, ja maalisuoran kolmas laukka johti hylkäykseen.

15.10.2019

Ropertto nähdään seuraavaksi nelivuotiaiden Satakunta-ajon karsinnoissa Porissa perjantaina 18.10. lähdössä 5, numerolla 6. alustava starttiaika on  klo 19:35.

22.9.2019

Ropertto voitti Seinäjoella toisen kilpailunsa selvällä erolla kilpakumppaneihin, kilometriajalla 33,6. Ropertton juoksu ja maalikamerakuva löytyvät Ravimaailman sivuilta Seinäjoen tuloksista.

29.8.2019

Ropertton uutiskirjeet postitetaan heille jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteen osuuden oston yhteydessä. Omistajarekisterissämme on runsaasti omistajatietoja joiden sähköpostiosoite on luvattu toimittaa myöhemmin. Jos et ole saanut Ropertton uutiskirjettä, ilmoitathan meille sähköpostiosoitteesi, niin saamme päivitettyä sen postituslistalle. 

20.8.2019

Ropertto sijoittui ensimmäisessä kilpailussaan toiseksi häviten niukasti maalikameran kuvassa Huvi Gunnarille ajalla 37,0. Maalikameran kuva sekä juoksuselostukset ja linkki videoon löytyvat Ravimaailman Seinäjoen sivuilta. Kuva:Kirsi Kantokoski

13.8.2019

Ropertto juoksee ensimmäisen starttinsa Seinäjoella perjantaina 16.8. Ropertto kilpailee lähdössä kolme numerolla kaksi. Lähtö ajetaan alustavan aikataulun mukaan klo 18.50.

Ropertton omistajakortilla on vapaa sisäänpääsy raveihin.

24.2.2019

Ropertto oli sunnuntain raveissa paikalla.

11.10.2018

Ropertto juoksi koelähdön hyväksytysti läpi aikaan 1.46,6.

15.6.2018

Ropertto juoksi opetuslähdön hyväksytysti läpi aikaan 1.51,5. Ropertto juoksi hyvällä tyylillä, eikä ottanut harha-askelia. Koelähtö on suunnitelmissa loppukesästä tai syksyllä

11.6.2018

Ropetto juoksee Seinäjoella opetuslähdössä torstaina 14.6. klo 17.20. Roperttolla ajettiin ensimmäisen kerran kilpakärryt perässä 30.5. ja se toimi moitteetomasti. Linkissä video.

30.4.2018

19.2.2018

Ropertto esittäytyi Seinäjoella 17.2. raveissa radalla. Linkissä viedokuvaa. Ropertto juoksee ulkoradalla sekä lämmittelyssä että kilpailusuuntaan ajettaessa. 

8.12.2017

Tervetuloa tapaamaan Roperttoa sekä sen taustajoukkoja maanantaina 11.12. Seinäjoen raveihin. Ropertto on tavattavissa vierastallissa klo 17-18.30 välisenä aikana. Vierastalli on punainen rakennus hevosklinikka Evidensian vieressä Nurmon puoleisessa päädyssä. Klo 18.30 alkaen alakerroksen ravintola Pruunissa Ropertton taustajoukot kertovat kuulumisia ja paikalle saapuville osakkaille jaetaan omistajakortit, jota esittämällä osakkaat pääsevät jatkossa hyödyntämään erilaisia etuja. Ravintola Pruunin ruokalistalla on päivän leike sekä tuliset Hot Wings siivet alkaen Toisen kerroksen ravintola Troikassa on tarjolla jouluinen noutopöytä itse paistetuilla kinkuilla ja laatikoilla.

Ropertton osakkaille on lähetetty sähköpostia jossa on ilmoittautuminen tapahtumaan. Mikäli posti ei ole tavoittanut, ilmoita sittä Seinäjoen raviradan toimistolle.

