Kasvattajakruunugaala perjantaina 7.11.


Kasvattajakruunu ry järjestää yhteistyössä Seinäjoen Ravikeskuksen kanssa Kasvattajakruunugaalan perjantaina 7.11. Seinäjoen Ravikeskuksessa. Tilaisuuteen kutsutaan lauantain 8.11. Kasvattajakruunufinalistien omistajia ja kasvattajia.

Kasvattajakruunugaalan illalliskortti 69 €, sisältää alkumaljan, gaalaohjelman sekä herkullisen gaalaillallisen noutopöydästä. Gaalatilaisuus jatkuu gaalabileillä 00.30 asti. Kasvattajakruunugaalan Bilelippu 15 €  sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan alkaen klo 21.

Tapahtumainfo


Kasvattajakruunugaalan gaalatilaisuus Seinäjoen Ravikeskuksessa käynnistyy klo 18  vieraiden vastaanotolla ja alkumaljalla. Taustamusiikista vastaa Duo Luoma. Klo 19 gaalan avaus ja ensimmäinen ohjelmaosio. Gaalaillallinen klo 19.30-21.  Toinen ohjelmaosio alkaa klo 21 ja ovet avautuvat iltalipun ostaneille. Gaalatilaisuus jatkuu gaalabileillä. Musiikin ja bileet tarjoaa Voice of Finlandista tuttu artisti  Nina Jussila bändeineen klo 22.  Kolmas ohjelmaosio käynnistyy klo 22.45  jonka jälkeen Nina Jussila bändeineen esiintyy toisen kerran klo 23.15. Gaalatilaisuus päättyy klo 00.30. Ravintola palvelee A-oikeuksin. Narikka 2 €.


Gaalan juhlamenu

Gaalaillallisella on tarjolla ylikypsää possua pippuri- ja sienikastikkeella, uunilohta smetanalla ja katkaravuilla, rosmariinivoiperunoita, hunajaisia uunijuureksia, hedelmäistä vihersalaattia, punajuuri-kaalisalaattia, broiler-salaattia, maalaisleipää ja levitettä sekä kasvisruokailijoille vegaanista ja gluteiinitonta kasvispihviä. Jälkiruokakahvin kanssa on tarjolla kakkulajitelma.


Majoitus

Seinäjoen hotellit tarjoavat alennuksia majoittuville gaalavieraille. Varaaminen on mahdollista saatavuuden mukaan myös varausaikojen päätyttyä. Majoittujille on järjestetty aikataulutettu ilmainen bussikuljetus gaalaan Ravikeskukselle ja gaalan jälkeen takaisin hotelleille. Kuljetus lähtee Hotelli Sorsanpesältä klo 18.00 (n. 18.10 – 18.15 Lakeus – Scandic – Alma). Paluukuljetus lähtee Ravikeskukselta klo 00.15 


Hotelli Sorsanpesän majoitus koodilla ”Kasvattajakruunu 2025”, tarjous -15 % päivän hinnasta varaustilanteen mukaan. Varaukset vain puhelimitse 020 741 8181 tai sorsanpesa@sorsanpesa.fi


Scandic Seinäjoki majoitus koodilla ”EVNT” 28.10. mennessä -10 % päivän hinnasta varaushetkellä. Varaukset https://www.scandichotels.fi/?bookingcode=EVNT


Sokos Hotel Lakeus majoitus koodilla ”BKASVATTAJAKRUUNU25” 3.11. mennessä www.sokoshotels.fi/seinajoki/lakeus tai 010 7648 000 1hh standard 115€/yö, 2hh standard 137€/yö saatavuuden mukaan myös Superior-luokan saunallisia huoneita lisähintaan


Hotelli-Ravintola Alman majoitus koodilla ”Kasvattajakruunu” 3.11. mennessä -20 % päivän hinnasta varaushetkellä


Kutsuvieraat

Kasvattajakruunugaalaan kutsutaan jokaisen lauantaina 8.11. Kasvattajakruunufinaalissa kilpailevien hevosten 2 omistajaa ja 2 kasvattajaa. henkilöä. Lisäksi on mahdollisuus lunastaa gaalan illalliskortteja esimerkiksi kimppaomisteisten hevosten lisäpaikkoina. Etuhintaan on illalliskortteja tarjolla myös Varsakunkun 4-vuotisfinaalin osallistujien taustajoukoille.


Kasvattajakruunun ja Varsakunkun finaaliravit lauantaina 8.11. klo 13


Ravien pääsymaksu on 15 €. Yleisön sisäänkäynti raveihin tapahtuu pääsisäänkäynnin, autokatsomon tai varikon portin kautta. Kaikissa sisäänkäynien lipunmyyntipisteissä maksutapoina käyvät käteinen, pankkikortti, MobilePay sekä kulttuuriedut.


Toisen kerroksen ravintola Troikka on täyteen varattu. Vapautuvia ravintolapaikkoja voi tiedustella sähköpostitse seinajoen.ravit@seinajeoravit.net  Ravintolapaketti 65€ sisältää ravien sisäänpääsyn, ravintolan sisäänpääsyn, käsiohjelman sekä ruokailun noutopöydästä. Ravintolapaikkoja on myynnissä rajoitettu määrä.


Ensimmäisen kerroksen ravintola Pruunissa ruokailu on listan mukaan, eikä sinne ole erillistä sisäänpääsymaksua. Pöytävaraukset ja myös varausten peruutukset sähköpostitse seinajoen.ravit@seinajoenravit.net tai puhelimitse 06 4289 200. Varatut pöydät vapautetaan klo 13.30 mikäli seurue ei ole saapunut paikalle. Pruunissa pöydät ovat kuudelle henkilölle ja pieniä seurueita yhdistellään samaan pöytään.


Ravintola Troikan noutopöytä 8.11. raveissa, 50 € ruoka tarjolla klo 12–16

Pitkään haudutettua possua ja pippuri- tai sienikastike (L, G), Rapeat kanafileet ja sinihomejuustojogurttikastike (L), Paahdetut perunat (M, G), Uunikasvikset (M, G), Vihersalaatti (M, G), Kaali-paprikasalaatti (M, G), Lohipastasalaatti (L), Maalaisleipä ja levite (L), Kahvi ja mansikkakermakakku (L), Kasvisruokailijoille Vegaaninen ja gluteeniton Kasvispihvi


Ravintola Pruunin ruokalista 8.11. raveissa, keittiö palvelee klo. 12.00–16.00     

Talon leike, pippurikermakastike (L, (G)) 22,00 € 

Makkaraperunat (L, G) 15,00 €

Kermainen metsäsienikeitto (L, G) 14,00 €

Fish and Chips roll (L) 18,00 €

Rapeita kananfileitä (L) 18,00 €

Vegaaninen kasvispihvi (VG) 16,00 €

Perunavaihtoehdot: Ranskalaiset, Lohkot, Valkosipuliperunat (L) ja Muusi (L). SIS. Salaatti ja leipä noutopöydästä

HOT WINGS- ANNOKSIA L, G, 10 kpl 17,00 €, 16 kpl 20,00 €, 16 kpl ja ranskalaisia perunoita 22,00 €, Medium- tai Hot -kastiketta