Ajankohtaiset ravitapahtumat Seinäjoella ja lähiseudulla – tutustu blogiin

Ota yhteyttä

Seinäjoen Ravikeskuksen blogista löydät tuoreimmat alan kuulumiset sekä tiedot ajankohtaisista ravitapahtumista. Tervetuloa seuraamaan!

 • 15/06/2022 0 Kommentit
  RATA SULJETTU SUNNUNTAINA 19.6.

  Vaikka ravitoiminta on pienellä kesätauolla, säpinää on silti!

  Lakeuden Ratsastajat ry järjestää ratsastuskilpailut Ravikeskuksen kentällä sunnuntaina 19.6. Kavioura ja tallialue on suljettuna koko päivän.
  Kisojen valmistelu on käynnissä lauantaina iltapäivällä ja illalla, mutta ei aiheuta rajoituksia. Treenata voi normaalisti ottamalla toisensa huomioon.
  Lauantaina päiväsaikaan purkaantuu Pohjanmaa Rallin Park Ferme katsomoalueelta kohti uusia pätkiä, autojen pärinää tiedossa puolen päivän molemin puolin.

  Ja muistattehan myös vilkkaan junnujen jalkapallotoiminnan, erityisesti arki-iltaisin. Hevosilla on etuajo-oikeus, mutta varansa on hyvä pitää.

  Lue lisää
 • 24/05/2022 0 Kommentit
  Rata suljettu lauantaina 28.5.

  Raviradan kavioura on suljettu koko päivän lauantaina 28.5. jalkapalloturnauksen takia.

  Keskitytään kotivalmennukseen ja Vieremän + Elitloppetlauantain seurantaan!

  Lue lisää
 • 12/05/2022 0 Kommentit
  Varsat Framilla -tapahtuma peruttu

  Sunnuntaille 15.5. suunniteltu Varsat Framilla -tapahtuma on peruutettu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

   

   

  Lue lisää
 • 10/05/2022 0 Kommentit
  Ettei vaan unohtuisi...

  Ilkka-Pohjalainen-ajo on pitkäaikainen pohjalaismaakuntien alueella syntyneiden kasvattajakilpailu. Sen karsinnat ja finaalit lähestyvät!


  Lämminveriset (4-5-vuotiaat) karsitaan perjantaina 20.5. Seinäjoella ja suomenhevoset (5-6-vuotiaat) sunnuntaina 22.5. Kaustisella. Nuoremmille ikäluokille hyvitetyt finaalit ajetaan tasoitusajoina Seinäjoella torstaina 2.6.


  ILMOITTAUTUMISET KARSINTOIHIN PÄÄTTYVÄT MAANANTAINA 16.5.
  Sääntöuudistuksen myötä karsinta ajetaan jo 9:llä hevosella eikä hevosia karsita lähdöistä. Muutos tarjoaa ilmoittautuneille tasavertaisen mahdollisuuden tavoitella finaalipaikkaa ja ajaa suunnitelman mukainen kilpailu. Mikäli ilmoittautuneita on enintään 8 / ikäluokka, ajetaan kilpailu suoraan finaalina.


  TARKISTA HEVOSESI KILPAILUOIKEUS: https://www.seinajoenravikeskus.fi/…/ilkka-pohjalainen-ajo
  Tervetuloa tavoittelemaan paikkaa kilpailun pitkään kunniataulukkoon!
  Kuvassa vuoden 2021 voittaja Skyfall Shine - Iikka Nurmonen - Suvi Himanka

  Lue lisää
 • 06/05/2022 0 Kommentit
  Poniajolupakurssi - katso radan sulkuajat

  Poniajolupakurssi alkaa pääsykokeella lauantaina 7.5 klo 10 ja jatkuu sen jälkeen teorialla ja kärryjen vedolla klo 16 saakka.