2.10.2017

Seinäjoella ajetaan maanantaina 9.10. hevosenomistajaravit. Alueemme valmentajat kutsuvat ravintola Troikkaan hevosenomistajiaan. Tommilla ei ole mahdollisuutta tarjota Ropertton 800 osuuden omistajalle ravi-iltaa, mutta kaikki omistajat ovat tervetulleita paikalle tapaamaan tallin väkeä sekä muita hevosenomistajia. 

Ravien sisäänpääsymaksu on 7 euroa, ravintolaan ei ole erillistä sisäänpääsymaksua. Ravintolassa on A-oikeudet ja mahdollisuus ruokailuun 16 euron hintaisesta noutopöydästä. Ruokalistalla on Porsaan kasleria, broilerin grillipihviä, särejuureksia, perunoita, salaatteja, leipää ja levitettä sekä jälkiruoaksi kahvia ja pikkuleipiä. 

Ravintolamme tulee olemaan noissa raveissa täynnä joten varaathan pöytäpaikkasi ajoissa puh. 06 4289 200.

28.9.2017

Valmentaja Tommi Ala-Nikkola kertoi Ropertton kuulumisista 
- Ropertton elämä on tässä kohtaa aika rutiininomaista. On kahdenlaisia päiviä. Joko sillä ajetaan, tai sitten se oleskelee tuolla "joenrantayksiössään", aloittaa Tommi.
Tuo yksiö on Kyrönjokeen asti ulottuva tarha, jossa sillä on katossuoja. Se oleilee siellä kaiken aikaa. Ajopäivinä se otetaan hetkeksi ennen treeniä sisälle, ja samoin treenien jälkeen se loimitetaan tallissa kuivaksi.
- Roperttolla on käyty muutaman kerran radalla, mutta pääsäntöisesti sitä ajetaan kotona olevalla suoralla. Sillä on mukana yleensä lenkkikaveri, niin ei aika käy pitkäksi. Iloisesti se kaverin kanssa juoksentelee.

Maaseudun Tulevaisuuden toimittaja Antti Savolainen on käynyt tekemässä juttua Ala-Nikkolan tallilla. Ropertto pitäisi olla mukana perjantaina 29.9. lehdessä ilmestyvässä jutussa. UUTINEN
 

21.9.2017

Kaikkien 15.9. mennessä Ropertton osuuden lunastaneiden kesken arvottiin ravintolapaketti Seinäjoen T76-raveihin lauantaille 2.12.2017. Paketti sisältää sisäänpääsyn sekä ruokailun herkullisesta noutöpöydästä toisen kerroksen ravintola Troikassa kahdelle henkilölle. Ravintolapakettin voittjaksi arvottiin osuuden 344 lunastanut Jukka Rautiainen Seinäjoelta. Onnittelut voittajalle ja tervetuloa raveihin!

28.8.2017

Keskiviikko aamunana 30.8. on mahdollisuus nähdä Ropertto ja Tommi Seinäjoen Ravikeskuksessa. Noin klo 10.00 aikoihin Ropertto ajetaan ravradalla. Käykää kurkkaamassa jos olette nurkilla. Tämän jälkeen klo 11 Roperttolle on varattu aika Seinäjoen raviradan eläinklinikalta. Eläinlääkäri Mari Vettenrannan vastaanotolta influenssarokotusta varten.

Kaikkien Suomessa kilpailevien hevosten ja ponien tulee olla rokotettuja hevosinfluenssaa vastaan. Sääntöjen mukainen rokotusohjelma aloitetaan kahdella perusrokotuksella, joita seuraa vuosittainen tehosterokotus. Hevoselle annetut rokotukset merkitään ensisijaisesti hevospassiin, joka kulkee hevosen mukana kilpailuissa.

Osuusmyyntimme on hyvässä vauhdissa mutta se jatkuu vielä, ja katkeaa 800:n kohdalla. Osuudenosto on tehty helpoksi. Osuuden voi  hankkia keskiivkon ravien yhteydessä, tai maksamalla 100 euroa tilille:
Talli Farmarista Kunkkareihin
FI30 4726 0010 1148 87,
Kurikan Osuuspankki (POP).


