Viihdy, virkisty, kokousta Seinäjoen Ravikeskuksessa

Raviskan ravintola- ja kokoustilat

Ravintolakatsomo Pruuni ja ulkoterassi

Ravintolakatsomo Pruuni on avoinna raveissa. Ruokalistalta löytyvät herkullinen ja suosittu Talon leike, tuliset aidot SiipiWeikkojen Hot Wings-annokset sekä kasvisruoka ja muita vaihtuvia annoksia moneen makuun.

 

Ravintolakatsomo Pruuni sijaitsee katsomorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa kaupungin puoleisessa päädyssä. Kulku ravintolaan on totohallin aulan kautta. Ravintolan yhteydessä on ulkoterassi. 

Ravintolasta on näköyhteydet ulkona tapahtuvalle toiminnalle, asiakaspaikat sijaitsevat kahdessa tasossa. Ruokailu ravintolassa katetaan noutopöytään tai annokset on mahdollista tilata A la Carte listan mukaisesti. Baaritiski sijaitsee ravintolan ylemmällä tasanteella.

 

Ravintolassa on 228 asiakaspaikka sekä anniskeluoikeudet. Terassilla on lisäksi 100 asiakaspaikka. Ravintolan sisäänkäynnissä sekä ylemmälle tasanteelle kuljettaessa on kolme porrasta. Ravintola Pruunissa ei ole hissiä.

Ravintola Troikan sisäänkäyntiaulassa on baaritiksi sekä kiinteät tilat noutopöydän kattamiseen. Näitä tiloja voidana myös hyödyntää toisen kerroksen aulassa järjestettävissä tapahtumissa. Ravintolakatsomon ylimmällä kahdeksannella tasanteella on toinen baaritiski.

 

Ravintolassa on 320 asiakaspaikkaa sekä anniskeluoikeudet. Ajanmukainen kokoustekniikka ja kiinteä 20 neliön esiintymislava. Pyörätuolipaikat, 4 kpl, sijaitsevat ravintolakatsomon kolmannella tasolla. WC-tilat sisäänkäyntiaulassa sekä ravintolan ylimmällä tasanteella.

Ravintola Pruunin terassi Ravintola Pruunin terassi

Ravintolakatsomo Troikka

Ravintolakatsomo Troikka sijaitsee katsomorakennuksen Seinäjoen kaupungin puoleisessa päässä. Ravintolan sisäänkäynti on katsomorakennuksen toisessa kerroksessa, kulku ensimmäisen kerroksen totohallista. Hissi kulkee sisäänkäyntiaulaan sekä ravintolakatsomon kolmannelle tasolle. Portaittain ylöspäin nousevasta katsomoravintolasta on parhaat näköyhteydet kaikelle ulkona tapahtuvalle toiminnalle. 

Kokoustilat

Ravintola Pruunin takaosassa sijaitsee kokoustila 30 henkilölle ja ravintolan toisessa kerroksessa sijaitsee kokoustila enintään 25 henkilölle. Kokoustiloissa on saatavilla videotykki sekä hd-näyttö/televisio kokousmateriaalin esittämiselle. 

Ensimmäisen kerroksen totohalli

Totohalli sijaitsee katsomorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Hallin toisessa päässä on esiintymislava sekä tanssiparketti. Baari/myyntitiski jakaa hallin keskeltä.  Hallin toisesta päästä löytyvät kahvila, inva-WC ja grilli. 

 

Totohallissa on anniskeluoikeudet ja 800 asiakaspaikkaa. 

Istumakatsomo 

Istumakatsomoon noustaan portaita tothallista, ensin toisen kerroksen aulaan josta portaat jatkuvat istumakatsomoon. Tila ei soveelu liikuntarajoitteisille.

 

Istumakatsomossa on tilaa 500 henkilölle. Penkkirivit nousetvat 12 tasossa ylöspäin tarjoten hyvän näkyvyyden tapahtumille ulkona kentällä tai istumakatsomon alimmalla tasanteella. 

Toisen kerroksen aula

Toisen kerroksen aulaan noustaan portaita totohallista. Käytössä on myös hissi joka nousee toseen kerrokseen ravintolan aulaaan.  Toisen kerroksen aula on avara tila joka antaa käyttäjile monia mahdollisuuksia.

Ravintola Pruunin terassi

Ulkoalueet

Seinäjoen Ravikeskuksen varsinaisessa käytössä oleva alue on yhteensä 16 hehtaaria. Katsomoalueen osuus on noin 2,5 hehtaaria ja kaviouran keskialueen koko on lähes 5 hehtaaria, jolla sijaitsee laajat jalkapalloviheriöt ja kuituhiekkapintainen, aidattu ratsastuskenttä. Lisäksi alueella on ilmaista asfaltoitua pysäköintitilaa runsaasti.

 

Ulkoalueet soveltuvat erinomaisesti erilaisten ulkoilmatapahtumien järjestämiseen mittakaavasta riippumatta. Historiasta muistetaan mm. useat maatalousnäyttelyt ja Power Cup -lentopallotapahtuma.

Tervetuloa ravikeskukseemme!

Aktiivinen ravikeskus, Seinäjoen Ravikeskus, Etelä-Pohjanmaa

Aktiivinen ravikeskus

Olemme aktiivinen ravikeskus: tarjoamme jatkuvasti monipuolista ja uutta ohjelmaa sekä uudenlaisia tapahtumia.

Ohjelmaa lapsille, Seinäjoen Ravikeskus, Etelä-Pohjanmaa

Ohjelmaa lapsille

Tarjoamme kivaa ja kehittävää toimintaa myös lapsille.

Asiakasystävällisyys, Seinäjoen Ravikeskus, Etelä-Pohjanmaa

Asiakasystävällisyys

Palvelemme kaiken ikäisiä asiakkaitamme aina ystävällisesti ja joustavasti. Meille olet tervetullut yksin tai isommassa porukassa.