  Kurssin aikataulu ja radan sulkuajat:

  La 7.5. klo 10-16, rata suljettu klo 15-16

  Ma 9.5. klo 18-21, rata suljettu klo 18-19

  Ti 10.5. klo 18-21 (poni mukana), rata suljettu klo 18-19

  La 14.5. klo 10-14 (poni mukana), rata suljettu klo 10-11

  Ma 16.5. klo 18-21 (poni mukana), rata suljettu klo 18-19

  Ti 17.5. klo 18-21 (poni mukana), rata suljettu klo 18-19

  Ke 18.5. loppukoe klo 18- (poni mukana), rata suljettu klo 19-20

   

  Lisätietoja kurssista antaa Heli Myllykoski 040 5860813

  Kurssin kouluttajana toimii Susanna Mastokangas 040 5845907

  Lue lisää
 • 16/04/2022 0 Kommentit
  Kutsu nro 9 Esprit Sisulle

  Esprit Sisu teki viime vuonna loppukaudesta hienoa jälkeä. STL Openin voitto täyden matkan 10,7a -tuloksella sekä Sundsvall Open Trotin ja C.L. Mullers Memorialin kakkossijat ovat nostaneet ruunan Ruotsin kultadivisioonan parhaimmistoon. Seinäjoki Race on Esprit Sisun ensimmäinen kansainvälinen tehtävä.

  Daniel Wäjersten on mieluisa vieras Seinäjoelle. Yli 90:ää hevosta Sundsvallin lähellä valmentava Wäjersten on nuori, nouseva nimi, a-valmentajana hän on saavuttanut noin 25%:n voittosaaliin vuosittain ja on taitava nykypolven lainaohjastaja.

  Wäjerstenin tallista Seinäjoelle on tulossa myös Algot Zonett, joka tavoittelee Harper Hanoverin villiä korttia Etain Royal Stayerissa.

  Seinäjoki Racen kymmenikkö täydentyy, kun viimeinen kutsuttava julkaistaan kilpailun rata-arvonnan yhteydessä. Rata-arvonta on nähtävissä livelähetyksenä Seinäjoen Ravikeskuksen Fb-sivuilla tiistaina 19.4. klo 9.30.

  Lue lisää
 • 15/04/2022 0 Kommentit
  Kotikaupungin Super Schissel Seinäjoki Raceen

  Noin vuosi sitten seinäjokelaisen Reima Kuislan omistukseen siirtynyt Super Schissel tekee ensivisiitin ”kotikonnuilleen”. Parhaillaan Ruotsissa Iikka Nurmosen tallissa valmentautuva ruuna on mielenkiintoinen lisä pääkilpailun osallistujakaartiin. Kausi on alkanut kahdella hyvällä suorituksella, Seinäjoella on odotettavissa vahva esitys. Kuislan hevoset ovat olleet tuttu näky Seinäjoki Racessa vuosien varrella, viime vuonna Ubertino Grif nappasi hopeasijan.

   

  Lue lisää
 • 08/04/2022 0 Kommentit
  RATA SULJETTU PÄIVÄLLÄ, RAVIT AJETAAN ILLALLA

  RAVIPÄIVÄ!


  Pidämme radan suljettuna raveihin saakka! Viime yönä lämpötilan jäähdyttyä ennen lumi-/räntäsateen alkua on rataan lisätty uutta pintaa.
  Näillä toimenpiteillä ja sääennusteilla saamme ravit illalla ajettua, joskin raskaissa olosuhteissa.

  Lue lisää
 • 03/04/2022 0 Kommentit
  SEINÄJOKI RACEN KORTTIPAKASTA NOUSEE NYT KAKSI KORTTIA!

  Adrian Kolgjini totesi viikko sitten lauantaina, että "olisi hölmöä kilpailuttaa Kali Smartia vain Tammaeliiteissä 100.000-200.000 kruunun ykkösistä, kun tamma on niin hyvä kuin se on. Katseet Seinäjoki Raceen minulla oikeastaan on."

