Yritysyhteistyö

Seinäjoen Ravikeskus on yksi Suomen aktiviisimmista ravikeskuksista ja samalla Etelä-Pohjanmaan suurin.  Ammattimainen toimintatapa ja vastuullinen asenne ovat tärkeimpiä asioita toimissamme. Seinäjoen Ravikeskuksen laajamittainen nuorisotoiminta auttaa nuoria harrastajia kasvamaan vastuullisuuteen myös eläinten kanssa. Tästä syystä Suomen ensimmäinen poniravikoulu on perustettu Ravikeskuksen yhteyteen. Seinäjoen Ravikeskus/Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto yhdessä Suomen Hippoksen kanssa muodostavat yhtenäisiin tavoitteisiin toimivan verkoston, jonka tavoitteena on hyvinvoiva hevostalous.

Seinäjoen ravien näkyvyys on erittäin laaja

Yleisöä ravitapahtumissamme käy vuosittain lähes 50.000 henkilöä ja hevosia kilpailee n. 4.500. Seinäjoen ravit näkyvät lisäksi television ja internetin välityksellä. MTV3 tekee vuosittain raveistamme ohjelmaa n. 3 tuntia ja MTV-Total ja MTV-Katsomo esittävät joka arki-ilta lähetyksen raveista, joita Seinäjoella ajetaan 16. Seinäjoen ravit näkyvät TotoTV:n ja internetin kautta, joista tulee ylia 100 tuntia TV-lähetystä. Yleisömäärät raveissamme ovat Suomen suurimpia.

Yleisömäärän ja huomionarvon perusteella olemme Etelä-Pohjanmaan urheilutapahtumista suurin säännöllisten tapahtumien järjestäjä. Seinäjoen Ravikeskus on erinomainen tapa tehdä yritystänne tunnetuksi niin valtakunnallisesti, maakunnallisesti kuin paikallisestikin.

Yhteistyökumppanimme saavat näkyvyyttä aitamainoksissa 
sekä nimikkolähdöissä tai nimikko valjakoissa

Lisätietoja

Seinäjoen Ravikeskus
Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Puh. 06-428 9200, 
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Ravitie 9
60120
Seinäjoki
06 428 9200
seinajoen.ravit@seinajoenravit.net