Yritysyhteistyö

Seinäjoen Ravikeskus on yksi Suomen aktiviisimmista ravikeskuksista ja samalla Etelä-Pohjanmaan suurin.  Ammattimainen toimintatapa ja vastuullinen asenne ovat tärkeimpiä asioita toimissamme. Seinäjoen Ravikeskuksen laajamittainen nuorisotoiminta auttaa nuoria harrastajia kasvamaan vastuullisuuteen myös eläinten kanssa. Tästä syystä Suomen ensimmäinen poniravikoulu on perustettu Ravikeskuksen yhteyteen. Seinäjoen Ravikeskus/Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto yhdessä Suomen Hippoksen kanssa muodostavat yhtenäisiin tavoitteisiin toimivan verkoston, jonka tavoitteena on hyvinvoiva hevostalous.

Seinäjoen ravien näkyvyys on erittäin laaja

Yleisöä ravitapahtumissamme käy vuosittain lähes 50.000 henkilöä ja hevosia kilpailee n. 4.500. Seinäjoen ravit näkyvät lisäksi internetin välityksellä. Yleisömäärät raveissamme ovat Suomen suurimpia.

Yleisömäärän ja huomionarvon perusteella olemme Etelä-Pohjanmaan urheilutapahtumista suurin säännöllisten tapahtumien järjestäjä. Seinäjoen Ravikeskus on erinomainen tapa tehdä yritystänne tunnetuksi niin valtakunnallisesti, maakunnallisesti kuin paikallisestikin.

Yhteistyökumppanimme saavat näkyvyyttä aitamainoksissa sekä nimikkolähdöissä tai nimikko valjakoissa


Lisätietoja

Seinäjoen Ravikeskus
Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry
Puh. 06-428 9200, 
seinajoen.ravit(a)seinajoenravit.net

toiminnanjohtaja Jyri Saranpää

0500-567 764, jyri.saranpaa[a]seinajoenravit.net

Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry | Ravitie 9 | 60120 Seinäjoki | 06 428 9200 | seinajoen.ravit@seinajoenravit.net