  Tämä 5-vuotias tulevaisuuden tähti on jo näyttänyt osaamistaan jo nelivuotiskaudellaan, Elitloppet-viikonlopun tammojen nelivuotiseliitissä 09,8a -tulos ja Giant Diablo-lähdön voitto 10,2a -tuloksella syyskuussa olivat kovaa valuuttaa. Tämä kausi alkoi viikko sitten vakuuttavalla Stoeliten-lähdön voitolla mailin tuloksella 11,3a.

  Katseet olivat myös järjestäjillä Kali Smartia kohtaan ja vakuuttava kauden avaus ansitsee kutsun Seinäjoelle!

   

  Myös toisella kutsuttavalla on vahvat kansainväliset näytöt, ura starttasi korkein odotuksin Suomessa. Ruotsissa ja Ranskassa menestyksekkäästi kilpaillut Martin de Bos palasi Suomeen Ossi Nurmosen valmennukseen. Kausi on käynnistynyt kolmella startilla, joista kaksi on päättynyt voittoon. Joensuun pitkässä kirissä se erottui kilpailijoistaan ja Kaustisella voittojuoksu kävi hiitistä kohti Seinäjokea.

  Odotamme mielenkiinnolla kalajokelaisoriin panosta Seinäjoki Racessa!

  Tervetuloa Kali Smart ja Martin de Bos!

  Kuva: Kaustisen raviradan fb-sivu

  Lue lisää
 • 28/03/2022 0 Kommentit
  TITTELIN PUOLUSTAJA SEINÄJOELLE

  Kun viimevuotinen voitto jäi yleisöltä näkemättä livenä, siihen tarjoutuu nyt uusi mahdollisuus. Viime vuoden Seinäjoki Racen hienolla 11,7 -tuloksella voittanut Dear Friend palaa lakeuksille. Perinteinen Ranskan turnee toi kaksi 11 -alkuista tulosta ja Ruotsiin paluun jälkeen otteet ovat olleet vahvoja. Kevään starttien on suunniteltu olevan viimeiset tamman pitkällä uralla. Vaikka valmentaja Johan Untersteinerin kotirata Halmstad ajaa samana päivänä V75-kierroksen, lähtee tallin huipputamma Pohjanmaalle.

  - Tamma on tarkoitus astuttaa kevään aikana ja olisi hienoa vaikkapa lopettaa ura Seinäjoki Racen uusinnassa. Lauantaina keulapaikka jäi kiihdytyksessä haaveeksi, joten piti muuttaa taktiikkaa. Olin tammaan oikein tyytyväinen ja odotamme innolla Seinäjoen reissua, kommentoi Johan Untersteiner viime suoritusta.

  Lue lisää
 • kuva: Ida Laine
  25/03/2022 0 Kommentit
  Ensimmäinen Seinäjoki Racen kutsuttu on julkaistu

  Tyyntä myrskyn edellä... Seinäjoki Racen valmisteluja hevoshankintoineen on tehty huolella, on kontaktoitu valmentajia suuntaan ja toiseen ja siten muodostettu kokonaiskuvaa pääkilpailun osallistujista. Tulevat viikot täsmentävät vielä hevosten matsausta eri lähtöihin, mutta nyt jo voi sanoa, että mielenkiintoinen kisa saadaan jälleen aikaan...


  Seinäjoki Racen ensimmäinen kutsu tulee tässä:


  WILLOW PRIDE


  Viime vuoden Seinäjoki Racen kolmonen teki hurjan kauden viime vuonna, mm. kaksi SE-tulosta. Tamma on aloittanut kautensa lupaavasti. Keskiviikon voitto Vermon Tammatähdessä tuli näytöstyyliin.

  • Tamma on treenannut todella hyvin talvikaudella ja aloitus on ollut täysin odotusten mukainen. Se on kehittynyt vuosi vuodelta ja vaikka koko viime kausi oli oikein onnistunut, minusta tuntuu että edessä on tamman paras kausi. Tulemme mielellämme kirkastamaan mitalia Seinäjoelle. kommentoi valmentaja Markku Nieminen

  kuva: Ida Laine

  Lue lisää
 • 15/03/2022 0 Kommentit
  Ilkka-Pohjalainen -ajon ennakkomaksun makseneiden lista on päivitetty

  Ilkka-Pohjalainen ajon maksaneiden lista on päivitetty 14.3. mennessä ennakkomaksun maksaneiden mukaan. 