Viestikenttään tulee kirjoittaa osuuden omistajan tai lahjan saajan nimi. Tämän lisäksi tulee ilmoittaa sähköpostilla osuuden omistajan/lahjan saajan nimi, osoite ja sähköpostiosoite osuustodistuksen toimitusta varten osoitteeseen ropertto@seinajoenravit.net

9.8.2017

Valmentaja Tommi Ala-Nikkola tuo Ropertton tallialueelle näytteille ennen raveja, ja oripoikamme on esillä ainakin alkulähtöjen ajan. Käykää moikkaamassa Roperttoa, ja kyselemässä Tommilta ja Eevalta sen viime kuulumiset.
- Ropertto on hyvällä mallilla. Harjoitukset on päästy tekemään suunnitelmien mukaan. Eilen laitoin sille uudet kengät, kertoi Tommi.
Seinäjoen keskiviikkoillan 65-raveissa kilpailee huippuhevosia. Pauli Raivion kuusivuotias Tähen Toivomus on matkalla kohti suomenhevosten huippua. Vielä tänä vuonna sillä jätettiin viikonvaihteessa ajetut Kuninkuusravit väliin, mutta ensi vuoden Rovaniemen kunkkarit siirtävät nuoren oriin silmissä.
Ropertto Tommia ei keskiviikkona kaviouran puolella esitä.
- Ei viitsi sekoittaa nuoren pojan päätä. Siinä on kaikenmoista hälinää, kun hevoset lämmittelevät sen ympärillä. Siinä Roperttokin voisi innostua juoksemaan palan aika kovaa. Samoin kovaäänisisten kuulutukset ja musiikit saavat jäädä vielä väliin, selvittää Tommi.

Ropertton osuusmyynti jatkuu vielä, ja katkeaa 800:n kohdalla. Osuudenosto on tehty helpoksi. Osuuden voi  hankkia keskiivkon ravien yhteydessä, tai maksamalla 100 euroa tilille:
Talli Farmarista Kunkkareihin
FI30 4726 0010 1148 87,
Kurikan Osuuspankki (POP).


Viestikenttään tulee kirjoittaa osuuden omistajan tai lahjan saajan nimi. Tämän lisäksi tulee ilmoittaa sähköpostilla osuuden omistajan/lahjan saajan nimi, osoite ja sähköpostiosoite osuustodistuksen toimitusta varten osoitteeseen ropertto@seinajoenravit.net

21.6.2017

Ropertto kiinnosti Farmari-messuilla

Seinäjoen Raviradan ja Farmari 2017 -messujen yhteinen kimppavarsa Ropertto kiinnosti messuyleisöä. Paikanpäällä kävi neljänä eri päivänä kaikkiaan yhteensä 94.000 ihmistä. Talli Farmarista Kunkkareihin oli tuonut näytille Roperttonsa, ja moni etsikin ensimmäisenä mistä se oma oripoika löytyy. Oskaspohjamme laajeni, sillä uusia roperttolaisia tuli kimppaamme ympäri Suomea. Oman osuutensa Seinäjoen alueen julkkishevosesta lunastivat myös Seinäjoen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki kuin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kimmo Heinonen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kati Ojaniemikin.

Osuusmyynti jatkuu
Ropertton osuusmyynti jatkuu vielä, ja katkeaa 800:n kohdalla. Osuudenosto on tehty helpoksi. Osuuden voi  hankkia maksamalla 100 euroa tilille:
Talli Farmarista Kunkkareihin
FI30 4726 0010 1148 87,
Kurikan Osuuspankki (POP)
.
Viestikenttään tulee kirjoittaa osuuden omistajan tai lahjan saajan nimi. Tämän lisäksi tulee ilmoittaa sähköpostilla osuuden omistajan/lahjan saajan nimi, osoite ja sähköpostiosoite osuustodistuksen toimitusta varten osoitteeseen ropertto@seinajoenravit.net

12.6.2017

Ropertton ensimmäiset viralliset kuulumiset on lähetetty sähköpostitse osakkaille.  Mikäli sähköposti ei ole tullut perille niin ilmoita siitä ropertto@seinajoenravit.net osoitteeseen.

