Ravit ovat aina elämys – tule Seinäjoelle!

Ota yhteyttä

Ravikeskuksemme järjestää lähes 30 laadukasta ravitapahtumaa vuosittain. Vahvaan raviohjelmaan kuuluu muun muassa kansainvälinen Seinäjoki Race, lauantaiset Kavioliigakierrokset, Kasvattajakruunun ja Varsakunkun kilpailusarjat sekä Ilkka-Pohjalainen-ajo.

 

Seinäjoen ravien näkyvyys on erittäin laaja. Vuosittain yleisöä ravitapahtumissamme käy lähes 20 000 henkilöä ja hevosia raveissamme kilpailee noin 3 000. Yleisömääriltään ja huomioarvoltaan olemme Etelä-Pohjanmaan urheilutapahtumista suurin säännöllisten tapahtumien järjestäjä. Kotisivuillamme vierailee kuukausittan noin. 10 000 käyttäjää. Facebook ja Instagram sivujemme kattavuus kuukausittan on noin 14 000.

Ravitapahtumia ympäri vuoden

Ravikeskuksemme järjestää lähes 30 ravitapahtumaa vuodessa. Vahvaan raviohjelmaan kuuluu muun muassa kansainvälinen Seinäjoki Race, lauantaiset Kavioliigakierrokset, Kasvattajakruunun ja Varsakunkun kilpailusarjat sekä Ilkka-Pohjalainen-ajo.

 

Seinäjoen ravien näkyvyys on erittäin laaja. Yleisöä ravitapahtumissamme käy vuosittain lähes 20 000 henkilöä ja hevosia kilpailee raveissamme noin 3 000. Yleisömääriltään ja huomionarvoltaan olemme Etelä-Pohjanmaan urheilutapahtumista suurin säännöllisten tapahtumien järjestäjä.

Asiakkaalle ja ensikertalaiselle

Ravikeskuksessamme pääset seuraamaan raveja sisätiloista, katsomoista, ravintoloista tai ulkoalueilta lähellä hevosia.

Tapahtuma kestää noin 3,5 h. Ravit järjestetään arkisin klo 18, viikonloppuisin ja arkipyhinä aloitusaika voi vaihdella.
Tapahtuman kulkua ohjaa kuuluttaja. Kilpailevien tiedot löytyvät käsiohjelmasta, joka on myynnissä raveissa.

Ravien vihjeet ja juoksunkulut

Sivulta löytyvät linkit Heppa -järjestelmän käsiohjelmatietoihin, poisjäänteihin ja ohjastajan vaihdoksiin, tekstitv:n sivulle 464 sekä Forecan sääennustuksiin.

Sivuille päivitetään tulevien ravien vihjeet sekä edellisten ravien juoksunkulut.

Vihjeet ja juoksunkulut

Tulokset

Tuloshausta pääset selaamaan ja hakemaan ravien tuloksia.
Laita ravien päivämäärä ja valitse radaksi Seinäjoki.

Ohjeita kilpailijalle

Sivulta löytyy tietoa ja ohjeita Seinäjoen raveissa kilpaileville valjakoille. 

Kilpailijalle

Nimikkokilpailut

Seinäjoki Race, kevään ensimmäinen kansainvälinen suurkilpailu

Ilkka-Pohjalainen -ajo, ennakkomaksullinen kasvattajakilpailu 

Murto-ajo

 

Seinäjoki on Kasvattajakruunun ja Varsakunkun järjestäjärata. Pohjoisen alueen kilpailusarjoja ovat Nordic Cup lähdöt. 

Kilpailut

 

Radan käyttö harjoitusajossa

Seinäjoen ravirata on käytössä myös arkisin ravitapahtumien ulkopuolella. Sivulta löytyy tietoa ja ohjeta radan käytämiseen harjoitusajoissa sekä radanhoidon tukimaksusta.

Radan hoito