  Lue lisää
 • 25/02/2022 0 Kommentit
  ILKKA-POHJALAINEN-AJON MAKSUERIEN ERÄPÄIVÄ KOITTAA!

  ILKKA-POHJALAINEN-AJON ennakkomaksujen eräpäivä on maanantaina 28.2.


  Kuvan Skyfall Shine on käynyt kahdesti kotikonnuillaan pokkaamassa perinteisen pohjalaisen kasvattajakilpailun ykköspalkinnon. Rakenna sinäkin polku varsallesi kohti arvostettua kilpailua. Osallistumisoikeus on ennakkomaksetuilla Etelä- ja Keski-Pohjanmaan Hevosjalostusliittojen sekä SÖH:n alueella syntyneillä hevosilla.


  Hevosen ei tarvitse olla edes varhaiskypsä, lämminveriset kilpailevat 4- ja 5-vuotiaina, suomenhevoset 5- ja 6-vuotiaina.


  Tänä vuonna finaalipäivä on torstaina 2.6., karsinnat ajetaan pe 20.5. (lv, Seinäjoki) ja su 22.5. (sh, Kaustinen)

   

  Lue lisää
 • 24/02/2022 0 Kommentit
  HARJOITUSRAVIT SEINÄJOELLA

  HARJOITUSRAVIT SEINÄJOELLA

  ke 6.4. klo 18.30
  ke 13.4. klo 18.30
  ke 27.4. klo 18.30
  ke 4.5. klo 18.30
  ke 11.5. klo 18.30

  Ilmoittaminen päättyy ravipäivää edeltävänä päivänä klo 9. Ilmoittautumiset Heppaan (tai puh. 06-428 9200) EI JÄLKI-ILMOITTAUTUNEITA!
  Osallistumismaksu 10 €. Radankäyttömaksun suorittaneilta ei peritä osallistumismaksua.

  Harjoitusravit 2022 sarjat ja ohjeet

   

  Lue lisää
 • 22/02/2022 0 Kommentit
  KULTALOIMESTA SEINÄJOKI RACEEN

  Tämän vuoden kansainvälinen suurkilpailukausi lähenee. Seinäjoki Racen suunnittelu on täydessä käynnissä, kilpailupäivän kansainvälistä ohjelmistoa on laajennettu nuoriin kylmäveri-ikäluokkiin.

  Seinäjoki Racen tavoitteena on jälleen saada mielenkiintoinen kattaus kotimaista parhaimmistoa ja kansainvälisiä tähtiä kamppailemaan 70.000 euron ykkösestä ja muiden kilpailujärjestäjien huomiosta. Tänä vuonna Porin Kultaloimen voittajalle varataan paikka Seinäjoki Raceen.

  Kansainvälistä kiinnostusta lisää 5-6 -vuotiaille kylmäverisille suunnattu tammahyvitetty voltti, johon tavoitellaan osallistujia myös lahden takaa. Viime kesän kunkkariperjantaista jalostetussa ikäluokkien maaottelussa on tarjolla 10.000 euron ensipalkinto, kuten myös Etain Royal Stayerissa, jonka voittaja saa lisäksi paikan Solvallan Harper Hanoveriin.

  Kansainvälinen tunnelma jatkuu heti ravien jälkeen, ravintola Troikassa tavataan mm. pääkilpailun hevosten taustahenkilöitä ja seurataan Halmstadin V75-kierrosta Lauri Hyvösen isännöimänä.

  Lue lisää
 • 15/02/2022 0 Kommentit
  HUOMIO TREENARIT!

  Valmistautuminen ensi kesän turvakaistaurakkaan jatkuu.