Ropertton kevät ja alkava kesä on kulunut mukavissa merkeissä. Oripoika kotiutui maaliskuun alussa Tommi ja Eeva Ala-Nikkolan ravitallille Ilmajoelle. Tommi Ala-Nikkola kehuu Roperttoa mukavaksi ja yhteistyöhaluiseksi varsaksi, jonka kanssa on ilo tehdä töitä. Ropertton alku on siis sujunut mukavasti. Ropertto kävi kesäkuun alussa eläinlääkäri Mari Vettenrannan vastaanotolla hammashoidossa. Raspauksen yhteydessä varsalta poistettiin sudenhampaat.

Seuraava tapahtuma johon Ropertto osallistuu on Seinäjoen Farmari 2017 -messut (www.farmari.net) 14.-17. kesäkuuta. Ropertto on näytillä oamssa aitauiksessa eläinosastolla. Valmentaja Tommi Ala-Nikkola tuo hevosen joka aamu, ja hakee messupäivän päätyttyä yöksi kotilaitumelle huilimaan. Tommin tavoittaakin parhaiten paikanpäältä näyttelypäivän lähestyessä loppuaan. Messuilla on Roperttolla oma myyntipiste jossa voi ostaa 1/800 osuuden  hintaan  100 euroa tai Ropertto T-paidan hintaan 15 euroa.

13.5.2017

Seinäjoen raviradan kimppavarsa Ropertto palkittiin II+ palkinnolla sekä näyttelyn parhaana varsana lauantaina 13.5. Seinäjoen tamma- ja varsanäyttelyssä.

9.5.2017

Kimppatapaaminen varsanäyttelyn yhteydessä

Talli Farmarista Kunkkareihin järjestää Ropertton kimppatapaamisen Seinäjoen tamma- ja varsanäyttelyn yhteydessä  lauantaina 13. toukokuuta. Tallimme kaikille avoin infotilaisuus pidetään ravintola Pruunin tiloissa Seinäjoen raviradalla klo 10.00 alkaen. Ropertto on ilmoitettu varsanäyttelyyn, ja esitetään ajaen n. klo 11.00 aikoihin.  Seinäjoen poniravikoulu hoitaa tilaisuudessa  kahviota.

Tervetuloa kuuntelemaan ja kysymään mitä kimppavarsa Roperttolle kuuluu. Tilaisuudessa on myös tallimme ostopiste, josta voit ostaa osuuden itselle tai lahjaksi.
Osuuden voi kuitata myös maksamalla 100 euroa tilille: Talli Farmarista Kunkkareihin; FI30 4726 0010 1148 87, Kurikan Osuuspankki (POP). Muista osuuden saajan nimi ja osoite.

Ropertto on Farmari 2017 -messujen ja Seinäjoen raviradan kimppavarsa, joka myydään 800 osuuteen. Yksi osuus maksaa 100 euroa eikä muita kuluja osakkalle tule. Hevoskimppa on voimassa joulukuuhun 2020 saakka, jolloin hevonen myydään ja kaikki sen tilillä olevat rahat ja mahdolliset voittorahat sekä myyntihinta jaetaan osuuksien kesken.

PS. Annetaan Tommille ja Roperttolle "työrauha", ja käydään vasta näyttelytilaisuuden jälkeen moikkaamassa varsaamme.

4.5.2017
Ropertto on ilmoitettu Seinäjoella 13.5. järjestettävään tamma- ja varsanäyttelyyn. Näyttelyn ohjelma ja aikataulu löytyvät tästä linkistä

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry | Ravitie 9 | 60120 Seinäjoki | 06 428 9200 | seinajoen.ravit@seinajoenravit.net