  Perjantaina 18.2. kaviouralla tehdään koekairauksia. Rata on käytettävissä treeniajoon, mutta toimenpide saattaa häiritä täysipainoista hiittaamista.

  Pahoittelemme häiriötä.

   

  Lue lisää
 • 03/01/2022 0 Kommentit
  Perjantain 7.1. ravit ulkoilmatapahtumana

  Seuraavat ravit perjantaina 7.1. klo 18 järjestetään ilmaisena ulkoilmatapahtumana!

   

  Voimassa olevan kokoontumisrajoituksen perusteella järjestämme seuraavat ravit ilmaisena ulkoilmatapahtumana. Kaikki katsomoalueen sisätilat ovat suljettuna. Ei palveluita, wc-tilat b-hallin välikössä auki.

  Pyydämme edelleen huomioimaan yleiset koronatilanteen toimintaohjeet ja suosittelemme sijoittumaan väljästi ja pysyttäytymään omissa seurueissa. Saavuthan raveihin vain terveenä!

   

  Seuraamme kokoontumisrajoitustilannetta ja tiedotamme mahdollisten muutosten vaikutuksista Ravikeskuksen nettisivuilla ja Facebookissa.

  Lue lisää
 • 15/11/2021 0 Kommentit
  TIEDOTE TORSTAIN 18.11. RAVIEN YLEISÖJÄRJESTELYISTÄ

  Etelä-Pohjanmaan alueella voimaantulleiden sisätiloja koskevien kokoontumisrajoitusten johdosta järjestämme yleisölle mahdollisuuden saapua raveihin seuraavasti:


  Katsomon sisätiloista on käytettävissä alueet, joissa on osoitetut istumapaikat eli ISTUMAKATSOMO JA RAVINTOLA PRUUNI. Totohalli kahvioineen on kokonaan suljettu.


  Kulku istumakatsomoon on portaikon kohdalla olevasta totohallin ovesta, kulku on rajattu vain portaisiin. Kahvio ja totopiste palvelee välitasanteella. Ravintola Pruunissa ovat käytössä ravintolarajoitukset, 75%:n kapasiteetilla. Kokoontumisrajoitus ei koske ulkoalueilla oleskelua.


  Ratkaisun avaimet ovat Ravikeskuksen isossa, jopa 800 hengelle mitoitetussa istumakatsomossa, josta läsnäoleva yleisö saa itselleen koronaturvalliset näköalapaikat.


  Järjestelyjen johdosta emme ota koronapassia käyttöön.

  Lue lisää
 • 23/09/2021 0 Kommentit
  Seinäjoen kunkkaribonukset jakoon suomenhevosille

  Seinäjoen Kuninkuusravien pääkilpailuihin varatut bonuspalkinnot jäivät jakamatta, kun kummankaan tittelin tavoittelussa ei kaikki osalähdöt menneet yhdelle hevoselle. Tuo 18.000 euron potti tullaan jakamaan Seinäjoen raveissa marras-joulukuun aikana kilpaileville suomenhevosille. Yhteensä kymmenessä eri sarjassa kuutena eri kilpailupäivänä ykköspalkinnot nousevat 500-1000 eurolla. Palkintojen korotukset on kohdistettu ns. välisarjoihin, voittosummaltaan noin 3.000 – 25.000 euroa tienanneille hevosille.

  Seinäjoen marras-joulukuun sarajat on julkaistu osoitteessa https://heppa.hippos.fi/heppa/racing/RaceCalendar.html

  Lue lisää
 • 01/09/2021 1 Kommentti
  Tämän illan keskiviikkoravit klo 18!

  Keskiviikkoravit poikkeuksellisesti tänään Seinäjoella, klo 18 aloitetaan. Ponilähtö klo 17.45. Luvassa on poutainen alkusyksyn ilta, olosuhteet parhaat mahdolliset.

  Koronaohjein ja suosituksin jatketaan. Yleisöalue ja -tilat ovat käytettävissä, ravintoloista auki Pruuni 75%:n rajoituksella. Totohallin kahvio ja grilli palvelevat, totopisteet Pruunissa ja totohallissa.

  Alue on leviämisvaiheessa, joten maskisuositus on sekä sisällä että ulkona. Kulkua tallialueelle joudutaan rajoittamaan edelleen.

  Tervetuloa terveenä!

  Lue lisää
 • 11/06/2021 0 Kommentit
  P-ajolupakurssi Seinäjoella

  Seinäjoen raviradalla järjestetään P-ajolupakurssi alkaen 21.6. klo 18 pääsykokeella Poniravikoulun tiloissa.

  Hakijan on toimitettava kirjallinen hakemus kurssille, hakukaavakkeita saa kurssin järjestäjältä tai Hippoksen sivuilta (Hippos-koulutus-raviurheilijan koulutukset-ajolupa-hakemus P-ajolupakurssille )

  Hakemus toimitetaan Seinäjoen raviradalle osoitteeseen seinäjoen.ravit@seinäjoenravit.net .

  Lisätietoja Heli Myllykoski

  050 5860813

  Lue lisää
 • 26/05/2021 1 Kommentti
  TERVETULOA YLEISÖ!

  Seinäjoen Ravikeskuksen seuraaviin raveihin, torstaina 3.6. klo 18 ajettaviin Ilkka- Pohjalainen-ajon finaaliraveihin on pitkän odotuksen jälkeen yleisölle portit auki! Väljät sisätilat, erilliset ravintolat ja laajat ulkoalueet katsomoalueella mahdollistavat meille myönnetyn luvan myötä tarjota teille raveja livenä!

  Toimimme ehtojen mukaan seuraavasti:

  Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon liveto.fi:n lippukaupasta, jonne pääset myös nettisivujemme etusivulta. Yhteystietonne kirjautuu mahdollista kontaktitarvetta varten. Ennakkolipunmyynti alkaa ke 26.5. klo 16.00.

  Ravintola Troikka on kutsuvieraskäytössä. Illan pääosan esittäjien eli IP-ajon finalistien omistajat ja kasvattajat (2+2/hevonen) kutsutaan ruokailemaan ja seuraamaan raveja aitiopaikalta.

  Ravintola Pruuniin on vapaa pääsy 50% asiakaspaikkarajoituksella, myös terassi on auki. Pruunissa on katettuna kaivattu SIIPIBUFFA 16 €:n hintaan ja kahvilatuotteita.

  Istumakatsomo ja totohalli on väljään oleskeluun vapaasti käytettävissä, totohallissa kahvilapalvelut.

  Tallialueen toiminnot ja rutiinit säilyvät ennallaan. Yleisön liikkuminen katsomoalueen ja tallialueen välillä on kielletty.

  Paikallisen tartuntatautilääkärin kanssa laadittu suunnitelma noudattaa AVIn linjauksia ja alueellisen Nyrkin suosituksia ja edellyttää edelleen myös paikalle saapuvilta ihmisiltä huolellisuutta koronatilanteen hallinnassa pitämiseksi.

  Meille on ensiarvoisen tärkeää, että kukin huolehtii koronaturvallisuudesta, että asiat olisivat parhain päin heinä-elokuun vaihteessa eikä Kuninkuusravien yleisömäärää jouduttaisi rajoittamaan. Siihen voimme kukin osaltamme vaikuttaa nyt.

  Ravit ovat parasta paikan päällä, Tervetuloa!

  Lue lisää
 • 31/03/2021 0 Kommentit
  Kaksi uutta nimeä Seinäjoki Raceen

  Kotimainen kestomenestyjä Hotshot Luca on aloittanut kauden pontevilla esityksillä. Suur-Hollolan hopeamitalistilla ja Power Parkissa 10,5-tuloksen tehneellä oriilla on kauden kaikki suurimmat kilpailut tähtäimessä. Seinäjoki toivottaa Korven tallin jahtaamaan kymmenettä klassikkokilpailun voittoa.


  Alessandro Gocciadoron hevoskolonna saapuu jälleen Pohjoismaihin kevään ja kesän suurimpien lähtöjen kimppuun. Seinäjoki on kuulunut jo useasti tallin kiertueen kalenteriin, niin nytkin. Vernissage Grifin kevään tavoitteena on polku Suomen kautta Elitloppettiin, Seinäjoki Racen osallistujalistaan tämä Varennen poika tuo kiinnostavan mausteen.

  Lue lisää
 • 28/03/2021 0 Kommentit
  Kotimaista tammaenergiaa Seinäjoki Raceen

  Seinäjoki Racen perinteisiin kuuluu tarjota nuorille huippuhevosille mahdollisuuden sovittaa "isoja kenkiä" polulla kohti kansainvälisiä tehtäviä. Kovimpiin koitoksiin voi valmistautua vain osallistumalla koviin lähtöihin.

  Kutsumme tämän vuoden Seinäjoki Raceen kuusivuotiaan kotimaisen menestystamma Peanutsin. Ikäluokkansa tammakärki on aloittanut kauden hyvällä tyylillä, ja tähtäin on asetettu yhä ylemmäs – ja aiheesta.

  Tervetuloa Seinäjoki Raceen, Peanuts!

  Seinäjoki Race ajetaan lauantaina 17.4. kymmenen hevosen kansainvälisenä kutsukilpailuna, jonka voittaja kuittaa 70 000 €. Kutsuttuina ovat nyt: Le Gros Bill, Selmer I.H., Grainfield Aiden ja Peanuts.

  Lue lisää
 • 14/03/2021 0 Kommentit
  Ensimmäinen pari uunista ulos

  Seinäjoki Race ajetaan viiden viikon kuluttua lauantaina 17.4. Kilpailuun kutsuttaviksi mietittyjen hevosten tekemisiä on seurattu sekä viime viikkoina raveissa että keskusteltu ja kuulosteltu valmentajien mietteitä. Kiinnostus kisaa kohtaan on perinteisen aktiivista myös valmentajien suunnasta, ja Seinäjoki Race kuuluu varteenotettaviin näyttöpaikkoihin Elitloppetia myöten. Koronatilanne ja sen vaikutukset ravitalouteen sekä hiljattain Espanjassa esiintynyt EHV-1-virus tuovat valmisteluun lisää mietittävää. Lähdöstä pyritään silti saamaan jälleen mielenkiintoinen, uusiakin huippunimiä esiin tuova kansainvälisen kilpailukauden avaus.

   

  Selmer I.H. revanssimielellä Seinäjoelle

  Toissavuoden Seinäjoki Raceen viisivuotiaana osallistunut Selmer I.H. tekee paluun Seinäjoelle revanssihengessä. Viimeksi kisan epäonnistuminen meni sairastumisen piikkiin, mutta hyvällä tasolla läpikäyty viime vuosi ja suvereeniin tyyliin napattu tuore voitto 11,3a-tuloksella ansaitsevat paluun Pohjanmaalle. Stall Ratun matkaan on kaavailtu mukaan myös Dante Godiva tavoittelemaan Harper Hanover -pääsylippua Etain Royal Stayerista.

   

  Le Gros Bill seuraava suomalainen kansainvälinen tähti?

  Le Gros Billin kausi alkoi näytöstyyliin eilen Kuopiossa. Valmentaja Ari Viander on asettanut tavoitteet korkealle, eilinen startti oli ensinäytös kohti suurempaa menestystä. Le Gros Bill oli vuoden alussa ensimmäisiä kirjauksia kisajärjestäjän toivelistalla viime kauden kehityksen ja
  menestyksen johdosta. Nyt kuusivuotiaana se täyttää hyvin paikkansa Seinäjoki Racen strategiassa nostaa esiin nuoria, tulevia suuruuksia.

  Lue lisää

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, käytämme kumppaniemme kanssa sivustolla evästeitä. Jos et hyväksy evästeitä, muuta selaimesi asetuksia. Lisätietoja. Hyväksyn evästeiden käytön jatkamalla sivuston käyttöä.